seni çokkkk ii anlıyorum benim anne tarafımda kilolu bende öyleyim tabiii
ben bekarken asla diyetimi tam yaapmazdım evlendım şidi kendi kendime diet yapabiliyorum
olsun bugun fazla kacırmassan olur ( oda zor da neyse)
bu günü hiic tahmin edemiyorum iste...yemem gibime geliyor ama birarada sofraya oturuncada genellikle yerim..bugün birseyler yapip fazla yemekten kurtulmaliyim..ama menüde pasta olacagi kesin gibi gibi
ooooooooooooooooooo pasta varsa ben bile yerim yaniiii
zor zor çocuklu insanın diet yapması çok zor ama genede ii yapıyorsun bence cnm
bugun allh sana kolaylık versin
dogum günü pastasiz olurmu kizhemde halasi özel yaptiriyor...oy oy hicbirsey umurumda degil pastayi önüme koysunlar catalida elime versinler..valla tek basima bitiririm koca pastayi..ama dur bugün inatlasayim kendimle..kizima ayip olmasin diye catalin ucuyla bir tadayim..yada pastafaslinda ise dalayim ben yiyemeden bitsin yok bunlarin hepsi hikaye..kendime koca bir dilim ayirayim...nasilsa dogumgünü hafifletici sebep var demi:)) ay aksami cok merak ediyorum nasil bir menü cikaracagim :26::26::26::26::26:
doğru bu gün özel gün ye de abartma cnm benim
bende pastaya hayır diyemem eşimle bı orta boy pastayı birlikte yerdik
aamaaaaaa artık eve pasta girmiyo
akşam ki menün bellimi ne yapacaksın :44:
bir karton kanat alacagim(10 kg)hava iyi olursa mangalda kötü olursa firinda pisirecegim.yaninada nohutlu pirinc pilavi düsünüyorum.cacik yada salata...ama büyük ihtimalle firina atarim..10 kg et pisiremem..alerjim var günes vede mangal sicagi boynumu pütür pütür kbartiyor sonrada günlerce kasiniyor...
ama hepsinden önce kahvalti yapmak gerek demi..cok yorucu vede yogun bir gün olacak...kahvaltidan sonra kizimi alip magazaya gidecegim..ona dogumgünüp hediyesi alacagim..aksama fotosunu ceker face korum curcunanin..sonra eve gel temizlik yemek hazirlik...aksam üstü milleet dolusur...herhalde popocumu saat 10 dan önce koltuga koyamam:)) vah vah fazladanda kolori yakicam bir aklim diyor hazir fazla calismisken pastayai iki dilim ye hakettin..digeride diyor :manyakmisin kizim hazir cok kalori harcamisken yari ac yatki sabahda yarim kilo eksik cikasin..cumaya ilk 3 e oynuyorsun unutma...18 gün sonra izin basliyor..türkiyede daha zayif gez firsati degerlendir...gelde bogazima anlat bunu
ben ekmek almaya gidiyorum..neti acik birakiyorum...gelince yazarim yeniden..kahvalti faslini cene yaparak gecirirz iste:))sonra maroton basliyor:)
oooo daha ne olsun cnm afiyet olsun bende beyaz tenliyim güneş benide mahfeder
kızınada sağlıkl, huzurlu, başarılı bi ömür dilerim cnm buda benden
aferin kiz sana..millet hamburger yerken sen yememissin ya bravo diyorum..o halleri bende cok yasadim..esim inadina benle mc donaltsa giderdi yada kebapciya..birde baklava falan getirirdi cok zorlardi sinirlarimi ama bende bir inat vardi ...kızlar gunaydın nasılsınız bakalım :) pazarları giremiyorum pazar günü çarşıya çıktım bizimkıler hamburger yedı tabıkı ben yemedım sadece sade dondurma yedım
dunku menum
sabah;1 dilim kepek ekmegı ,salatalık domates,peynir ,4 ince sucuk
öglen;carsıda oldugum için elma ile dondurma
aksam;çorba ve karpuz yürüyüşümü yaptım 1 saat haftayı tamamladım :)
bugun
sabah;nesfit ile süt olarak yaptım açlık hissetmiyorum ama bitkinim biraz ve suyu 2 lt anca tükete biliyorum çogaltmam lazım
aferin kiz sana..millet hamburger yerken sen yememissin ya bravo diyorum..o halleri bende cok yasadim..esim inadina benle mc donaltsa giderdi yada kebapciya..birde baklava falan getirirdi cok zorlardi sinirlarimi ama bende bir inat vardi ...
