80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay tami tamina 4 haftam kaldi ya...bu dürt haftada 69 lari göremem degilmi türkiyeye 70 lere veda ederek gitmek istiyordum ama

yarin pazar acacam..aksama kadar yokum beni merak etmeyin...
sabah 4 te kalkmam gerek..bana müsade arkadaslar..hic uykumda yok ama uyumak zorundayim..yarin görüsürüz artik..

mrb b'raz gec geldim amageldim iste nasilsiniz bakailim hemen kilo bildirimimi yapayim ama bu bu sabah tartildi[im degil az once tartildigim kilom

baslangic :80
gecen hafta:73.5
bu hafta:74.2
gelen:700g
hedef:65
spor yok

bu arda ben bu 700 g sukur ettim hafta icinde tam tamina 75 kiloyu gosteriyordum hatta gun icinde 77 lere kadar ciktigim oldu bu yuzden insallah bu hafta verebilirim zaten diyet denmez benimkisine keyfime gore takiliyorum ama en azindan belli sinirlari gecmeyyeim ins

Son düzenleme:
bu arda oglen test yaptim negatif cikti tabi bunun rahatligiykada aksam regl oldum valla baya mutlu oldum acikcasi
biraz dengesiz ama hemen menunude yazam

sabah:2 N**** (Siyahi):26:

ara:1 dilim borek 1 N**** (Siyahi):26::26:

ogle :yrimdan biraz az ceyrekten fazla ekmek arasi sucuk

simdi yani 00:43 itibariyle 1 elma

iyi geceler ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyecem ama ortalıkda pek ahali kalmamış :))))) kızlar sizi çooooooooooooooookkkkkkkkkk özledim ben yaaa ama vallahi hiçç fırsatım olmuyor yemin ederm ki kpss yi kullanmıyorum :)))) ama kanımca o beni kullanıyor hepinizi teker teker öpüyorum allaha emanet olunnnnnn iremcimmm duygucummmm hadi karneleri verdinizz rahatladınızzzzzzzzzzzzzzz iyi tatiller olsunnnnnn inşallahhhh başkaa öğretmen varmıydı unuttummm varsa onlara da olsunnnn ahh birde benim tatilim gelseydi ama daha 100 küsür gün var ((( off offffff

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba canımm :) bz bze kaldık topikte gliba .:)sen baydır burdasın ama giremıyorsun snırmm ben yni geldm topiğe :)):):)

bende tuba canım sen verdin kıloları galiba aman kpsszede ol kılozede olmaktan iyidir :):) evet yeniyimm

ay yok ne vermesii 10 kilo civarı verdim sonra çalışmaya başladımmm geri alıyorummm çok üzülüyorum amaaaa olmuyor çalılırken diyet yapmak çoğu gün sabaha kadar uyanık kalıyoruımmm acıkıyorummm gece yiyince de denge şaşıyorrrrrr ((( hg aramıza m.o güzelimmmm inşallah bol vakit geçiririzzzz gelebilirsem e ğer

hmm anladım zormuş baya yaa geceleri kalorısız şeyler yesen belkide almazsın saltalık mesela ben öyle yaparım ben lise meznuyum 22 yaşndym tickermdan anlaşılcağı gbi evlncem yenı yenı dank etti kafama tbıı ama inş. vericm ben saate öönem vermıorm acıktığım zmaan evde varsa 4-5-6 saltalığı dörde böluom az bişi tuzla süper oluyor tavsıye ederm yazın bu mevsmlerde güzel gidior kıloda aldırmıor :)

ya senın hesabın iyidir gece gece çalşmıor kafam :) 26 ağustos günü düğün ticker doğrumu gerçi winter ablam doğru yapmştır ama :) soruıım ddm :)

tamam testine dön çalış br güzel bende yatıormm ii calşmalar cnmm tanştııma memnun oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…