80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrbkizlar nasilsiniz bakalim benim koca evde yok kizim uyudukca burdayim muhabbeti kacirmaya niyetim yok bugun sakin ben geldim diye kimse gelmmezlik etmesin kendimi viruslu gibi hissetmeye basladim yaaa

kizlar az once b si sitede diyete baslayanlarin yapmasi gerekenleri soylemis cok dikkatim cekti en sevdiginiz iki seyi belirleyip 20 gun yemeyin diyor kafama yattti yaziyi kopyaliycam simdi ben caydaki seker ve ekmekten basliyorum 20 gun hayatima sokmayacagim ikisini bakalim ne olcak zaten ben ekmek ve caydaki sekerden vazgectimmi biter bu is durda 9 kilom var nasil veremezmisim

tabi bide bunlari acken soyleyebilmek var

Son düzenleme:
Zayıflamaya karar vermek ve uygulamak

Zayıflamaya karar veren bir kişinin bu kararı ilk önce, kendisine gerçekten kabul ettirmesi ve psikolojik olarak kendisini hazırlamış olması gerekir. Zayıflamaya karar verdikten sonra geriye, oluşturacağı diyet programına uymak kalıyor. Şimdi önereceğimiz bazı teknikleri kullanarak bu programınıza uymayı kolaylaştırmış olursunuz.

Zayıflamaya karar verdikten sonra ve diyet yapmaya başlamadan önce kilo aldıran ve en çok sevdiğiniz iki tane yiyeceği belirleyin. Bu yiyecekleri en az 20 gün boyunca hiç yemeyin.20 günden sonra bu yiyeceklerin tadını unuttuğunuzu ve artık sizin için eskisi gibi olmazsa olmaz bir yiyecek olmadığını göreceksiniz.

Bu süre zarfında diyet yapmadığınız için psikolojik olarak daha rahat olacak ve bu yiyeceklerin yokluğu sizi çokta fazla rahatsız etmeyecektir. Böylelikle diyete en sevdiğiniz yiyeceklerin tadını unutarak daha kolay bir şekilde diyete başlamış olacaksınız.

Diyete başladıktan sonra en sevdiğiniz yiyecekleri belirleyerek bu yiyecekler arasından kalorisi en düşük olanları listeleyip, gerekirse diyet programınıza bu listeden eklemeler yaparak diyet programınızı kendinize uyarlayabilirsiniz.

Bir diğer önerimiz ise; günde 1 ile 1,5 litre arasında su içmeye çalışın. İçeceğiniz su zayıflamanızı kolaylaştıracaktır. Yemek yedikten sonra aradan uzun bir süre geçmeyene kadar uyumayın, yemeklerinizdeki tuz oranını düşürün ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmaya çalışın, yiyeceklerinizi az az ve sık sık olarak yemeye çalışın, bol bol yoğurt tüketmeye çalışın, yoğurt kilo vermenizi hızlandırıyor.

Ayrıca yeşil ve lifli besinleri daha fazla tüketmeye çalışın, içtiğiniz çaylarda şeker kullanmamaya çalışın, yediklerinizi iyi çiğneyin, maden suyu için, kırmızı et yerine beyaz et ve balık eti tercih etmeye çalışın. Bu şekilde bir program oluşturmak zayıflamanızı kolaylaştıracaktır

bugünki menüm

sabah: 2 dlm ekmek,domates,salatalık,peynir1 tatlı kaşığı bal

ara. 1 tane muz

öğle: 1 avuç büyüklüğünde tavuk göğsü,2 kaşık makarna,

ara: 4 tane lablebi

akşam:1 kase k flakes

yeşil çay ( bitmek bilmiyen ev temizliği )

Tmm aksama topikte bulusuruz kocalari uyutup sakin sakin yazisiriz öznurcumm bu arada adim deniz canim sormadin amma ben genede soyleyeyim
canim aslinda cok sormak istedim ama belki söylemek istemezsin diyede cekindim..simdi nickin uzun olsaydi illede sorardimda devranda kisa oldugu icin idare derim dedim..bu arada benim oglumun adida deniz:))
mrbkizlar nasilsiniz bakalim benim koca evde yok kizim uyudukca burdayim muhabbeti kacirmaya niyetim yok bugun sakin ben geldim diye kimse gelmmezlik etmesin kendimi viruslu gibi hissetmeye basladim yaaa
yok anam yok kacarmiyiz hic zamanlarimiz denklesmedi....özledim kiz senle sohpet zaten

oznurcum tam sana laf yetististiriyordum kiz mizildandi gittim geldim nasil bakalim satislar ya is kadini oldun iyiden iyiye vbagiriliyomu kiz ordaki pazardada bizimkiler gibigeliiiiiiiiiiin geliiiiiiiiiiiiiiiin diye

