selam canim..iyi diyorsun hos diyobrsunda adam düzelmesi icin hicbir caba vermiyorki..iki gün özür diledi sonrada umurnda bile olmadi..üstüne üstlük birde cocuklara catip duruyor..simdi ben uzamasin diye yapabilirmki...adam bana cocuklarimin yaninda hakaret etti..madem küstüm demekki cok zoruma gitmis .al gönlünü birseyler yap..özür dilemiste bende kabul etmemisim..ne yani aman birdaha ya özür dilemese diye ilk yaklasiminda tamam kocam nasilsa hemencik affediyorum birdahaki seferede hakaret ederken yanimda sadece cocuklarim olmasin akraba ailem hatta mümkünse anamin babamin yaninda hakaret etmi diyeyiim..cocuklar sitres olmasin diye ektra gezdiriyorum mutlu etmeye cabaliyorum ama ben cabaladikca bu adam dahada zitlasiyor...oluruna biraktim canim...gittigi yere kadar...yoruldum artik..evdeki tavirlarini görsen beni anlardin....canim benim senin o dedigin iyiniyetleri zamaninda o kadar cok yaptimki o yüzden bu hallere geldim ya
sen çok haklısın canımda nolucak bu böyle,kardeşlerinin yanındada mı konuşmadı hiç trip mi yaptı daha anladımı onlar gerginliğinizi?ahhh 6 yıllık evliliğimde o kadar çok sorundan dolayı o kadar çok yaşadımki senin bu şimdi yaşadığın günleri,düşünnce daralıyorum,evdeki huzursuzluk başka bişeye benzemiyor ya.Rabbim yardım etsin inş.biran evvel düzeltsin aranızı ve hepimizin yuvasına bolllllllllll booooolllllllll huzur versin inş.
hadi bakalim iyi haberlerini bekliyorumBen geldim kızlarrrr menümü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalik peynir
Ara 1 simit
Ara cilek
Aksam yarim lavas koz patlican biber domates 2 tane kofte
Ara yok
2.5 litre su 2 saat tempolu yürüyüş
Aksami cok gec yedim kizlar ya moralim bozuldu 9 da yedim halaya gidip yemek hazirlayip yiyinceye bu saat oldu yarin hem bildirim hem diyetisyen gunu bakalim ne olacak :18::18:
iyi geceler canimkızlar bende yatıyroum çok yorgunum,yarın tartı günü bakalım bende ümitliyim ama hayırlısı...iyi geceleeeerrrrrr
sohpet olmayinca bende biraz siir okuyordum bu saatte acayip huzur veriyor..icimden kagida dökülmeyen öyle güzel siirler geciyorki...eeeee kimse konuşmıcakmi 3 kişi kaldık topikte sus pusmu otrcaz arkadşlarrr :):))
sohpet olmayinca bende biraz siir okuyordum bu saatte acayip huzur veriyor..icimden kagida dökülmeyen öyle güzel siirler geciyorki...
bende severim yazarimda ..ama öyle bugün siir yazayyim deyipte yazilmiyor iste..keyifli bir anindada ortaliklarda olmuyor siir..siir sanirim acilarin hasretlerin hüzünlerin yani yüregimizi burkan duygularin kardesi...bazi anlarda öyle siirler yazarimki icimden kagida dökülmez hayyran kalirim not almaliyim derim..ama kagida dökemeden kaybederim kelimeleri....siir böyle birsey isteşiiri bende çok seevrm hatta br ara şiir yazıordum ama bıraktım :) romantik şiirlerdi :9 ortaokıulda falan yazıordm defterler tutuordm ama şimdi istesemde yazamıyorum
slm herkese bugünkü menümü
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim b.peynir 4 zeytin 1 domt.1 salat. 1 tatlı k.bal
ara 2 kayısı
öğlen 1 tabak z.y.fasülye 1 kase yoğurt
ara 1 küçük poğaça
akşam 5 kaşık tavuk sote 1 bard.ayran
ara 1 şeftali
2 lt su 2 fincan y.çay
1 saat yürüyüş
kızlar lokman hekim diye br aktara girdik zyflamak için çay gibi bişler almaya kadın ölçtü biçti tarttı :/ sıkılaştırııcı jel verdi 9u br arada çay verdi macun verdi :) düğün tarihimide söyledim o zaman kadar zyflarsın dedi 15 gunde br kontrole çağrıyor uzun zman sağlık baknlıklrında çalışmış :) tam br umıt oldu benim için demn o pazar süpriznde verilen çay tarifi varya ondan verdi ,işte o adam aktarların genel başkanıymş onla beraber çalşıorlarmışi :) çok mutluyum kızlar inş zayf br geln olablcem geln olmayı bırakın zyflıcam :) sadece dedklermi uygula dedi zyflarsn dedi çok mutlu olduk aktrdan baya pahalıya çıktık ama annem yeterki zayıfla diyor :) çok mutluyum üm,it doğdu içime :) gerçkten sıkılaştırıcı jel verdi 9u br arada çaydan verdi brde macun vericek yarın alcm macunu yarın gdip detaylı konuşucaz tekrar diyetsyenden daha ilgili emin olun aktarlardan faydalanıyordm gittğimizde o pazar süprizindeki çaydan başlka kadına da vermşti inann çok mutluyum canım çayımıda içtm gerçkten 1 -2 aya farkedleblr zyflk görülürmş düğüne kadrda zayflarmışm baya gelnlkte düzeltme olayları olablrya o yızuden sordm olyr dedi baya zyflarsn herkes şaşırcak snei görnce dedi :)
MUTLUYUMMM
AKŞAM NE YEDM SÖLYLİM :
DIŞRDA YEDK DÜRMCÜDE BABMLAR 2 -3 DRMM YEDİ BENDE 1 TANE YEDİM ÖĞLENLEYİN DOMATES SALATALK AYRAN ARA ĞÜN BTTER ÇIKOALTA (ÇOK CNM ÇEKMŞTİ)
SUYU BOLBOL İÇİORM ZATEN 2 KUPA YEŞİLÇAY İÇTİM :) AMA AKTARDAN ÇIKNCA ÇOK UMUTLU OLDM KIZLAR :9 DUA EDİN :):)
sabah:2 dilim ekmek-sahanda yumurta peynir biriki tanede p.kizartmasi..
