baristik gibi birsey oldu serefinede karpuz kestik diicem ama alakasi yok..tek karpuzumu kendim aldim tek basima kendim yediiimzor wallla ben yapamıyorummm
bende dahil aslında en başta ben bu menü işini yapamıyorum böle bi sistem kursam iii olacakkk
kıssss kocişinle barıştın galiba karpuzun gelmiş:=))))
aleynacim ya senin su cay keyfini cözemedim gitti..kurabiye tamam cayin yaninda gider pasta falan neyse e cerezde olabilir ama cayin yaninda cilegi nasil yedin..cayla meyveyi hiic düsünemiyorum..süpersin valla:44::44: fistik bende arada kaciriyorum ama bünyenin onada ihtiyaci var olacak o kadar.canim ya peki bunlar sana az gelmiyormu yani hem oruc tutuyorsun hem sadece bir ögün..aksam yatarken falan yiyormusun bari..allah orucunu kabul etsin..ne kadar daha tutacaksinumutcum yeni eviniz hayırlı olsun canım işlerinde kolaylıklar diliyorum
suesue yeni tedaviye başlamışsın hayırlı olsun ALLAHIM bütün bebek isteyenlerin dileklerini kabul etsin İNŞALLAH
kızlar dünkü menüm
iftara 1 tabak yeşil mercimek domates salatası semizotlu yogurt 2 dilim kepek ekmeyi
cilek ve fıstık cayın yanına duyumcum tutamadım kendimi canım ya ama tatlı bişi yemedim ona seviniyorum
Ve menumu yazayim
Sabah 1 dilim ekmek haslanmis yumurta peynir salatalik domates
Ara nesfit marul
Aksam 3 kaşik taze fasulye 4 kasik bulgur pilavi salata
Ara karpuz
3 litre su 40 dkkika tempolu yürüyüş
Sabah kahvaltimi gene gec yaptim ogle kaynadi öznurum menüm nasil
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim b.peynir 1 domot.1 salatalık 1 talı k.bal
ara 2 kayısı
öğlen 1 tane z.y.enginar 1 kase yoğurt
ara 8 çilek
1 bardak süt
akşam kıymalı kabak 1 kase yoğurt salata
1 dilim ekmek
2 lt su 1 saat yürüyüş
yüzme 1 saat
- menüm sabah kahve ve dört tane biskuvi
- ööglen sekiz tane teytin börek .yesillik yanin da ayran
- ara form cayi
- aksam seftali .iki top dondurma
bugünki menüm
sabah: 2 dlm ekmek,domates,salatalık,peynir1 tatlı kaşığı bal
ara. 1 tane muz
öğle: 1 avuç büyüklüğünde tavuk göğsü,2 kaşık makarna,
ara: 4 tane lablebi
akşam:1 kase k flakes
yeşil çay ( bitmek bilmiyen ev temizliği )
selam kızlar herkesin günü güzel geçmiştir inş.ben bugün bir hayli yoğun bir gün geçirdim,önce dışarda işlerim vardı,sonra ev temizliği ve sonra 1 saat yürüdüm şükür...menülerimi hafif tutmaya çalışıcam cumaya kadar bakalım başarabilecekmiyimbugünkü menüm;
sabah:2 dilim ç.ekmek,biraz labne,domates,biber,şekersiz çay
ara:4 badem 1 elma
öğle:1 dilim ekmek,biraz labne,domates
ara:1 avuç leblebi
akşam(erkendi baya 16 gibi):6 yk kuru fasulye,salata,1 dilim ekmek
ara:4 badem
sabah:2 ekmekcik
1 salam 2 haslanmis yumurta 2 catal recek
ara:bir muz
ögle:bir dilim ekmek bir dilim kasar
ara:iki köfte
aksam:3 köfte 4-5 tane p.kizartmasi bir dilim ekmek..
