80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 gün önce başladım diyete şuan 80 kiloyum hedefim 65 kilo olabilmek. protein ve karbonhidrat diyeti yapıyorum aynı zamanda yemeklerden yarım saat önce aktardan aldığım zayıflama çayını içiyorum işe yarayacak gibi :)

verirsin neden vermeyesin. Ama buraya sık sık gel menü paylaş azimli ol. Ayrıca ben günde 500 tane ip atlıyorum. Tabi şu ara yapamasam da atladım mı 500 tane oluyor.

tek seferde mi 500 canım bende eve gidince atlayayım çabucak gitsin bn sahan 2 dilim çavdar ekmeği 5 çeri domates 1 dilim peynir yedim :)

tek seferde mi 500 canım bende eve gidince atlayayım çabucak gitsin bn sahan 2 dilim çavdar ekmeği 5 çeri domates 1 dilim peynir yedim :)

50 tane atlıyorum 1 dk dinlenip tekrar 50 1 dk dinlen 50.. bu şekilde bitiryorum. yeni başlayacaksan 100 le başla. 10 atla dinlen 10 atla dinlen. her gün 25 tane artır.

SABAH :1.5 dlm ekmek
domates,salatalık,kk peynir,çay
ARA: 5 fındık
ÖĞLE . barbunya,corba,3 kasık pilav
AKŞAM:1 tane milföy,çay,domates,salatalık
aksam kız çeyizi götürdük börekten yemek zorunda kaldım

BAŞLANGIÇ:83
GEÇEN HAFTA: 81.700
BU HAFTA:81
GİDEN :700
TOPLAM GİDEN : 1.800
sık sık spor yapamadım ama genelde30 dk lık spor yaptım

böyle böyle atacagız kiloları canım inş :) gayet iyi gidiyorsun bn de spor olarak ip atlayacagım :)

evet cnm zaten bu hafta ben cok sıkı yapamadım yanı evde degıldım o yuzden
inşllh önümüzdeki hafta daha ii olur evet ip atlamak da hem eğlenceli hemde spor

kilo bildirimim
BAŞLANGIÇ:90.5
GEÇEN HAFTA: 76.2
BU HAFTA:76.9
GELEN :700
TOPLAM GİDEN : 13.6
SPOR:-
HEDEF:68​
en son bildirdiğim kiloyu 76.2 olarak hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim iremcim.neyse pek önemi yok artıdayım nasıl olsa:))

ne güzel böyle verenleri görmek çok güzel motive ediyor maşallah çok güzel vermişsin

umutcummm artık dur deme zamanı geldi di mi?? bizim gibi insanların bünyesi kilo almaya müsait malesef( bir ömür diyet olmasa dahai dikkat etmeliyiz. bak ne güzel kilolar verdin devam etmelisin. olmadı kilonu korumalısın kafan rahatlayana kadar cnm. sen bunu yapabilecek kadar güçlü iradeli birisin..

kızlar dün 300 gr göüktü ama bugun tartılmadım 1 saat sonra flan aktara gttcem gene bişiler alcaktım size en geç bu akşam yazarım :) yada yarın aç karnıana yazsam daha sağlıklı sanırm :) beni bu seferlk affedin klızlar :) cuımartesi vericem sonucu size :)

bekliyoruz canım bn hafta sonları gıremıyorum pazartesi haberlerini bekliyorum canım :)

günaydın herkese bende bildirim yapayım hemencecik

başlangıç: 85
geçen hafta 79,3 kg
bu hafta 78,5 kg
giden 800 gr
toplam giden 6,5 kg
spor 180 dk yürüyüş
hedef 65 kg

Ne güzel ne güzel gitsin kilolar öglen frında tavuk biraz da çorba yiyecegim :) akşam geç gidiyorum ewe meyve yerim bi tek :) arada bir de yeşil elmam var :)

ben yeni gördüm bu konuyu hemen katılmak istedim.. ben 19 yaşındayım boyum 1.77 ve şu anda bugün tartıldığıma göre 88.5 kiloyum sizinle kilo vermek istiyorum aslında başladım kilo vermeye 5 gündür aslında 90 kiloydum ama size katılırken 88.5im o yüzden sorun olmaz sanırım başlangıcımı 88.5 kabul edelim.. cuma günleri mi bildirim yapıyorsunuz? menüleri de yazıyormusunuz?

hosgeldın canım doğru yerdesın hergun ne yıyıyor ne yapıyorsan onu yazıyorsn bn de yeni sayılırım çok güzel insanı motive ediyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…