80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:saat 07.00:iki dilim siyah ekmek,sürme peynir
sabah:saat10iki dilim siyah ekmek,sürme peynir bir iki catal sahanda yumurta
ara:bir dilim karpuz
ögle+aksam:saat 15.00:bir porsiyon tavukdöner..ekmeksiz vede pilavsiz..sadece tavuk ve salata
ara:bir elma,bir nektarin

ben acayip hirs yaptim kizlar..bu hafta bir kilo gidecek enazindan...ben biliyorum hatami spor yapamadim vede suyu dengesiz ictim..bir gün fazla bir gün az....
bu hafta daha dikkatli ve hirsli gidecegim varmi bana katilan

ben acayip hirs yaptim kizlar..bu hafta bir kilo gidecek enazindan...ben biliyorum hatami spor yapamadim vede suyu dengesiz ictim..bir gün fazla bir gün az....
bu hafta daha dikkatli ve hirsli gidecegim varmi bana katilan

ben son bi kez ilaçsız deniycem o da walla sırf kaptan olduğum için başka hiçbişey için değilll önceden kullandım çok da faydalandımmm sonrasında hep tüp bebeklerimde aldım geri kilolarımı yoksa almazdım yapan arkadaşlarım almadı gözümün önündeler
sizin için bi hafta daha ben varım yaniiiii

misafirlikten geldimmm kimse kalmamışşş benim yatmam lazım ama uykum yokkk yarın sınavda görevliyim öss de

yarın liste biraz gecikebilir arkadaşlar şimdiden kusuruma bakmayınnn

kafayya koymuusun bir kere iremcim..bizde bir laf varya..yolcudur abbas baglasan durmaz derler....yani baglasak durmiicen anlasildi bari doktora sor..ne gibi yan etkileri olabilir diye...bari bir belirti görünce hazirlikli olursun...
misafirlikten geldimmm kimse kalmamışşş benim yatmam lazım ama uykum yokkk yarın sınavda görevliyim öss de

yarın liste biraz gecikebilir arkadaşlar şimdiden kusuruma bakmayınnn

kafana takma canim islerine bak..nasilsa listesonuyum..yani hic yayinlamasan bile gik demem

kızlar kusura bakmayın dün kilo bildirimi yapamadım annemlerdeydim hemen kilo bildirimi yazayım

başlangıç 85
geçenhafta 78,5 kg
bu hafta 78,5 kg
gelen giden yok
toplamda giden 6,5 kg
spor 4 saat yürüyüş

bu yürüyüşe 100 gr bile veremedim

Son düzenleme:
gınaydın kızlar dün 1 satlik yürüyüşümü de yaptım
büğün sabah; nesfit,yarım yağlı süt,salatalık ve domatesimi yedım dıyet gayet iyi gidiyo tek sıkıntı suu az içmem

herkese hayırlı kandillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun
kızlar ben bugun oruç tutacaktım dun baya bi rahatsızlık yaşadım tutamadım tutanların orucunu rabbim kabul etsin
bugun biraz hüzünlüyüm dayımın gelini dogum yaptı hemde ilk geceden hamile kalmıştı
biz yıllarca o anı bekleyıp duruyoruz inşllh bizide rabbim nasip eder

maşallah 100 mekik çok iyi nasıl çekiyorsun yaw o kadar tebrik ediyorum 45 dk spor da neler yapıyorsun 3 lt su çok iyi 2 lt zor ediyorum bn

sağol cnm çaba sarfediyorum işte kilolarım inşllh sağlıklı bi şekilde gider
bende mekik aleti var zatengün geçtikçe sayıların artıyo ve acıma azalıyo
birde wii oyun konsolu var onunlada kalori yakımı yapıp spor yapıyorum benim dışarı çıkıp spor yapma olanağım kısıtlı bende evde sporumu yapıyorım
suya gelince ben su delisi bi insanım o yüzden çok su içerim

Wii oyun konsolu benimde var canim bide wii fit var amma cok yapmiyorum sıkılıyorum kosu bandinda spor yapmayi tercih ediyorum benn

mrb kızlar. bugün giremedim hiç nete. ama zaten herkes de boşlamış. sanırım havanın güzelliği bizi cezbediyor. bugünkü menüm.
sabah-öğlen: menemen, biraz lor, 2 dilim denge ekmek
akşam: 6 kaşık taze fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 nescafe (2si birarada)
ara: 1 elma, 4 tane erik
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay
araları fazla yaptım çünkü akşamı çok erken yedim ve hala açımmmmmm sanırım öğünde atlamamın etkisi var açlığımda. haftasonları böyle oluyor malesef..

menümmmmmmmmmmmm
sabah:1,5 dlm ekmek,1 tatlı kaşığı bal peynir
ara: muz
öğle: barbunya çorba, 1 bardak kola,2 kaşık pilav
akşam: k flakes
çay 4 fındık
yeşil çay 2 lt su bugun rahatsızım spor yapamadım

Wii oyun konsolu benimde var canim bide wii fit var amma cok yapmiyorum sıkılıyorum kosu bandinda spor yapmayi tercih ediyorum benn

cnm fitte insan sıkılıyo bende bide actıve cd si var o daha çok yoruyo bence al ve dene

• menüm sabah iki brotchen iki dilim peynir marmelada
  • öglen bes tane sarma .bir kase yogurt salata ,dör bes kasik hösmerim
  • ara üc dört cilek
  • aksam corn flakes süt
türk kahvesi ve form cayi

Kızlar elektriklerim yoktu bütün gün misafirlerin geldi telden yazıyorum çaktırmadan öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…