selam kızlar herkesin günü güzel geçmiştir inş.ben bugün bir hayli yoğun bir gün geçirdim,önce dışarda işlerim vardı,sonra ev temizliği ve sonra 1 saat yürüdüm şükür...menülerimi hafif tutmaya çalışıcam cumaya kadar bakalım başarabilecekmiyimbugünkü menüm;
sabah:2 dilim ç.ekmek,biraz labne,domates,biber,şekersiz çay
ara:4 badem 1 elma
öğle:1 dilim ekmek,biraz labne,domates
ara:1 avuç leblebi
akşam(erkendi baya 16 gibi):6 yk kuru fasulye,salata,1 dilim ekmek
ara:4 badem

oznurcum tam sana laf yetististiriyordum kiz mizildandi gittim geldim nasil bakalim satislar ya is kadini oldun iyiden iyiye vbagiriliyomu kiz ordaki pazardada bizimkiler gibigeliiiiiiiiiiin geliiiiiiiiiiiiiiiin diye
yok yafff..ne bagirmasi...eskici pazari anam..gelin bendekiler daha cok eski..yada benimkiler bitsiz falan
sabahin dördünde kalktim.4.30 da mekandaydim..bir yer verdiler..oraya actim tezgahi ama varya sabah ayazi acayip isledi..ne üsüdüm yaa....ama iyide kazandim..ama icinde herifin tamir malzemeleride vardi..birdaha düsünüyorum acmayi...bu seferde kiyafet yapicam..evde eski püskü yada cocuklara kücük gelen bana bol gelen(dikkatini cekerim dar demiyorum:) ne varsa acacam tezgaha...gelincede orada harcayacam bol bol:)))

kiz alemsin valla yikayipta goturdun demi mallari belki ondan satilmistir gerci sen zaten almayacak olanada bu ceneyle kandirir satarsin hadi bakalim pazarola

menun gayet guzel canim tebrik ederim ben bugun yazmaya korkuyorum sonundaoldudan firca yiyecem yemek falan abartmadim ama abur cubur goturdum yav beni okulda tahrik ediyorlardi seminerde yapamazlar dedim yine yenik dustum ama bu aksam sekersiz cay ve ekmeksiz bir sofradan mutlu oldum su yaziyi okuyunca hirslandim bi

kiz alemsin valla yikayipta goturdun demi mallari belki ondan satilmistir gerci sen zaten almayacak olanada bu ceneyle kandirir satarsin hadi bakalim pazarola

yok giii hp kandirdilar beni...mala 5 euro diyorum bir olsun diye israr ediyorlar kiyamiyorum beles beles gitti...ama bir araba dolusu esya gitti.yok kiz ne yikiyacam...ana onca canak cömlek kolilerce bardak ...de get o kadari restorantta bulasikcilik yapsamda kazanirdim birde tek tek yikicammi..zaten yikanip kalkiyor yagli yagli saklamadim ya kiyafetlerim gecen seneden hazir..ütülü askili...bakalim kafam iyi olursa giderim yoksa gene giderim

sabah:2 ekmekcik
1 salam 2 haslanmis yumurta 2 catal recek
ara:bir muz
ögle:bir dilim ekmek bir dilim kasar
ara:iki köfte
aksam:3 köfte 4-5 tane p.kizartmasi bir dilim ekmek..
bugün biraz tasti degilmi farkindayim ama inatlasma psikolojisi baslangicta böyle oluyor..ama aksama 40 dak.bisiklet sürecegim..alirim leptopu önüme hem yazar hem cizerim:))

ohoooooooo kizartmalar muzlar kofteler goturulmus kizim hafta sonuna yenilecen bide iddiaya girdin dikkatli ol yada musil falan ic anca temizlersin icini

cok iyiymis canim.evde kralice gibiyim diyordu..evine dönmüs esiylede durumlari cok iyiymis maasallah

ay cok sevindim ya benimkine donmus o da ya gerci cokda fazla surmuyor atisip didismeler basliyo belli bi sureden sonra ama yureklerinin bi kosesinde korku oluyo o da baya ise yariyo hani en azindan kusunce cabuk barisma ihtiyaci hissediyorlar

neyse korkunun ecele faydasi yok yaziyorum berbat menumu
sabah:yarim simit

ara:3 biskrem 2 henimeller

ogle:2 dilim ekmek arasi marul domates ayran

ara:1 avuc tuzsuz cekirdek

aksam:2 catal patates yemegi 1 kase corba 1 tabak salata2 b sekersiz cay
baskada bisey yemeycem gari

Son düzenleme:
ay cok sevindim ya benimkine donmus o da ya gerci cokda fazla surmuyor atisip didismeler basliyo belli bi sureden sonra ama yureklerinin bi kosesinde korku oluyo o da baya ise yariyo hani en azindan kusunce cabuk barisma ihtiyaci hissediyorlar

kesinlikle haklisin..hele birde karsisinda güclü umursamaz duruyorsan baristiktan sonra daha temkinli oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…