80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümmm;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek,biraz labne,yeşil biber
ara:yok dışardaydım
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:domates,salatalık
akşam:2 dilim ekmek,biraz haşlanmış tavuk,1 porsiyon kadar az yağda kızarmış biber domates soslu
ara:karpuz
ekmek çok kaçtı bugün farkındayım(

ablam sasirdi beni görünce...o enson gecen yaz görmüstü ..o siralar 85 falandim ya:)) kucagimda leptop oluncada yariyariya zayif cikmisim nasilsa

canim bence cok degil ekmek ya..menün gayet iyi...kizartma olmasa daha iyimis ama olsun

sabah: iki avuc büyüklügünde yufka gibi bir ekmek
bir motzarelle peyniri
bir tabak karpuz
ara:hic hatirlamiyorum ya ne yedim acaba:44: ama eminin hic kacamak olmadi..
ögle:bir tabak kuru fasulye ekmeksiz
ara:2 dilim karpuz
aksam:6-7 kasik kurufasulye/pilav
2 lt su.70 dak.yürüyüs harikayim bu gün harika...acim ama yemeden yatarsam günü cok güzel kapatmis olacagim..
ha su andada bir elma yiyorum..

sagolun arkadaslar yorumlar icin ,aksam yemegimiz sakin gecti hic bir sey olmamis gibi ...bende tekrar etmedim artik .cocuklar var ..ayni yerde calismiyoruz allahtan .yokkksa bütün gün bir arada birbirimizi özlemeye vakit kalmazdim.face de fotolarin güzel cikmis.ne güzel vermissin kilolarini .kirmizalar da yakismis .bana yapisti zor gidiyooo .kizim da ayrica cok tatli masallah allah bagislasinnn ...

• menüm sabah klasik kahvalti .kahvee ekmek peynir
  • öglen bir tabak makarna yaninda yogurt
  • ara iki tane muz.yarim cikolata
  • aksam dört tane kabak musakka .iki top dondurma ..bir tane seftali iki bardak form cay
bu arada form cayi kac bardak iciyosunuz

tatlim cok olmus ya muz ve cikolata ozellikle

eveeeeeeeeet bir mil lesliemi yaptim dusumu aldim feci fena terledim halada devam ediyorum terlemeye ayran detoksumu hazirliyorum simdi yarinda onu yapcam ins 2 kilo vereblrim sutude artiriyormus o da ayri bir sevindirci durum hadi bana sans ve sabir dioeyin yapabileyim sunu baya sislik var vucutta ayakkabilarima sigmiyor ayaklarim aksam olunca yorgunlukla birlikte zaten reglimde yeni btti ins basaririm

Bende menumu yazayim

Sabah 2 küçük parca ispanakli pide ayran
Ara elma
Ara buzlaş
Aksam 1 küçük kase kuru fasulye 1 dilim ekmek salata
Ara dondurma

3 litre su 2 saat tempolu yürüyüş kizlar kizim tatile gireli dana gibi yatiyorum ondan ögle Sabah bir oluyo bakalim hafta sonu ne olacak:18:

Bide kizlar bugun carsiya ciktim biseyler almak icin onceden 46 giyen ben 44 e hatta bir etekte (kalibi genisti sanirsam yoksa mumkun degil)42 bedene girdim ayakkabida 38 giyen ben 37 aldim bugun cok mutluyum biraz daha versem alisveris yapmak daha zevkli olacak sonrasina kocam gayirsin

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. şu kadaraını söyleyeyeim ki en iyisi kalori hesabı ile zayıflamak ben öyle 3 kilo verdim 10 günde.

herkese iyi geceleeeeeeer dun baya gec yattim 2 de o yuzden kafam dustu durdu onume en iyisi yatmak dun gece bunuda anlatayim da cikayim

bizimki dun evde yoktu gitti giderkende aradi bende trip attim ben gitmeni stemiyordum diye neymis beyfendiye israr edecekmisim kal diye israr etmemeisim te onu sevmiyormusum neyse bu aradi gece onbirde Allahim Allahim bizimki gitmis yerine bambaska bi adam gelmis tam liseli asiklar gibi 3 saat telefonda konustuk ama baya hosuma gitti tavsiye ederim telde daha rahat oldugumdanmidir nedir icimde ne varsa soledim ve hayret benimki alinmadan kirilmadan tane tane cvp verdi hepsine bizim iliskimiz acisindan baya guzel oldu mutluyum bugun cok sukur bide bana diyoki biz evde birimiz salona birimiz baska odaya gecsin telden konusalim daha iyi anlasiyoruz diyo baya guldum yani ama benim psikoloim acisindan baya iyi oldu demekki insan hayat arkadsiyla iyi olunca hayata dahada guzel bakabiliy ve gercekten uzunca bir zamandir kendime mutlumuyum diye sordugumda mutluyum cvabini kendime verebildim ne yapip yapip kocalarla iyi gecinmek lazim galiba ben kendimi yipratip mutsuz ediyormusum bunu anladim ben kocami seviyorum be asil bu dun gece kafama dank dedi

(olaya bakarmisiniz ya evdeki herseyi burda anlatmadanda rahat edemiyorum haaagaliba ben burda kendimi cok iyi hissediyrm ve sizi seviyorum dostlar)

herkese mutlu yuvalar mutlu evlilikler diliyorum bugun gercekten kendimi coooooook iyi hissediyorum darisi herkesin basiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaa

anaaaaaaaaa oznuuuuuuuuuur kiz vekil biraktin gittin beni aksam yalniz ben sabha yalniz ben nerdesiniz mileeeeeeeeeeet
herkeslere gunaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
kizlar bekarliiknsultanlik valla ya evde iki gundur yalnizim hem isim cabuk bitiyo hem kendime vakit ayirabiliyrm valla arada yapmak lazim bole kizda uyuyo erkenden ben surekli burda

herkese günaydınnnnnnnnnnn
inşllh bugün bol bol kalori harcarızzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…