canim kutlarim iyi vermissin..hedefede az kalmis..ay ben bunun 10 kilo fazlasini görebilsem timsah yürüyüsü yapacagim valla:)))günaydın kızlar.. artık kimse gelmiyor topiğe( iyi birgün geçirmeniz dileğiyle. kimse olmasa da ben bildirimimi yapayım.
bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 60.5
bu hafta: 59.3
bu hafta giden: 1.2
toplam giden: 22.7
hedef: 58
canim kutlarim iyi vermissin..hedefede az kalmis..ay ben bunun 10 kilo fazlasini görebilsem timsah yürüyüsü yapacagim valla:)))
seni çok taktir ediyorum ne de güzel vermişsin inşallah bizlerde bende bir an önce veririz öyle çok istiyorum ki geçen yaz 68 kiloydum birden aldım 1 kısta ve kıyafetlerim olmuyoumarım 4 ay içinde verebilirim
canim kutlarim iyi vermissin..hedefede az kalmis..ay ben bunun 10 kilo fazlasini görebilsem timsah yürüyüsü yapacagim valla:)))
baslangic :82.6
gecen hafta:75.3
bu hafta:75.8
gelen 500 gr.
toplam giden:6800 gr.
valla kizlar dün sabah:74.6 idi.bu sabah :75.3 yuh yani bu kadarda fark olmaz diyorum..üstelikte yedigime falan dikkat ettim..bu nedir kardesim biri benle oynuyormusinir oldum valla..kizlar bu gün herif evde..uygun zamanda görüsürüz
teşekkür ederim cnm. sizden hiçbir farkım yokkkk.. ben de malesef kilo alan bir bünyeye sahibim. yediğim 1 lokma fazla şey yağ olarak dönüyor bana. o yüzden inanıyorum ki sizlerde hedeflerinize ulaşacaksınız sadece irade ve sabır..
ewt cnm hedefe az kaldı ama sıkıldım ben sanırım. bakalım bu haftayı nasıl geçireceğimm.. inşallah sen de hedefine kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın..
cnm sen acaba metabolizmanı bozacak bişey mi yaptın?? ya da vücutta su tutacak masum gibi görünen bişeyler mi yesin?? bir günde 1200 artması hiç normal değil.. bi diyetisyene gitsene cnm metabolizma hızını falan ölçer. vücudun da ters giden bişey varsa(Allah korusun) onları meydana çıkarır.
kilo haliniz ile simdiki halinizin resimleri var mı koysanız motivasyonumuz artsa şevke gelsek :) olur mu ?
bende koymayı isterdim cnm ama eşim bu konularda çok katı onun izni olmadan yapmakta istemiyorum. O yüzden kusuruma bakmayın
güzel kilo veriyosun sonunda oldu .gerci o kadar kilo lu gözükmüyosun.yüzünü saklayarak da koyabilirsin . sadece verdigin kilo da gözükebilri .bu arada nasilsin iyimisin . iyi cumalar olsun .dün galiba deprem olmus hakkari de .nasil oralarr
burasi yagmurlu ve sogukk .bu sene yazi göremiyecegiz galiba dogru düzgün .biraz buralara sicak hava gönderiin yaaa
menümmmmmmmmmmm
sabah . 2 dlim kızarmış ekmek, domat,salat,maydonoz, peynir1 tatlı kaşığı bal,çay
ara: 1 fincan türk kahvesi ,soda,bi brownie,dayanamadım yaaaaaaaa:84:
öğle :1 kase çorba, ciğer,salata
akşam:1 kase k flakes
ara: 1 dlm karpuz, 5 kiraz
3 lt su, 45 dk spor, 100 mekik
baslangic :82.6
gecen hafta:75.3
bu hafta:75.8
gelen 500 gr.
toplam giden:6800 gr.
valla kizlar dün sabah:74.6 idi.bu sabah :75.3 yuh yani bu kadarda fark olmaz diyorum..üstelikte yedigime falan dikkat ettim..bu nedir kardesim biri benle oynuyormusinir oldum valla..kizlar bu gün herif evde..uygun zamanda görüsürüz
sanirim bunun sebebi guatir olabilir..bu hafta hic almadim ..normalde ac krna icmem gerekiyordu hep unuttum...ondan olabilir ama pes etme yok..bu hafta dana inatla devamteşekkür ederim cnm. sizden hiçbir farkım yokkkk.. ben de malesef kilo alan bir bünyeye sahibim. yediğim 1 lokma fazla şey yağ olarak dönüyor bana. o yüzden inanıyorum ki sizlerde hedeflerinize ulaşacaksınız sadece irade ve sabır..
ewt cnm hedefe az kaldı ama sıkıldım ben sanırım. bakalım bu haftayı nasıl geçireceğimm.. inşallah sen de hedefine kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın..
cnm sen acaba metabolizmanı bozacak bişey mi yaptın?? ya da vücutta su tutacak masum gibi görünen bişeyler mi yesin?? bir günde 1200 artması hiç normal değil.. bi diyetisyene gitsene cnm metabolizma hızını falan ölçer. vücudun da ters giden bişey varsa(Allah korusun) onları meydana çıkarır.
valahi sorma gitsin..aksam üstü gideyimde kauflanda bir tur atayim dedim..havada yumusak diye bisikletle gittiim.giderkende gelirkende yagmura yakalandim..sudan cikmis sican gibi o´ldum valla:))burasi yagmurlu ve sogukk .bu sene yazi göremiyecegiz galiba dogru düzgün .biraz buralara sicak hava gönderiin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?