- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
yaaa başka sıkıntılar da var herşey üstüste geliyorrrr herkese moral dağıtmaktan bıktım ben içimde zaten daralıyorummm bi de hiç derdim yokmuş gibi dertlileri çekiyorum kimse içimdekine aldırmıyor bildikleri halde....
eşim kötü olduğum dönemlerde hep destekçi ama beni biraz iii görse tamam bitti sıkıntılar diyip geri çekiyor kendini.. tamam biliyorum sürekli pofpoflayamaz onun da bi tahammülü var ama dediğim gibi herşey üstüste geliyor herkese normal gelen beni derinden yaralayabiliyor
evet göbek atmakta eritiyor hatta horon falnda tep nedn gülelim ayol aşkolsn :) en ii spor
valla deneyecem eğlenceli olacak :)
yaaa başka sıkıntılar da var herşey üstüste geliyorrrr herkese moral dağıtmaktan bıktım ben içimde zaten daralıyorummm bi de hiç derdim yokmuş gibi dertlileri çekiyorum kimse içimdekine aldırmıyor bildikleri halde....
eşim kötü olduğum dönemlerde hep destekçi ama beni biraz iii görse tamam bitti sıkıntılar diyip geri çekiyor kendini.. tamam biliyorum sürekli pofpoflayamaz onun da bi tahammülü var ama dediğim gibi herşey üstüste geliyor herkese normal gelen beni derinden yaralayabiliyor
kusura bakmayın canlarımmm toparlandımmm iyiyim şimdi kusura bakmayın sizinde canınızı sıktıysamm özür yani....
bi bayan kendini iii hissetmek için ne yapar alışveriş bende nettten elbise aldımmmm birazdan buraya eklerim belki oylama alırım szden
hakkinda herseyin hayirlisi olsun canim benim...kendini salma..alistik sana cokta uzak kalmaslm kızlar. kilo veren herkesi tebrik ederim. devamı da gelir inş. ben sanırım yine memlekete gidiyorum. ne kadar yordu şu tayin işi beni. resmen maddi manevi çöküşteyim. zaten bisürü dert vardı bi de bu geldi. neyse vardır bir hayır diyorum. eğer eşim izin almayı başarırsa yarın yola çıkcaz. ve muhtemelen 1 hafta yine yokum. yine dikkat etmeye çalışcam yediklerime. aslında memlekette salıyorum yemeği ama yürüyüşle kiloyu korumayı başarıyorum. umarım bu defa da böyle olur. kendinize iyi bakın kilo vermeye de devam edin.. ha belkide gitmeyiz. gitmezsek yarına yazarım. bi de ben gülihanı çok merak ediyorum. İnşallah her şey yoluna girmiştir. evliliğinin ilk yıllarında böyle şeyler yaşaması üzücü. Rabbim huzur versin. bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor, yarım tabak kavun
öğlen: çeyrek lavaşta tavuk döner, yarım bardak ayran.
akşam: 1 kase çorba, 1 lahmacun, salata
ara: karpuz olabilir.
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.
iremcim şimdiden eline sağlık.
kamile hamile misin çok merak ediyorum. sen cevaplarsan ben telden okurum muhakkak.
bana dua edin işlerimi Allah ın izniyle kolaylıkla halledebileyim. iyi insanlarla karşılaşayım.
nabeeeeeer iddealasmismiydik bu kaftakızlar çok sinirim bozulşdu yaaaaa ben kilo verememişimmmm ne artı ne eksi adetim de bitti sayılır hani şişilik vardı hani ben çok verecektimmm sabah oturup ağlamalık oldum yaaa 2 haftadır ileriye gidemiyorum geriye bile gittim nereye gidiyo benim sporlarım az yemelerimmmmMUTSUZUUMMMMM
kendine haksizlik ediyorsun iremcim.ne demek ben hicbirseyde bsarili olamiyacakmiyim..söyle bir dön bak kendine...herseyden önce insan olmayi basarabilenlerdensin...ayricada birseyler olmuyorsa bu senin beceremediginden degil daha zamani olmadigindandir..ozun zamanini sadece yaradan bilir..olmuyorsa hakkinda hayirlisidir bunu kulakardi etme lütfenya en azından bu hafta tüp bebekte aldığım kilolardan yavaş yavaş başlarım demiştim yaaa ben hiçbişeyde başarılı olmayacakmıyım acabaaa?????
canim insanin cektigini kendisi bilir..bu duygulara hic yabanci degilim..bir sey insani yaraliyorsa o zaten normal olmaktan cikmistir.ayricada esine haksizlik etme.sürekli üstüne titrese bu defada acaba daha farkli sorunlar basgösterecek.herseyden önce hep üstüne titrese kötü oldugun zamanlar daha fazla olacak...hep ona ihtiyac duyacaksin senin güclenmeni kendi dirayetinde ayakta kalabilmeni geciktirecek...esinde 7 gün 24 saat hassas olamaz ya..seninkine gene amenna canim ya ya benimki gibi bir kocan olsaydi..birak nazlanmayi üstüme titremesini daha birde kendi bekler..ya ben hamileyken hep o aseriyordu ya..karnim burnumda kavun aldigimi hatirliyorum evden cikip onayaaa başka sıkıntılar da var herşey üstüste geliyorrrr herkese moral dağıtmaktan bıktım ben içimde zaten daralıyorummm bi de hiç derdim yokmuş gibi dertlileri çekiyorum kimse içimdekine aldırmıyor bildikleri halde....
aa ne gülmesi ya keske yakin olsaydikta bende gelseydim söyle bir göbek atsaydim ohhh yandan yandannnkızlar gülmek yok :) bugün mezdeke oryantel ne bulduysam indirdim :) mp3 e göbek atmayı planlıyorum belkı faydası olur :) bn hafta sonu yokum mesai bitmek üzere kendinize çok iyi bakın pazartesi görüsmek üzere hoscakalın arkadaşlar :)
insallah insallahseni çok ii anlıorm cnm yaşadıgın şeyler de kolay degl çok haklsn o an geçmiş gibi olsa en haff bi olmszlkta insan zayıf hissedblıo kendini ben sana sunu soyluorm sana da kendme de bzm gibi zor bi ssurecten gecen herkese ... bazen olmsz şeyler ustuuste geleblıo ama oyle bi zaman da gelck ki olumlu şeyler üstüste gelecek işte ben hepmz için bu donemn gelmesini dört gözle beklıorm ve yakın bu gunlerr inanıormm cnmm az kaldı azz....
askolsun canim ne SIKINTISI::hep benmi birazda sen demi ama...kusura bakmayın canlarımmm toparlandımmm iyiyim şimdi kusura bakmayın sizinde canınızı sıktıysamm özür yani....
bi bayan kendini iii hissetmek için ne yapar alışveriş bende nettten elbise aldımmmm birazdan buraya eklerim belki oylama alırım szden
ay bende diyorum bu icimdeki seste ne...allah vere cagiran azrail olmaya...allahtan senmissin..yoksa sisko sisko gidiyordum:))iste geldim burdayim..ben her iste ustayimduyummmm gel artıkkkk
darisi yazacagima sarisi yazmisim pardonkamile benimkaygilarim bitti az önce kirmizi kart gördüm..sarisi sana olur insallah
hakikaten sen bu işte ustasın süpersin bitanesin sennnnn:))))
gülihan seni cok merak ettik canim ya nasilsin hersey yolundami:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?