mesajini almisim cevabini yazmamisim.sorma dayanamadim yedim..zatem animda meyvecanavarligida var...haklisin aciktikca yedim yedikcede aciktim...neyse bakalim bu gün nasil olacak..disarda simsek cakiyor sagnak yagmur basladi...buda demek oluyorki mangal isi yatti:))
bu gün berayimin dogum günü...bahtin acik sansin bol sagligin aklin yerinde olsun minigim..hayat seni yormasin...allahim verecegi dert keder sikintinin yaninda sabrida gücüde versin..dünyaya gelisin benden sonra ama gidisin benden önce olmasin..alnin ak basin dik vicdanin rahat yasa insallah
kızlar migdem agrıdı çok fena mecbur 3 yulaflı bisküvi yemek durumunda kaldım
saydimda simdi 28-30 kisi var..oda sadece esimin bacilari ailesi...iyi olacak inş cnm günün. bak şans senden yana yağmur yağıyor:)) kurtuldun mangaldan. mangal yemeği yemesi güzelde eziyeti çok. bi de kişi sayısı çokmuş. sana kolay olacak fırında pişirmek..
sagol canim cümlemizinki insallahdoğum günü kutlu olsun canım huzurlu mutlu beraber ömrü olsun inşallah
cnm iyi yapmışsın o da ara öğün olsun. bu kadar aç kalma sağlığın bozlunca korkudan saldırısın yemeklere valla. ben de az yiyerek beslendim baktım sağlığım iyi devam ettim. kötüleşseydim kesinlikle bozardım diyeti. aman dikkat et. aralarda meyve, sütlü kahve(şekersiz), diyet bisküvi(yarım paket), süt, yoğurt, lebelebi gibi şeylerden bir tanesini ye..
saydimda simdi 28-30 kisi var..oda sadece esimin bacilari ailesi...az önce görümcemi aradim dedim bu ne hava...ortalik kapkaranlik olsu gökgürültüleri...sen canini sikma yenge haberlerde dinledim ögleden sonra hava aciyor dedi sardimi beni yeniden kaygi:)) bakalim isar olursa mangalin basina gecicez mecbur..yok israr olmazsa ki sanmiyorum olacagini firina atarim...kizimda uyanmadi...sanki onca is beni beklemiyor gibi rahat rahat cay iciyorum ya gerci evi bastan sona dün gece topladim..bir silip süperecegim..üst katin banyosunu temizleyecegim ...merdivenleri kiza sildirdim dün aksam:))) iste alisveris isi zamanimi aliyor..kiza elbise alicam kasaba gidecem,markete gidecem üstelikte ufaklikla..otur diyorsun kalkiyor kalk diyorsun oturuyor..aksiligi ayni babasi
sagol canim cümlemizinki insallah
saydimda simdi 28-30 kisi var..oda sadece esimin bacilari ailesi...az önce görümcemi aradim dedim bu ne hava...ortalik kapkaranlik olsu gökgürültüleri...sen canini sikma yenge haberlerde dinledim ögleden sonra hava aciyor dedi sardimi beni yeniden kaygi:)) bakalim isar olursa mangalin basina gecicez mecbur..yok israr olmazsa ki sanmiyorum olacagini firina atarim...kizimda uyanmadi...sanki onca is beni beklemiyor gibi rahat rahat cay iciyorum ya gerci evi bastan sona dün gece topladim..bir silip süperecegim..üst katin banyosunu temizleyecegim ...merdivenleri kiza sildirdim dün aksam:))) iste alisveris isi zamanimi aliyor..kiza elbise alicam kasaba gidecem,markete gidecem üstelikte ufaklikla..otur diyorsun kalkiyor kalk diyorsun oturuyor..aksiligi ayni babasi
sagol canim cümlemizinki insallah
size dünkü komedi sporumu anlatayım:)) bu aralar pek spor yapasım gelmiyor. ben de leslie bakayım değişiklik olsun dedim. 2 günden beri onu yapıyorum zevklide oluyor. neyse dün eşimle birlikteydim. dedim ki sen bana desteksin değil mi diyetimde o da tabi öyle dedi. hakkını yemeyim hep destek oldu sağolsun. belkide onun sayesinde hedefime ulaşacağım. neyse dedim ki gel bbirlikte yapalım madem desteksin. tamam dedi. başladık leslie yapmaya. kadının bacakları kalın ya sanırım kas. diyorki ronaldino kasımı ne:)) sonra bir iki dakika sonra aşkım bacak naklini yapmayı başarmışlar öyle mi hımm derken baksana kadına ronaldinonun bacaklarını nakletmişler:)) tip tip hareketler yaptı durdu gülmekten doğru dürüst yapamadım. ama o kadından daha çok aherket ettik yani:)) saçma sapan oldu:) dedim bi daha senle yapmıcam:)
