80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu mubarek günde sinirlendim birilerine ve eve geldigim de buzdolabini actim neler yiyebilirim diye .ama kapattim sonra türk kahvesi yaptim iciyorum simdi .insan lari iyilik yap denize at misali ol du bu dünya .iyi niyeti suistimal ediyorlar yaa.ne kadar iyi olursan senden daha cok beklentileri oluyo off ya derdini anlatacak bir kul yok ya.allahim sen bana yardim et..

ahh cnm ahhh hiç üzme kendini.. ben de az önce kardeşimle konuştum o da bazı şeylere çok üzülüyordu. dedim üzme değmez hiçbir şey için hiçkimse için. sonuç olarak şuna karar verdim. insan gazmsız olmalı takmamalı hiçbir şeyi yoksa kendini üzmekten başka bir işe yaramıyorsun. sorun ne bilmiyorum ama madem iyiliğinin karşılığını bilmiyor karşındaki de ki Allah rızası için yaptım bitti gitti. ayrıca sakın yemeklerden çıkarma hıncını yoksa kendine etmiş olursun.. afiyet olsun kahvende:))

Kızlar elektriklerim yoktu bütün gün misafirlerin geldi telden yazıyorum çaktırmadan öpüyorum sizi

ya elektrik su olmayınca hayat duruyor sanki. eskiler nasıl yaşarlarmış bazen düşünmüyor değilim helal olsun onlara:)) sen de öpüldün bak keyfine..

sagol canim benim .sinirleniyorum hic bir sey den de cikartamiyorum.zaten mecburen gamsiz olmamaya calisiyorum .kimseye derdini anlatamisun zaten .anlayan bir allahin kulu yok .bugün iyice inandimki ben sinirlenin ce hirsimi yemekten cikariyormusum.

sen de saolasın.. geçer geçer cnm. hayat bu biri biter biri başlar. sakinleş biraz. aslında hepimiz öyleyiz. yemekten hırsımızı almak geliyor içimizden. çünkü diyetteyiz motivasyonumuzu her an yüksek tutmamız gerekiyor. ama sorunlar olmadan da olmuyor o zaman motivasyon yerlerde oluyor. hemen yemek yemek geliyor aklımıza. inan bende de dertler derya yani. dedim kalk leslie yap. hep duyuyordum ama denememiştim. şu 1 mill olanı yaptım rahatladım ya iyi geldi. sen de yapabilirsin cnm. müziğide aç ohh süper..

kimsenin geleceği yok sanırım. ben de ufaktan kaçayımmm. hadi iyi geceler kızlar. uyurken bol bol kalori yakın e mi:)))

Topikimiz iyice azalmiş ya kizlar nerlerdesiniz öznur kocayla barıştı bizi unuttu

Kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bu arkadaşinizada unutmayin emi

Hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr

kzlar kilo bildirimi yapıyım mı biledim ama yapıyım en iyisi gec oldu ama

başangıc 86

gecen hafta 68.500

bu hafta 68.600

gelen .100

beden . 42.400

boy 1.65

spor yooooook

Günaydin kizlar bugun bana dua edin olurmu esim isiyle alakali kararlar alma arifesinde ne olacak hic bilmiyorum ama ortam karisacak gibi hakkimizda en hayirli neyse o olsun::,

Son düzenleme:
Günaydin kizlar bugun bana dua edin olurmu esim isiyle alakali kararlar alma arifesinde ne olacak hic bilmiyorum ama ortam karisacak gibi hakkimizda en hayirli neyse o olsun::,

günaydın cnm.. hiç üzme kendini bak ne kadar güzel günlerin içerisindeyiz. Rabbim hakkınızda hayırlı olan her neyse onu versin. eşine destek ol kararlarında cnm.. daha güzel kararlar verecektir o zaman.. Allah yar ve yardımcınız olsun.

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.3 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 22.7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] yeşil034 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] cemrem29 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 40 dak spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] berivannnn26 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]

[/table]

Son düzenleme:
kızlar bu hfata liste teknik nedenlerden dolayı geç kaldı kusura bakmayınnnn

yerinde sayan çok kişi var en azından bi öznurumla ben geri gitmişizzz

Son düzenleme:
herkese iyi pazarlar

bugünkü menüm
sabah 3 dilim ekmek 1 dilim b.peynir 1 domt.1salat.
4 zeytin 3 ince dilim sucuk

ara yok

öğle yok sabah geç kahvaltı oldu

akşam 2 ızgara tavuk baget bol salata 1 bardak ayran

su 2 lt

KIZLAAARRRRRRRRR BEN GELDİİİİİİİİİMMMMMMMMMMM

Ya çok özledim sizi..
sağlıklı yaşam nasıl gidiyor diye soracak olursanız,topikten uzaklaşınca iyi gitmiyor arkadaşlar..

93 kg dan 72.9 kg ya inmiştim en son...son zamanlarda yemelerdeyim..75kg -74 kg arasındayım..hiç acıması yok azıcık yemeye başlayın kilolar hemen geri geliyor...ama 6'lı rakamları görme hedefinden vazgeçmiş değilim tabiki..yaz gelince dondurma olayı var tabi...oda kilo tuzağı...birde karpuz
:44:
görüşürüz kızlarrr...

kızlar merhaba,perşembeden beri yokum bilmem yokluğumu farkedip merak eden oldumuinternetimiz binanın ortak sistemine geçti o yüzden bağlantım yoktu birkaç gün,dolayısıyla menü paylaşımı ve bildirim yapamadım geçen cuma,iremim kaptanım şimdi bildirim yapsam listeye beni eklermisin eklersen yazıcam canım:))

Offf hic bilmiyorum canim kardesiyle hep birlikte ortak calistilar arada atisirlardi ama dun ne olduysa bitircem diyo bi yanim mutlu cunku kendi hayatimiz olacak bi yanim korkuyo gelecek ne getirecek diye bugun kizimda yatili kursa basladi aslinda o yokken ne olacaksa olmali daha kardesiyle konusmadi o zaman baya bi patirti kopacaga benziyo kaynanamgil araya girecek ooooooo cok zor olacak gibi

ii yavaş yavaş listenin başına geliyorum inşllh
cnm elerine sağlık süper olmuşşşşş

Topikimiz iyice azalmiş ya kizlar nerlerdesiniz öznur kocayla barıştı bizi unuttu

Kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bu arkadaşinizada unutmayin emi

Hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr
yok gi boslarmiyim ben sizi..ama kocayla barismanin alakasi vartabi cok giremememin..cünkü cocuk gibi ilgi bekliyor..pc yi fazl acamiyorum.hemen mizmizlaniyor malesef..
canim allah yardimcin olsun.acikcasi ben oldubitti karsiyimdir akraba ortakligina..yabanciya hesap soruyorsun akrabaya soramiyorsun bile..hakkinizda hayirlisi olsun..hic korkma herseyin hayirlisi
kaptancim cantayi beraber yemisiz:)) naaptin bu hap isini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…