80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen çok haklısın canımda nolucak bu böyle,kardeşlerinin yanındada mı konuşmadı hiç trip mi yaptı daha anladımı onlar gerginliğinizi?ahhh 6 yıllık evliliğimde o kadar çok sorundan dolayı o kadar çok yaşadımki senin bu şimdi yaşadığın günleri,düşünnce daralıyorum,evdeki huzursuzluk başka bişeye benzemiyor ya.Rabbim yardım etsin inş.biran evvel düzeltsin aranızı ve hepimizin yuvasına bolllllllllll booooolllllllll huzur versin inş.

yok kiz onlarin yaninda normal konusuyor..adam resmen tiyatro yapiyor ya..ama ben beceremiyorum..bende tavirli knusuyorum..e elbette anlamislardir ama ben öyle oyun yapamiyorum malesef...zaten daha önceden gergin oldugumuzu söylemistim bacisina...

Ben geldim kızlarrrr menümü yazayım

Sabah 1 dilim ekmek domates salatalik peynir
Ara 1 simit
Ara cilek
Aksam yarim lavas koz patlican biber domates 2 tane kofte
Ara yok

2.5 litre su 2 saat tempolu yürüyüş

Aksami cok gec yedim kizlar ya moralim bozuldu 9 da yedim halaya gidip yemek hazirlayip yiyinceye bu saat oldu yarin hem bildirim hem diyetisyen gunu bakalim ne olacak :18::18:

hadi bakalim iyi haberlerini bekliyorum

sohpet olmayinca bende biraz siir okuyordum bu saatte acayip huzur veriyor..icimden kagida dökülmeyen öyle güzel siirler geciyorki...

şiiri bende çok seevrm hatta br ara şiir yazıordum ama bıraktım :) romantik şiirlerdi :9 ortaokıulda falan yazıordm defterler tutuordm ama şimdi istesemde yazamıyorum

şiiri bende çok seevrm hatta br ara şiir yazıordum ama bıraktım :) romantik şiirlerdi :9 ortaokıulda falan yazıordm defterler tutuordm ama şimdi istesemde yazamıyorum
bende severim yazarimda ..ama öyle bugün siir yazayyim deyipte yazilmiyor iste..keyifli bir anindada ortaliklarda olmuyor siir..siir sanirim acilarin hasretlerin hüzünlerin yani yüregimizi burkan duygularin kardesi...bazi anlarda öyle siirler yazarimki icimden kagida dökülmez hayyran kalirim not almaliyim derim..ama kagida dökemeden kaybederim kelimeleri....siir böyle birsey iste

çok güzel bi menü olmuş cnm. tebrik ederim...

seni biraz eleştireceğim cnm ama kızma bana lütfen. öncelikle menülerini parça parça yazma cnm. yorumlaması zor oluyor. dengelemiş misin kaçırmış mısın anlayamıyorum. akşam günboyu ne yediğini bizler gibi menü haline getirip yazarsan sana yorum yapmamız kolay olur. diyettesin cnm dürüm falan tamamen çıkmalı hayatından. bi de akşam olmuş. bence ideal kilosunda olan biri ancak 1 dürüm yemeli. diyette olmasa iyi olur senin için. aktar seni çok umutlandırmış iyi güzel ama bu kadar vücuduna yüklenme. hem de bilmediğin bitkilerle doludur o karışımlar. bitki çayını iç tamam jeli de sür ama macunu deneme bence. bu benim şahsi fikrim. içine belki bilmediğin şeylerden atacaklar. sen sağlıklı beslen elbet gidecektir o kilolar.

sen bu hafta baya hırslısın kız. hadi bakalım daim olsun bu hırsın. ama menü güzel olmuş kaçamak falan yok..

hepimizin buraya dalışı aynı:)) bir panik bir stres ve acaip mutsuzluk. ama zamanla durmumuzu kabullenip kiloyu vermenin elimizde olduğunu anladık hepimiz. eğer bir gelip bir anda yok olmazsan sen de bizimle bu yolda kilolarında kurtulacaksındır inanıyorum ben. hoşgeldinnn..

