80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugünkü menümü yazayım bir daha giremeyebilirim. akşamları özellikle az yiyorum hatta yemiyor gibi bişeyim. çünkü birara artıya geçmiştim. korktum verdiğim kiloları geri almaktan. vücudum inat ederse ben de ederim hıh dedim:)) sanırım işe yarıyor. neyse çok konuştum.
sabah: 1 dilim denge ekmek, 1 kaşık yoğurt
ara: 2 erik, 5 tane kepekli yulaflı altınbaşak
öğlen: yarım tabak kavun, 1 dilim denge ekmek, 1 kaşık lor
ara: 1 nescafe(2si birarada)
akşam: 1 elma
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 1 şekersiz çay.

umarım menüme eklemeler yapmam tartıya bir gün kala:)))
hadi yarına iyi haberlerinizi bekliyorum. zaten bugün hiç gelmediniz((
hoşçakalın kızlarr..

selam kizlarr .. canim benim simdi sen bekarsin ne bulursan onu yiyebilme sansin var .canin istedgini yapabilir diyet daha kolay olur .ama melasef ailecek sabah kahvalti hazirlaniyor ayri ayri cocuklara esim dört dörtlük sofra bekler .ögünu öylesine yapmaz .illada sicak iki türlü yemek ister . yemek olmazsa evde kan cikar saka saka .bana aksama tatlida yap hamur isi de yap dedi .gelde diyet yap .ben de kiyidan köseden yiyorum..vaktim olsa kendime diyet yemekleri yapicam zamanim oldugu zaman ayri yapiyorum . iste böyle yarin tarti günü bakalim nasil cikacak bu hafta tartilmadim hiccc.form cayi iki tas iciyorum .bir tanesini sabah ta bir tanesi ni aksamlari . insallah faydasi olur üzerin de zayiflama cayi yaziyoo,

canım ben diyet yapamıyorum ki bu ara çok kasılıyorum daralıyorummm

biliyorum herkes bana kızacak ama 2 yıldır yaza girmeden önce biber hapı kullanmıştım 3-4 kilo vermiştim uğraşmadan acaba son bi doping mi yapsam diyorum çok az kaldıııı

Nıck nıck nıck kaptan böyle yaparsa

cnm bulgurlu ürünleri öğlen ye ki uyuyana kadar sindirebilesin depolanmasın vücutta. bi de kurabiye gibi gıdaları canın çok çektiyse 1 tane tadımlık yemen de fayda var. menün güzel genel olarak..

tamam cnm önerini dikkate alıcam tatlım
WİNTERSUN cnm bende bi zamanlar lahana kapsülü denemiştim bayağı kilo verdim ama hapı bırakınca geri aldım
bence hap map hikaye önemli olan yavaş yavaş verip saglıklı olmak cnm

biliyorum geri geliyor ama burası çok sıcak(d.bakır) spor yapamıyorummm en azından gidinceye kadar biraz verirsem gittiğimde denize filn girer sporumu yapar normal yememe dönerimmm pufff bunaldımmm

merhaba herkese...
canım topiğime ilk defa böyle uzun ara verdim. hepiniz aklımdasınız. özlendiğinizi bilin ve kendinize dikkat edin. bu zor ve yorucu dönemimi atlattığımda gene burda olacağım.

merhaba herkese...
canım topiğime ilk defa böyle uzun ara verdim. hepiniz aklımdasınız. özlendiğinizi bilin ve kendinize dikkat edin. bu zor ve yorucu dönemimi atlattığımda gene burda olacağım.

bugünki menümü yazayım
sabah: 2 dlm ekmek,yarım yumurta,2 dlm tavuk göğsü ( yağsız tavada)domates, kk eski kaşar

ara : 1tane muz

öğle : salata, 2 kaşık pirinç pilavı

ara : 1 soda,2 kaşık dondurma

akşam: 3 küçük et köftesi, salata

4 tane fındık ve şekersiz çay içicem eşimle

yeşil çay, 3 lt su, 40 dk spor

bende tartilmayacagim cumaya kadar dedim ama bu sabah dayanamadim tartildim..bakalim yarin sabah nasil olacak...ama bu haftaya jodrimeydan diyorum kizlar....

no no no skin o yanlislara birdaha düsme..herseyin dogali iyidir..nekadar bitkisel cartcurt deselerde illede kimyasal var...üstelik bebek istiyorsun..neden iki kilo eksik olmak icin tehlikeli seylere girisesinki..birak kendi haline..spor yapamiyorsan bile bogazini tut..ama öyle seylere yönelme..hic ummadigin yerden yan etkisi cikar..su an sen herseyin en dogalina yöneleceksinki bedeninde kimyasal artiklar minumum derecede olmali...sana tavsiyem at onlari cöpe...

