neyse korkunun ecele faydasi yok yaziyorum berbat menumu
sabah:yarim simit
ara:3 biskrem 2 henimeller
ogle:2 dilim ekmek arasi marul domates ayran
ara:1 avuc tuzsuz cekirdek
aksam:2 catal patates yemegi 1 kase corba 1 tabak salata2 b sekersiz cay
baskada bisey yemeycem gari
neyiiiiiiiiiiiiiiii bisküvi cekirdek diye birsey görmüyorum..allahim kör et beni allahim kör et benivalla o aralardaki bisküviler ve çekirdeği görmesek hiçte fena değilmiş menün canım,görmedim gitti duyuuummm sen görüyomusun kııı?
neyiiiiiiiiiiiiiiii bisküvi cekirdek diye birsey görmüyorum..allahim kör et beni allahim kör et beni
canim aslinda cok sormak istedim ama belki söylemek istemezsin diyede cekindim..simdi nickin uzun olsaydi illede sorardimda devranda kisa oldugu icin idare derim dedim..bu arada benim oglumun adida deniz:))
yok anam yok kacarmiyiz hic zamanlarimiz denklesmedi....özledim kiz senle sohpet zaten
neyiiiiiiiiiiiiiiii bisküvi cekirdek diye birsey görmüyorum..allahim kör et beni allahim kör et beni
gormeyin gormeyin kkiz yarina ole bisi olmayacak zaten insvalla o aralardaki bisküviler ve çekirdeği görmesek hiçte fena değilmiş menün canım,görmedim gitti duyuuummm sen görüyomusun kııı?
nooldu kamilecim kizmi kalkti ne
ayri dünyalarin insani modu ha...tuttum bunu:)) aman bizim uzayimiz bile ayri..birakta dünyalari....pazar muhabbetine hicbirsey olmamis gibi konusmaya basladi.bende uzatmayayim daha fazla dedim..ama ayri yatabilmesi cok zoruma gitti ama caktirmadim..seni cok özledim dediginde hiii belli oluyordu dedim vurgulayarak...yok yanimda olunca dayanamiyormus bana sariliyormus rahatsiz etmemek icin orada yatmis..iyi iyi dedim gidenin yeri cabuk doluyor haberin olsun dedim..ufak kizim yanimda yatti o küslük boyuncadaALlah korusun kııızzzzzzzzz sen görmezsen nasıl okuyacan,nasıl yazacan,yazamazsan bu topiğin hali nice olurrrrrr zaten can çekişiyor
bu arada kocanla durumlar nasıl hala ayrı dünyaların insanları modundamısınız?
ayri dünyalarin insani modu ha...tuttum bunu:)) aman bizim uzayimiz bile ayri..birakta dünyalari....pazar muhabbetine hicbirsey olmamis gibi konusmaya basladi.bende uzatmayayim daha fazla dedim..ama ayri yatabilmesi cok zoruma gitti ama caktirmadim..seni cok özledim dediginde hiii belli oluyordu dedim vurgulayarak...yok yanimda olunca dayanamiyormus bana sariliyormus rahatsiz etmemek icin orada yatmis..iyi iyi dedim gidenin yeri cabuk doluyor haberin olsun dedim..ufak kizim yanimda yatti o küslük boyuncada
Ve menumu yazayim
Sabah 1 dilim ekmek haslanmis yumurta peynir salatalik domates
Ara nesfit marul
Aksam 3 kaşik taze fasulye 4 kasik bulgur pilavi salata
Ara karpuz
3 litre su 40 dkkika tempolu yürüyüş
Sabah kahvaltimi gene gec yaptim ogle kaynadi öznurum menüm nasil
keşke şöyle sonucu cezalı falan bir yarışa girseydik bu hafta kızlar,canım çekti şimdi gece gece
öyle çok iyi motive oluyorum,yoksa diyetin ellerimden kayıp gittiğini hissediyorum yavaş yavaş..... iştah aldı başını gidiyor yine Allahım sen korrrruuuuuuuuuuuuu
ayri dünyalarin insani modu ha...tuttum bunu:)) aman bizim uzayimiz bile ayri..birakta dünyalari....pazar muhabbetine hicbirsey olmamis gibi konusmaya basladi.bende uzatmayayim daha fazla dedim..ama ayri yatabilmesi cok zoruma gitti ama caktirmadim..seni cok özledim dediginde hiii belli oluyordu dedim vurgulayarak...yok yanimda olunca dayanamiyormus bana sariliyormus rahatsiz etmemek icin orada yatmis..iyi iyi dedim gidenin yeri cabuk doluyor haberin olsun dedim..ufak kizim yanimda yatti o küslük boyuncada
haklisin canim ya ayni seyi bende dusundum bu hafta az kaldi ama haftaya bunu kesin yapalim derim odullu cezali bi yaris
neysem hatunlar ben kacar benim kiz erken yatti muhtemelen 5:30 da kalkacak o yuzden bende gidip yatam yarinda rezil bi seminer gunu olcak az dinlenem ben hadi herkeslere iyi gecler bol muhabbetlet uydukca erisin yaglariniz hadi baaaaaaaay
keşke şöyle sonucu cezalı falan bir yarışa girseydik bu hafta kızlar,canım çekti şimdi gece gece
öyle çok iyi motive oluyorum,yoksa diyetin ellerimden kayıp gittiğini hissediyorum yavaş yavaş..... iştah aldı başını gidiyor yine Allahım sen korrrruuuuuuuuuuuuu
Birbirimizin menulerini takip edelimmi ceza veririz birbirimize
yok yafff..ne bagirmasi...eskici pazari anam..gelin bendekiler daha cok eski..yada benimkiler bitsiz falan
sabahin dördünde kalktim.4.30 da mekandaydim..bir yer verdiler..oraya actim tezgahi ama varya sabah ayazi acayip isledi..ne üsüdüm yaa....ama iyide kazandim..ama icinde herifin tamir malzemeleride vardi..birdaha düsünüyorum acmayi...bu seferde kiyafet yapicam..evde eski püskü yada cocuklara kücük gelen bana bol gelen(dikkatini cekerim dar demiyorum:) ne varsa acacam tezgaha...gelincede orada harcayacam bol bol:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?