80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen duyum bende senin gördüyün elbiseyi görüyom biz niye göremiyoruzzzzzzz
valla cok garip degilmi:))) ayni int.adresi ama onlara baska bize baska:)) cifte standat uyguluyorlar..haksizliga sol siyahelbiseyi görmek hakkimiz söke söke aliriiiiiiiiiiiiiiiiiiz

ay cook hosmus kiz..bu zayifta gösterir mavide benim rengim ha:))cok güzel cook..kac para irencim bu

ayyy kısss korkuttun beniiii:) 50tl canm 42 beden olur herhalde
kızın boyu 1.75 miş benm 1.65 kestirmem gerekebilir üst kısmı olsun daaa...

silammmm kızlarrrr kaptanmm elbse çok guzel çizgileri dikine ve siyah bence ince gösterir kumaşı ne bi onu çözemedm resmden ama şık duruo bence....

ayyy kısss korkuttun beniiii:) 50tl canm 42 beden olur herhalde
kızın boyu 1.75 miş benm 1.65 kestirmem gerekebilir üst kısmı olsun daaa...
bak iste orasi riskli iste..kendi tipinden tahmini düsünecen..ama uygunmusta fiyeti bence ay bendemi alsam ne yakinlarda da dügün falan yokki

öznur elbisenin gögüs altı ve sırtı lastikli ona güvendim aslında birazda esnek olmasına yani

sabah10.00:bir iki catal beyazpeynir bir iki dilim domates
aksam16.30:bir iki catal makarna-3-4 catal döner eti
az önce:ceyrek dilim peynirli turta
1 lt su

ay bende ne kiskanc kariyim ya..biri evine döner prenses gibiyom der..bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeee biri elbise alir bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeee
ne yani simdi biri 3.kocayi istiyom dese bende istiyom bendeeeeeeeeeeeeeee mi diyecem52:

ay bende ne kiskanc kariyim ya..biri evine döner prenses gibiyom der..bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeee biri elbise alir bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeee
ne yani simdi biri 3.kocayi istiyom dese bende istiyom bendeeeeeeeeeeeeeee mi diyecem52:

hehehe sen al al zaten soyle ufur ufur bi elbse Trye gelrken lazm olcak sana dıodn ya hatrlasana

kız bu nasıl menü ara yok ana menüler az neyaptın canım sen bugun böyle

anlatayim canim:
sabah kahvaltiya oturduk..adam yapacagini yapti gene moralim bozuldu aglayarak odama gittim..yani o cenesini acana kadar yedigim yanima kar kalmis oldu..aksama kadar odamdan cikmadim..aksam üstü kizim makarna yapmisti..dolapta hazir döner eti vardi..tosta attim..tam oturdum istahla yiyecegim adamin tafralari canimi SIKTI yiyesim kalmadi..neyse arabayi yükledik..kizim cay hazirladi bahceye getirdi..midem bulama bulana zorla masadaki turtadan yedim..yarina direncli olayim diye..hatta yarinlara...hatta ne zaman bitecegini bilmedigim bu sitreslere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…