sanada günaydin canim insallah insallahgünaydın herkese güzel bir gün olsun bol bol yağdan gitsin kilolarınız
ismim elif canım...
günaydin tatlim..ah aaaaaaaaaaaah o 73 ü bende görsen ya..bu ay görürüm diyorum ama bakalim deniz benden inat cikti..onun inadi sayesinde olacak gibi..cünkü bende dedigim birseyi basarma zorunlulugu uyandiriyor iddeaya girmek..yani amman kaybetsen noolcak diyemiyorum..inatmiyim neyimama cuma baslayacak yarisa hazirim...cok iyi olacak bu bence..haftaya ideam bu haftadan yüksektir haberiniz ola
günaydin ya ne diicem bu sabah tartildim sadece 100 gr.gitmis...canim SIKILDI en azindan 300 fala´n gitmistir diyordum yaaaa..bugünden itibaren biraz daha hizlandiracam caresiz..seni o ikinclige koymam..1.cilikte diicem ama 100 gr mi görünce ikincilige bile süphelendim dogrusu..ama yok en azindan bir kilo farketmesi lazimdi bu hafta.kirmizikart haftasida bitti.gende 100 gr oynamis ..ama bedenen hissediyorum. 2 haftadir giymedigim kazagimi giydim bugün..hemde beyaz..ama cok zarif durdu üstümde..mide kismim incelmis..birde agirlikta farkederse tamamdir bu is:))) al al..sunun surasinda 70 e ne kaldi demiCok memnun oldum canim benim adimda deniz
Gunaydin rakibem neyaptin canim esinle barismana cook sevindim bende simdi kardesime kahvaltiya gidicem sonra carsiya cikip kina gecesi var esimin akrabasinin onun icin biseyler bakicam ben 70 olmadan kendime birsey almayacaktim ya mecburen gidicem ve bakalim beden fark etmismi gorucez :18:
bak buna hem üzüldüm hem sevindim..benim metobolizmadada tik yok cünkü:))) ay ben herifle gerimi dögüssemm ne o zaman daha iyi kilo veriyorumÖznurcum sen uyumaya gitmiyormuydun canim söyle sicacik bir uyku ah ne hain demi zaten öznurcum benim metabolizma sana calisiyo rüşvetmi verdin ne tarti cok ic acici degil neyse pes etmek yok
Öznuru görünce günaydin bile diyemedim kizlara en güzel en günler en iyi arkadaslar en iyi huylu eslerle cooook ama coooook güzel bir gun olsun kizlar hepinize günaydinnnnnnn
selamlar
biraz yoğunum uğrayamıyorum.Biliyosunuz evimi sattım ev arıyordum yoğun bir şekilde.bir ev buldum bir aksilik olmazsa alıcaz inşallah:))önümde yoğun haftalar beni beklemeye devam ediyor.önce şu tapu işleri hallolsun da toplanmaya başlıcam.
sadece toplanmak olsa kolay da elden geçecek eşyalar var.koltukların yüzlerini değiştirmem lazım.yeni eve tül perde-kombi-fırın vs. seçilecek alınacak filan.tabi para bulursak hepsine:))halılar yıkanacak.üff gözümde büyüyor.tam 4 sene önce bunların hepsini yaparak taşınmıştım yine aynı telaşlar beni bekler.
iremcim liste için ellerine sağlık.kilo verenleri tebrik ediyorum ilk üçümüzü ayrıcana kocaman alkışlıyorum.
liste sonu olarak kendime bişey diyemiyorum.bütün beslenme düzenim bozuk malesef.neyse 3-4 hafta sonra toparlanırım sanırım.biraz hoşgörün beni olmaz mı:))
oğlum da ilkokula başlayacak onun okul durumlarında da sıkıntı var stres çok yani.Allah yardımcımız olsun.
selamlar
biraz yoğunum uğrayamıyorum.Biliyosunuz evimi sattım ev arıyordum yoğun bir şekilde.bir ev buldum bir aksilik olmazsa alıcaz inşallah:))önümde yoğun haftalar beni beklemeye devam ediyor.önce şu tapu işleri hallolsun da toplanmaya başlıcam.
sadece toplanmak olsa kolay da elden geçecek eşyalar var.koltukların yüzlerini değiştirmem lazım.yeni eve tül perde-kombi-fırın vs. seçilecek alınacak filan.tabi para bulursak hepsine:))halılar yıkanacak.üff gözümde büyüyor.tam 4 sene önce bunların hepsini yaparak taşınmıştım yine aynı telaşlar beni bekler.
iremcim liste için ellerine sağlık.kilo verenleri tebrik ediyorum ilk üçümüzü ayrıcana kocaman alkışlıyorum.
