- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
suyu unuttum ama onun haricinde süper demi:))
hosgeldin canimgeldim tatlmmm :)
amaaan keyfine bak saygi abla demekle olmuyor..istersen ne istemezsen deme..icten samimi dürüst ol yeter...sanki degilmissin gibi oldu ama yok valla o maksatla yazmadimaynen gelr gelmez çayımı içtim ve -sıkılaştırıcı jelimi sürdüm çok gzl havalara uçuorum yaaa ,:) kızlar hiç br aktrdan böle mutlu çıkmaımştım kaldki aktardan öte bende bu sfer azimliym şu gelnlk gerçkten de önemliymiş :) hiç bukadr dert etceğimi düşnememştm aklıma gelmezdi yani :) şimdi gelnlkle brlkte zyflarsam daraltma etme derdine düştüm :) gerçktn keşke önceden zyflasydm jkeşke
bazılarınız benden büyük ve evli ama samımi huyum bu ne yapıyım :) istersnz abla diyebilirm sorun olmaz yani :)
hosgeldin canim
amaaan keyfine bak saygi abla demekle olmuyor..istersen ne istemezsen deme..icten samimi dürüst ol yeter...sanki degilmissin gibi oldu ama yok valla o maksatla yazmadim
kzılar ya abonelik yaptım konuya ama siz beğenmeden bildiirim gelmiyor yazdı etti die brde profilmdn bakınca anlıyorum ancak sizdede mi öyle oluyor bendemii bir sorun var :):)
Kızlar ben geçen yıl sağlıklı bir şekilde 10 kilo vermiştim, gayet de mutluydum. Daha sonra farklı bir şehre taşındım ve hayatım oldukça düzensizleşti. Ve 1 yıl içinde o 10 kiloyu aynen geri aldım. Görüntümden tiksinmeye başladım. Nasıl başaracağımı biliyorum fakat motivasyonum sıfır. Beslenmemi bir türlü düzene sokamadım, sporu da aynı şekilde. Şu an 82 kiloyum, az önce aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım resmen. Psikolojim çökmüş durumda..
ben hic abonelik yapmadigim icin hicbir fikrim yok
bende her sene 10 kılo alıyorum tatlm dieyte başla gene verirsin geçen sefer naısl verdiysen dert etme okadr pskoljınıde bu kadr bozma bu kadar insan ne yapsın :) -hpimzi br ara bıu kadar değildk tabıkıde o yuzden azim diyorumm bn bu topikte ilk defa azimli oldum bu kadar :) gerçkten senelrdir klılo alıp verdm alıdm aldıkça aldm hemde bekarım :9
biliorum canlarım can ablalarım sizin sayenizde bu azmı bu kadar içten tyakaladım ben allah razı olsun sizden :):) kılo vermetye bu kadrr azmlı oldum yani ilk defa :):) yaşasın kk
kiz senin azmin benide gaza getiriyor valla.bakalim yarin bildirim günü..ne süprizlerle karsilasacagizbiliorum canlarım can ablalarım sizin sayenizde bu azmı bu kadar içten tyakaladım ben allah razı olsun sizden :):) kılo vermetye bu kadrr azmlı oldum yani ilk defa :):) yaşasın kk
- menüm sabah iki dilim ekmek .iki dilim kasar.7 tane zeytin.iki kasik marmelad
- öglen bir tabak sütlü cornflakes.
- muz .bir tabak kiraz.yogurt
- aksam bir tabak kuru fasulye,salata ekmek yok
- cok az profitrol
Kızlar ben geçen yıl sağlıklı bir şekilde 10 kilo vermiştim, gayet de mutluydum. Daha sonra farklı bir şehre taşındım ve hayatım oldukça düzensizleşti. Ve 1 yıl içinde o 10 kiloyu aynen geri aldım. Görüntümden tiksinmeye başladım. Nasıl başaracağımı biliyorum fakat motivasyonum sıfır. Beslenmemi bir türlü düzene sokamadım, sporu da aynı şekilde. Şu an 82 kiloyum, az önce aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım resmen. Psikolojim çökmüş durumda..
aramiza hosgeldin .dügün ne zaman ??.su cayi sen bir ic dene bakalim .iyi gelirse bizde ismarlayalimmm.bize takil zayifla .
kizlar leslimi yaptim guzel kaynar kaynarda bi dus aldim ins yarina olurum diyerek ben kacar hepinizi coooooookhadi iyigceler yarin gun yine cok erken baslayacak
26 ağustosta canım .) sağol hoşbulduk :) valla turkıeye aktar ve baharatçılar başkanıyla beraber hazrlamışlar patentlymş kadnn üstüne tvdeki adam oldkça zayflmşi umarm bende zyflarm
selam kızlar yoğun bir günün adından bşr geçmiş yaptım ve geldim.öznurcum yine şenlendirmişsin topiği ama uzattınız bu sefer kocanla kıı.... uzattıkça aşılmaz oluyor kafada sorunlar yavaştan biraz yumuşasan diyorum ya ,yazık çocuklara oluyo olan kendimden biliyorum onlar çok etkileniyor böyle ortamlardan benim bit kadar oğlanlar bile en ufak bir tartışmada bir bakıyolar gözüme o an diyorum ki buna hakkım yok onun için büyüklük sende kalsın şekerim,akıl olarak,erdem olarak ve kadın olarak büyüklük beden olarak değil amaaa:)
diğer kızlar herkese geçte olsa selam umarım herkesin günü güzel geçmiştir...
ben bugün dışardaydım hep çok işim vardı hoş halledemedim ama bakalım yarına inş.menümse şöyleydi;
sabah:2 dilim kepek ekmek,yarım haşlanmış yumurta,biraz labne
ara:1 elma
öğle:çeyrek peynirli gözleme
ara:3 çağla
akşam:epeyyyyyyy bir yağsız tavuk etiii,1.5 dilim ekmek,1bardak ayran,salata
ara yok
hayirlisi olsun .o zamana kadar hayli hayli gider kilolar .sporunu eksik etme .birde bol bol su ic.iki ay bile kalmamis dügüne .keske daha önce baslasaymisin.bir ayda bes kilo versen gene iyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?