o sayedede 20 kilodan fazla verdim ya..ama biranda olmadi tabi..3 senemi aldi..gecen sene bu zaman bu saatte ameliyattaydim..ve birgün sonratartildigimda tami tamina 104 kilo basmistim..allahim o kabusu unutamiyorum...hastane resimlerim vardi..resmen patlamaya hazir salam paketleri gibi...bulamiyorum o resimleri bulsam o halimle önsesi sonrasi yapicam ama esim yoketmis herhalde:))
kızlar bende geldim..boy:165 kilo 87.9 bu gün itibari ile....
kizlar ya dün aksam menümü yazdim ya yazdiktan sonra birden aclik krizi tuttu beni..allahim ..önce bir dilim karpuz ydim kesmedi arkasindan 2 seftali oda kesmedi koca bir elma..sözde meyveyle gecistirecem ama kesmedi gitti...kendimi yataga attim ..ayakta durmaya devam edersem dolabi bosaltacaktim valla...yedigim meyveler sabah bana 300 gr arti olarak geri dönmüstü malesef
bu günde kizimin dogumgünü var..millet toplanacak..yagmur olmazsa mangal olursa artik firina atarim kanatlari..cokta istahli aileyiz.biraraya geldikmiydi kitliktan cikmis gibi yiyoruz..coluk cocukta ayni zihniyetle yiyor...ne kadar pisirirsen o kadar gidiyor vallahioy oy böyle bir ailenin icinde kilo vermek o kadar zorluyorki beni...bende hic istah yok ya..sirf millet yiyor diye yiyormusum gibi oldu demi...anam istah cift tarafli sülalemizde var dogrusu..icimizde benim ufakligi sayma zayif insan yok
kızlar gunaydın nasılsınız bakalım :) pazarları giremiyorum pazar günü çarşıya çıktım bizimkıler hamburger yedı tabıkı ben yemedım sadece sade dondurma yedım
dunku menum
sabah;1 dilim kepek ekmegı ,salatalık domates,peynir ,4 ince sucuk
öglen;carsıda oldugum için elma ile dondurma
aksam;çorba ve karpuz yürüyüşümü yaptım 1 saat haftayı tamamladım :)
bugun
sabah;nesfit ile süt olarak yaptım açlık hissetmiyorum ama bitkinim biraz ve suyu 2 lt anca tükete biliyorum çogaltmam lazım
günaydin kizlarr.nasilsiniz bakalimmm iyisiniz dir insallah .dünkü menümü hic paylasmayayim aksam yemegine davetliydimm.. cig köfte ler . lokmalar . kizartmalar ......yani gerisini saymayaim .hepsinden azar azar aldim artik .bastan bir salatayla kurtararayip dedim kalabalik ta .aaaa sen bir sey almamissin dediler tabagi doldurup getirdiler .artik mecburen yedik.yani ayip olmasin diyeee.
insallah canim niye olmasin..ben lise bittiginde 65 dim..yani nerden baksan 18 yil olmustur.5-6 ay sonra belkide o yillara geri dönerim kimbilir..hersey ilk önce hayal etmekle baslamiyormuçok geçmiş olsun canım maşallah ne de güzel vermişsin bn geen yaz 65 geliyordum nasıl geldı bu kadar kılo anlamadım çok azımlıyım verecegım insallah yılbaşına 65 le girmeyı çok istıyorum inş
hoş geldin cnm. eğer düzenli olarak burayı takip edersen ve bizlere uyum sağlarsan verecğine inanıyorum kilolarını..
anammmm napmışsın sen kız.. o kadar meyve üst üste yenir mi hiçççç?? hepsi şeker olarak depolanır sponra yağa dönüşür. 1 dilim ekmekle peynir ya da yoğurt ya da salata gibi şeyler ye bu durumlarda. yoksa meyve daha da acıktırır. ayrıca prensesin doğum günü de kutlu olsun. Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. bahtı güzel olsun inşallah.
cnm ara öğün yap bitkinliğin ondan olabilir. bi de 1sade sodaya limon sık iç halsizliğini alır.
ayyyy kötü olmuş cnm yaaa. bu insanların ısrarı da hiç iyi değil valla. biraz saygı duyamları gerekiyor ama napcaksın kırmak da istemiyoruz.. bugün toparlarsın cnm artık.. sinirin geçti mi, daha iyi misin??
midem agrıyo biraz az yedigim için galiba bir de her gun tartılma huyumu bırakmam lazım takıntı yaptım
sorma ya o kötü huy bendede var...gidip tedavimi olsak ne
hiç sorma canım ya mesala o gun az yedım 600 gr verdiğimi gördum ertesi gun hafif normal yedım 200 gr almısım iyice kıstım yedıgımı simdi midem agrıyoişteyım öyle yenılecek bırsey yok bisküvi harıç öglen biraz birseyler yıyeyım kendime geleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?