Tmm mavisam anlastik adin neydi bu arada canim birde zaten bu hafta öznurla olan iddayi kaybedersem sana gerek kalmayabiler canima okuyacak gibi geliyorrrrr:18::18:
slm kızlar nasılsınızzz ben orda burda gezmekten buraya uğrayamadımmm bugün düğün vardı ama burda genelde halay çekildiği için kurtlarımı dökemedim maleseffff
yok giii ben sizle cenelesirken esimde internetten birseylere bakiyordu kendi leptopundan birden dedi öznur kalk bisiklet almaya gidiyoruz...o sira birilerini telle arayip konusuyordu ama cok önemsememistim..almancada konustugu icin hic dinlemedim..isle ilgili birseydir demistim meger internetten bana bisiklet bakiyormus...sen git dedim araya kadinin seside cok sempatikti lafini SIKISTIRINCA heeeyt layn o benim iskencecim kimseye kaptirmam moduyla kalktim gittim televizyonu bile kapatmadim..adam arabayi calistirinca kizi kaptigim gibi uctum arabaya.Oznur sevgili rakibem menumu gorunce hemen kactin hayirdir kuzucum
sen bilirsin canim böyle pazarlari almanyada cok oluyor.yazik etmissin.en azindan caritasa verseydin..ben bu paraz isine kafayi takana kadr caritasa veriyordum...cok iyi alisveris oldu canim ya 350 euro kazandim..ama icinde esimin tamir malzemeleri vardi...sehrine göre degisiyor satis..gladbeck te ev esyalarfi cok satiliyor essende kiyafet..allahin sabahin besinde acilmamis tezgahin yaninda valizlerin icinden kapisa kapisa seciyorlar ya...göze koydum valla kiyafet isini..ilk firsatta kiyafetleri koyacagim tezgaha.iyi yapmissin.ben de hep cöpe basiyorum ya.gecen ler de mutfakta ne kadar tek tük bardak tabak varsa hepsini bastim cöpe .sonra da üzüldüm kirik mirik yok.israf diyee.cocuklarin camasirlari hepsini bi temizlik yaptim .üc cuval doldurdum. ben de yapsam flohmarkt iyi olucak . yere paraa ödedinmi bide satis yapabildinmi ...
demisim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapmamisimsabah:2 ekmekcik
1 salam 2 haslanmis yumurta 2 catal recek
ara:bir muz
ögle:bir dilim ekmek bir dilim kasar
ara:iki köfte
aksam:3 köfte 4-5 tane p.kizartmasi bir dilim ekmek..
bugün biraz tasti degilmi farkindayim ama inatlasma psikolojisi baslangicta böyle oluyor..ama aksama 40 dak.bisiklet sürecegim..alirim leptopu önüme hem yazar hem cizerim:))
sorma ya....form cayi iciyorum oda cok güzel yumusatiyorohoooooooo kizartmalar muzlar kofteler goturulmus kizim hafta sonuna yenilecen bide iddiaya girdin dikkatli ol yada musil falan ic anca temizlersin icini
anaaaaaVe menumu yazayim
Sabah 1 dilim ekmek haslanmis yumurta peynir salatalik domates
Ara nesfit marul
Aksam 3 kaşik taze fasulye 4 kasik bulgur pilavi salata
Ara karpuz
3 litre su 40 dkkika tempolu yürüyüş
Sabah kahvaltimi gene gec yaptim ogle kaynadi öznurum menüm nasil
bizde hediye zamani ben bir ay öncesinden basliyorum söylenmeye..yoksa ne hikmetse hep unutuyor.bana ayak yapiyor gibi geliyor...birde hediye pazarligimiz va tabi..su kadar olsa olmazmi falan...oturup hayal kirikligi yasayacagima bende hediye siparsi veriyorum..napalim insanin kocasi böyle olunca caresizlige care ariyoruz...hehe hemende ozlerler demi ya benimkide ole diyo diyo sonra balik tutulacak denilince yapayalniz birakip gidiyo iste kendileri yalniz kalica ozluyolar zaten ah ah o gitsin balik tutsun bende oturup kocacimin dogum gunu diye hediye bakiyim adaletmi bu ya gerci adamin hakkini yemiyim banda dogum gunumde o hediye almisti
valla öyle ballandirdinki benimde canim cekti..söyle bir yaris olsada yemesekkeşke şöyle sonucu cezalı falan bir yarışa girseydik bu hafta kızlar,canım çekti şimdi gece gece
