ben tamamen sekersiz iciyorum 2 senedir.basta cok kötüydü ama alistim simdi seker attigim zaman midem bulaniyor icemiyorum sekerli..geleleim menumuze
sabah62 yumurta az yagda 2 dilim kadar ekmek salatalik domates
ara11:00:2 kepekli biskuvi
ogle141 kase yogurt corbasi 2 yuvarlak dilim patates yemegi 1kase yogurt 2 dilim ekmek
ara171 kase yogurt
ara00:1 seftali
aksam30:1 dilim ekmek 1 kase yogurt salatalik domates ve biber (biraz gec oldu ama kiz uyudu dolap sildim falan anca)
yav ekmegi tamamen cikarayim dedim ama hemen olmuyomus kademe kademe birakacaz artik bide emzirince tabi acikiliyor ama sekeri azalttim baya tek seker iciyorum bi kac gun bole devam edip sonrada birakmaya caliscam ins
bende diyorum bu kiz bir kase yogurt yemis cok iyi ama coc sasirmis niye acaba yogurt sevmiyormuyduaaaaaa benim sayilar hep surat olarak cimis onlar saatti yaa
íyi iyi sevindim..2 -3 gün öyle gider sonra kendiliginden konusur...bizde hep öyle..bizde 3.gün mutlaka konusuluyordu bu son olaya kadar.yorgani alip asagi gitmesi aramizdaki cizgiyi uzatti..rekor kirdik tam bir hafta sürdü..sagolun arkadaslar yorumlar icin ,aksam yemegimiz sakin gecti hic bir sey olmamis gibi ...bende tekrar etmedim artik .cocuklar var ..ayni yerde calismiyoruz allahtan .yokkksa bütün gün bir arada birbirimizi özlemeye vakit kalmazdim.face de fotolarin güzel cikmis.ne güzel vermissin kilolarini .kirmizalar da yakismis .bana yapisti zor gidiyooo .kizim da ayrica cok tatli masallah allah bagislasinnn ...
sadece bir kupa..ikinciyi ictigimde ayiptir sylemesi ishal oluyorum.karin agrisindan catliyorum resmen.icinde sinameke varya..bence o yapiyorbu arada form cayi kac bardak iciyosunuz
- menüm sabah klasik kahvalti .kahvee ekmek peynir
- öglen bir tabak makarna yaninda yogurt
- ara iki tane muz.yarim cikolata
- aksam dört tane kabak musakka .iki top dondurma ..bir tane seftali iki bardak form cay
süper süpeeeeeeeeer..bak bekle gör sen 40 bedenede girecen...ben aylardir alisveris yapmadim ama 3-4 sene önceki kiyafetlerimi cikariyorum tek tek.mesela fotodaki kirmizi bluz o zamanlardan...Bide kizlar bugun carsiya ciktim biseyler almak icin onceden 46 giyen ben 44 e hatta bir etekte (kalibi genisti sanirsam yoksa mumkun degil)42 bedene girdim ayakkabida 38 giyen ben 37 aldim bugun cok mutluyum biraz daha versem alisveris yapmak daha zevkli olacaksonrasina kocam gayirsin
herkese iyi geceleeeeeeer dun baya gec yattim 2 de o yuzden kafam dustu durdu onume en iyisi yatmak dun gece bunuda anlatayim da cikayim
bizimki dun evde yoktu gitti giderkende aradi bende trip attim ben gitmeni stemiyordum diye neymis beyfendiye israr edecekmisim kal diye israr etmemeisim te onu sevmiyormusum neyse bu aradi gece onbirde Allahim Allahim bizimki gitmis yerine bambaska bi adam gelmis tam liseli asiklar gibi 3 saat telefonda konustuk ama baya hosuma gitti tavsiye ederim telde daha rahat oldugumdanmidir nedir icimde ne varsa soledim ve hayret benimki alinmadan kirilmadan tane tane cvp verdi hepsine bizim iliskimiz acisindan baya guzel oldu mutluyum bugun cok sukur bide bana diyoki biz evde birimiz salona birimiz baska odaya gecsin telden konusalim daha iyi anlasiyoruz diyo baya guldum yani ama benim psikoloim acisindan baya iyi oldu demekki insan hayat arkadsiyla iyi olunca hayata dahada guzel bakabiliy ve gercekten uzunca bir zamandir kendime mutlumuyum diye sordugumda mutluyum cvabini kendime verebildim ne yapip yapip kocalarla iyi gecinmek lazim galiba ben kendimi yipratip mutsuz ediyormusum bunu anladim ben kocami seviyorum be asil bu dun gece kafama dank dedi
(olaya bakarmisiniz ya evdeki herseyi burda anlatmadanda rahat edemiyorum haaagaliba ben burda kendimi cok iyi hissediyrm ve sizi seviyorum dostlar)
herkese mutlu yuvalar mutlu evlilikler diliyorum bugun gercekten kendimi coooooook iyi hissediyorum darisi herkesin basiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaa
..kizim biz telefonda öyle uzun uzadiya konusamiyoruz..ne yaparsan yap konu cocuklara geliyor ve kavga basliyor..sahsen kendi adima ne kadar az konusursam o kadar az kavga ...oda ne kadar az konusursa o kadar cok huzur..anaaaaaaaaa oznuuuuuuuuuur kiz vekil biraktin gittin beni aksam yalniz ben sabha yalniz ben nerdesiniz mileeeeeeeeeeetoh oh süper herkeslere gunaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
kizlar bekarliiknsultanlik valla ya evde iki gundur yalnizim hem isim cabuk bitiyo hem kendime vakit ayirabiliyrm valla arada yapmak lazim bole kizda uyuyo erkenden ben surekli burda
keske bizimkide öyle arada uzaklassa..yok anam ya adam evden ise isten eve..aslinda seviyorum bu huyunu..evine bagli ama birazda kendihalimize kalsak birbirimizi özlesek fenami olur