anlatayim canim:
sabah kahvaltiya oturduk..adam yapacagini yapti gene moralim bozuldu aglayarak odama gittim..yani o cenesini acana kadar yedigim yanima kar kalmis oldu..aksama kadar odamdan cikmadim..aksam üstü kizim makarna yapmisti..dolapta hazir döner eti vardi..tosta attim..tam oturdum istahla yiyecegim adamin tafralari canimi SIKTI yiyesim kalmadi..neyse arabayi yükledik..kizim cay hazirladi bahceye getirdi..midem bulama bulana zorla masadaki turtadan yedim..yarina direncli olayim diye..hatta yarinlara...hatta ne zaman bitecegini bilmedigim bu sitreslere...
hatirlayamadim canim ya hatirlatsana
bak bunu da beğendimmmm:)))anaaam facei bi açtım 32 begeniilk defa faceim bu kadar bldrmi bi arada gördü cnm kaptanmm saol begenen ellerin dert görmesinnnnnn
kizlar ya 2 aydir ticker yapmiyordum unutmusum..bu bbc kodunumu aliyorduk yoksa alttaki http kodunumu
off canım ya şu strestli ortamınız biran önce normale döner senin için mutlu ve senin hakkın olan kraliçeliğe tez zamanda kavusursun
hic umudum yok..neyse bu konulari konusupta ortaligi germeyelim...herseyin hayirlisi olsun naapalim
slm kızlar sayfalr dolmuş bakıyorum :) bende akşam geç yedim mecbur annemler alışverişten geld,i ama ekmek hiç yemedim :)
sadce tavuk sote (az yağda kavrulmuş)
ve yoğurt az okadr :)
nasıl sizce
sabahla öğle arası br muz yedim
wintersun senden bşi daha istesem olurmu bana evlilk tickeri yapabilirmisin hani evlenemize 2-3 kaldı gibilernden yapılıyorya ondan çok oluyorym ama :/ yapamıorm ltfenn yapan başka arkadaş varsa o da yapabnlr bilgileri verebilirim :)
son dakkada kurtardin yoksa geliyordu kepce kafanaadaşımmm senn de begenen ellerine saglık cnmm bnmmm( seni unutmayım valla yolar sonra hee şimdi ticker yaparken yazıyım hemen )
canimbenim bir bakarsin seninoralara gitmisiz:))) cat kapi cayi demle sofrayi kur demisiz bellimi olur:))sen beni dinle al elbseni soyle trde tatle falan gidlcek mi onn için de boyle ciciler falan al sen hiçbşey düşnme tr tatl çok ii gelck sana çocuklara sen onu düşün ii mi cnm adaşımmm
deneyelim canım sööle sen
son dakkada kurtardin yoksa geliyordu kepce kafana
canimbenim bir bakarsin seninoralara gitmisiz:))) cat kapi cayi demle sofrayi kur demisiz bellimi olur:))
sadece bi ticker kullanabiliyosun bunu iptal edicez biliyosun demi
bak sevinirim diye yüzverme..gelirim valla...yüzsüsüm kizim ben..formalite davet biye benim icin resmi gazetede ilandir ona göreayyy nasıl sevnrm varr yaaacnm nerelere gelcksnz Trde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?