80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatli olmasa bence o kadarda kotu degil canim

canim acikman normal ikigundede ogun atlamisin yazik degilmi bedenine
yaaaaaa hemende havalara girilmis bende gecen hafta birinci olmustum ama lafini bile etmedim suna bak heleeeeeee gelecek hafta gorusuruz ilk ikiye gireyim bende bole gobek atacam

keske suyada dikkat etseydin canim ya ama bu kadar seyi reddetmis olman gayet guzel valla kuvet muvet keyfi var millette biz kiralarda kuvetli evide unttuk bende kendi evime gecince kuvette uyuma keyfine erecem ins cabuk gel bekliyoruuuuuuuuum

en son ben vardim yine ben varim ya siz bari yalniz birakmayin beni hergun bi ton adam olur burda niye simdi kimse4 yook ben konusmak istedigim zaman neden kise olmuyooooooor iyice psikopata bagladim allah sonumu hayretsin kizlar neyse sizde yoksaniz bende gider kuzu kuzu yatarim tabi uyuyabilirsem kafamda elli turlu at oynuyo herkese iyi geceler hatunlar

naber millet simdilik cevap verecek kimse yok odada ama ben genede sorayin nasilsa birileri gelince okuyacak demi ama:))

kiz ona tilki demiyorlarmiydiii:44: ben olmayinca bööyle beklersiniz iste konusacak birii:))))))

anam benimkide küvet olsa..bir legen su doldurup icine uzanmisin gibi oluyor:)) normal boydan cok kücük..banyo kücük olunca o ebati herhalze özel yaptirmis firma:))icine girince ya ayaklarin disarda kaliyr yada ayaklari icine sokunca gögüslerim:)))) ee iriyarilikta var...hele esimde acayip komik oluyor..adama diyorum seni niye küvete giriyorsunki sadece popon isiniyor:)))ayaklarda disarda omuzlarda..ne kadar uzanirsa uzansin göbek hep disarda bizimkide kira valla kira olmasa coktan yikip yeni bir banyo yapmistik nasilsa herifin meslegi ama ya cikarsak diye bosa masraf yapmak istemiyoruz dogrusu.

Afiyet olsun canim bende gelemmi gorumcene kizim ananesinde kaldi kocan ise gitti yanlizim ben yanlizim yanlizimm
hic tavsiye etmem gelme..ben bu kahvalti muhabbetlerinde büyük sinav veriyorum valla..masada en az 3 cesit kizartma oluyor...sucuklar melemenler falanda haric..öyle zeytin peynir aralarda dikkat bile cekmiyor...zor tutuyorum kendimi valla...

Sevmiyorum sevmiyorum tmm seviyorummmm bu muhabbetin sonunda gene ben dayagi yiyorum ya neyse öznur vurdugun yerde sahane bi morluk biter canim
süpersin süpeeeeeeeer e o zaman öpiim gecsin

devran haftanın 2. siiii

Ben ikinci oldummmmm öznurummm nepcaz simdik bakalim
neeeeeeeeee basindan beri biliyordum senin ikinciligimde gözün vardi kalles beni arkamdan vurdun...meydana gel vurusacagiz kimselere vermem ikinciligimi...haftaya birinci olup seni ezecegim birazda biber katip ezme yapacagim...olmadi ateste közleyip yogurtlayip sarmisaklayip kasiklayacakim..leyynnnnnnn sen beni tanimiyon herhalde bana yedi bela duyum derler..bo topikte cok lesim oldu,...sen kimin yerini aliyon biliyonmu..bittin sen...sen bittin bildigin dualari oku...benim gibi sadece 2-3 dua biliyorsan 10 kere oku

anammmm korkuyorummm her yerde deprem oluyooo antalyada da olmuş bizimkiler aşağı inmişişşş
o depremi beni ikicilkten men ettigin icin ben salliyorum ortaligi...seninkinede gösterip vermeme derler...oruclu birini kebap yemeye götürmek derler..sahil kenarinda ceketi giydirip oturtmak derler,deli gibi asik oldugu kizin dügününde oynatmak derler....kisacasi kalleslik derler..yahu kisasi varida niye uzununu yazdin demeyin...manayi vurguluyorum iste

sabah:2 ekmekcik
2-3 catal hindi sucuk(kizarmisti)
4-5 tane kizarmis patates
4-5 catal melemen
krem peynir
2 zeytin

ara:3 dilim karpuz
ögle:2 dilim ekmek arasi melemen
aksam:4-5 kasik pilav
4-5 kasik kavrulmus et
salata
ara:4-5 adet kayisi
bir yemek kasigi kadar karpuz cekirdegi

ne derlermi:kendi kendine konusana deli derlermis..ee bende sabahtan beri kendi kendime konusup duruyxorum..2.cilik elden gitti ya delerdim tabi haliyle:))))) neyse ben kacarim..kizimla kahvaltiya gidecegim disari...gelince cenelesiriz gene öptüm

ya unuttum menüde yazmayyi..ben aksam kizin dondurmasindan yalamistim ..yazayyimda vicdanim rahat etsin..pastadan isirdigimi yazmiyorum ama..kizarsiniz falan neme lazim bilmeyin

yaklasik 10 gündür dogrudürüst sporda yapamadim ama onuda bilmeyin tembel falan dersiniz simdi alan olmaz beni

günaydın kızlarrr.. gram gram yağ erittiğiniz bir gün olması dileğiyle:)))

sağol canım hepimiz için her açıdan güzel bir gün olur inşallah ama ben haftasonu çok abarttım yaa inş.cumaya kadar toparlayabilirim dua edin kızlar,bu ara her gören çok zayıflamışsın diyince onlara inanıp şımardım sanırsam((

ewt cnm malesef yazık ediyorum kendime. ya ctesi ve pazar sabah kalktım dedimki bugün yicem hem de istediğim kadar her şeyden. ödülüm olsun dedim. sabah bir kalktım kepenkler kapalı( yani biraz sorunlu biyer burası. ben de ne bulduysam idare etmek zorunda kalıdım( sabah kahvaltı bile yapamadım bişey yoktu. ama neyseki kepenkler açıldı. artık günü kurtarırırm inş.

inş cnm. ben senin iradene ve azmine güveniyorum. sen toparlanıp haftayı kurtarırsın. hiç sıkma canını azıcık şımart kendini ama diyetten kopma. ben de güne berbat başladım kraker yedim. acaip tuzluymuş midem yandı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…