80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tamamen sekersiz iciyorum 2 senedir.basta cok kötüydü ama alistim simdi seker attigim zaman midem bulaniyor icemiyorum sekerli..

aaaaaa benim sayilar hep surat olarak cimis onlar saatti yaa
bende diyorum bu kiz bir kase yogurt yemis cok iyi ama coc sasirmis niye acaba yogurt sevmiyormuydu

íyi iyi sevindim..2 -3 gün öyle gider sonra kendiliginden konusur...bizde hep öyle..bizde 3.gün mutlaka konusuluyordu bu son olaya kadar.yorgani alip asagi gitmesi aramizdaki cizgiyi uzatti..rekor kirdik tam bir hafta sürdü..

sadece bir kupa..ikinciyi ictigimde ayiptir sylemesi ishal oluyorum.karin agrisindan catliyorum resmen.icinde sinameke varya..bence o yapiyor

süper süpeeeeeeeeer..bak bekle gör sen 40 bedenede girecen...ben aylardir alisveris yapmadim ama 3-4 sene önceki kiyafetlerimi cikariyorum tek tek.mesela fotodaki kirmizi bluz o zamanlardan...

..kizim biz telefonda öyle uzun uzadiya konusamiyoruz..ne yaparsan yap konu cocuklara geliyor ve kavga basliyor..sahsen kendi adima ne kadar az konusursam o kadar az kavga ...oda ne kadar az konusursa o kadar cok huzur..
keske bizimkide öyle arada uzaklassa..yok anam ya adam evden ise isten eve..aslinda seviyorum bu huyunu..evine bagli ama birazda kendihalimize kalsak birbirimizi özlesek fenami olur

kizlar ya cumaya iki gün kaldi..bende tarti daha 200 gr vermis gösteriyor..böyle giderse yarim kilo bile verememis olacagim..ama niye...kirmizi kart bitti.bol su iciyorum yürüdüm...cumaya belki bir süpriz olur..aslinda ben hergün tartiliyorum ya bununda etkisi var..beyin yapiyor yapacagini...cumaya kadar tartilmayacagim artik..bakalim cuma sabahi ne cikacak..oy oy devranin diline düsecegim:18::18::18::18::18::18::18: tartlirken duvarimi tutsam ne yapsam

Son düzenleme:

ayyy aynı dertten ben de muzdaribim cnm. ya artı gösteriyor hain tartı ya da gramcık gitmiş. ben önceden ara öğünlere çok önem vermezdim. şimdi kendimi ara öğünlere verip akşamı çok çok hafif atlatmak niyetindeyim. aslında çok kilo vermek istemiyorum ama benim bu halimi görmeyen bazı kişiler arkamdan kilomla ilgili konuşuyorlarmış. bunları duyunca sıfır beden olasım geliyor inadım tutuyor. ben kimseye dış görünüşüyle ilgili kötü bişey demem. aslında kimseyi olumsuz eleştirmem de. biri de böle deyince beynime kan şıçrıyor nerdeyse...

menün süper cnm..

akşam fasulye çok kaçmış cnm. 4 kaşıkla sonlandırsaydın keşke pilav da var çünkü.

cnm muz ve çikolata fazla. dondurma da fazla çünkü meyve yemişsin. ayrıca bu form çayı ben de wc sorunu için günde 1 defa içiyorum. eve gittiğimde kardeşim acaip kızdı bana( bunlar çok zararlı diye.kendisi tıp okuyor o yüzden bir bildiği vardır ama ben dinledim mi hayır. yavaş yavaş onu da içmeyii bırakcam. sen de bir taneyi geçme bence.

harikasın cnm. menünü çokkkkkkkkkkk beğendimmm.. senin iradeli bir insan olduğunu biliyordumm..

biber yağda kızarmasaymış iyiymiş cnm. biber de çok yağ çekiyor. bi dahakine közle ye daha sağlıklı olur.

sen detoks uyguluyosun sanırım cnm. o yüzden yorumlayamıyorum.

sabah çok kötü cnm. ben de kraker yedim sabah ertesi gün tartı artıları gösterdi bana içindeki tuzdan sanırım. akşam da 1 dilim ekmek yiyebilirdin. ama doyduysan güzel menü.

canim laflara bakarak hareket edersek sonumuz olmak..insanin hakkinda herkes herseyi söyler..sirif benden olayim derkende hastalanma sonra..hem kilo verip veremedigine karar verecek göz sadece onlarda degilki..ilkönce sende..söyle gec aynanin karsisina..daha ne kadar sen karar ver..bosveronun bunun lafini...

ikisi beraber zaten kiz..pilav üstü kurufasulye ama yarim kase anca gelirdi..

ben sacimi boyamaya gidiyorum..oradanda disarda islerim var.aksamada görümcemler icin ev bakmaya gidecegiz..bugün görüsemeyede biliriz yani.gelemezsem merak etmeyin.öpüldünüz

bende aynı dertden müzdaribim tartı da sadece 200 gr vermiş gözüküyorum napsam acaba diye düşünüyorum onca yürüyüş onca aç kalmam bu hafta işe yaramıycak gibi bide regli dönemim değil vucudum acayip şiş.

