iyi geceler ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyecem ama ortalıkda pek ahali kalmamış :))))) kızlar sizi çooooooooooooooookkkkkkkkkk özledim ben yaaa ama vallahi hiçç fırsatım olmuyor yemin ederm ki kpss yi kullanmıyorum :)))) ama kanımca o beni kullanıyorhepinizi teker teker öpüyorum allaha emanet olunnnnnn iremcimmm duygucummmm hadi karneleri verdinizz rahatladınızzzzzzzzzzzzzzz iyi tatiller olsunnnnnn inşallahhhh başkaa öğretmen varmıydı unuttummm varsa onlara da olsunnnn ahh birde benim tatilim gelseydi ama daha 100 küsür gün var ((( off offffff
merhaba canımm :) bz bze kaldık topikte gliba .:)
:)))) evet öyle olmuş :) yenimisin kuzum sen ben dilaraaaaaa bir zamanlar diyetteyim şimdi kpss zedeyim :)))) sen kimsin :)
bende tuba canım sen verdin kıloları galiba aman kpsszede ol kılozede olmaktan iyidir :):) evet yeniyimm
ay yok ne vermesii 10 kilo civarı verdim sonra çalışmaya başladımmm geri alıyorummmçok üzülüyorum amaaaa olmuyor çalılırken diyet yapmak çoğu gün sabaha kadar uyanık kalıyoruımmm acıkıyorummm gece yiyince de denge şaşıyorrrrrr (((
hmm anladım zormuş baya yaa geceleri kalorısız şeyler yesen belkide almazsın saltalık mesela ben öyle yaparım ben lise meznuyum 22 yaşndym tickermdan anlaşılcağı gbi evlncem yenı yenı dank etti kafama tbıı ama inş. vericm ben saate öönem vermıorm acıktığım zmaan evde varsa 4-5-6 saltalığı dörde böluom az bişi tuzla süper oluyor tavsıye ederm yazın bu mevsmlerde güzel gidior kıloda aldırmıor :)
ayyyyyyy taze gelin olacan haaaaaa hadiş hayırlısı cnmmmm çokvarmı fazlalıkkkk?
hmm anladım zormuş baya yaa geceleri kalorısız şeyler yesen belkide almazsın saltalık mesela ben öyle yaparım ben lise meznuyum 22 yaşndym tickermdan anlaşılcağı gbi evlncem yenı yenı dank etti kafama tbıı ama inş. vericm ben saate öönem vermıorm acıktığım zmaan evde varsa 4-5-6 saltalığı dörde böluom az bişi tuzla süper oluyor tavsıye ederm yazın bu mevsmlerde güzel gidior kıloda aldırmıor :)
ayyyyyyy taze gelin olacan haaaaaa hadiş hayırlısı cnmmmm çokvarmı fazlalıkkkk?
evet canım en az 20 kılo 86-87 arasındayım :/ 164 boy artık düşn :/
nerdesn kız braxdan yatcm çabk söleyiver :)
geldim cnm kusura bakmaaaaa tteste dalmışım doğru gözüküyor canımmm iremim yapmışsaa zaten doğrudurrr rahat ol :)
evet canım en az 20 kılo 86-87 arasındayım :/ 164 boy artık düşn :/
bura da gider canım hiç merak etme allah kolaylık versinnnnn uzun zaman oldu mu diyete başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?