• menüm sabah iki dilim ekmek .iki dilim kasar.7 tane zeytin.iki kasik marmelad
  • öglen bir tabak sütlü cornflakes.
  • muz .bir tabak kiraz.yogurt
  • aksam bir tabak kuru fasulye,salata ekmek yok
  • cok az profitrol

ara fazla olmuş cnm. ara da çeşitlilik yapmazsan iyi olur. profiterol olmamış hem de akşam. bi de çok yağlı o tatlı. canın tatlı istediğinde meyve doğra tarçın serp üzerine ye. olmadı mı kuru kayısı incir falan ye. aslında kilo vermek biraz fedakarlık işi. kendimiz için boğazımızdan kısmayı öğrenmeliyiz..

afiyet olsun cnm. menün güzel sen bence dengelemeyi ve beslenmeyi öğrenmişsin. güzel bir kilo bildirimiyle seni bekliyorum:)))

yediklerin gayet dengeli cnm üzme kendini. geç yediysen akşamı sabah da geç tartılırsın azcık eritir öyle tartılırsın..

günaydın kızlarrrrrrrrr. hadi gelin bildirim yapın merak ediyorum:)) özellikle duyumu:)) dünkü saçma menümü de paylaşayım. ha bide bugün yemek yiyeceğim akşam:))) aşimde erken çıkıyor işten birlikte yicez.. midem sevinsin yazı baya eziyet ettim ona.
sabah: yok
öğlen: 2 dilim kızarmış ekmek, 1 tabak kavun, biraz lor peyniri
ara: yarım elma
akşam: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tabak karpuz, lor peyniri
2 litre su, 2 kupa yeşilçay, 1 şekersiz çay

ama bugün yicem yemek:))

bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 61,900
bu hafta: 60,500
bu hafta giden: 1,400
toplam giden: 21,5
hedef: 58

aç karnına üzerimde hafif giyecekler varken böyleydi. suyumu içtim yeşilçayımı içtim kahvaltımı yaptım bi de kıyafetlerimi giydim. eşim geldi beni almaya. dediki bir de yemekten sonra tartıl. tartılmaz olaydım 62 çıktı acaip moralim bozuldu((( ama dedimki bunlar az önce yediklerin içtiğin sular üzerindekiler. kendi mi böyle motive ettim(

maaşallah canım bende 88 ıle başladım 3 gun fılan oldu neler yaptın anlatırmısın

maaşallah canım bende 88 ıle başladım 3 gun fılan oldu neler yaptın anlatırmısın

saol cnm. umarım sen de hedefine ulaşırsın. diyet ve spor dışında bişey yapmadım cnm. diyetimde sabah normal kahvaltı 1 dilim ekmekle, öğlen sebze yemeği yoğurt ama bunları küçük kaseyle yiyordum, akşamları salata yoğurt olarak bazen gene sebze yemeği olarak geçiştirdim. aralarda elma ya da portakal yedim. spor olarak da evde twist ip atlama gibi şeyler yaptım. ama asla kaçamak yapmadım 1 defa bile. son 3 haftadır kaçamaklar yapıyorum. 4 ay gibi bir sürede verdim bu kiloları. bide yeşil çay 2 kupa, ve 2-3 litre su içmeyi ihmal etmedim.

Kızlar bn biryer de duymuştum ip atlamak iyi kilo verdiriyo diyo sizce faydalı mıdır bn sayaçlı ip almıştım ama ne kadar atlanması gerekir bilmiyorum

4 ay mı ciddi misin ne güzel ya bn de verebilir miyim ki ??? Maşallah canım çok güzel vermişsin

4 ay mı ciddi misin ne güzel ya bn de verebilir miyim ki ??? Maşallah canım çok güzel vermişsin

verirsin neden vermeyesin. ama buraya sık sık gel menü paylaş azimli ol. ayrıca ben günde 500 tane ip atlıyorum. tabi şu ara yapamasam da atladım mı 500 tane oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…