- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
kızlar bugünkü menümü yazayım bir daha giremeyebilirim. akşamları özellikle az yiyorum hatta yemiyor gibi bişeyim. çünkü birara artıya geçmiştim. korktum verdiğim kiloları geri almaktan. vücudum inat ederse ben de ederim hıh dedim:)) sanırım işe yarıyor. neyse çok konuştum.
sabah: 1 dilim denge ekmek, 1 kaşık yoğurt
ara: 2 erik, 5 tane kepekli yulaflı altınbaşak
öğlen: yarım tabak kavun, 1 dilim denge ekmek, 1 kaşık lor
ara: 1 nescafe(2si birarada)
akşam: 1 elma
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 1 şekersiz çay.
umarım menüme eklemeler yapmam tartıya bir gün kala:)))
hadi yarına iyi haberlerinizi bekliyorum. zaten bugün hiç gelmediniz((
hoşçakalın kızlarr..
ya kızlarrr neden burayı boşluyorsunuz??? yoksa sizde mi benim gibi sıkıldınız(( ?? ama burdan koparsak motivasyonumuz azalır diye düşünüyorum. hiç olmazsa günde birkaç kez yorum ve paylaşım yapıp topiğimizi boş bırakmayalımm. yazın daha çok eritiriz şu yağları asıl motivasyonumuzun tavan yapma zamanı.. hadi gelinde birbirimize gaz verelim azcık:))
bu arada kaptan ben senin menülerini göremiyorum. acaba gözden mi kaçırıyorum, yoksa sen paylaşmıyor musun?? pes etmek yok ona göreeee o kilolar gidecek gidece başka yolu yokkkkkk...
canım ben diyet yapamıyorum ki bu ara çok kasılıyorum daralıyorummm
biliyorum herkes bana kızacak ama 2 yıldır yaza girmeden önce biber hapı kullanmıştım 3-4 kilo vermiştim uğraşmadan acaba son bi doping mi yapsam diyorum çok az kaldıııı
cnm bulgurlu ürünleri öğlen ye ki uyuyana kadar sindirebilesin depolanmasın vücutta. bi de kurabiye gibi gıdaları canın çok çektiyse 1 tane tadımlık yemen de fayda var. menün güzel genel olarak..
yaaa deme öööle
bende tartilmayacagim cumaya kadar dedim ama bu sabah dayanamadim tartildim..bakalim yarin sabah nasil olacak...ama bu haftaya jodrimeydan diyorum kizlar....Günaydin kizlarrrr cok yogun bir gun geciricem simdi kizima ayakkabi almaya gidicez sonra arkadasa gidicem eve donup aksam kina gecesine gidicem bakalim aksam menu yazabilirsem yazicam yoksa yarin bildirim yaparim öznurum yarin bildirimde gorusuruzcok ümidim yok tartida cok az bi oynama var amma olsun böle böle gidecek kilolar
no no nocanım ben diyet yapamıyorum ki bu ara çok kasılıyorum daralıyorummm
biliyorum herkes bana kızacak ama 2 yıldır yaza girmeden önce biber hapı kullanmıştım 3-4 kilo vermiştim uğraşmadan acaba son bi doping mi yapsam diyorum çok az kaldıııı
kendini kandirma...hadi bakim cok sicaksa cok su ic...kolay gelen kolayliklada gider..aman diim iremcim ...sicakalr aslinda kilo vermek icin bir avantaj...bol su iciriyor..öyle agir yemeklerde yiyemiyorsun..hadi kaptanim söyle bir yesil cay yap sakinles:)biliyorum geri geliyor ama burası çok sıcak(d.bakır) spor yapamıyorummm en azından gidinceye kadar biraz verirsem gittiğimde denize filn girer sporumu yapar normal yememe dönerimmm pufff bunaldımmm
selam kizlarr .. canim benim simdi sen bekarsin ne bulursan onu yiyebilme sansin var .canin istedgini yapabilir diyet daha kolay olur .ama melasef ailecek sabah kahvalti hazirlaniyor ayri ayri cocuklara esim dört dörtlük sofra bekler .ögünu öylesine yapmaz .illada sicak iki türlü yemek ister . yemek olmazsa evde kan cikar saka saka .bana aksama tatlida yap hamur isi de yap dedi .gelde diyet yap .ben de kiyidan köseden yiyorum..vaktim olsa kendime diyet yemekleri yapicam zamanim oldugu zaman ayri yapiyorum . iste böyle yarin tarti günü bakalim nasil cikacak bu hafta tartilmadim hiccc.form cayi iki tas iciyorum .bir tanesini sabah ta bir tanesi ni aksamlari . insallah faydasi olur üzerin de zayiflama cayi yaziyoo,
canım ben diyet yapamıyorum ki bu ara çok kasılıyorum daralıyorummm
bugünki menümü yazayım
sabah: 2 dlm ekmek,yarım yumurta,2 dlm tavuk göğsü ( yağsız tavada)domates, kk eski kaşar
ara : 1tane muz
öğle : salata, 2 kaşık pirinç pilavı
ara : 1 soda,2 kaşık dondurma
akşam: 3 küçük et köftesi, salata
4 tane fındık ve şekersiz çay içicem eşimle
yeşil çay, 3 lt su, 40 dk spor
bende tartilmayacagim cumaya kadar dedim ama bu sabah dayanamadim tartildim..bakalim yarin sabah nasil olacak...ama bu haftaya jodrimeydan diyorum kizlar....
no no noskin o yanlislara birdaha düsme..herseyin dogali iyidir..nekadar bitkisel cartcurt deselerde illede kimyasal var...üstelik bebek istiyorsun..neden iki kilo eksik olmak icin tehlikeli seylere girisesinki..birak kendi haline..spor yapamiyorsan bile bogazini tut..ama öyle seylere yönelme..hic ummadigin yerden yan etkisi cikar..su an sen herseyin en dogalina yöneleceksinki bedeninde kimyasal artiklar minumum derecede olmali...sana tavsiyem at onlari cöpe...
kendini kandirma...hadi bakim cok sicaksa cok su ic...kolay gelen kolayliklada gider..aman diim iremcim ...sicakalr aslinda kilo vermek icin bir avantaj...bol su iciriyor..öyle agir yemeklerde yiyemiyorsun..hadi kaptanim söyle bir yesil cay yap sakinles:)
günaydın kızlar.. artık kimse gelmiyor topiğe( iyi birgün geçirmeniz dileğiyle. kimse olmasa da ben bildirimimi yapayım.
bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 60.5
bu hafta: 59.3
bu hafta giden: 1.2
toplam giden: 22.7
hedef: 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?