biliyorum geri geliyor ama burası çok sıcak(d.bakır) spor yapamıyorummm en azından gidinceye kadar biraz verirsem gittiğimde denize filn girer sporumu yapar normal yememe dönerimmm pufff bunaldımmm
kendini kandirma...hadi bakim cok sicaksa cok su ic...kolay gelen kolayliklada gider..aman diim iremcim ...sicakalr aslinda kilo vermek icin bir avantaj...bol su iciriyor..öyle agir yemeklerde yiyemiyorsun..hadi kaptanim söyle bir yesil cay yap sakinles:)

yahu kizlar 2 gün önce ayran detoksundan bahsetmistimiz nooldu yapaniniz varmi...sonuc nasil iyimi..bende yarin baslamayi düsünüyorum ama kac gün yapmali anlayamadim..ilk iki günden eminimde devami varmi yoksa sadece 2 günlükmü...

ya ewt yemeği pişir taşır sofrayı kur yeme bu çok zor olur. ama benim etrafımda da beni yoldan çıkaracak o kadar çok şey oldu ki cnm dedim ki yeme sakın sonunu düşün yeme. ben diyete başladım ev arkadaşım inat gibi hayır diyemeyeceğim şeyleri yemeye başladı. bi de bana ikram ediyor güyaaa neyse. iş arkadaşım da öyleydi. bundan bişey olmaz ye deyip durdu. nefsim çok zorlandı ama yemedim valla. ewt senin için daha zor ama dayanmalısın. biraz geç uyu gerekirse kendine göre yemeklerde yapmaya çalış. kendin için cnm. bu kilolar bize hayatta hep çelme taktı. biraz genelleme yaptım ama bana taktı çelmesini..

hiç kasma kendini cnm. biraz uzak dur diyetten rahatla motivasyonun yerine gelsin. sonra da diyet demeyeceğim kasmasın seni sağlıklı yaşamaya devam et. ama o bitkisel ilaçlardan kullanma. eğer çok etkili olsaydı sen tekrar kiloları almazdın. ayy ben de o hataya düştüm 1 defa. aslında çok karşıyım zayıflama ürünlerine. reklamı çok oldu bitkisel dendi annem de kullan falan deyince dedim tamam. ben ilacı kullanmaya başladım ama anneme söylemedim sonra aradı annem dediki kullanmadın iyiki ölenler olmuş haberlerde görmüş. bişey demedim birkaç gün sonra hastanelik oldum. dr bana çok kızdı. dedi inşallah kana karışmamıştır. neyseki karışmamış. sonra hepsini klozete döktüm gitti. sakın kullanma cnm. varsın 3-4 kilo fazlan olsun ama sağlığında olsun..

menün çok güzel cnmm tebrik ederim.

ewt kesinlikle duyuma katılıyorum. ne kadar bitkisel dense de onlar kapsül olabilmek için kimyasallaşmak zorundalar. ben böyle düşünüyorum. en güzeli sağlıklı sağlıklı vermek kiloları..

günaydın kızlar.. artık kimse gelmiyor topiğe( iyi birgün geçirmeniz dileğiyle. kimse olmasa da ben bildirimimi yapayım.

bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 60.5
bu hafta: 59.3
bu hafta giden: 1.2
toplam giden: 22.7
hedef: 58​

günaydın kızlar ewt kimse olmuyo burda hep boş kalyo arkadaşlar destek olalım birbirimize ki başaralım ben dün giremedim işyerinde canım çok sıkkındı yemek bile yemedim akşam meyve falan bugun tartıldım 05.06 da tartıldıgımda 85,9 çıkmıştım bugun tartıldığımda 83 çıktım bir an önce 8 li rahamlardan kurtulmak istiyorum herkese hayırlı cumalar...

Son düzenleme:

seni çok taktir ediyorum ne de güzel vermişsin inşallah bizlerde bende bir an önce veririz öyle çok istiyorum ki geçen yaz 68 kiloydum birden aldım 1 kısta ve kıyafetlerim olmuyo umarım 4 ay içinde verebilirim

başlangıç kilo: 83
geçen hafta : 81
bu hafta : 81
giden gelen : 0
idealim : 70
spor 40 dk spor
bu hafta düzenli diet yapamadım amam genede almamışım kilo buna bile sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…