80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

http://www.markafoni.com/product/2296706/

kızlar elbiseme bakarmısınızzzz????

42 beden bu vardı çok daha güzel elbiseler vardı ama...
üniversiteden ilk arkadaşımız nikah şahidimiz çok yakın bi erkek arkadaşımızın düğünü var ben ööle şaşalı elbiseleri sevmiyorum pek bunu buldum nasıl sizceee

gel canim gel..birkere hizli kilo dietlerinden vazgec...hizli giden hizli gelir..sabirli ol.vermek istedigin yirmi kilo..en azindan 4-5 aya dagitman lazinki saglikli olsun...

ne güzel senin adina cok sevindim..ama beni bagislada kiskandimda seni..ama öyle hayinca degil yemin ederim....prensesler gibiyim demissin ya ...neyse..senin adina cok ama cok sevindim..günlerdir aklimdan cikmadin..yüzünü görmedigim kim oldugu hakkinda hicfir fikrim olmayan biri icin dua edip sonrada iyi haberlerini alinca sevinmek cok garip bir duygu...

cok iyi cok...devamini diliyorum

canim sanki sisman gösterir gibime geldi:26:

devran elbise güzel de bakalım bana yakışacak mı:) öznurun dediği gibi dev anası olmama işalllah

kilo bildirimi

başlangıç 86

gecen hafta 67.600

bu hafta 68.100

gelen 500

hedef 65

boy 1.65

beden 42 40

kızlar kilo aldım görüldügü gibi bu hafta dikkat etmem lazım

devran elbise güzel de bakalım bana yakışacak mı:) öznurun dediği gibi dev anası olmama işalllah
yok canim sende o kadarda degil ben beyaz ve genis kareli kiyafetleri giyemiyorum tipime hic gitmiyor o yüzden.ama sen tipini tanidigin icin yakisip yakismayacagini bilirsin elbette..

irem ben göremiyorum canım ya giriş yapın diyor ama merak ettim

hayırlı olsun güle güle giy canım

iremcim elbise pek güzelmiş,fiyatı daha da güzel...düğün açık havada havuzbaşı falansa hele çok iyi bir seçim olmuş,birde eline ulaşınca giyip fotolarını ekl bakalım üstünde nasıl duracağını merak ettim şimdiden:)

masivam elbise doğru canım duyum ööle yazınca şaşırdım sadece

aldım bakalım nasıl gelecek elbise tarzını bende ilk defa alıyorum netten ayakkabı çanta denemişliğm var onlar iyiyidi ama bakalımmm....

yahu ben niye göremiyorum..bende beyaz zeminli kare zicgileri olan cizgiler genel olarak kirmizi siyah..bendeki bu

• selam kizlar kilo bildirim
  • baslangic 90
  • gecen hafta 87
  • bu hafta 86.500
  • giden 500 gram
  • toplam 3.500 gram
  • hedef 80
  • spor yok
bugünkü menüm
  • sabah iki dilim ekmek ,peynir ,mermalede
  • öglen yarim kuru fasulye ,salata .pilav yarim tabak
  • ikindi chese kek .kahve
  • aksam yarim tabak pilav ve ayran.
  • iki litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…