günaydın herkese
1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim
dün çok abartılı yedim pikniğe gittik tabiki ne yediğimi sayamadım
nolcak benim bu halim kendimi frenlemem gereken yerlerde yapamıyorum ben yaaa
al bn de de o kadar ooof ya aynen piknik misafirlik derkeen 1 kiloya yakın almısım85,9 dum 85,4 olmusum yıne
evet canım haftasonu gereken özen olmuyor nedense ama sporla telafi etmek lazım yoksa kilo üstüne kilo gelecek
kiz ona tilki demiyorlarmiydiii:44: ben olmayinca bööyle beklersiniz iste konusacak birii:))))))
anam benimkide küvet olsa..bir legen su doldurup icine uzanmisin gibi oluyor:)) normal boydan cok kücük..banyo kücük olunca o ebati herhalze özel yaptirmis firma:))icine girince ya ayaklarin disarda kaliyr yada ayaklari icine sokunca gögüslerim:)))) ee iriyarilikta var...hele esimde acayip komik oluyor..adama diyorum seni niye küvete giriyorsunki sadece popon isiniyor:)))ayaklarda disarda omuzlarda..ne kadar uzanirsa uzansin göbek hep disardabizimkide kira valla kira olmasa coktan yikip yeni bir banyo yapmistik nasilsa herifin meslegi ama ya cikarsak diye bosa masraf yapmak istemiyoruz dogrusu.
hic tavsiye etmem gelme..ben bu kahvalti muhabbetlerinde büyük sinav veriyorum valla..masada en az 3 cesit kizartma oluyor...sucuklar melemenler falanda haric..öyle zeytin peynir aralarda dikkat bile cekmiyor...zor tutuyorum kendimi valla...
süpersin süpeeeeeeeer e o zaman öpiim gecsin
neeeeeeeeee basindan beri biliyordum senin ikinciligimde gözün vardi kalles beni arkamdan vurdun...meydana gel vurusacagizkimselere
vermem ikinciligimi...haftaya birinci olup seni ezecegim birazda biber katip ezme yapacagim...olmadi ateste közleyip yogurtlayip sarmisaklayip kasiklayacakim..leyynnnnnnn sen beni tanimiyon herhalde bana yedi bela duyum derler..bo topikte cok lesim oldu,...sen kimin yerini aliyon biliyonmu..bittin sen...sen bittin bildigin dualari oku...benim gibi sadece 2-3 dua biliyorsan 10 kere oku
o depremi beni ikicilkten men ettigin icin ben salliyorum ortaligi...seninkinede gösterip vermeme derler...oruclu birini kebap yemeye götürmek derler..sahil kenarinda ceketi giydirip oturtmak derler,deli gibi asik oldugu kizin dügününde oynatmak derler....kisacasi kalleslik derler..yahu kisasi varida niye uzununu yazdin demeyin...manayi vurguluyorum iste
gitmistim geri geldim..simdide sen gitmissin...günaydın öznuuurrrr gittinmi?
demek meydan okuyorsun haa cuma sabahi topigin kafesinde bulusalim...namertlik yok..öyle bicak silah istemem..bilek gücüyle dögüsücük senle...bakalim kim kimin altinda kalacak.ben ilk iki siraya talip olduguma göre..ama bak dedim namertlik yok onagöre..namer olanin burnunun üzerinde koca bir sivilce ciksin..kocasi benimkinden beter olsun...hergün 2 kilo alsin...nhaaa haaa haaa SIKIYORSA yanlik kilo yazda göriim seniHa ha ha o tokadin intikami aldim dadlummmben nerde istersen orda vurusalim senle ama beni sarmisakla yime cok yagliyim ben kavurma yapip yagimi suz ekmeksiz ye diyetini bozma bak boylede dusunceliyimdir
gitmistim geri geldim..simdide sen gitmissin...
demek meydan okuyorsun haa cuma sabahi topigin kafesinde bulusalim...namertlik yok..öyle bicak silah istemem..bilek gücüyle dögüsücük senle...bakalim kim kimin altinda kalacak.ben ilk iki siraya talip olduguma göre..ama bak dedim namertlik yok onagöre..namer olanin burnunun üzerinde koca bir sivilce ciksin..kocasi benimkinden beter olsun...hergün 2 kilo alsin...nhaaa haaa haaa SIKIYORSA yanlik kilo yazda göriim senibittin devran se bittin..seni harcayacam buralarda...senin yerinde olsam suyla beslenirdim sadece..cumaya dilimdesin haberin ola....
not:sevgili ve cok sayin deger saygi degermiydi yoksa zaatinizin sakalarima alinganlik göstermeyecegini düsünerek size aralarda laf sokusturup hodriimeydan diyorum...eger bir rahatsizlik veriyorsan verdigimiz bu gecici geciici olmayada bilir bu rahatsizliktan özür diler affiniza siginiriz...kestane kebap acele cevap diyorum baska birsey demiyorum
Tmmm datlumm bulusalim nerde istersen kilo konusunda yanlis yazmam merak etme canim cuma görusuruz
Not ne alincem kiz hadi bakam hakeden kazansin
kızlar nasılsınız kusuruma bakmayın burayı cok ihmal ettim cok özür diliyorum bugunden itibaren kesin dönüş yaptım hemn sizlere dünkü menümü yazıyım
sabah eşim evdeydi melemn ve 4 dilim kepek ekmeyi peynir cay
akşam 1 tbak nohut yemeyi salata yogurt ve haşlanmış yumurta
kızlar bugun orucum akşama İNŞALLAH cok yemem
bu arada liste için ellerine saglık iremcim ben sonlardayım ama olsun listemiz cok güzel
tamam sen simdi bunun üstüne git mc donaltstan o güzelim hamburgerlerden ye..oradanda tatliciya söyle söbiyet baklava falan...hic hayin degilimdir hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic..ay ay saka bir yana sakin ha öyle bir delilik yapma..ben rakibimi basarili güclü isterim ki kazanmak zevk versin...hade bakem sana basarilar diliyorum.kendimede sana diledigimin iki katini diliyorum ayip olmuyor demi
kiskaniyor anacim kiskaniyor..bizimki sacimdaki tokaya kadar karisirdi..beni hos gösteren herseye dirdir ederdi..sonra kilo aldim yasama sevincim zayifladi..dertti tasaydi derken kendimi biraktim..adam umursamaz oldu ne giyersen giyeyim..son zamanlarda gene sinyalleri veriyor kiskaniyorum karisacagimda firsat vermiyorsun der gibi tavirlari var:)))ödün verme..sana bir tip vereyim.bak kizacagi seyleri önce onla basbasa kaldigin zaman giy..biriki giy gözü alissin sonra normal zamanda mizmizlansada eskisi gibi tepki olmuyor...ayyyyyyy bende cokmu fenayim neBen simdi bunun ustune yarim saat kosayim en iyisi sen beni kötü etkilecennnnn kizim ben kocama yenilmedim diyet konusunda sana hec yenilmem
Kiz bisey sorucam ben zayifladikca benim adama bi haller oluyo yik cok dar giyme yok millitle muhattab olma anlayamadim gitti kiskanimiyo ne
istenmeyen sebeplerle mekani terkediyorum...sevgi ve sevgili oldugu kadarda odun olan kocami isten almam lazim yemekti temizlikti derken aksama ancaaa diyorum gözlerinden öpüyorum..yok yok öpmüyorum gözden öpmek ayrilik derler..yanaklarindan öperim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?