80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla o aralardaki bisküviler ve çekirdeği görmesek hiçte fena değilmiş menün canım,görmedim gitti duyuuummm sen görüyomusun kııı?

neyiiiiiiiiiiiiiiii bisküvi cekirdek diye birsey görmüyorum..allahim kör et beni allahim kör et beni

ALlah korusun kııızzzzzzzzz sen görmezsen nasıl okuyacan,nasıl yazacan,yazamazsan bu topiğin hali nice olurrrrrr zaten can çekişiyor
bu arada kocanla durumlar nasıl hala ayrı dünyaların insanları modundamısınız?

Bende kiz deniz npyonuz kizlarrr

neyiiiiiiiiiiiiiiii bisküvi cekirdek diye birsey görmüyorum..allahim kör et beni allahim kör et beni

valla o aralardaki bisküviler ve çekirdeği görmesek hiçte fena değilmiş menün canım,görmedim gitti duyuuummm sen görüyomusun kııı?
gormeyin gormeyin kkiz yarina ole bisi olmayacak zaten ins

nooldu kamilecim kizmi kalkti ne

yok kiz kalkmadi bugun cok yoruldu bide gunduz 12 ye kadar yatmis bi daha uyutmamistim ondan heralde 20:30 yatti heralde kalmayacak gibi duruyo ben netten alisveris yapiyodum yarim kocacimin dogum gunu hediye aldim onla ugrasiyordum canim

ayri dünyalarin insani modu ha...tuttum bunu:)) aman bizim uzayimiz bile ayri..birakta dünyalari....pazar muhabbetine hicbirsey olmamis gibi konusmaya basladi.bende uzatmayayim daha fazla dedim..ama ayri yatabilmesi cok zoruma gitti ama caktirmadim..seni cok özledim dediginde hiii belli oluyordu dedim vurgulayarak...yok yanimda olunca dayanamiyormus bana sariliyormus rahatsiz etmemek icin orada yatmis..iyi iyi dedim gidenin yeri cabuk doluyor haberin olsun dedim..ufak kizim yanimda yatti o küslük boyuncada

Ve menumu yazayim

Sabah 1 dilim ekmek haslanmis yumurta peynir salatalik domates
Ara nesfit marul
Aksam 3 kaşik taze fasulye 4 kasik bulgur pilavi salata
Ara karpuz

3 litre su 40 dkkika tempolu yürüyüş

Sabah kahvaltimi gene gec yaptim ogle kaynadi öznurum menüm nasil

hehe hemende ozlerler demi ya benimkide ole diyo diyo sonra balik tutulacak denilince yapayalniz birakip gidiyo iste kendileri yalniz kalica ozluyolar zaten ah ah o gitsin balik tutsun bende oturup kocacimin dogum gunu diye hediye bakiyim adaletmi bu ya gerci adamin hakkini yemiyim banda dogum gunumde o hediye almisti

keşke şöyle sonucu cezalı falan bir yarışa girseydik bu hafta kızlar,canım çekti şimdi gece gece
öyle çok iyi motive oluyorum,yoksa diyetin ellerimden kayıp gittiğini hissediyorum yavaş yavaş..... iştah aldı başını gidiyor yine Allahım sen korrrruuuuuuuuuuuuu

oznur degilem ama yazam ben gene gayet guzel duruyo canim ama siki diyet yapiyorsan eger aksamlari k.hidrat alma yani bulgur falan olmasin aksam yemeginde yada cok cok az olsun bence

haklisin canim ya ayni seyi bende dusundum bu hafta az kaldi ama haftaya bunu kesin yapalim derim odullu cezali bi yaris

aman aman barıştınız demek çok sevindim yaaa,her nasıl olursa olsun evde huzursuzluk insanı canından bezdiriyor ya uzatmamakla çok iyi yapmışsın...artık aranız iyi ya hani inceden inceye burnundan getir söylediği sözleri,yaptıklarını yanına kalmasın sakınsana çoooookkkkkkk güveniyorum bu konuda

neysem hatunlar ben kacar benim kiz erken yatti muhtemelen 5:30 da kalkacak o yuzden bende gidip yatam yarinda rezil bi seminer gunu olcak az dinlenem ben hadi herkeslere iyi gecler bol muhabbetlet uydukca erisin yaglariniz hadi baaaaaaaay

haklisin canim ya ayni seyi bende dusundum bu hafta az kaldi ama haftaya bunu kesin yapalim derim odullu cezali bi yaris

tamam canım ben varım haftaya inş.katılmak isteyen olursa yazar ve startı veririz inş.cumadan sonra... ay sonuna kadar 6 lı bişeyler görmek istiyorum Allahım noluuurrrrrrrrrr 69,9 bile olur valla

neysem hatunlar ben kacar benim kiz erken yatti muhtemelen 5:30 da kalkacak o yuzden bende gidip yatam yarinda rezil bi seminer gunu olcak az dinlenem ben hadi herkeslere iyi gecler bol muhabbetlet uydukca erisin yaglariniz hadi baaaaaaaay

aahhh ağzından bal damlıyo gece gece ,iyi geceler canımmmmmm.....

Birbirimizin menulerini takip edelimmi ceza veririz birbirimize

iyi yapmissin.ben de hep cöpe basiyorum ya.gecen ler de mutfakta ne kadar tek tük bardak tabak varsa hepsini bastim cöpe .sonra da üzüldüm kirik mirik yok.israf diyee.cocuklarin camasirlari hepsini bi temizlik yaptim .üc cuval doldurdum. ben de yapsam flohmarkt iyi olucak . yere paraa ödedinmi bide satis yapabildinmi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…