mrb kizlar yine cantayi yemisiz bu hafta ama yinede ucuz atlattik diyebilirim
hic bu gun havamda degilim yine ruhum daraliyr yoruldum bana dua edin
mrb kizlar yine cantayi yemisiz bu hafta ama yinede ucuz atlattik diyebilirim
hic bu gun havamda degilim yine ruhum daraliyr yoruldum bana dua edin
30 demeye alışmak istemiyorum 29.5:)))
canım çok az bu yemek bööle yaparsan vücudun savunmaya geçer veremzsin versende 2 hafta sonra bititirisin
Dilarammm hosgeldin canim
hb bebeğimmmmmmmmmmm sesinde güzelmişşş kızzzzzzzz :)
:)))))) yakışırrrrrrrrrrrSende hg canim öznurluk yaptim birazcik
herkese selam kızlar,liste için ellerine sağlık kaptanım afferim bana iyi yerdeyim bu hafta listede...
elmaşekerim hoşgeldin aramıza bittimi kpss hazırlıkları canım,sınavada az kaldı hayırlısı olsun inş.kilo durumların nasıl?
topiğimizin neşesi nerlerde pazardan dönmedinmi duyumcumm,inş.ceplerin dolup taşmıştır bugünkü satışlardan...
bugünkü menüm biraz abartılıda olsa yazayım bari;
sabah;1 porsiyon kadar menemen,2 dilim ç.ekmek,1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:azcık melemen,birkaç kızarmış biber,1 dilim ekmek
ara:yok
akşam:mangalda tavuk(bol miktarda malesef),1 yufka ekmek,1 bardak ayran,karpuz
ara:yok
kankammmmmmmm balımmmmmmmmmm böcüğümmmmmmm :)selamm herkeseee
keşke burdan biri beni de özlese aman yarabbim yazdığım mesajları kimse takmıyo bile yeni olduğum için mi acaba bilemedim ben onuuuuu ühüüüüüüüüü
kankammmmmmmm balımmmmmmmmmm böcüğümmmmmmm :)
çömezzz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) sen yenisin sen ezilmeye mahkumsunnnnDDDD mrb cnm ben dilaraaaaaa sen yeni geldin anlaşılan hg aramızaaaaa
canım ya bende anlamadım ben ilk önce her bildirimi bi listeye alıyorum daha sonra o listeden devam ediyorum aktarmaya başlıyorum ana listemde de yoksun nasıl gözden kaçtın kiiiiAyni yastayiz iremcim ben 22 haziran itibariyle 30 olucam ama ben neden listede yokum menulerimi paylastim bildirimimide yaptim neden yokum nedennnnnnnnnnnnnnnnnbole arabeskede baglarim hemen bana yine husran bana yine listesiz gunler dustu eyvahhhhhhhh oznura ozendimm
keşke burdan biri beni de özlese aman yarabbim yazdığım mesajları kimse takmıyo bile yeni olduğum için mi acaba bilemedim ben onuuuuu ühüüüüüüüüü
canım ya bende anlamadım ben ilk önce her bildirimi bi listeye alıyorum daha sonra o listeden devam ediyorum aktarmaya başlıyorum ana listemde de yoksun nasıl gözden kaçtın kiiii
canım sen bana yaşımı sordun ben cevap yazdım sonra senden ses gelmedi acaba elbiseyi gördü de benim yaşıma uygun olmadığını mı düşündü ki dedim bende??
sen bana eskiyim diye cevap vermiyomusun yoksaaa???
haydiri lilli lilili ya haydiri lillli lilli yaaaaaaaaaaaaaaaar yüzüm güldü sayende icim huzurla doldu hayalimdeki ikincilik sonunda benim oldu..[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 21.5 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 210 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 180 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] cemrem29[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 200 dak spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] neler var neler de sonuç yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
o nasil oluyorki leeeyn yoklugumda namima gözkoyanlarmi var...cizerin uleeen seviyorum deeeeeee seviyorum deeeeeeee desene lan geliyor ha osmanli tokatiSende hg canim öznurluk yaptim birazcik
yakinda tursu diye kafabulurlar anam bizle bu genclik:))))))canım ya bende anlamadım ben ilk önce her bildirimi bi listeye alıyorum daha sonra o listeden devam ediyorum aktarmaya başlıyorum ana listemde de yoksun nasıl gözden kaçtın kiiii
canım sen bana yaşımı sordun ben cevap yazdım sonra senden ses gelmedi acaba elbiseyi gördü de benim yaşıma uygun olmadığını mı düşündü ki dedim bende??
sen bana eskiyim diye cevap vermiyomusun yoksaaa???
İremcim oyle gozden kacacak kadar ufalamadim daha yoksa ufaldimmi
Öznur nerlerdesin canim dun hic ugramamissin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?