bu mubarek günde sinirlendim birilerine ve eve geldigim de buzdolabini actim neler yiyebilirim diye .ama kapattim sonra türk kahvesi yaptim iciyorum simdi .insan lari iyilik yap denize at misali ol du bu dünya .iyi niyeti suistimal ediyorlar yaa.ne kadar iyi olursan senden daha cok beklentileri oluyo off ya derdini anlatacak bir kul yok ya.allahim sen bana yardim et..
Kızlar elektriklerim yoktu bütün gün misafirlerin geldi telden yazıyorum çaktırmadan öpüyorum sizi
ahh cnm ahhh hiç üzme kendini.. ben de az önce kardeşimle konuştum o da bazı şeylere çok üzülüyordu. dedim üzme değmez hiçbir şey için hiçkimse için. sonuç olarak şuna karar verdim. insan gazmsız olmalı takmamalı hiçbir şeyi yoksa kendini üzmekten başka bir işe yaramıyorsun. sorun ne bilmiyorum ama madem iyiliğinin karşılığını bilmiyor karşındaki de ki Allah rızası için yaptım bitti gitti. ayrıca sakın yemeklerden çıkarma hıncını yoksa kendine etmiş olursun.. afiyet olsun kahvende:))
sagol canim benim .sinirleniyorum hic bir sey den de cikartamiyorum.zaten mecburen gamsiz olmamaya calisiyorum .kimseye derdini anlatamisun zaten .anlayan bir allahin kulu yok .bugün iyice inandimki ben sinirlenin ce hirsimi yemekten cikariyormusum.
Günaydin kizlar bugun bana dua edin olurmu esim isiyle alakali kararlar alma arifesinde ne olacak hic bilmiyorum ama ortam karisacak gibi hakkimizda en hayirli neyse o olsun::,
günaydın cnm.. hiç üzme kendini bak ne kadar güzel günlerin içerisindeyiz. Rabbim hakkınızda hayırlı olan her neyse onu versin. eşine destek ol kararlarında cnm.. daha güzel kararlar verecektir o zaman.. Allah yar ve yardımcınız olsun.
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.3 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 22.7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] cemrem29[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 40 dak spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] berivannnn26 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[/table]
yok gi boslarmiyim ben sizi..ama kocayla barismanin alakasi vartabi cok giremememin..cünkü cocuk gibi ilgi bekliyor..pc yi fazl acamiyorum.hemen mizmizlaniyor malesef..Topikimiz iyice azalmiş ya kizlar nerlerdesiniz öznur kocayla barıştı bizi unuttu
Kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bu arkadaşinizada unutmayin emi
Hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr
canim allah yardimcin olsun.acikcasi ben oldubitti karsiyimdir akraba ortakligina..yabanciya hesap soruyorsun akrabaya soramiyorsun bile..hakkinizda hayirlisi olsun..hic korkma herseyin hayirlisiGünaydin kizlar bugun bana dua edin olurmu esim isiyle alakali kararlar alma arifesinde ne olacak hic bilmiyorum ama ortam karisacak gibi hakkimizda en hayirli neyse o olsun::,
kaptancim cantayi beraber yemisiz:)) naaptin bu hap isini...[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.3 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 22.7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] cemrem29[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 40 dak spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] berivannnn26 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?