bugün biraz tasti degilmi farkindayim ama inatlasma psikolojisi baslangicta böyle oluyor..ama aksama 40 dak.bisiklet sürecegim..alirim leptopu önüme hem yazar hem cizerim:))
neyse korkunun ecele faydasi yok yaziyorum berbat menumu
sabah:yarim simit
ara:3 biskrem 2 henimeller
ogle:2 dilim ekmek arasi marul domates ayran
ara:1 avuc tuzsuz cekirdek
aksam:2 catal patates yemegi 1 kase corba 1 tabak salata2 b sekersiz cay
baskada bisey yemeycem gari
selamlar
biraz yoğunum uğrayamıyorum.Biliyosunuz evimi sattım ev arıyordum yoğun bir şekilde.bir ev buldum bir aksilik olmazsa alıcaz inşallah:))önümde yoğun haftalar beni beklemeye devam ediyor.önce şu tapu işleri hallolsun da toplanmaya başlıcam.
sadece toplanmak olsa kolay da elden geçecek eşyalar var.koltukların yüzlerini değiştirmem lazım.yeni eve tül perde-kombi-fırın vs. seçilecek alınacak filan.tabi para bulursak hepsine:))halılar yıkanacak.üff gözümde büyüyor.tam 4 sene önce bunların hepsini yaparak taşınmıştım yine aynı telaşlar beni bekler.
iremcim liste için ellerine sağlık.kilo verenleri tebrik ediyorum ilk üçümüzü ayrıcana kocaman alkışlıyorum.
liste sonu olarak kendime bişey diyemiyorum.bütün beslenme düzenim bozuk malesef.neyse 3-4 hafta sonra toparlanırım sanırım.biraz hoşgörün beni olmaz mı:))
oğlum da ilkokula başlayacak onun okul durumlarında da sıkıntı var stres çok yani.Allah yardımcımız olsun.
umutcum yeni eviniz hayırlı olsun canım işlerinde kolaylıklar diliyorum
suesue yeni tedaviye başlamışsın hayırlı olsun ALLAHIM bütün bebek isteyenlerin dileklerini kabul etsin İNŞALLAH
kızlar dünkü menüm
iftara 1 tabak yeşil mercimek domates salatası semizotlu yogurt 2 dilim kepek ekmeyi
cilek ve fıstık cayın yanına duyumcum tutamadım kendimi canım ya ama tatlı bişi yemedim ona seviniyorum
evet 2 gün üstüste patates kizartmasi yedim..belkide bu yüzden bu sabah tartida sadece 100 gr vermis gördüm kendimi...olsun bak bu gün cok iyi gidiyorum..simdiden 1 lt su ictim.aksama kadar 1 lt daha icerim..ama gene yürüyüs kaldi ya yagmur var hepsen öznura sordun ama ben de cevaplayım canım menün güzel beğendim..
menün güzel cnm ekmeği akşam yerine öğlen tüketmeye çalış farkı göreceksin..
gene kahvaltı yok cnm bence kahvaltıyı alışkanlık haline getir ki diğer öğünlerde kaçırmayasın. zeytini yerken tuzunu almaya çalış. ben dün kraker yedim tuzluydu kalorisi azdı ama tartıda bugün artıda görünüyordum. akşam hafifte olsa bişeyler ye cnm. enerji gelsinki vücuda yağları yakabilsin.
menün gayet güzel. kolay geslin cnm temizlikte..
akşam ekmek yemesen iyi olurmuş cnm. zaten karbonhidrat almışsın kurufasuyeyle. ama baya erken yemişsin yemeği eritmişsindir. ben olsam çok acıkırdım o saatte yesem:)
kızartma kaçmış sanki cnm. simit deyince kamile yumurta deyince de sen aklıma geliyorsun. artık simit deyince kendimde geliyor aklıma da neyse:)))
menün süper simitide yarım yemişsin ve ekmek gün içinde çok dengeli. sadece biskrem gözüme çok battı. bak ne güzel yemişsin. hadi hadi olacak ha gayret cnm..
cnm sıkma kendini ya. bak ne güzel evi bulmuşsun boşa sıkıldın günlerce. okul işini bence hiç dert etme okul çocukta bitiyor. bak benim kardeşlerim ikiz. aynı okulda okudular aynı evde yaşadılar. yani her şeyleri eşitti. birisi eğitim hayatında hep derece yaptı diğeri yapamadı. birisi dereceyle istediği üniversiteye girdi diğeri istemediği bir bölümü okuyor malesef. o yüzden okulu dert etme. çocuğa bağlı tamamen.. boşuna eziyet etme kendine uykuna. su akar yolunu bulur. dualarım seninle cnm.
