80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabıkıde insanın ruh hali bir olmuyor hiçbir zman kesinlkle dışardan da değil eşin annen baban bile anlayamaz senı iyi gördükleri zaman bu insanların kuralıdır dışardan iyiyse ruhende iyidir sende senin içini anlayanlarla konuş canım :) eşşekten düşmüşün halini eşşekten düşmüş anlar ancak bu sıkıntı durumlarında yaşamadan kimse bilemior bazı durumlarda dert etme olan sana oluyor başka kimseye değil :)

seni çok ii anlıorm cnm yaşadıgın şeyler de kolay degl çok haklsn o an geçmiş gibi olsa en haff bi olmszlkta insan zayıf hissedblıo kendini ben sana sunu soyluorm sana da kendme de bzm gibi zor bi ssurecten gecen herkese ... bazen olmsz şeyler ustuuste geleblıo ama oyle bi zaman da gelck ki olumlu şeyler üstüste gelecek işte ben hepmz için bu donemn gelmesini dört gözle beklıorm ve yakın bu gunlerr inanıormm cnmm az kaldı azz....

KAHVALTI10:00)
2 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday unu ekmeği
5 zeytin
1 çay bardağı süt
domates

ARA11:45)
2 kuru kayısı
15 kavrulmamış fındık
(buna karataydan özendim)

ÖĞLE14:15)
1 biber 1 kabak dolması
1 kase yoğurt çorbası

ARA16:15)
8 kiraz
1 kuru kayısı
5 fındık

AKŞAM18:15)
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak salata

1.5 saat sonra 30 dakika koşucam inşallah:) (yoksa bendemi döktürsem müzik falan:))
sonra da salatalık yemeyi planlıyorum:)

kusura bakmayın canlarımmm toparlandımmm iyiyim şimdi kusura bakmayın sizinde canınızı sıktıysamm özür yani....
bi bayan kendini iii hissetmek için ne yapar alışveriş bende nettten elbise aldımmmm birazdan buraya eklerim belki oylama alırım szden

kesinlkle alışveriş iyi gelıor ii yapmşn :) ayy saçmalama neden canımızı sıktn dıe özür dilıorsn :) dertlermizi paylaşıyoruz sonuçta :)

hakkinda herseyin hayirlisi olsun canim benim...kendini salma..alistik sana cokta uzak kalma

nabeeeeeer iddealasmismiydik bu kafta canim saka bir yanada oluyor beni düsünsene gecen ay yürüdüm resmen gecelerce ac yattim gitmedigi gibide 2 kiloya yakinda kilo yüklenmisti hatirliyormusun? ama bak bu hafta hooo inise..sabirli ol hizli gitmezde yavas giderr bazen..eminim haftaya cok daha hizli olacak bak gör.demedi deme..

ya en azından bu hafta tüp bebekte aldığım kilolardan yavaş yavaş başlarım demiştim yaaa ben hiçbişeyde başarılı olmayacakmıyım acabaaa?????
kendine haksizlik ediyorsun iremcim.ne demek ben hicbirseyde bsarili olamiyacakmiyim..söyle bir dön bak kendine...herseyden önce insan olmayi basarabilenlerdensin...ayricada birseyler olmuyorsa bu senin beceremediginden degil daha zamani olmadigindandir..ozun zamanini sadece yaradan bilir..olmuyorsa hakkinda hayirlisidir bunu kulakardi etme lütfen
canim insanin cektigini kendisi bilir..bu duygulara hic yabanci degilim..bir sey insani yaraliyorsa o zaten normal olmaktan cikmistir.ayricada esine haksizlik etme.sürekli üstüne titrese bu defada acaba daha farkli sorunlar basgösterecek.herseyden önce hep üstüne titrese kötü oldugun zamanlar daha fazla olacak...hep ona ihtiyac duyacaksin senin güclenmeni kendi dirayetinde ayakta kalabilmeni geciktirecek...esinde 7 gün 24 saat hassas olamaz ya..seninkine gene amenna canim ya ya benimki gibi bir kocan olsaydi..birak nazlanmayi üstüme titremesini daha birde kendi bekler..ya ben hamileyken hep o aseriyordu ya..karnim burnumda kavun aldigimi hatirliyorum evden cikip ona benimki gölge etme baska ihsan istemem senden arzuhaliyle sürüp gidiyor iste:))))))
yahu bu depresif haller insana adet öncesi gelir sendendaha gitmedimi..

aa ne gülmesi ya keske yakin olsaydikta bende gelseydim söyle bir göbek atsaydim ohhh yandan yandannn

insallah insallah

askolsun canim ne SIKINTISI::hep benmi birazda sen demi ama...

duyummmm gel artıkkkk
ay bende diyorum bu icimdeki seste ne...allah vere cagiran azrail olmaya...allahtan senmissin..yoksa sisko sisko gidiyordum:))iste geldim burdayim..ben her iste ustayim

yahu yarim saattir cabaliyorum..allaha sükür girebildim topige ya...ne bitmez onarim isleri varmis bunlarin...

herkese iyi akşamlar,duyumum seni aşağıda görüyorum varmı bir gelişme kocanla kı?menümüde yazayım;7
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,1,5 dilim k.ekmek
ara:1 elma
öğle:1 haşlanmış yumurta daha(eşim gelince onun kahvaltısından çaldım),domates,salatalık,1 dilim ekmek,2 küçük doğranmış kaşar
ara:8 tane kiraz,1 dilim kadar karpu
akşam:1 porsiyon çok az yağda biber kızartması domates soslu,2 dilim ekmek,1 bardak ayran
ara:8 tane badem

Merhabalar benide araniza alin, sitede yeniyim kilolarimla basim dertde.
85 kilodayim hedefim 65 umarim basaririm.
ama nerden nasil basliyacagim bilemiyorum.
bildiginiz hizli kilo verdiren diät varmi?
spor yap demeyin 5 dakikada tikaniyorum yapamiyorum.
yardimci olun araniza alin benide kendimi en azindan yalniz hissetmem.
simdiden herkese bol azim dilerim.

Son düzenleme:
gülihan seni cok merak ettik canim ya nasilsin hersey yolundami:26:

Canim Allah razi olsun evimdeyim:) evli olanların bildigi hikaye anlatıp sıkmayayım sizi cok şükür iyim prensesler gibiyim şimdilik rabim birada yaşatmasın böyle bişeyi cok zor 5gun geçirdim cok şükürü ailem ve cok iyi bir kaynanam var Allah razı olsun canlarım yarın da artık diyete devam astım biraz

kilo bildirimi yapayım öncelikle

başlangıç 86.9
gecen hafta 76.9
bu hafta 75.7
giden 1.2
toplam giden 11.2
hedef 65

spor hergün 35 dkka koşu bandı 2.5 litre su

kızlar bu gün diyetisyene gittim iyi deddi ama az veriyorum ama bu kilolar boyle gidecek sanırsam birde sıkılaşmışım artıkın etekler düşmeye başlado hafiften bende cooook mutluyum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…