80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canim bende gelemmi gorumcene kizim ananesinde kaldi kocan ise gitti yanlizim ben yanlizim yanlizimm

Sevmiyorum sevmiyorum tmm seviyorummmm bu muhabbetin sonunda gene ben dayagi yiyorum ya neyse öznur vurdugun yerde sahane bi morluk biter canim

devran_26
Lilyum

başlangıç 86.9
gecen hafta 76.9
bu hafta 75.7
giden 1.2
toplam giden 11.2
hedef 65

buldummm bullldummm mesajını ayyy canım benimmm hemde 2. olmuşşşşş ayyy napsam ne etsem ki şimdi bennn

cevabını görmedim canım şimdi dikkat ettim ve gördüm ben ama elbise yaşına gayet uygun ve bence çok da güzel yani:)
yaşın güzel ne varmış genceciksin maşallah:)

cevabını görmedim canım şimdi dikkat ettim ve gördüm ben ama elbise yaşına gayet uygun ve bence çok da güzel yani:)
yaşın güzel ne varmış genceciksin maşallah:)
ayyy sağol canım teşekkür ederimmmmm
iremimmmm hasan paşa da kahvaltı keyfi haaa insannnn şu fakiri de çağırayım azcık sevinsim demez mi :))))))

yaaa sorma o gördüklerin yarım saat sonra yoktuuuu

meraba kızlra. menülerimi paylaşayım.
cumartesi:
sabah-öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tabak karpuz, lor peyniri
ara: nescafe
akşam: tavuk şiş, salata, çorba
ara: karpuz
2 litre su, 2 kupa yeşilçay
pazar
sabah-öğlen: 1 küçük simit(valla minikti:)), az reçel, lor peyniri
akşam: 2 dilim kızarmış ekmek, lor peyniri, domates-salatalık, reçel
2 litre su, 2 kupa yeşilçay

ve çok açımmmm evde yicek bişeyde yok dükkanlarda kapalı. daha bişey yemem herhalde. ama bişeyler bulursam yicem sanırım.. :)

• dünkü menüm cok berbatti davetteyidim.dünü hic saymayalimm . acik büfeydi .yedim de yedim.
  • bugün menüm sabah klasik kahvalti .ekmek peynr zeytin
  • öglen cilek bir kac tane
  • aksam bes tane köfte ayran biber salata .iki dilim ekmek
  • iki tane tulumba tatlisi bu saate sonra da bir sey yemem

mrb kizlar dune gore kismen daha iyiyim dualariniz icin tsk yarin benim icin yen bir baslangic olacak ins siki bir diyet haftasi olmali regl olunca zaten sisliklerde inmeye basladi galiba dusus var zaten bu hafta seminer var okulda cozutma imkanim yok evdede esim yok iyi bir start olabilir yani beni yeme konusunda tahrik eden unsurlar suan devre disi
sekercan hosgeldin ya bayadir goruemiyroz ozlettin kendini hadi bakalim basar yuz akiyla cik su sinavdan ins dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…