kızlar sormak istediğim bişey var ya benim dunlop marka yürüyüş bandım var üşengeçliğimden kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum artık simdi kilo vermek için kas yapmadan kac dk binmek gerek ne hızda olması lazım yardım edersenız çok sevırım
rahat 1 saat yürü .hiz olarak 5 ila 7 yapabilirsin .fazla bilgim yok ama spor salonun da böyle yapiyordum
kizlar bize de nazar degdi aksam esimle cok kötü tartistim .ölsem de barismam dermisim . isden bile gec ciktim öglen mesaisinde karsilasmiyayim diyee.
canım ne oldu hayırdır aşarsınız konu her neyse sıkma canı nı
kiz senin face varmiydi..bende bilmedigim birkac kisi var..kaydetmisim ama unutmusum kim oldugunu..onlardan biri olabilirmisin acaba:44::44:
günaydın :) bizi kim görür zaten
kızlar sormak istediğim bişey var ya benim dunlop marka yürüyüş bandım var üşengeçliğimden kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum artık simdi kilo vermek için kas yapmadan kac dk binmek gerek ne hızda olması lazım yardım edersenız çok sevırım
bugün ki menüm
sabah : kahvaltı yapma imkanım yoktu 4 tane çubuk kraker,2 tane biskrem,çay
öğle: domates,salatalık,peynir 2 dlm ekmek
ara: 6 tane fındık ( 5 taneydi 6.cıya dayanamadım)
akşam : bol limonlu salata,yogurt,
2 kupa yeşil çay,45 dk spor,3 lt su
cnm az mı yiyorum bugün böyle oldu aslında çok yiyorumCanim cook az yiyorsun nasil dayaniyorsun boyle ben bir ogunde yerim bunlari:18::18:
amaa amma amammmma ben onsuz naaparimcnm o zaman karpuzu haftasonları ye. cumaya yakın yememeye çalış ki tartıya artı olarak yansımasın. meyve de olsa fazlası kilo demek olabiliyor..
canim yaaaaa cok üzüldüm takma kafana diicem ama takiliyor malesef..ayni yerdemi calisiyorsunuz?kizlar bize de nazar degdi aksam esimle cok kötü tartistim .ölsem de barismam dermisim . isden bile gec ciktim öglen mesaisinde karsilasmiyayim diyee.
aslinda uzun hikaye .. esimin huyunu hic sevmiyorum.cimriligini ve pintiligini .ikimiz beraber calisiyoz . maas olarak ona yakin aliyorum. ama her neden se benim ev de sözüm gecmiyo . yeri geliyo evimn esyasini degistirmek istiyom seneye deyip gecistiriyo .evi duvar kagidiyla kagitlatmak istiyorum vakti gelince olur diyo .ne zamann bir sene den beri duvar kagitlari duruyo. ne bileyim annesin bana gelip gelip kendini sülalesini övüp övüp gitmesi biz söyle yapariz böyle yaparizz sinirleri mi bozup gitmesi .alttan ala ala biktim artik .artik aksam patladim agzima ne gelirse söyledimmde söyledimm
canim az cok erkeklerein hepsinde var bu benimkide ayni hatta ben ekderslerle falan ondan fazla aliyorum ama bunu soz konusu ettigin zaman gurur meselesi yapar diye ben cogu zaman dilenci modunda istiyorum parayi ama iyi zamanina getirip yaptirmaya calisiyorum herseyi artik cunku tartisma tarziyla bu is anca 2 hafta surer vala daynamazsin biraz yumsak alttan alirsan yuruyo hersey o yuzden alttan almaktan bikma bu kadinin alin yazisi ne yazikkiaslinda uzun hikaye .. esimin huyunu hic sevmiyorum.cimriligini ve pintiligini .ikimiz beraber calisiyoz . maas olarak ona yakin aliyorum. ama her neden se benim ev de sözüm gecmiyo . yeri geliyo evimn esyasini degistirmek istiyom seneye deyip gecistiriyo .evi duvar kagidiyla kagitlatmak istiyorum vakti gelince olur diyo .ne zamann bir sene den beri duvar kagitlari duruyo. ne bileyim annesin bana gelip gelip kendini sülalesini övüp övüp gitmesi biz söyle yapariz böyle yaparizz sinirleri mi bozup gitmesi .alttan ala ala biktim artik .artik aksam patladim agzima ne gelirse söyledimmde söyledimm
canim cok az olmus yabugün ki menüm
sabah : kahvaltı yapma imkanım yoktu 4 tane çubuk kraker,2 tane biskrem,çay
öğle: domates,salatalık,peynir 2 dlm ekmek
ara: 6 tane fındık ( 5 taneydi 6.cıya dayanamadım)
akşam : bol limonlu salata,yogurt,
2 kupa yeşil çay,45 dk spor,3 lt su
kesinlikle sana katiliyorum sakin konusmak en dogrusu kiz biz bu gidisle evlilik danismani olacaz galibaamaa amma amammmma ben onsuz naaparim
canim yaaaaa cok üzüldüm takma kafana diicem ama takiliyor malesef..ayni yerdemi calisiyorsunuz?
iste bu patlamalar yokmu....eger anlattiklarindan ibaretse cokta önemli konular degil..yani önemli tabide halledilemecek seyler degil...biraz kendi haline birak düsünmeye zamani olsun...öfkeyle yanlis seyler söyledinse sende düsün...sakinlesince konusur halledersiniz...kendini üzme..evlilik böyle birsey iste...herzaman güllük gülüstanlik olmuyor malesef
canim o soruyu sen degistir...kilo almayan varmi de...cünkü hamilelikte kilo almak nerdeyse herkadinin derdi...ben son hamileligimde tam 25 kilo almistimmrb arkadaslar.aranızda dogumdan dolayı kılo alan var mı? ben kıloluydum hamıle kalınca da aldım...umarım verebılırız
kizlar face e yeni resim yükledim duyurulur
herkese iyi akşamlar kızlaaaarrrr....
kııııııızzzzzzzzzzzzz duyummmm fıstığııııııııııııııııııı o ne güzel foto öyle valla çok fit görünüyosun fotoda boyun kaçtı kı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?