ögle:kahvalti11-12 arasi olunca sallandi
ara:bir dilim ekmek yarim dilim kasar
aksam:2 tavuk parcasi(2 kanat kadardi iste)3-4 kasik nohutlu pilav-2 bardak ayran
suyu unuttum bugün..ama bol bol cay bitki cayi ictim
45 dak bisiklet
Kızlar ben geçen yıl sağlıklı bir şekilde 10 kilo vermiştim, gayet de mutluydum. Daha sonra farklı bir şehre taşındım ve hayatım oldukça düzensizleşti. Ve 1 yıl içinde o 10 kiloyu aynen geri aldım. Görüntümden tiksinmeye başladım. Nasıl başaracağımı biliyorum fakat motivasyonum sıfır. Beslenmemi bir türlü düzene sokamadım, sporu da aynı şekilde. Şu an 82 kiloyum, az önce aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım resmen. Psikolojim çökmüş durumda..
- menüm sabah iki dilim ekmek .iki dilim kasar.7 tane zeytin.iki kasik marmelad
- öglen bir tabak sütlü cornflakes.
- muz .bir tabak kiraz.yogurt
- aksam bir tabak kuru fasulye,salata ekmek yok
- cok az profitrol
selam kızlar yoğun bir günün adından bşr geçmiş yaptım ve geldim.öznurcum yine şenlendirmişsin topiği ama uzattınız bu sefer kocanla kıı.... uzattıkça aşılmaz oluyor kafada sorunlar yavaştan biraz yumuşasan diyorum ya ,yazık çocuklara oluyo olan kendimden biliyorum onlar çok etkileniyor böyle ortamlardan benim bit kadar oğlanlar bile en ufak bir tartışmada bir bakıyolar gözüme o an diyorum ki buna hakkım yok onun için büyüklük sende kalsın şekerim,akıl olarak,erdem olarak ve kadın olarak büyüklük beden olarak değil amaaa:)
diğer kızlar herkese geçte olsa selam umarım herkesin günü güzel geçmiştir...
ben bugün dışardaydım hep çok işim vardı hoş halledemedim ama bakalım yarına inş.menümse şöyleydi;
sabah:2 dilim kepek ekmek,yarım haşlanmış yumurta,biraz labne
ara:1 elma
öğle:çeyrek peynirli gözleme
ara:3 çağla
akşam:epeyyyyyyy bir yağsız tavuk etiii,1.5 dilim ekmek,1bardak ayran,salata
ara yok
Ben geldim kızlarrrr menümü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalik peynir
Ara 1 simit
Ara cilek
Aksam yarim lavas koz patlican biber domates 2 tane kofte
Ara yok
2.5 litre su 2 saat tempolu yürüyüş
Aksami cok gec yedim kizlar ya moralim bozuldu 9 da yedim halaya gidip yemek hazirlayip yiyinceye bu saat oldu yarin hem bildirim hem diyetisyen gunu bakalim ne olacak :18::18:
bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 61,900
bu hafta: 60,500
bu hafta giden: 1,400
toplam giden: 21,5
hedef: 58
aç karnına üzerimde hafif giyecekler varken böyleydi. suyumu içtim yeşilçayımı içtim kahvaltımı yaptım bi de kıyafetlerimi giydim. eşim geldi beni almaya. dediki bir de yemekten sonra tartıl. tartılmaz olaydım 62 çıktı acaip moralim bozuldu((( ama dedimki bunlar az önce yediklerin içtiğin sular üzerindekiler. kendi mi böyle motive ettim (
maaşallah canım bende 88 ıle başladım 3 gun fılan oldu neler yaptın anlatırmısın
saol cnm. Umarım sen de hedefine ulaşırsın. Diyet ve spor dışında bişey yapmadım cnm. Diyetimde sabah normal kahvaltı 1 dilim ekmekle, öğlen sebze yemeği yoğurt ama bunları küçük kaseyle yiyordum, akşamları salata yoğurt olarak bazen gene sebze yemeği olarak geçiştirdim. Aralarda elma ya da portakal yedim. Spor olarak da evde twist ip atlama gibi şeyler yaptım. Ama asla kaçamak yapmadım 1 defa bile. Son 3 haftadır kaçamaklar yapıyorum. 4 ay gibi bir sürede verdim bu kiloları. Bide yeşil çay 2 kupa, ve 2-3 litre su içmeyi ihmal etmedim.
4 ay mı ciddi misin ne güzel ya bn de verebilir miyim ki ??? Maşallah canım çok güzel vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?