80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

son dakkada kurtardin yoksa geliyordu kepce kafana

canimbenim bir bakarsin seninoralara gitmisiz:))) cat kapi cayi demle sofrayi kur demisiz bellimi olur:))

bak sevinirim diye yüzverme..gelirim valla...yüzsüsüm kizim ben..formalite davet biye benim icin resmi gazetede ilandir ona göre

gelll cnmm yaa kapımmm açık buyurr gelll

türkiyede ilk durak istanbul..bizimkiler orada..3-4 gün kaliriz sonra antalyaya..2 hafta kadar kaliriz oradan geri istanbul diicektim ama son dakkada izmir girdi devreye..antalyadan izmire..izmirdende geri istanbula..sonrada bu cok komforlu bol bereketli ama zindan almanyaya

TR gibisi yoktur demi abla çok uzağada geln gtmenın zorluğunu sanırm senden öğrendm burda allah yardımcın olsun soruununuz ne tam olarak blmıyorum ama umarım düzelir esma husnalrdan faydalan dualrım sennle olcak ablcm cnmm

tarih olarak ne zamana gelıo izmir ? bnm şu tüp işine denk gelmediği sürece görşrz valla ne guzel olurrr

TR gibisi yoktur demi abla çok uzağada geln gtmenın zorluğunu sanırm senden öğrendm burda allah yardımcın olsun soruununuz ne tam olarak blmıyorum ama umarım düzelir esma husnalrdan faydalan dualrım sennle olcak ablcm cnmm

izmirde aslinda ahbaplarimizda var ama nerde oturuyorlar hic bilmiyorum annemler bilir ama onlar hersene gider gelirler

kıloyu her sefernde burdan değiştimek zor ama evllk 26sına kadar değişmez inş.:)şifremi biliyordun zaten demi

yapıyormsuun abla yaa mutluuğun gününü saymak zor gelıor o yuzden brazda bundan istiyoruym :):)

canım biraz bekleticem seni çünkü sürekli kilo verme çizelgeleri açılıyo benm bil kendini bunu endekslemiş sahibi gibi:))))))))

ablacm yapamzsan fazla sıkma kendini zorlanmanı ıstemem asla allh razı olsun sağol yapamazsanda :)

izmirde aslinda ahbaplarimizda var ama nerde oturuyorlar hic bilmiyorum annemler bilir ama onlar hersene gider gelirler

anlıorm cnm neyse daha hberlşrz daha var zaman
kızlar ben çıkıorm yne görşrzzzz ben gelicemm yneeee herkese ii uykularrrr herşeyin ii olacagı bi gune daha yaklşlm bi gece daha uyuyarakk öpüldünnüzzzzzzzzz

tam bu noktada anliyorumki bu kadar eziyeti niye cekiyorum ben....allaha sonsuz ve cok güclü inanirim ama pekte iyi kul sayilmam ben ya oruc namaz falan sinifta kalanlardanim ben:)) billdigim ettehiyyatu fatiha kulfu falan...iyiki onlarida ögrenmisim hic degilse mezar ziyaretlerinde azicikta olsa okuycak birsey buluyorum...benim dua dilimden eksik olmazda bende kafa yok arapca falan hak getire..almancayi bile mecburi konularin disinda cok kiviramiyorum..herhalde bu SIKINTILARDA allahin bana verdigi kötü not...ya ben gercek hayattada zaten kil payi sinifi gecenlerden oldum..ehliyettede almanca kursundadaa..son anda kiviranlardanim yani aslinda bunlari yazmak biraz dedilikte olabilir..simdi gör kackisi benden gicik alacak..dua bilmez namaz bilmez falan..selami sabaha kesecekler..canlari sagolsun..neysem oyum iste naapiim..ama insanin ibatede inanci ne kadar yüksek onu ancak allah bilir..kim kimin kalbini acipta bakabilmiski buna demi ama

tarih olarak ne zamana gelıo izmir ? bnm şu tüp işine denk gelmediği sürece görşrz valla ne guzel olurrr

canim sen tüp isine bak..olmadi ben hayirli haberini islatmaya geliringene cikarimi düsünüyorum görüyonmu sen:)))) biz izmire gelsek bile herhalde 8.ayin ilk haftasi falan olur..o 10 gün icinde..ama bunlar simdilik benim hayalim..böyle devam ederse gidecegim tek yer mahkeme gibi gibi

görüşmeyelim bundan sonra bana selam bile verme kaptanım deme iremim deme deme işte...:)

aynı telden çalıyoruzzz her an dilimde kalbimdedir ama ibadet kısmında

görüşmeyelim bundan sonra bana selam bile verme kaptanım deme iremim deme deme işte...:)

aynı telden çalıyoruzzz her an dilimde kalbimdedir ama ibadet kısmında
yüregimi agzima getirdin kiz...valla gercek sandim ilk satirlarda..beynimden kaynarsular döküldü valla...derim derim..kaptanim iremim canim sekerim birtanecik arkadasin..dedim iste oh oh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…