80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kzılar ya abonelik yaptım konuya ama siz beğenmeden bildiirim gelmiyor yazdı etti die brde profilmdn bakınca anlıyorum ancak sizdede mi öyle oluyor bendemii bir sorun var :):)

geldim tatlmmm :)
hosgeldin canim

amaaan keyfine bak saygi abla demekle olmuyor..istersen ne istemezsen deme..icten samimi dürüst ol yeter...sanki degilmissin gibi oldu ama yok valla o maksatla yazmadim

Kızlar ben geçen yıl sağlıklı bir şekilde 10 kilo vermiştim, gayet de mutluydum. Daha sonra farklı bir şehre taşındım ve hayatım oldukça düzensizleşti. Ve 1 yıl içinde o 10 kiloyu aynen geri aldım. Görüntümden tiksinmeye başladım. Nasıl başaracağımı biliyorum fakat motivasyonum sıfır. Beslenmemi bir türlü düzene sokamadım, sporu da aynı şekilde. Şu an 82 kiloyum, az önce aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım resmen. Psikolojim çökmüş durumda..

• menüm sabah iki dilim ekmek .iki dilim kasar.7 tane zeytin.iki kasik marmelad
  • öglen bir tabak sütlü cornflakes.
  • muz .bir tabak kiraz.yogurt
  • aksam bir tabak kuru fasulye,salata ekmek yok
  • cok az profitrol

hosgeldin canim

amaaan keyfine bak saygi abla demekle olmuyor..istersen ne istemezsen deme..icten samimi dürüst ol yeter...sanki degilmissin gibi oldu ama yok valla o maksatla yazmadim

biliorum canlarım can ablalarım sizin sayenizde bu azmı bu kadar içten tyakaladım ben allah razı olsun sizden :):) kılo vermetye bu kadrr azmlı oldum yani ilk defa :):) yaşasın kk

bende her sene 10 kılo alıyorum tatlm dieyte başla gene verirsin geçen sefer naısl verdiysen dert etme okadr pskoljınıde bu kadr bozma bu kadar insan ne yapsın :) -hpimzi br ara bıu kadar değildk tabıkıde o yuzden azim diyorumm bn bu topikte ilk defa azimli oldum bu kadar :) gerçkten senelrdir klılo alıp verdm alıdm aldıkça aldm hemde bekarım :9

Biliyorum canım ama o kadar moralim bozuk ki elim ayağıma dolaşmış vaziyette

biliorum canlarım can ablalarım sizin sayenizde bu azmı bu kadar içten tyakaladım ben allah razı olsun sizden :):) kılo vermetye bu kadrr azmlı oldum yani ilk defa :):) yaşasın kk

aramiza hosgeldin .dügün ne zaman ??.su cayi sen bir ic dene bakalim .iyi gelirse bizde ismarlayalimmm.bize takil zayifla .

kiz senin azmin benide gaza getiriyor valla.bakalim yarin bildirim günü..ne süprizlerle karsilasacagiz

• menüm sabah iki dilim ekmek .iki dilim kasar.7 tane zeytin.iki kasik marmelad
  • öglen bir tabak sütlü cornflakes.
  • muz .bir tabak kiraz.yogurt
  • aksam bir tabak kuru fasulye,salata ekmek yok
  • cok az profitrol

aycacim ya muz kiraz yogurt hepsi bir arada ara icin biraz cok degilmi..en azindan iki arada yapsaydin..muz hazmi zor bir meyve ya o yüzden...

kizlar leslimi yaptim guzel kaynar kaynarda bi dus aldim ins yarina olurum diyerek ben kacar hepinizi coooooook hadi iyigceler yarin gun yine cok erken baslayacak

canim öncelikle pozitif düsün..almakta vermekte senin elinde..10 kiloyuda sen verdin 10 kiloyu geride sen aldin bunu unutma..azmedip basarmaktan baska care yok...düzensizlikte tabiki kilo veremezsin..önce kendine sözgecir bedenin otamatikman sekle girecek o zaman.ve sekillendikce gayretin artacak..

aramiza hosgeldin .dügün ne zaman ??.su cayi sen bir ic dene bakalim .iyi gelirse bizde ismarlayalimmm.bize takil zayifla .

26 ağustosta canım .) sağol hoşbulduk :) valla turkıeye aktar ve baharatçılar başkanıyla beraber hazrlamışlar patentlymş kadnn üstüne tvdeki adam oldkça zayflmşi umarm bende zyflarm

26 ağustosta canım .) sağol hoşbulduk :) valla turkıeye aktar ve baharatçılar başkanıyla beraber hazrlamışlar patentlymş kadnn üstüne tvdeki adam oldkça zayflmşi umarm bende zyflarm

hayirlisi olsun .o zamana kadar hayli hayli gider kilolar .sporunu eksik etme .birde bol bol su ic.iki ay bile kalmamis dügüne .keske daha önce baslasaymisin.bir ayda bes kilo versen gene iyi .

selam kızlar yoğun bir günün adından bşr geçmiş yaptım ve geldim.öznurcum yine şenlendirmişsin topiği ama uzattınız bu sefer kocanla kıı.... uzattıkça aşılmaz oluyor kafada sorunlar yavaştan biraz yumuşasan diyorum ya ,yazık çocuklara oluyo olan kendimden biliyorum onlar çok etkileniyor böyle ortamlardan benim bit kadar oğlanlar bile en ufak bir tartışmada bir bakıyolar gözüme o an diyorum ki buna hakkım yok onun için büyüklük sende kalsın şekerim,akıl olarak,erdem olarak ve kadın olarak büyüklük beden olarak değil amaaa:)
diğer kızlar herkese geçte olsa selam umarım herkesin günü güzel geçmiştir...
ben bugün dışardaydım hep çok işim vardı hoş halledemedim ama bakalım yarına inş.menümse şöyleydi;
sabah:2 dilim kepek ekmek,yarım haşlanmış yumurta,biraz labne
ara:1 elma
öğle:çeyrek peynirli gözleme
ara:3 çağla
akşam:epeyyyyyyy bir yağsız tavuk etiii,1.5 dilim ekmek,1bardak ayran,salata
ara yok

selam canim..iyi diyorsun hos diyobrsunda adam düzelmesi icin hicbir caba vermiyorki..iki gün özür diledi sonrada umurnda bile olmadi..üstüne üstlük birde cocuklara catip duruyor..simdi ben uzamasin diye yapabilirmki...adam bana cocuklarimin yaninda hakaret etti..madem küstüm demekki cok zoruma gitmis .al gönlünü birseyler yap..özür dilemiste bende kabul etmemisim..ne yani aman birdaha ya özür dilemese diye ilk yaklasiminda tamam kocam nasilsa hemencik affediyorum birdahaki seferede hakaret ederken yanimda sadece cocuklarim olmasin akraba ailem hatta mümkünse anamin babamin yaninda hakaret etmi diyeyiim..cocuklar sitres olmasin diye ektra gezdiriyorum mutlu etmeye cabaliyorum ama ben cabaladikca bu adam dahada zitlasiyor...oluruna biraktim canim...gittigi yere kadar...yoruldum artik..evdeki tavirlarini görsen beni anlardin....canim benim senin o dedigin iyiniyetleri zamaninda o kadar cok yaptimki o yüzden bu hallere geldim ya

hayirlisi olsun .o zamana kadar hayli hayli gider kilolar .sporunu eksik etme .birde bol bol su ic.iki ay bile kalmamis dügüne .keske daha önce baslasaymisin.bir ayda bes kilo versen gene iyi .

evet canm içiorm zaten sağol tşkkr ederm :) işte kafa :/ yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…