canim aslinda cok sormak istedim ama belki söylemek istemezsin diyede cekindim..simdi nickin uzun olsaydi illede sorardimda devranda kisa oldugu icin idare derim dedim..bu arada benim oglumun adida deniz:))Tmm aksama topikte bulusuruz kocalari uyutup sakin sakin yazisiriz öznurcumm bu arada adim deniz canim sormadin amma ben genede soyleyeyim
yok anam yok kacarmiyiz hic zamanlarimiz denklesmedi....özledim kiz senle sohpet zatenmrbkizlar nasilsiniz bakalim benim koca evde yok kizim uyudukca burdayim muhabbeti kacirmaya niyetim yok bugun sakin ben geldim diye kimse gelmmezlik etmesin kendimi viruslu gibi hissetmeye basladim yaaa
yok yafff..ne bagirmasi...eskici pazari anam..gelin bendekiler daha cok eski..yada benimkiler bitsiz falanoznurcum tam sana laf yetististiriyordum kiz mizildandi gittim geldim nasil bakalim satislar ya is kadini oldun iyiden iyiye vbagiriliyomu kiz ordaki pazardada bizimkiler gibigeliiiiiiiiiiin geliiiiiiiiiiiiiiiin diye
yok yafff..ne bagirmasi...eskici pazari anam..gelin bendekiler daha cok eski..yada benimkiler bitsiz falan
sabahin dördünde kalktim.4.30 da mekandaydim..bir yer verdiler..oraya actim tezgahi ama varya sabah ayazi acayip isledi..ne üsüdüm yaa....ama iyide kazandim..ama icinde herifin tamir malzemeleride vardi..birdaha düsünüyorum acmayi...bu seferde kiyafet yapicam..evde eski püskü yada cocuklara kücük gelen bana bol gelen(dikkatini cekerim dar demiyorum:) ne varsa acacam tezgaha...gelincede orada harcayacam bol bol:)))
menun gayet guzel canim tebrik ederim ben bugun yazmaya korkuyorum sonundaoldudan firca yiyecem yemek falan abartmadim ama abur cubur goturdum yav beni okulda tahrik ediyorlardi seminerde yapamazlar dedim yine yenik dustum ama bu aksam sekersiz cay ve ekmeksiz bir sofradan mutlu oldum su yaziyi okuyunca hirslandim biselam kızlar herkesin günü güzel geçmiştir inş.ben bugün bir hayli yoğun bir gün geçirdim,önce dışarda işlerim vardı,sonra ev temizliği ve sonra 1 saat yürüdüm şükür...menülerimi hafif tutmaya çalışıcam cumaya kadar bakalım başarabilecekmiyimbugünkü menüm;
sabah:2 dilim ç.ekmek,biraz labne,domates,biber,şekersiz çay
ara:4 badem 1 elma
öğle:1 dilim ekmek,biraz labne,domates
ara:1 avuç leblebi
akşam(erkendi baya 16 gibi):6 yk kuru fasulye,salata,1 dilim ekmek
ara:4 badem
kiz alemsin valla yikayipta goturdun demi mallari belki ondan satilmistir gerci sen zaten almayacak olanada bu ceneyle kandirir satarsin hadi bakalim pazarola
sabah:2 ekmekcik
1 salam 2 haslanmis yumurta 2 catal recek
ara:bir muz
ögle:bir dilim ekmek bir dilim kasar
ara:iki köfte
aksam:3 köfte 4-5 tane p.kizartmasi bir dilim ekmek..
bugün biraz tasti degilmi farkindayim ama inatlasma psikolojisi baslangicta böyle oluyor..ama aksama 40 dak.bisiklet sürecegim..alirim leptopu önüme hem yazar hem cizerim:))
kizlar ben gulihani merak ediyorum durumdan haberdar olan varmi nasil oldu acaba baya kotuydu en sn
cok iyiymis canim.evde kralice gibiyim diyordu..evine dönmüs esiylede durumlari cok iyiymis maasallah
ay cok sevindim ya benimkine donmus o da ya gerci cokda fazla surmuyor atisip didismeler basliyo belli bi sureden sonra ama yureklerinin bi kosesinde korku oluyo o da baya ise yariyo hani en azindan kusunce cabuk barisma ihtiyaci hissediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?