liste sonu olarak kendime bişey diyemiyorum.bütün beslenme düzenim bozuk malesef.neyse 3-4 hafta sonra toparlanırım sanırım.biraz hoşgörün beni olmaz mı:))
oğlum da ilkokula başlayacak onun okul durumlarında da sıkıntı var stres çok yani.Allah yardımcımız olsun.
olurmu tubacim yaaaaa...mesajlar SIK olursa arada kayniyor görülmüyor ama görülenler asla bos cevrilmiyorgünaydın :) bizi kim görür zaten
olurmu tubacim yaaaaa...mesajlar SIK olursa arada kayniyor görülmüyor ama görülenler asla bos cevrilmiyor
allah yardimcin olsun canim..insallah en kolayindan islerini düzene sokar kendinle ilgilenecek zaman bulursun...kendini fazla sitrese sokma hepsi zamani gelince tek tek cözülür..ben halilarimi gecen ay yikadim kurtuldum cok sükür...bendede izin telasi basladi..alisverisler falan..daha valiz acmadim valla..yavas yavas el atmam lazim ama bu aralar acayip tembellestim ya...
günaydim tugbacim valla bende ayni senin gibi hissediyorum..terleyince bir rahatliyorumki sanki cikan ter degil yag..buralardada hava hep serin ya..söyle kemiklerimiz isinmadi..insallah bir ay sonra antalyada isinacak kemiklerimiz:))günaydın kızlarrr.. mutlu bir gün sizin olsun inşşşşş. bugün hava süper burda yeni yeni ısınıyoruz resmen. ilk defa işe gelirken terledim acaip mutlu oldum. çünkü bu sene hiç ısınamadım hiç de terleyememiştim:)) terledikçe sanki yağlarım eriyormuş gibi hissediyorum
teseküür ederim canim..yok kafaya koydum bir 10 kilo daha vrecegim ama izne yetismeyecek malesefsağol duyumcum.stres yapıyorum baya bi.geceleri uyuyamıyorum.uykularım kaçıyor.şu an işteyim ama hayalet gibiyim valla uykusuzluktan.herşey yoluna girer biliyorum ama elimde deil.oğlum için endişeleniyorum en çok.çalışan anne olmanın tüm zorluklarını ve vicdan azaplarını çekiyorum Allah a şikayet olmasın.ne kadar da zormuş.Allah sağlık versin de çekelim ne yapalım kendim de böyle büyüdüm.
seni tebrik ediyorum canım bu arada.iyi gidiyosun.izne gelene kadar daha da verirsin eminim.şöyle salına salına geze tozarsın dinlenirsin inş.
günaydim tugbacim valla bende ayni senin gibi hissediyorum..terleyince bir rahatliyorumki sanki cikan ter degil yag..buralardada hava hep serin ya..söyle kemiklerimiz isinmadi..insallah bir ay sonra antalyada isinacak kemiklerimiz:))
yaşasınnnnnnnnn tek değilmişim:)) cnm antalya da ısınmaz mısın hiççç:)) hem de ne güzel ısınırsın terlersin cnm zaten incelip gideceksin daha da incelip gelirsin..
zor wallla ben yapamıyorummmslmm kaptanmmm onların halaylar zor dimi yaa karşk ayaklar bi ileri üç beş gerinasıl çok sıcak mı oraları izmir yanmaya başladı ...
bende dahil aslında en başta ben bu menü işini yapamıyorum böle bi sistem kursam iii olacakkkgunaydin kizlar nasilsiniz bakalim evden cikmadan bi selam vereyim dedim oznurcumda burdaymis gunaydin gulum
elifcim bencede uygun bi dusunce menu takibi baya ise yariyor kaptancim yada her kim isterse ikili eslese bizi birbirimizi takip etsek katilacaklarin listesini olustururuz sonrada o listeden esleme yappilir guzelde olur bence benim en kisa zamanada artik su 6 li rakamlari gormem lazim 73-74 araliginda baya bi oyalandim
bugun dun kendime soz verdigim gibi sekersiz cayla devam ediyorum ve ekmegi sadece sabah kahvaltisinda kullaniyorum 2 dilim bunun bana faydasi olck ins hadi bakalim hep beraber fit bir yaza girelim tiril tiril elbiselerin icinden yaglar portlemesin ins
herkese bol iradeli az yagli gunler diliyorum ve seminer denen iskenceye gidiyrm baaaaaaaaaaaaayopuldunuz
kıssss kocişinle barıştın galiba karpuzun gelmiş:=))))afiyet olsun canim..bende bu gün kahvaltimi biraz farklilastirdim..normalde yumurtasiz kahvalti yapamiyorum ama bu gün sadece peynir ekmek karpuz oldu..bakalim günü nasil bitirecegiz..insallah basarili bir menü cikaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?