80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim bunu yapiyorum hic acimadim daha ben bile bakalim kac kilo gidcek yarina merak edyrm sonucu paylasacagim bol acili yaptim tadida gayet guzel ise y
arayacak ins

evet canim bunu yapiyorum hic acimadim daha ben bile bakalim kac kilo gidcek yarina merak edyrm sonucu paylasacagim bol acili yaptim tadida gayet guzel ise y
arayacak ins

inşallah işe yarar da bizde deneriz ciddi bir detoksa ihtiyacım var galiba kilolar iyice yapıştı 300 gr koca hafta boyunca hem yürüdüm hem güzelce diyetimi bozmadan yaptım olmadı

ayyy hadi inşalllah iii olur bizde yaparızzz...

paylaşım için sağol canım

bugünkü menüm

sabah 2 dilim ekmek 1 dilim kaşar 1 domt.1 salatalık

ara yok

öğlen 5 ymk k.yeşil mercimek yemeği salata

ara yarım dilim karpuz

akşam 5 ymk k.bezelye 1 kase semizotlu yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı

ara 1 avuç beyaz leblebi

2 lt su 1 fincan yeşilçay

• menüm kahve bir dilim ekmek.bir dilim kasar .iki uc kasik fistik ezmesi
  • öglen iki tane hamburger (DISARDA OLDUGUM ICIN MECBUREN) diyet kola
  • ara form cay ,
  • bir tabak nohut yemegi salata biraz pilav ayran
  • iki litreye yakin su

• ara form cay ,
  • iki litreye yakin su

Canim neden 2 hamburger yedin en azindan 1 tane yeseydin sen bu menulerle kilo verebiliyormusun canim

Bugünkü menüm

Sabah 2 parça peksemet domates salatalik peynir yumurta
Ara türk kahvesi
ara nesfit
aksam 1 porsiyon izgara ciger 1 küçük parca lavas ayran
Ara dondurma seftali

3.5 litre su 40 dk tempolu yürüyüş bugunluk bu kadar :18:

Canim neden 2 hamburger yedin en azindan 1 tane yeseydin sen bu menulerle kilo verebiliyormusun canim

bugün öyle yogun gecti ki .kostur kostur cocuklarin okul eglenceleri var onlari hallet .ordan oraya 5 kilometre kosturmusum dur .en sonun da saat üc gibi basim dönmeye basladi .tansiyonum acayip düstü o yüzden en yakin mc donalsa girdim .gerci aksam telafi ettimm.kilo veriyorum yavas yavas ama kalici olacak .

buda neki lovvv

canim tesekkür ederim cok tatliyim demi öyleyimdir..ukalayimdir kendini begenmisimdir yahu herhalt var bende insanlar beni neden sever bilmemki...yoksa serrimden korkup sevmis gibimi yaparlar saka bir yanada canim sen bu dieti nasil yapican zaten oruc tutuyorsun birde bu sok diet bitkin düsersin valla
yani aleynacim üc ögünde karniyarik ymissin ya pes diyorum..yok insan 10 ögünde yer ama karniyarik degil..kiz o sadece kizartma...kiymada var oldukca kalorili bir yemek..yani karniyarik yiye yiye karnin yarilir yagdan´demedi deme
benimde hoşuma gittti yapalım pazartesi günü bakalım kaçar kilo gidecek varmsınız
pazartesi kizimin dogumgünü var yapamam ama yarin baslayabilirim.iki gün sonrasi bakariz duruma:))

hile yok öznurcum dediklerini untma hile yapanın basına neler gelecek biliyosun
yaaa ama amaaaa

arayacak ins
kamile kiz kac gün yapilacak bu diet..sadece 2 günmü iki gün sonrasi icin alternatif varmi yoksa güncel hayata devammi

kızlar spor yapmak baya yoruyo beni ya pazartesi ip atladım 200 zor ettım dun yürüyüs bandına bindim yarım saatte pestilim çıktı
oy oy bana ip atlama demeyin ya..benimki ip atlayamama malesef...ne zaman atlamaya kalksam benim ön takimlar birden havaya ve asagiya inip cikiyor..yani hizli tempo ip atlamaya kalksam herhalde evin icinde takimlarin yaptigi havadan ceyran olur bu sebeptendirki hic kosamamda..esim birkeresinde dalga gecmisti benle ne bicim kosuyorsun diye...yani al bu gögüsleri kendine tak kos bakalim nasil kosabiliyormussun diicektim diyemedim bu seferde onlarla dalgagecmesin diye

