tatli olmasa bence o kadarda kotu degil canim
- dünkü menüm cok berbatti davetteyidim.dünü hic saymayalimm . acik büfeydi .yedim de yedim.
- bugün menüm sabah klasik kahvalti .ekmek peynr zeytin
- öglen cilek bir kac tane
- aksam bes tane köfte ayran biber salata .iki dilim ekmek
- iki tane tulumba tatlisi bu saate sonra da bir sey yemem
canim acikman normal ikigundede ogun atlamisin yazik degilmi bedeninemeraba kızlra. menülerimi paylaşayım.
cumartesi:
sabah-öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tabak karpuz, lor peyniri
ara: nescafe
akşam: tavuk şiş, salata, çorba
ara: karpuz
2 litre su, 2 kupa yeşilçay
pazar
sabah-öğlen: 1 küçük simit(valla minikti:)), az reçel, lor peyniri
akşam: 2 dilim kızarmış ekmek, lor peyniri, domates-salatalık, reçel
2 litre su, 2 kupa yeşilçay
ve çok açımmmm evde yicek bişeyde yok dükkanlarda kapalı. daha bişey yemem herhalde. ama bişeyler bulursam yicem sanırım.. :)
yaaaaaa hemende havalara girilmis bende gecen hafta birinci olmustum ama lafini bile etmedim suna bak heleeeeeeehaydiri lilli lilili ya haydiri lillli lilli yaaaaaaaaaaaaaaaar yüzüm güldü sayende icim huzurla doldu hayalimdeki ikincilik sonunda benim oldu..ellerine saglik dostum kaptanim iremim..ohhh yandan yandannnn azmettim kaptim ikinciligi..bu haftada ilk üce haata ilk 2 ye oynuyorum hadeeeeeeeeeeee sikar diyen ciksin karsima
o nasil oluyorki leeeyn yoklugumda namima gözkoyanlarmi var...cizerin uleeen seviyorum deeeeeee seviyorum deeeeeeee desene lan geliyor ha osmanli tokati
yakinda tursu diye kafabulurlar anam bizle bu genclik:))))))
kizlar ben cikiyorum.görümcemlere kahvaltiya gidecegiz..ilk firsatta gelirim gene...dünkü menümüde yazayimda tam olsun
sabah:07.30:bir dilim kepek ekmegi yarim kasar
arasaat 10.30:kizimin köfte ekmeginden 3-4 isirik
ögle:birdilim kepek ekmek yarim dilim kasar
ara:yaklasik 30 cm.uzunlugunda salatalik..kestim kestim yedim..cok kalabalikti oturamadim bile:))
aksam.15.15(aslinda öglen yasilir ama bana aksam oldu):bir tavuk döner tabagi..ama patatesleri yemedim..ekmek yemedim.sadece tavuklarini yedim...
bol du diyemiicem ..tezgahi birakamam diye hic icmedim nerdeyse..aksamada o kadar yorgundumki..ya kuveti doldurdum girdim...syle rahatlayayim diye ne kadar rahatlamissam uyumus kalmisim küvette..valla bak..deseler inanmazdim küvette uyundugumu..ama boynumda tutulmustu valla.
neyse ben kacar hic zamanim yok..gelince devam ederiz
bilmiyor dum .yapma ya siddetli mi olmus tv erkeklerin elinde mac bakiyorlar
kiz ona tilki demiyorlarmiydiii:44: ben olmayinca bööyle beklersiniz iste konusacak birii:))))))en son ben vardim yine ben varim ya siz bari yalniz birakmayin beni hergun bi ton adam olur burda niye simdi kimse4 yook ben konusmak istedigim zaman neden kise olmuyooooooor iyice psikopata bagladim allah sonumu hayretsin kizlar neyse sizde yoksaniz bende gider kuzu kuzu yatarim tabi uyuyabilirsem kafamda elli turlu at oynuyo herkese iyi geceler hatunlar
anam benimkide küvet olsa..bir legen su doldurup icine uzanmisin gibi oluyor:)) normal boydan cok kücük..banyo kücük olunca o ebati herhalze özel yaptirmis firma:))icine girince ya ayaklarin disarda kaliyr yada ayaklari icine sokunca gögüslerim:)))) ee iriyarilikta var...hele esimde acayip komik oluyor..adama diyorum seni niye küvete giriyorsunki sadece popon isiniyor:)))ayaklarda disarda omuzlarda..ne kadar uzanirsa uzansin göbek hep disardatatli olmasa bence o kadarda kotu degil canim
canim acikman normal ikigundede ogun atlamisin yazik degilmi bedenine
yaaaaaa hemende havalara girilmis bende gecen hafta birinci olmustum ama lafini bile etmedim suna bak heleeeeeeegelecek hafta gorusuruz ilk ikiye gireyim bende bole gobek atacam
keske suyada dikkat etseydin canim ya ama bu kadar seyi reddetmis olman gayet guzelvalla kuvet muvet keyfi var millette biz kiralarda kuvetli evide unttuk bende kendi evime gecince kuvette uyuma keyfine erecem ins cabuk gel bekliyoruuuuuuuuum
hic tavsiye etmem gelme..ben bu kahvalti muhabbetlerinde büyük sinav veriyorum valla..masada en az 3 cesit kizartma oluyor...sucuklar melemenler falanda haric..öyle zeytin peynir aralarda dikkat bile cekmiyor...zor tutuyorum kendimi valla...Afiyet olsun canim bende gelemmi gorumcene kizim ananesinde kaldi kocan ise gitti yanlizim ben yanlizim yanlizimm
süpersin süpeeeeeeeer e o zaman öpiim gecsinSevmiyorum sevmiyorum tmm seviyorummmmbu muhabbetin sonunda gene ben dayagi yiyorum ya neyse öznur vurdugun yerde sahane bi morluk biter canim
devranhaftanın 2. siiii
neeeeeeeeee basindan beri biliyordum senin ikinciligimde gözün vardi kalles beni arkamdan vurdun...meydana gel vurusacagizBen ikinci oldummmmm öznurummm nepcaz simdik bakalim
o depremi beni ikicilkten men ettigin icin ben salliyorum ortaligi...seninkinede gösterip vermeme derler...oruclu birini kebap yemeye götürmek derler..sahil kenarinda ceketi giydirip oturtmak derler,deli gibi asik oldugu kizin dügününde oynatmak derler....kisacasi kalleslik derler..yahu kisasi varida niye uzununu yazdin demeyin...manayi vurguluyorum isteanammmm korkuyorummm her yerde deprem oluyooo antalyada da olmuş bizimkiler aşağı inmişişşş
günaydın kızlarrr.. gram gram yağ erittiğiniz bir gün olması dileğiyle:)))
tatli olmasa bence o kadarda kotu degil canim
canim acikman normal ikigundede ogun atlamisin yazik degilmi bedenine
yaaaaaa hemende havalara girilmis bende gecen hafta birinci olmustum ama lafini bile etmedim suna bak heleeeeeeegelecek hafta gorusuruz ilk ikiye gireyim bende bole gobek atacam
keske suyada dikkat etseydin canim ya ama bu kadar seyi reddetmis olman gayet guzelvalla kuvet muvet keyfi var millette biz kiralarda kuvetli evide unttuk bende kendi evime gecince kuvette uyuma keyfine erecem ins cabuk gel bekliyoruuuuuuuuum
sağol canım hepimiz için her açıdan güzel bir gün olur inşallah ama ben haftasonu çok abarttım yaa inş.cumaya kadar toparlayabilirim dua edin kızlar,bu ara her gören çok zayıflamışsın diyince onlara inanıp şımardım sanırsam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?