80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaam facei bi açtım 32 begeni ilk defa faceim bu kadar bldrmi bi arada gördü cnm kaptanmm saol begenen ellerin dert görmesinnnnnn

off canım ya şu strestli ortamınız biran önce normale döner senin için mutlu ve senin hakkın olan kraliçeliğe tez zamanda kavusursun

hatirlayamadim canim ya hatirlatsana

hani soyle rüzgar escekti de haff haff açlcaktı elbsen boyle artist gibi incektn arabadan ailen sana hayran kalcaktı valla bak sen hemen yarın gt bak bi elbse fıstık gibi çık ailenin karşısına zaten fıstıksın da elbseyle bu dahaçok ortaya çıkarrrr

slm kızlar sayfalr dolmuş bakıyorum :) bende akşam geç yedim mecbur annemler alışverişten geld,i ama ekmek hiç yemedim :)

sadce tavuk sote (az yağda kavrulmuş)
ve yoğurt az okadr :)
nasıl sizce
sabahla öğle arası br muz yedim

wintersun senden bşi daha istesem olurmu bana evlilk tickeri yapabilirmisin hani evlenemize 2-3 kaldı gibilernden yapılıyorya ondan çok oluyorym ama :/ yapamıorm ltfenn yapan başka arkadaş varsa o da yapabnlr bilgileri verebilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
adaşımmm senn de begenen ellerine saglık cnmm bnmmm( seni unutmayım valla yolar sonra hee şimdi ticker yaparken yazıyım hemen )

hic umudum yok..neyse bu konulari konusupta ortaligi germeyelim...herseyin hayirlisi olsun naapalim

sen beni dinle al elbseni soyle trde tatle falan gidlcek mi onn için de boyle ciciler falan al sen hiçbşey düşnme tr tatl çok ii gelck sana çocuklara sen onu düşün ii mi cnm adaşımmm

menün iyi sabah kahvalti yapabilirdin .ben de sevmem ama gün boyunca direncin fazla oluyo

dur menümüde yazayım arada kaynasın

saban 1 parca bazlama peynir zeytin domates salatalık
ara 1 tane seftali
ara nesfit
akşam 1 kase kuru fasulye 3 catal patlıcan yemeği 1 dilim ekmek yogurt
ara dondurma

2.5 litre su 40 dakika tempolu yürüyüş

deneyelim canım sööle sen

adaşımmm senn de begenen ellerine saglık cnmm bnmmm( seni unutmayım valla yolar sonra hee şimdi ticker yaparken yazıyım hemen )
son dakkada kurtardin yoksa geliyordu kepce kafana

sen beni dinle al elbseni soyle trde tatle falan gidlcek mi onn için de boyle ciciler falan al sen hiçbşey düşnme tr tatl çok ii gelck sana çocuklara sen onu düşün ii mi cnm adaşımmm
canimbenim bir bakarsin seninoralara gitmisiz:))) cat kapi cayi demle sofrayi kur demisiz bellimi olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…