ben acayip hirs yaptim kizlar..bu hafta bir kilo gidecek enazindan...ben biliyorum hatami spor yapamadim vede suyu dengesiz ictim..bir gün fazla bir gün az....
bu hafta daha dikkatli ve hirsli gidecegim varmi bana katilan
kafayya koymuusun bir kere iremcim..bizde bir laf varya..yolcudur abbas baglasan durmaz derler....yani baglasak durmiicen anlasildi bari doktora sor..ne gibi yan etkileri olabilir diye...bari bir belirti görünce hazirlikli olursun...ben son bi kez ilaçsız deniycem o da walla sırf kaptan olduğum için başka hiçbişey için değilll önceden kullandım çok da faydalandımmm sonrasında hep tüp bebeklerimde aldım geri kilolarımı yoksa almazdım yapan arkadaşlarım almadı gözümün önündeler
sizin için bi hafta daha ben varım yaniiiii
misafirlikten geldimmm kimse kalmamışşş benim yatmam lazım ama uykum yokkk yarın sınavda görevliyim öss de
yarın liste biraz gecikebilir arkadaşlar şimdiden kusuruma bakmayınnn
maşallah 100 mekik çok iyi nasıl çekiyorsun yaw o kadar tebrik ediyorum 45 dk spor da neler yapıyorsun 3 lt su çok iyi 2 lt zor ediyorum bn
sağol cnm çaba sarfediyorum işte kilolarım inşllh sağlıklı bi şekilde gider
bende mekik aleti var zatengün geçtikçe sayıların artıyo ve acıma azalıyo
birde wii oyun konsolu var onunlada kalori yakımı yapıp spor yapıyorum benim dışarı çıkıp spor yapma olanağım kısıtlı bende evde sporumu yapıyorım
suya gelince ben su delisi bi insanım o yüzden çok su içerim
Wii oyun konsolu benimde var canim bide wii fit var amma cok yapmiyorum sıkılıyorum kosu bandinda spor yapmayi tercih ediyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?