kizlar ben cikiyorum.görümcemlere kahvaltiya gidecegiz..ilk firsatta gelirim gene...dünkü menümüde yazayimda tam olsun
sabah:07.30:bir dilim kepek ekmegi yarim kasar
arasaat 10.30:kizimin köfte ekmeginden 3-4 isirik
ögle:birdilim kepek ekmek yarim dilim kasar
ara:yaklasik 30 cm.uzunlugunda salatalik..kestim kestim yedim..cok kalabalikti oturamadim bile:))
aksam.15.15(aslinda öglen yasilir ama bana aksam oldu):bir tavuk döner tabagi..ama patatesleri yemedim..ekmek yemedim.sadece tavuklarini yedim...
bol du diyemiicem ..tezgahi birakamam diye hic icmedim nerdeyse..aksamada o kadar yorgundumki..ya kuveti doldurdum girdim...syle rahatlayayim diye ne kadar rahatlamissam uyumus kalmisim küvette..valla bak..deseler inanmazdim küvette uyundugumu..ama boynumda tutulmustu valla.
neyse ben kacar hic zamanim yok..gelince devam ederiz
haydiri lilli lilili ya haydiri lillli lilli yaaaaaaaaaaaaaaaar yüzüm güldü sayende icim huzurla doldu hayalimdeki ikincilik sonunda benim oldu..ellerine saglik dostum kaptanim iremim..ohhh yandan yandannnn azmettim kaptim ikinciligi..bu haftada ilk üce haata ilk 2 ye oynuyorum hadeeeeeeeeeeee sikar diyen ciksin karsima
o nasil oluyorki leeeyn yoklugumda namima gözkoyanlarmi var...cizerin uleeen seviyorum deeeeeee seviyorum deeeeeeee desene lan geliyor ha osmanli tokati
yakinda tursu diye kafabulurlar anam bizle bu genclik:))))))
canım ya bende anlamadım ben ilk önce her bildirimi bi listeye alıyorum daha sonra o listeden devam ediyorum aktarmaya başlıyorum ana listemde de yoksun nasıl gözden kaçtın kiiii
canım sen bana yaşımı sordun ben cevap yazdım sonra senden ses gelmedi acaba elbiseyi gördü de benim yaşıma uygun olmadığını mı düşündü ki dedim bende??
sen bana eskiyim diye cevap vermiyomusun yoksaaa???
kankammmmmmmm balımmmmmmmmmm böcüğümmmmmmm :)
çömezzz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) sen yenisin sen ezilmeye mahkumsunnnnDDDD mrb cnm ben dilaraaaaaa sen yeni geldin anlaşılan hg aramızaaaaa
ezildim büzüldüm:)
merhabaaaaaaaaaaaaaaa:)
ezilme ezilmeeeee sana kıyak geçelimmm her çöm e yapmayız ha bunuPPP
ayyy sağol canım teşekkür ederimmmmmcevabını görmedim canım şimdi dikkat ettim ve gördüm ben ama elbise yaşına gayet uygun ve bence çok da güzel yani:)
yaşın güzel ne varmış genceciksin maşallah:)
iremimmmm hasan paşa da kahvaltı keyfi haaa insannnn şu fakiri de çağırayım azcık sevinsim demez mi :))))))
ayyy sağol canım teşekkür ederimmmmm
yaaa sorma o gördüklerin yarım saat sonra yoktuuuu
devran_26
Lilyum
başlangıç 86.9
gecen hafta 76.9
bu hafta 75.7
giden 1.2
toplam giden 11.2
hedef 65
buldummm bullldummm mesajını ayyy canım benimmm hemde 2. olmuşşşşş ayyy napsam ne etsem ki şimdi bennn
devranhaftanın 2. siiii
ege ve akdenizdeki bütünnnn arkadaşlarımızzz ve yakınlarınaaa çok geçmiş olsunnnnnnnn
ege ve akdenizde deprem oldu canimne oldu merak ettimmm.
ege ve akdenizde deprem oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?