evet 2 gün üstüste patates kizartmasi yedim..belkide bu yüzden bu sabah tartida sadece 100 gr vermis gördüm kendimi...olsun bak bu gün cok iyi gidiyorum..simdiden 1 lt su ictim.aksama kadar 1 lt daha icerim..ama gene yürüyüs kaldi ya yagmur var hep
ay sen cumaya kadar tartilmadan durabilecenmi?neyse ki normal diyete dönmüşsün cnm. yürüy olsa güzel olur ama yediklerine dikkat etmende yeterli olabilir. hava güzel olunca telafi edersin cnm yürüyüşü. ben de artıdayım. kesin dünkü tuzlu kraker yüzünden. bi de haftaya regl bekliyorum ama bu hafta da olabilir. hafiften belirtiler var bakalım cumaya tartıcığım bana ne dicek:))
ay sen cumaya kadar tartilmadan durabilecenmi?
ay ben sabah aksam tartiliyorum aslinda iyi degil..düsünsene benim yarim litrelik bardagim var..onla ikikere su icsem al sana bir kilo fazladan..ama tartida rakami görünce insan gerisini düsünmüyor..ben tartilmadan ancak ertesigüne kadar bekleyebilirim:))yok kız tartılırım da. ani cumaya kadar artı olmasam iyidir anlamında öyle dedim. önceden tartılmıyordum ne güzel şimdi her sabah tartılıyorum
ay ben sabah aksam tartiliyorum aslinda iyi degil..düsünsene benim yarim litrelik bardagim var..onla ikikere su icsem al sana bir kilo fazladan..ama tartida rakami görünce insan gerisini düsünmüyor..ben tartilmadan ancak ertesigüne kadar bekleyebilirim:))
aynen öyle oluyor zaten ama gelde öznura lafanlatcn sabah tartılda akşam tartılma. çünkü 2 kiloya kadar fark edebilir ve moralin bozulur..
milleti çatır çattır eleştiriyorum ama kendimde yiyorum valla. cıss olan gıdaları tüketiyorum kızlar malesefama yaptığım en güzel şey kalori saymak. benim vücudumun 1800 kaloriye ihtiyacı varmış günlük. 1200lük diyet yapsam iyiymiş. ben 1000 de sınırlı kalmayı hedefliyorum gün çerisinde ama geçiyorum bazen yine de 1200 ü geçmiyorum. ve bugünkü menüm
sabah: yarım tabak kavun, lor peyniri biraz, 1 dilim kızarmış ekmek
öğlen: 1 simit, 1 ayran, 2 erik(doymayınca en masum erik dedim ve yedim)
ara: 5 tane altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi, nescafe(ikisi bir arada)
akşam: 1 lahmacun, salata
ara: 1 elma, 2 erik
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 1 şekersiz çay
bak ben onu seviyorum iste..kalori hesabina girdimmiydi bir cimrilesiyor yemeye...ama meyve deyince akan sular durur.allahtan sismanlatan meyveleri cok sevmem..nadiren canim ceker.muz üzüm kavun falan..bana karpuz verin sesimi kesin tiplerindenim
ya ewt meyve sevmeyen insanlarda var. Allah dan ben de meyveyi çok severim aç karnına bile sadece meyve yiyebilirim. tabi o da acıktırıyor o yüzden aç karnına tercih etmiyorum sade meyveyi. ben de karpuuz severim cnm. ama bi yerde okudum şeker deposuymuş karpuz günde 4 dilimi geçmeyin diyor bilgin olsun cnm. ona göre ara öğünlere dağıtırsın 4 dilimi.
hahayt ben o dört dilimi bir oturusta yerim..yok anam öyle bir dilim beni kesmez..mümkün degil...varya dün aksam 6 kiloluk karpuz kestim.birer dilim cocuklara verdim...dün aksam kalan karpuzun yarisini yedim..sabahta diger yarisini..sadece bir dilim kaldi..onuda yerdimde adama kalsin dedimyani kimse bana nereye gidiyorsun daha karpuz kesecektik demesin...kirk yil kazisaniz kalkmam yerimden karpuz geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?