gel canim gel..birkere hizli kilo dietlerinden vazgec...hizli giden hizli gelir..sabirli ol.vermek istedigin yirmi kilo..en azindan 4-5 aya dagitman lazinki saglikli olsun...Merhabalar benide araniza alin, sitede yeniyim kilolarimla basim dertde.
85 kilodayim hedefim 65 umarim basaririm.
ama nerden nasil basliyacagim bilemiyorum.
bildiginiz hizli kilo verdiren diät varmi?
spor yap demeyin 5 dakikada tikaniyorum yapamiyorum.
yardimci olun araniza alin benide kendimi en azindan yalniz hissetmem.
simdiden herkese bol azim dilerim.
ne güzel senin adina cok sevindim..ama beni bagislada kiskandimda seni..ama öyle hayinca degil yemin ederim....prensesler gibiyim demissin ya ...neyse..senin adina cok ama cok sevindim..günlerdir aklimdan cikmadin..yüzünü görmedigim kim oldugu hakkinda hicfir fikrim olmayan biri icin dua edip sonrada iyi haberlerini alinca sevinmek cok garip bir duygu...Canim Allah razi olsun evimdeyim:) evli olanların bildigi hikaye anlatıp sıkmayayım sizi cok şükür iyim prensesler gibiyim şimdilik rabim birada yaşatmasın böyle bişeyi cok zor 5gun geçirdim cok şükürü ailem ve cok iyi bir kaynanam var Allah razı olsun canlarım yarın da artık diyete devam astım biraz
cok iyi cok...devamini diliyorumkilo bildirimi yapayım öncelikle
başlangıç 86.9
gecen hafta 76.9
bu hafta 75.7
giden 1.2
toplam giden 11.2
hedef 65
spor hergün 35 dkka koşu bandı 2.5 litre su
kızlar bu gün diyetisyene gittim iyi deddi ama az veriyorum ama bu kilolar boyle gidecek sanırsam birde sıkılaşmışım artıkın etekler düşmeye başlado hafiften bende cooook mutluyum kızlar
canim sanki sisman gösterir gibime geldi:26:http://www.markafoni.com/product/2296706/
kızlar elbiseme bakarmısınızzzz????
42 beden bu vardı çok daha güzel elbiseler vardı ama...
üniversiteden ilk arkadaşımız nikah şahidimiz çok yakın bi erkek arkadaşımızın düğünü var ben ööle şaşalı elbiseleri sevmiyorum pek bunu buldum nasıl sizceee
yok canim sende o kadarda degildevran elbise güzel de bakalım bana yakışacak mı:) öznurun dediği gibi dev anası olmama işalllah
http://www.markafoni.com/product/2296706/
üniversiteden ilk arkadaşımız nikah şahidimiz çok yakın bi erkek arkadaşımızın düğünü var ben ööle şaşalı elbiseleri sevmiyorum pek bunu buldum nasıl sizceee
yok canim sende o kadarda degilben beyaz ve genis kareli kiyafetleri giyemiyorum tipime hic gitmiyor o yüzden.ama sen tipini tanidigin icin yakisip yakismayacagini bilirsin elbette..
http://www.markafoni.com/product/2296706/
beyaz ve kareli mi göründü elbise
yahu ben niye göremiyorum..bende beyaz zeminli kare zicgileri olan cizgiler genel olarak kirmizi siyah..bendeki bumasivam elbise doğru canım duyum ööle yazınca şaşırdım sadece
aldım bakalım nasıl gelecek elbise tarzını bende ilk defa alıyorum netten ayakkabı çanta denemişliğm var onlar iyiyidi ama bakalımmm....
yahu ben niye göremiyorum..bende beyaz zeminli kare zicgileri olan cizgiler genel olarak kirmizi siyah..bendeki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?