yok canım detoks falan yaptığım yok dün öyle denk geldi ama artık bir detosa ihtiyacım var çünkü bu hafta ciddi anlamda spor yapmama rağmen çok az kilo kaybım var vucudum acayip şiş

merkeze mrb kızlar bn sabah nesfit ile sütü karıştırıp yedim öglende taze fasulye ile cacık vardı azar onlardan yedim akşama Allah kerim :) ya bn dün yürüyüş bandına bindim 1 sene sonra ilk kez çok zorlandım hızım 5 ile 6 arasındaydı yarım saatı zor ettim 2.50 km oldu sadece morelim çok bozuldu

aslında mantıken doğru söylüyorsun cnm. ancak bazen insan hırs yapabiliyor tıpkı benim şimdi yaptığım gibi. o zaman mantığı bir kenara atıyorum işte.

ikisi beraber zaten kiz..pilav üstü kurufasulye ama yarim kase anca gelirdi..

hımm o zaman ok. ben ayrı ayrı düşünmüştüm cnm.

ben sacimi boyamaya gidiyorum..oradanda disarda islerim var.aksamada görümcemler icin ev bakmaya gidecegiz..bugün görüsemeyede biliriz yani.gelemezsem merak etmeyin.öpüldünüz

iyi bakalım hadi bir parılda da gel :))

yok canım detoks falan yaptığım yok dün öyle denk geldi ama artık bir detosa ihtiyacım var çünkü bu hafta ciddi anlamda spor yapmama rağmen çok az kilo kaybım var vucudum acayip şiş

ya aslında yazın daha hızlı kilo vermek gerekirken biz de farklı oldu sanırım. sen şişliktn şikayetçisin ben de regl gelcek diye düşünüyorum aslında haftaya bekliyordum ama belirtiler olmaya başladı. eğer vücudumuza direnebilirsek haftaya daha güzel sonuçlar alabiliriz cnm..

cnm biz bu kiloları bir günde almadık(ben almış da olabilirim:))) o yüzden hemen sonuç bekleme. sporun ilk zamanları kilon fazla da çıkabilir hatta motivasyonunu bozma hiç. aynı hızla devam et. zamanla inceldiğini yağlarının eridiğini sen de çevrendekilerde göreceksiniz. sabır ve azim çok önemli diyet işinde. ben 2 ay diyet ve spor yaptığı halde gram veremeyen ama ardından hızla 20 kilogram veren insanlar tanıyorum..

YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine ; 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yesil cay, Çay, Su serbest sınırsız(ıstenırse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektır.

2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.

Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz

kamile bunu mu yapıyosun canımmm

duyum cok tatlısın ya amin canım cok sagol gece yogurt yemiştim onu yazmayı unuttum 1 dilim ekmekle

cilek olayıda oructum ya önüme ne gelirse yedim cileyi cok seviyorum herşeyin yanında yerim canım
amin canım cok sagol eşim fıstık almış sdayanamıyorum cokta taze yedikce yiyorum ama kilo aldırdı gibi geliyo bana cuma günü belli olcak artık
kizlar face e yeni resim yükledim duyurulur
bizim fece yok biz nasıl görcez bizi hiç düşünmemişsin
kamile cok sevindim gercekten İNŞALLAH hepimiz yuvalarımızda mutlu oluruz bir ömür boyu

irem cok güzel bişeye benziyor yapılır aslında cok zor olmaz yapsam mı acaba gerci 2 gün yokum belki pazartesiden sonra yaparım yogurdu cok seviyorum cünkü

sagol paylaştıgın için

dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir ve cay

öylen karnıyarık 2 dilim ekmek

ara karnıyarık 1 dilim ekmek

akşam karnıyarık 1 dilim ekmek 1 kase semiz ortlu yogurt ve yeşil salata

cayın yanına fıstık

bütün günüm karnıyarık yiyerek gecti bunuda seviyorum ya ama bugun dikkat etcem ama İNŞALLAH

harika bşiye benzior yapan varmı bunu bende deniyimm :)

cnm karnıyarık deyince aklıma vıcık vıcık yağdan başka birşey gelmiyor malesef. o yüzden menünün çok kötü olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.. kızma bana olur mu??

ya ben yoğurtlu yemeklere bayılırım. özellikle yayla çorbasına. buda çok farklı bir tat olmasa gerek. sadece salatalığa anlam veremedim. ama onun haricinde yapılmayacak bir diyet değilmiş. ben detokslara karşıyım ama bu çok da sağlıksız durmuyor.

bu da benim bugünkü menüm
sabah: yarım tabak karpuz, az lor peyniri, 1 dilim kızarmış ekmek
ara: 2 erik, 2 tane yulaflı kepekli altınbaşak bisküvi
öğlen: 1 dilim denge ekmek, lor peynirli salata, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 nescafe(2si birarada), 3 tane yulaflı kepekli altınbaşak bisküvi
akşam: 1 elma
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay

hile yok öznurcum dediklerini untma hile yapanın basına neler gelecek biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…