geçte olsa herkese selam kızlar bugün yine çok yoğundum ,hep dışardaydım yeni açtım pcyi,herkes iyidir inş.kızlar ya bne yarışalım yarışalım dedim bugün regl oldum bu hafta o kadar çabaladım valla 500 gr bile gitmez heralde cumaya kadar,gelecek haftanın yarısıda yine regl yüzünden gr gitmez almazsam iyidir yok yok ben 6 lı rakamları anca rüyamda görürüm bu gidişle:43:
neyse menümüde yazayım yinede((
sabah:3 çatal patates kızartması,yarım haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek
ara:1 etsiz çiğ köfte
öğle:1 küçük ekmekli köfte ekmek,1 küçük ayran
ara:2 top maraş dondurması
akşam:2 avuç leblebi

aycaa cim evde durumlar nasil oldu?moralin düzeldimi biraz bakiiim

meraba canim .evde durumlar cok iyi .gerci esim bana bir sey demedi bagirip cagiran ben oldum .cocuklar is ev bayagi bir de diyet sinirlerim bozulldu .ben de ona patladimm.simdi relax oldum.maca baktik az önce almanlar hollanda yi yendi ve türkler nasil üzülüyorlardir kimbilir.....

ögle arasi senin de cok kacmis .. gerci aksami telafi etmissin..

sabah : 2 dlm ekmek,domates,salatalık,2 ktatlı kasığı bal,1 haşlanmış yumurta

ara : 4 tane erik

öğle:tavuklu patates yemeği,2 kaşık türlü,1 bardak ayran

ara : şekersiz çay 2 tane küçük kurabiye

akşam : çiğ köfte
1,5 lt su

ayyy elektrikler gitti kızlar kaç saat gelmedi misafirim de vardı balkonda öölece oturduk artıkk sıkıldımmm

menün gayet başarılı cnm. tebrik ederim..

• ara form cay ,
  • iki litreye yakin su
fıstık ezmesi koç kalorili cnm acaip de yağlıdır resmen haftalık tüketmen gereken yağı tüketmişsin. ve yine fastfood. ya böyle hamburger gibi besinler tüketince 2-3 lokma diye yazmanızı bekliyorum hep. ama sen 2 tane yemişsin. valla 1 gün bişey yemezsen ancak öyle eritirsin onu. o da çok sağlıksız..

cnm kızartmalardan uzak durmak gerekir kilo verme aşamasında. ne gerek var o kadar yağlı besin tüketmeye. ama nefis işte bazen dayanamıyor insan. ben sıkıldım bu diyet işinden mesela( öğle de köfte zaten bulgur diye tahmin ederk söylüyorum karbonhidrat ekmekle olmasa iyi olurmuş. ama et köfteyse sorun yok. zaten akşama da baya dengelemeişsin.

cnm bulgurlu ürünleri öğlen ye ki uyuyana kadar sindirebilesin depolanmasın vücutta. bi de kurabiye gibi gıdaları canın çok çektiyse 1 tane tadımlık yemen de fayda var. menün güzel genel olarak..

günaydın kızlar bu arada. yine direkt lafa daldım kusuruma bakmayın. güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..

ya kızlarrr neden burayı boşluyorsunuz??? yoksa sizde mi benim gibi sıkıldınız(( ?? ama burdan koparsak motivasyonumuz azalır diye düşünüyorum. hiç olmazsa günde birkaç kez yorum ve paylaşım yapıp topiğimizi boş bırakmayalımm. yazın daha çok eritiriz şu yağları asıl motivasyonumuzun tavan yapma zamanı.. hadi gelinde birbirimize gaz verelim azcık:))
bu arada kaptan ben senin menülerini göremiyorum. acaba gözden mi kaçırıyorum, yoksa sen paylaşmıyor musun?? pes etmek yok ona göreeee o kilolar gidecek gidece başka yolu yokkkkkk...

Günaydin kizlarrrr cok yogun bir gun geciricem simdi kizima ayakkabi almaya gidicez sonra arkadasa gidicem eve donup aksam kina gecesine gidicem bakalim aksam menu yazabilirsem yazicam yoksa yarin bildirim yaparim öznurum yarin bildirimde gorusuruz cok ümidim yok tartida cok az bi oynama var amma olsun böle böle gidecek kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…