ay ne güzel grami gramina ayni vermisizselam kızlar bende bildirimi yapayım;
baslangic:86,4
gecen hafta:73,4
bu hafta:72,3
giden:1100
toplam giden:14,1kg
spor:210 dk yürüyüş
bu haftaki sonuçtan çok memnunum inş.böyle giderde bu ay şu 70 lerden kurtulurum kızlar ve tabi hepimiz kuruluruz inş.
süper ya o kadarda kacirdin bu hafta ama genedde vermissin bravo valla..bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 61,900
bu hafta: 60,500
bu hafta giden: 1,400
toplam giden: 21,5
hedef: 58
aç karnına üzerimde hafif giyecekler varken böyleydi. suyumu içtim yeşilçayımı içtim kahvaltımı yaptım bi de kıyafetlerimi giydim. eşim geldi beni almaya. dediki bir de yemekten sonra tartıl. tartılmaz olaydım 62 çıktı acaip moralim bozuldu((( ama dedimki bunlar az önce yediklerin içtiğin sular üzerindekiler. kendi mi böyle motive ettim (
günaydın kızlarrrrrrrrr. hadi gelin bildirim yapın merak ediyorum:)) özellikle duyumu:)) dünkü saçma menümü de paylaşayım. ha bide bugün yemek yiyeceğim akşam:))) aşimde erken çıkıyor işten birlikte yicez.. midem sevinsin yazı baya eziyet ettim ona.
sabah: yok
öğlen: 2 dilim kızarmış ekmek, 1 tabak kavun, biraz lor peyniri
ara: yarım elma
akşam: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tabak karpuz, lor peyniri
2 litre su, 2 kupa yeşilçay, 1 şekersiz çay
ama bugün yicem yemek:))
baslangic:82.6
gecen hafta:76.4
bu hafta:75.3
toplam giden:7300 gr.
kizlar hic zamanim yok ...firsat bulunca gelirim gene..sindi cikiyorum..hepinizi öptüm..
bakalim bu hafta ilk ücten biri benim gibime geliyor:))
selam kızlar bende bildirimi yapayım;
baslangic:86,4
gecen hafta:73,4
bu hafta:72,3
toplam giden:14,1kg
spor:210 dk yürüyüş
bu haftaki sonuçtan çok memnunum inş.böyle giderde bu ay şu 70 lerden kurtulurum kızlar ve tabi hepimiz kuruluruz inş.
slm kızlar. kilo veren herkesi tebrik ederim. devamı da gelir inş. ben sanırım yine memlekete gidiyorum. ne kadar yordu şu tayin işi beni. resmen maddi manevi çöküşteyim. zaten bisürü dert vardı bi de bu geldi. neyse vardır bir hayır diyorum. eğer eşim izin almayı başarırsa yarın yola çıkcaz. ve muhtemelen 1 hafta yine yokum. yine dikkat etmeye çalışcam yediklerime. aslında memlekette salıyorum yemeği ama yürüyüşle kiloyu korumayı başarıyorum. umarım bu defa da böyle olur. kendinize iyi bakın kilo vermeye de devam edin.. ha belkide gitmeyiz. gitmezsek yarına yazarım. bi de ben gülihanı çok merak ediyorum. İnşallah her şey yoluna girmiştir. evliliğinin ilk yıllarında böyle şeyler yaşaması üzücü. Rabbim huzur versin. bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor, yarım tabak kavun
öğlen: çeyrek lavaşta tavuk döner, yarım bardak ayran.
akşam: 1 kase çorba, 1 lahmacun, salata
ara: karpuz olabilir.
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.
iremcim şimdiden eline sağlık.
kamile hamile misin çok merak ediyorum. sen cevaplarsan ben telden okurum muhakkak.
bana dua edin işlerimi Allah ın izniyle kolaylıkla halledebileyim. iyi insanlarla karşılaşayım.
canım çok iyi ilerliyosun bayıldım hızına tebrikler
kızlar çok sinirim bozulşdu yaaaaa ben kilo verememişimmmm ne artı ne eksi adetim de bitti sayılır hani şişilik vardı hani ben çok verecektimmm sabah oturup ağlamalık oldum yaaa 2 haftadır ileriye gidemiyorum geriye bile gittim nereye gidiyo benim sporlarım az yemelerimmmmMUTSUZUUMMMMM
kızlar çok sinirim bozulşdu yaaaaa ben kilo verememişimmmm ne artı ne eksi adetim de bitti sayılır hani şişilik vardı hani ben çok verecektimmm sabah oturup ağlamalık oldum yaaa 2 haftadır ileriye gidemiyorum geriye bile gittim nereye gidiyo benim sporlarım az yemelerimmmmMUTSUZUUMMMMM
slm kızlar. kilo veren herkesi tebrik ederim. devamı da gelir inş. ben sanırım yine memlekete gidiyorum. ne kadar yordu şu tayin işi beni. resmen maddi manevi çöküşteyim. zaten bisürü dert vardı bi de bu geldi. neyse vardır bir hayır diyorum. eğer eşim izin almayı başarırsa yarın yola çıkcaz. ve muhtemelen 1 hafta yine yokum. yine dikkat etmeye çalışcam yediklerime. aslında memlekette salıyorum yemeği ama yürüyüşle kiloyu korumayı başarıyorum. umarım bu defa da böyle olur. kendinize iyi bakın kilo vermeye de devam edin.. ha belkide gitmeyiz. gitmezsek yarına yazarım. bi de ben gülihanı çok merak ediyorum. İnşallah her şey yoluna girmiştir. evliliğinin ilk yıllarında böyle şeyler yaşaması üzücü. Rabbim huzur versin. bugünkü menüm:
kamile hamile misin çok merak ediyorum. sen cevaplarsan ben telden okurum muhakkak.
bana dua edin işlerimi Allah ın izniyle kolaylıkla halledebileyim. iyi insanlarla karşılaşayım.
kaptanm hiç pes etme ve üzme kendini çook uzun zamandır diyet yapıosn bu duruş normal bak gör haftaya birden gdecekler...
moralini bozma kaptanım elbet kilolar birden gidecek haftaya bazen bedenimiz bize oyun yapıyor bence onun etkisindendir
bende senin gibiyim iremcim, regl haftamda kilo falan veremiyorum hatta alıyorum,sonrada öyle regl biter bitmez birden inmiyor tartı ama sonraki hafta gerçekten çok hızlı gidiyor canım onun için üzme kendini,kaldıki sen o kadar hormon ilacı aldın çok noral senin metabolizman için...farkı bu önümüzdeki haftada göreceğine eminimben....
yaaa yalnız bırakmayın beniiiii((((ama kalmışımmm
yaaa başka sıkıntılar da var herşey üstüste geliyorrrr herkese moral dağıtmaktan bıktım ben içimde zaten daralıyorummm bi de hiç derdim yokmuş gibi dertlileri çekiyorum kimse içimdekine aldırmıyor bildikleri halde....
eşim kötü olduğum dönemlerde hep destekçi ama beni biraz iii görse tamam bitti sıkıntılar diyip geri çekiyor kendini.. tamam biliyorum sürekli pofpoflayamaz onun da bi tahammülü var ama dediğim gibi herşey üstüste geliyor herkese normal gelen beni derinden yaralayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?