- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
tamam testine dön çalış br güzel bende yatıormm ii calşmalar cnmm tanştııma memnun oldum :)
selammmmmmmmm kızlar ..nasılsınızzz ay ben diyet yapamıyorum yaaaa..ne oldu bana bilmom..gerçi eskisi kdr yemek yemiyorum ama oturupta 6 öğün yiymeiyorum...mesela dün
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 2 dilim domtes
1 dilim karpuz
1 kepçe çorba 4 5 yk pilva üstü nohut
5 6 yeşl ekşi erik
4 yk pilav yoğurt
miğdem bu ara çok bulnıyor...gece camı açık untmuşum eşim geciyken...sanırım o gece üsşttüm o gnden beri miğdem bulnıyor..tuzlu yiyip miğdemi bastıryom...bi anda kendimi acyip aç hisdiyorum ama ağzıma bi lokma alınca geçiyor...çok yemiyorum ama düznl,i sebze meyve yemiyorum hani saati saatine... uyamıyorum .öle işte.suda içemiyorum...yemek ymk te istemyorum.sırf miğdem bulndığı için yiyorum ben
dilaram kaçırmışım seniiiii
tünaydın kızlar.. güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.. dün sanırım çok içten dua ettiniz benim için gitmeme gerek kalmadan halloldu işim. yani İnşallah öyledir. o kadara çok olumsuzluk yaşıyorum ki inanamıyorum böyle iyi haberlere.malesef benim her işim iteleye iteleyhe oluyor. hiçbir zaman kendiliğinden olmadı işlerim. isyan gibi demiyorum da bunlara biraz üzülerek söylüyorum. İnşallah tayin işimin devamıda kolay olur.
bu arada iremcim moralini bozan şeyler olmuş sanırım. üzülme demeyeceğim çünkü belliki gazmsız bir insan değilsin üzüleceksin. ama abartmadan kednini yıpratmadan üzül ve bitir. düşündükçe insan en ufak birşeyden bile huzursuz olabiliyor. elbisende çok hoş. güle güle günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inş.
gülihan çok sevindim senin adına. bu son evden ayrılışın olsunb inşallah. Rabbim yaşatmasın böyle anları bir daha inşallah.
sue sue hadi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz:)
kamile adına sevindim çok stres yapıyordun kendine hamile değilmişsin. o zaman diyetini saldığını görmeyeyim. salmışsın yien.
ayça kahvaltıyı atlama. bak tatile gelceksin. şöyle tığ bibi gel de düşman çatlat:)))
alıntı yapmadığım için menüleri tam hatırlamıyorum. ama yeşil mavisam devran menüleriniz iyiydi diye hatırlıyorum.
aleyna sen aldığın kiloyu kat kat verirsin ben inanıyorum.
tünaydın kızlar.. güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.. dün sanırım çok içten dua ettiniz benim için gitmeme gerek kalmadan halloldu işim. yani İnşallah öyledir. o kadara çok olumsuzluk yaşıyorum ki inanamıyorum böyle iyi haberlere.malesef benim her işim iteleye iteleyhe oluyor. hiçbir zaman kendiliğinden olmadı işlerim. isyan gibi demiyorum da bunlara biraz üzülerek söylüyorum. İnşallah tayin işimin devamıda kolay olur.
bu arada iremcim moralini bozan şeyler olmuş sanırım. üzülme demeyeceğim çünkü belliki gazmsız bir insan değilsin üzüleceksin. ama abartmadan kednini yıpratmadan üzül ve bitir. düşündükçe insan en ufak birşeyden bile huzursuz olabiliyor. elbisende çok hoş. güle güle günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inş.
gülihan çok sevindim senin adına. bu son evden ayrılışın olsunb inşallah. Rabbim yaşatmasın böyle anları bir daha inşallah.
sue sue hadi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz:)
kamile adına sevindim çok stres yapıyordun kendine hamile değilmişsin. o zaman diyetini saldığını görmeyeyim. salmışsın yien.
ayça kahvaltıyı atlama. bak tatile gelceksin. şöyle tığ bibi gel de düşman çatlat:)))
alıntı yapmadığım için menüleri tam hatırlamıyorum. ama yeşil mavisam devran menüleriniz iyiydi diye hatırlıyorum.
aleyna sen aldığın kiloyu kat kat verirsin ben inanıyorum.
kankammm
aaaaaaaaaaa bu listeye ne olmuş böyleeee benim gittiğimi gören kaçmış[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 21.5 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 210 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 180 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] cemrem29[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 200 dak spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] neler var neler de sonuç yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
bugun yediklerim :)
sabah :1/4 simit
öğlen kiraz bir kase
bol su ve zayflama çayım tabıkıde :)
spor olarak evin temizliği çok dipten olmasada hala yorgunum :):)
akşamda slata yicem kıvırcık salatası ve cacık yicem brazdan :)
sağol dilarammm görüyon demi ne kadr azızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?