80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : 1 dlm ekmek, domat, maydonoz,peynir
öğle: eşimle dışarı çıktım salata tabağı aldım kıvırcık, domat, kabak salatası,köz patlıcan 1 dlm ekmek,diet cola
ara: 1 fincan filtre kahve, 3 fındık
akşam : cnm bi şey istemedi sadece k flakes
ara: çay 2 fındık
yeşil çay, su miktarını bilemiyorum dışardaydım ,100 mekik bide eşimle bayağı dolaştık oda spor sayılır

slm kızlar. devrancım hiç üzme kendini su akar yolunu bulur. duanı eksik etme yeterki.
irem eline sağlık liste için teşekkürler.
mavisam kimse gelmiyor ki hepinizin yokluğu belli oluyor.
bugünkü menüm:
sabah: 1 elma
öğlen: yağda 1 yumurta, domates-salatalık-biber yarımşar tane, az lor, 2 dilim denge ekmek
ara: 5 tane form mısır patlağı
akşam: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yayla çorbası, soğan salatası
ara: 1 nescafe (2si birarada)
2.5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.

insallah ilk 3 te olalimda birinci ikinci farketmez..farkederde farketmez:)) zaten bu kadarcik katilimla kalirsak hic vermesekte liste basi olucak gibiyiz

doğru dedin kızz hepi topu 8 kişiyiz ya
inşllh 3den aşagı düşmeyelimde cnm benim

canım listeye yayınladım bu arada merak ettik tabiki seni ii en azından nette problem varmışşş
genelde bööle durumlarda büyükler araya girince sorun hallolur gerçi bu sana nasıl yansır bilemiyorum ama umarım en iiisi olur
puffff hala başlamadım ama hala boğazımı tutamıyorummmm
insallah ilk 3 te olalimda birinci ikinci farketmez..farkederde farketmez:)) zaten bu kadarcik katilimla kalirsak hic vermesekte liste basi olucak gibiyiz

çok azaldık be yaaaaaa:26::26::26:

bol su ic bol su..valla azaldik..bu gidisle ilk üc icin yarismamiza bile gerek kalmayacak:)
yani bana öyle geliyorki ilerki haftalarda tek basima tek tasimi kendim alicam:))

sabah:3 dilim ekmek
sahanda yumurta krem peynir
ögle:sabah gec oldu ögleyle birlesti ki esim evde oldugu zamanlar bu hep böyle oluyor..ya onun evde oldugu zaman hic dogrudüsgün dikat edemiyorum dietime
ara:3 dilim karpuz
aksam:mangal keyfi:3 köfte 2 kanat 2 sis allah icin hicbirsey yememisim demi:)
patlican domates közlemesi

kaptanımdan ses yok henüz ama geçte olsa bildiririmimi yapayım ben,belki listeye ekler beni...geçen hafta regl olmadan önce 71 leri görmüştüm ama görüş o görüş bir regl oldum benim tartı fırladı bakalım nasip bu haftaya ins.şimdi daha az gösteriyo tartı ama cuma günü tartıldığımda 72,8 dim onu yazıyorum bildirime;

başangıc 86,4
gecen hafta 72,3
bu hafta 72,8
gelen 500 gr gelsin çantalaaarrrr(
toplam giden 13,6 kg
boy 1.63
spor 90 dk yürüyüş

canım benim aşkolsun üstte sanacevap yazmıştımmmm

yok canım haftaya yazarız da bu hafta yayınladım en baştan yapmam gerekecekti o yüzden ööle söledimmm

herkse iyi geceler...
bu hafta tartılmadım...711-73 arasında geziyorum sanırım...irademizin bizi zorladığı bu günlerde bol su elimziden geldiğince hareket ve dengeli yemek ile ağır da olsa kilo verebiliri z diyorum ve sizi öpüyorum..yarınmdan itibaren menü paylaşacağım inşallah...

iremcim nasılsın adaşım hareketli günlerin duruldu mu birazzz

kizlar ya dün aksam menümü yazdim ya yazdiktan sonra birden aclik krizi tuttu beni..allahim ..önce bir dilim karpuz ydim kesmedi arkasindan 2 seftali oda kesmedi koca bir elma..sözde meyveyle gecistirecem ama kesmedi gitti...kendimi yataga attim ..ayakta durmaya devam edersem dolabi bosaltacaktim valla...yedigim meyveler sabah bana 300 gr arti olarak geri dönmüstü malesef
bu günde kizimin dogumgünü var..millet toplanacak..yagmur olmazsa mangal olursa artik firina atarim kanatlari..cokta istahli aileyiz.biraraya geldikmiydi kitliktan cikmis gibi yiyoruz..coluk cocukta ayni zihniyetle yiyor...ne kadar pisirirsen o kadar gidiyor vallahi oy oy böyle bir ailenin icinde kilo vermek o kadar zorluyorki beni...bende hic istah yok ya..sirf millet yiyor diye yiyormusum gibi oldu demi...anam istah cift tarafli sülalemizde var dogrusu..icimizde benim ufakligi sayma zayif insan yok

seni çokkkk ii anlıyorum benim anne tarafımda kilolu bende öyleyim tabiii
ben bekarken asla diyetimi tam yaapmazdım evlendım şidi kendi kendime diet yapabiliyorum
olsun bugun fazla kacırmassan olur ( oda zor da neyse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…