80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne güzel grami gramina ayni vermisiz

süper ya o kadarda kacirdin bu hafta ama genedde vermissin bravo valla..

et tabi canim ..cok basarili bir hafta gecirdim valla..duygusal anlamda cok kötü olsada gramaj olarak süper süpeeeeeeeeeer...kay aydir dogrudürüst kilo veremiyordum ya..bakalim 5 kiloyla kapatacam insallah sezonu:)) izne gidiyorum ya.4 hafta sonra sezon finalim var:))

slm kızlar. kilo veren herkesi tebrik ederim. devamı da gelir inş. ben sanırım yine memlekete gidiyorum. ne kadar yordu şu tayin işi beni. resmen maddi manevi çöküşteyim. zaten bisürü dert vardı bi de bu geldi. neyse vardır bir hayır diyorum. eğer eşim izin almayı başarırsa yarın yola çıkcaz. ve muhtemelen 1 hafta yine yokum. yine dikkat etmeye çalışcam yediklerime. aslında memlekette salıyorum yemeği ama yürüyüşle kiloyu korumayı başarıyorum. umarım bu defa da böyle olur. kendinize iyi bakın kilo vermeye de devam edin.. ha belkide gitmeyiz. gitmezsek yarına yazarım. bi de ben gülihanı çok merak ediyorum. İnşallah her şey yoluna girmiştir. evliliğinin ilk yıllarında böyle şeyler yaşaması üzücü. Rabbim huzur versin. bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor, yarım tabak kavun
öğlen: çeyrek lavaşta tavuk döner, yarım bardak ayran.
akşam: 1 kase çorba, 1 lahmacun, salata
ara: karpuz olabilir.
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.
iremcim şimdiden eline sağlık.
kamile hamile misin çok merak ediyorum. sen cevaplarsan ben telden okurum muhakkak.
bana dua edin işlerimi Allah ın izniyle kolaylıkla halledebileyim. iyi insanlarla karşılaşayım.

baslangic:82.6
gecen hafta:76.4
bu hafta:75.3
giden:1100
toplam giden:7300 gr.
kizlar hic zamanim yok ...firsat bulunca gelirim gene..sindi cikiyorum..hepinizi öptüm..
bakalim bu hafta ilk ücten biri benim gibime geliyor:))

bu hafatanın ilk üçünde kesin varsın çok güzel kilo vermişsin

canım çok iyi ilerliyosun bayıldım hızına tebrikler

inşallah çabucak halledersiniz işlerinizi
canım sen kilo almazsın gittiğinde kilo verip bile dönersin çok dikkat ediyosun maşallah

kızlar çok sinirim bozulşdu yaaaaa ben kilo verememişimmmm ne artı ne eksi adetim de bitti sayılır hani şişilik vardı hani ben çok verecektimmm sabah oturup ağlamalık oldum yaaa 2 haftadır ileriye gidemiyorum geriye bile gittim nereye gidiyo benim sporlarım az yemelerimmmm MUTSUZUUMMMMM

kaptanm hiç pes etme ve üzme kendini çook uzun zamandır diyet yapıosn bu duruş normal bak gör haftaya birden gdecekler...

moralini bozma kaptanım elbet kilolar birden gidecek haftaya bazen bedenimiz bize oyun yapıyor bence onun etkisindendir

hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım,inş.gönlüne göre halledersin işlerini.kilo alma konusuna gelince güldürme beni be canım sen mi kilo alacaksın ,zaten kuş kadar yiyosun almak yerine verirsin bile,yinede maşallah diyeyimde nazar falan değmesin

bende senin gibiyim iremcim, regl haftamda kilo falan veremiyorum hatta alıyorum,sonrada öyle regl biter bitmez birden inmiyor tartı ama sonraki hafta gerçekten çok hızlı gidiyor canım onun için üzme kendini,kaldıki sen o kadar hormon ilacı aldın çok noral senin metabolizman için...farkı bu önümüzdeki haftada göreceğine eminimben....

olur canım hersey yoluna gırer inşallah hayırlı yolculuklar :)

kaptanm hiç pes etme ve üzme kendini çook uzun zamandır diyet yapıosn bu duruş normal bak gör haftaya birden gdecekler...

moralini bozma kaptanım elbet kilolar birden gidecek haftaya bazen bedenimiz bize oyun yapıyor bence onun etkisindendir

ya en azından bu hafta tüp bebekte aldığım kilolardan yavaş yavaş başlarım demiştim yaaa ben hiçbişeyde başarılı olmayacakmıyım acabaaa?????

yaaa başka sıkıntılar da var herşey üstüste geliyorrrr herkese moral dağıtmaktan bıktım ben içimde zaten daralıyorummm bi de hiç derdim yokmuş gibi dertlileri çekiyorum kimse içimdekine aldırmıyor bildikleri halde....
eşim kötü olduğum dönemlerde hep destekçi ama beni biraz iii görse tamam bitti sıkıntılar diyip geri çekiyor kendini.. tamam biliyorum sürekli pofpoflayamaz onun da bi tahammülü var ama dediğim gibi herşey üstüste geliyor herkese normal gelen beni derinden yaralayabiliyor

kızlar gülmek yok :) bugün mezdeke oryantel ne bulduysam indirdim :) mp3 e göbek atmayı planlıyorum belkı faydası olur :) bn hafta sonu yokum mesai bitmek üzere kendinize çok iyi bakın pazartesi görüsmek üzere hoscakalın arkadaşlar :)

evet göbek atmakta eritiyor hatta horon falnda tep nedn gülelim ayol aşkolsn :) en ii spor

canım Allah büyük dert vermesin herkezin derdi vardır elbet önemli olan en az zararla atlatmak insallah atlatırsınız sıkma kendını olumlu düşünmeye bak kilo konusuna gelince dert etme ne güzel vermissin kendini motive et çok az yeme az yer sen bu kez bünye kendini savaş ilan edip dedoluyo muş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…