valla cumaya ilk 3 te benim gerisini bilemem:)
ol tatlım ol 2.ci ol 1.ci benim ya ondan
insallah ilk 3 te olalimda birinci ikinci farketmez..farkederde farketmez:)) zaten bu kadarcik katilimla kalirsak hic vermesekte liste basi olucak gibiyiz
canım listeye yayınladım bu arada merak ettik tabiki seni ii en azından nette problem varmışşşkızlar merhaba,perşembeden beri yokum bilmem yokluğumu farkedip merak eden oldumuinternetimiz binanın ortak sistemine geçti o yüzden bağlantım yoktu birkaç gün,dolayısıyla menü paylaşımı ve bildirim yapamadım geçen cuma,iremim kaptanım şimdi bildirim yapsam listeye beni eklermisin eklersen yazıcam canım:))
genelde bööle durumlarda büyükler araya girince sorun hallolur gerçi bu sana nasıl yansır bilemiyorum ama umarım en iiisi olurOfff hic bilmiyorum canim kardesiyle hep birlikte ortak calistilar arada atisirlardi ama dun ne olduysa bitircem diyo bi yanim mutlu cunku kendi hayatimiz olacak bi yanim korkuyo gelecek ne getirecek diye bugun kizimda yatili kursa basladi aslinda o yokken ne olacaksa olmali daha kardesiyle konusmadi o zaman baya bi patirti kopacaga benziyo kaynanamgil araya girecek ooooooo cok zor olacak gibi
puffff hala başlamadım ama hala boğazımı tutamıyorummmmyok gi boslarmiyim ben sizi..ama kocayla barismanin alakasi vartabi cok giremememin..cünkü cocuk gibi ilgi bekliyor..pc yi fazl acamiyorum.hemen mizmizlaniyor malesef..
canim allah yardimcin olsun.acikcasi ben oldubitti karsiyimdir akraba ortakligina..yabanciya hesap soruyorsun akrabaya soramiyorsun bile..hakkinizda hayirlisi olsun..hic korkma herseyin hayirlisi
kaptancim cantayi beraber yemisiz:)) naaptin bu hap isini...
insallah ilk 3 te olalimda birinci ikinci farketmez..farkederde farketmez:)) zaten bu kadarcik katilimla kalirsak hic vermesekte liste basi olucak gibiyiz
bol su ic bol su..valla azaldik..bu gidisle ilk üc icin yarismamiza bile gerek kalmayacak:)canım listeye yayınladım bu arada merak ettik tabiki seni ii en azından nette problem varmışşş
genelde bööle durumlarda büyükler araya girince sorun hallolur gerçi bu sana nasıl yansır bilemiyorum ama umarım en iiisi olur
puffff hala başlamadım ama hala boğazımı tutamıyorummmm
çok azaldık be yaaaaaa:26::26::26:
kaptanımdan ses yok henüz ama geçte olsa bildiririmimi yapayım ben,belki listeye ekler beni...geçen hafta regl olmadan önce 71 leri görmüştüm ama görüş o görüş bir regl oldum benim tartı fırladı bakalım nasip bu haftaya ins.şimdi daha az gösteriyo tartı ama cuma günü tartıldığımda 72,8 dim onu yazıyorum bildirime;
başangıc 86,4
gecen hafta 72,3
bu hafta 72,8
gelen 500 gr gelsin çantalaaarrrr(
toplam giden 13,6 kg
boy 1.63
spor 90 dk yürüyüş
canım benim aşkolsun üstte sanacevap yazmıştımmmm
herkse iyi geceler...
bu hafta tartılmadım...711-73 arasında geziyorum sanırım...irademizin bizi zorladığı bu günlerde bol su elimziden geldiğince hareket ve dengeli yemek ile ağır da olsa kilo verebiliri z diyorum ve sizi öpüyorum..yarınmdan itibaren menü paylaşacağım inşallah...
hosgeldin canim...insallah hepberaber güzel güzel veririz kilolarimizikızlar bende geldim..boy:165 kilo 87.9 bu gün itibari ile....
kizlar ya dün aksam menümü yazdim ya yazdiktan sonra birden aclik krizi tuttu beni..allahim ..önce bir dilim karpuz ydim kesmedi arkasindan 2 seftali oda kesmedi koca bir elma..sözde meyveyle gecistirecem ama kesmedi gitti...kendimi yataga attim ..ayakta durmaya devam edersem dolabi bosaltacaktim valla...yedigim meyveler sabah bana 300 gr arti olarak geri dönmüstü malesef
bu günde kizimin dogumgünü var..millet toplanacak..yagmur olmazsa mangal olursa artik firina atarim kanatlari..cokta istahli aileyiz.biraraya geldikmiydi kitliktan cikmis gibi yiyoruz..coluk cocukta ayni zihniyetle yiyor...ne kadar pisirirsen o kadar gidiyor vallahioy oy böyle bir ailenin icinde kilo vermek o kadar zorluyorki beni...bende hic istah yok ya..sirf millet yiyor diye yiyormusum gibi oldu demi...anam istah cift tarafli sülalemizde var dogrusu..icimizde benim ufakligi sayma zayif insan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?