80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim kutlarim iyi vermissin..hedefede az kalmis..ay ben bunun 10 kilo fazlasini görebilsem timsah yürüyüsü yapacagim valla:)))

baslangic :82.6
gecen hafta:75.3
bu hafta:75.8
gelen 500 gr.
toplam giden:6800 gr.

valla kizlar dün sabah:74.6 idi.bu sabah :75.3 yuh yani bu kadarda fark olmaz diyorum..üstelikte yedigime falan dikkat ettim..bu nedir kardesim biri benle oynuyormu sinir oldum valla..kizlar bu gün herif evde..uygun zamanda görüsürüz

kızlar ben buraya başladığımda 86dım ama asıl diyete 88le başladm br ara savsakladım ve 10 gun sonunda 85.300 gr çıktım :) hatta neet olarak 87.900dum flan ama kilo verdim 10 gunde 3 kılo kadar ::):) mutluyummmmm

seni çok taktir ediyorum ne de güzel vermişsin inşallah bizlerde bende bir an önce veririz öyle çok istiyorum ki geçen yaz 68 kiloydum birden aldım 1 kısta ve kıyafetlerim olmuyo umarım 4 ay içinde verebilirim

teşekkür ederim cnm. sizden hiçbir farkım yokkkk.. ben de malesef kilo alan bir bünyeye sahibim. yediğim 1 lokma fazla şey yağ olarak dönüyor bana. o yüzden inanıyorum ki sizlerde hedeflerinize ulaşacaksınız sadece irade ve sabır..

canim kutlarim iyi vermissin..hedefede az kalmis..ay ben bunun 10 kilo fazlasini görebilsem timsah yürüyüsü yapacagim valla:)))

ewt cnm hedefe az kaldı ama sıkıldım ben sanırım. bakalım bu haftayı nasıl geçireceğimm.. inşallah sen de hedefine kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın..

cnm sen acaba metabolizmanı bozacak bişey mi yaptın?? ya da vücutta su tutacak masum gibi görünen bişeyler mi yesin?? bir günde 1200 artması hiç normal değil.. bi diyetisyene gitsene cnm metabolizma hızını falan ölçer. vücudun da ters giden bişey varsa(Allah korusun) onları meydana çıkarır.

kilo haliniz ile simdiki halinizin resimleri var mı koysanız motivasyonumuz artsa şevke gelsek :) olur mu ?

bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim denge ekmek, biraz lor, yarım tabak kavun
ara: 1 elma
öğlen: yarım lavaş tavuk döner
ara: 1 nescafe (2si birarada)
akşam: ızgara, çorba, salata (planlıyorum bi değişiklik olmazsa)
ara: dondurmaaaa:))))

güzel kilo veriyosun sonunda oldu .gerci o kadar kilo lu gözükmüyosun.yüzünü saklayarak da koyabilirsin . sadece verdigin kilo da gözükebilri .bu arada nasilsin iyimisin . iyi cumalar olsun .dün galiba deprem olmus hakkari de .nasil oralarr

teşekkür ederim cnm saol.. faceye koycam yeni haimi haftaya orada görürsün cnm beni. buraya dadediğin gibi belki yaparım bakarız.. iyiyim saol cnm sen nasılsın?? ewt dün bilgisayarım üzerime geldi dedim ben mi sarstım masayı yoksa deprem mi oldu?? deprem olmuş. şırnakta olmuş ama bizde hissettik. bir hasar ya da kayıp yok cnm buralarda. teşekkür ederim ilgin için..

menümmmmmmmmmmm

sabah . 2 dlim kızarmış ekmek, domat,salat,maydonoz, peynir1 tatlı kaşığı bal,çay

ara: 1 fincan türk kahvesi ,soda,bi brownie,dayanamadım yaaaaaaaa:84:

öğle :1 kase çorba, ciğer,salata

akşam:1 kase k flakes

ara: 1 dlm karpuz, 5 kiraz

3 lt su, 45 dk spor, 100 mekik

maşallah 100 mekik çok iyi nasıl çekiyorsun yaw o kadar tebrik ediyorum 45 dk spor da neler yapıyorsun 3 lt su çok iyi 2 lt zor ediyorum bn

kızlar son bildirimlerimi yapayım
başlanğıç:86
giden :83
hedef:65
kalan kilo:18
bugun neler yedim ;sabah bir dilim karpuz .çavrar ekmegi ,peynir
arada:1 elma
öğlen:canım yemek istemedi:1 kase çorba ve yeşillik
akşam:haslama tavuk ,yeşillik ,yoğurt

off canım ya bu hafta bu inatlaşma bize yaramadı

sanirim bunun sebebi guatir olabilir..bu hafta hic almadim ..normalde ac krna icmem gerekiyordu hep unuttum...ondan olabilir ama pes etme yok..bu hafta dana inatla devam

burasi yagmurlu ve sogukk .bu sene yazi göremiyecegiz galiba dogru düzgün .biraz buralara sicak hava gönderiin yaaa
valahi sorma gitsin..aksam üstü gideyimde kauflanda bir tur atayim dedim..havada yumusak diye bisikletle gittiim.giderkende gelirkende yagmura yakalandim..sudan cikmis sican gibi o´ldum valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…