öyle çok iyi motive oluyorum,yoksa diyetin ellerimden kayıp gittiğini hissediyorum yavaş yavaş..... iştah aldı başını gidiyor yine Allahım sen korrrruuuuuuuuuuuuu
sagol canim..öyle cokta laf vurmuyorum ya..bu seferde suyu cikar yüzsüzlesir diye..sadece beni cok kirdigini sözlerinin v gözlerinin aklimdan cikmadigini söyledim ve konuyu kapattim...ama alttan aliyor iki gündür farkediyorum..kizima herzamanki hosgörüsüzlügü devam tabi..bende kiziyorum..rahat birak cocugu..dozunu cok kaciriyorsun dedigimde baska zaman olsa disedis tartisirdi..simdi sadece susuyor..o sususnca bende devam ettirmiyorumhakkimizda hayirlisi diyorum..bizde artik o kadar normallesmiski iki haftaya kalmaz gene dögüsürüz..günesin dogusubatisi gibi illede olacak...bari izinde olmasinda ailemin o hallerimizi birdaha yasamalarini istemiyorum cünkü..bakalim simdilik iyi..aman aman barıştınız demek çok sevindim yaaa,her nasıl olursa olsun evde huzursuzluk insanı canından bezdiriyor ya uzatmamakla çok iyi yapmışsın...artık aranız iyi ya hani inceden inceye burnundan getir söylediği sözleri,yaptıklarını yanına kalmasın sakınsana çoooookkkkkkk güveniyorum bu konuda
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim evden cikmadan bi selam vereyim dedim oznurcumda burdaymis gunaydin gulum
elifcim bencede uygun bi dusunce menu takibi baya ise yariyor kaptancim yada her kim isterse ikili eslese bizi birbirimizi takip etsek katilacaklarin listesini olustururuz sonrada o listeden esleme yappilir guzelde olur bence benim en kisa zamanada artik su 6 li rakamlari gormem lazim 73-74 araliginda baya bi oyalandim
bugun dun kendime soz verdigim gibi sekersiz cayla devam ediyorum ve ekmegi sadece sabah kahvaltisinda kullaniyorum 2 dilim bunun bana faydasi olck ins hadi bakalim hep beraber fit bir yaza girelim tiril tiril elbiselerin icinden yaglar portlemesin ins
herkese bol iradeli az yagli gunler diliyorum ve seminer denen iskenceye gidiyrm baaaaaaaaaaaaayopuldunuz
icimdeki sesi dinliyorum ve söyle 1 saattcik kestirmeye gidiyorum...kaltigimda gelmis olun ha
icimdeki sesi dinliyorum ve söyle 1 saattcik kestirmeye gidiyorum...kaltigimda gelmis olun ha
günaydin canim...yokya ne uyumasi..tam girdim yataga tatli tatlim uykuya daldim kapi tikladi..gel dedim baktim bizim oglan..anne beyzanin bu gün bisiklet sinavi vardi..kaskini evde unutmus...dedim kos yetistir...tam geri uykuya daldim güüm bir kapi sesi..bizim oglan gelmis:))dedim kiz uyudugu sürece mesele yok..yat öznurum dedim..tam daldim..bir ses ciyak ciyak bagiriyor..anneeeeeeeeeeee anneciiiiiiiiiiiiiiiiim geeeeeeeeeeeel..bizim ufaklik herzaman 10 da kalkan kiz bu gün 8.30 da ayakta..anne uyuyacak ya ellerinden geleni yaptilar uyutmamak icin..ee ufaklik uyaninca mecbur kuzu kuzu indim asagi..hic yataga girmesem bundan iyidi vallane güzel de konuşmuşsun kendi kendineuyuduysan uyanmış görünüyosun aşağıda...günaydıııııınnnnnnnnnnn....tabi tüm topik sakinlerinde günaydııınnnn....
günaydin kizlar hepinize .valla git uyu en iyiisini yaparsin ben ise giticem o yüzden uyuyamiyorum, valla iyi para kazanmissin .ben hepsini buranin kizilayina gönderiyom.buralar da pek gitmiyo .kücük yer olduguna
afiyet olsun canim..bende bu gün kahvaltimi biraz farklilastirdim..normalde yumurtasiz kahvalti yapamiyorum ama bu gün sadece peynir ekmek karpuz oldu..bakalim günü nasil bitirecegiz..insallah basarili bir menü cikaririmgünaydin kızlar kahvaltımı yaptım k.ekmegi,peynir ,salatalık ve domates le şimdi işte yim yeşil çayımı içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?