valla bende böyle durumlarda aksamdan baslarim isi gücü bitirmeye..annen gibi cocuklarada veririm görevi...düsünsene bodrum katta kadar topladim temizledim.dün 6 makine camasir yikadim kuruttum katladim..bahcedeki saksilara kadar sildim pakladim...bugün sadece evi söyle bir süpürür siler alisveris islerini yapar kanatlari soslar salatayi yapar ...yahu pek isim yok diyecektim ne kadar cok isim varmis yazarken hissettimbir an annemi görür gb oldum ya :) sende ki teleş hiçde yabancı degıl :) annem hadi hadi hadi deyip bütün evi temizletir kendisi de yemekle ilgilenir daha zamanın var yetiştirirsin inşallah canım merak etme kızın kalksın bi çırpıda halledersiniz
bacim bunlar sadece esimin bacilari anasi ve aileleri..yani is mangala dökülürse birde esimin dayisi ve evli cocuklari birde onlarin cocuklari teyzesi ve cocuklari kaynanamin görümceleri ve cocuklari...100 kisiyi buluruz vallahi...ben misafiri cok severim aslinda ama hepsi birden olunca sevmiyorum..hem isten gücten ilgi gösteremiyorum hem cok telas ses oluyor herkes birbirinden rahatsiz oluyor yani bana herkes gelsin cok isterim ama parca parca gelsinler...ki bende ilgi gösterebileyin hizmet hürmet yapayim...yemeklerim az az ama cok cesit olsun...kiz sirf esimin ailesi hepberaber dügüne gittigimizde masalarin en azindan üctebirini dolduruyoruzabooooo 25-30 kişi mi çok degıl mı yaw düğün yemeği mi vereceksiniz :)) Alah kolaylık versin valla
sagol canim..zaten mangal isi biraz uzak duruyor..alerjim var saatlerce basinda duramam.1-2 aile olsa neysede iki karton kanat pisirmem gerekir o durumda günlerce kasinir dururum herhalde..ama duruma bakacagim artiksen hızlı hatunsun hepsini halledersinn güveniyorum sana.. mangalı da yapmayıver idare etsinler cnm fırın yemeğiyle. zaten başında 4 çocuk 1 koca var bi de o kadar kişiyle mi uğraşacaksın:)
o spor nasıl bi spor lesie mi ne o bn bilmiyorum :)
size dünkü komedi sporumu anlatayım:)) bu aralar pek spor yapasım gelmiyor. ben de leslie bakayım değişiklik olsun dedim. 2 günden beri onu yapıyorum zevklide oluyor. neyse dün eşimle birlikteydim. dedim ki sen bana desteksin değil mi diyetimde o da tabi öyle dedi. hakkını yemeyim hep destek oldu sağolsun. belkide onun sayesinde hedefime ulaşacağım. neyse dedim ki gel bbirlikte yapalım madem desteksin. tamam dedi. başladık leslie yapmaya. kadının bacakları kalın ya sanırım kas. diyorki ronaldino kasımı ne:)) sonra bir iki dakika sonra aşkım bacak naklini yapmayı başarmışlar öyle mi hımm derken baksana kadına ronaldinonun bacaklarını nakletmişler:)) tip tip hareketler yaptı durdu gülmekten doğru dürüst yapamadım. ama o kadından daha çok aherket ettik yani:)) saçma sapan oldu:) dedim bi daha senle yapmıcam:)
ay ben tuluma bayiliyorum ama 10 kilo daha vermeden hayyatta giyemem..tipim kurtarmiyor...canim cok güzel ama ben bu rengi sevmiyorum..model cok güzel
ay ne güzel. benimki is bile yaptirmiyor bana..evde oldumu yaninda oturacagim cayini kahvesini verecegim..yürüyüsü bile zor cikariyorum aradan..burada ihlamurlar cicek acti..annem icin toplayip kurutayim dedim..türkiyedede cok pahali haa.atladim bisiklete kizlarla gidecem adam bin dereden su getirdi gitmeyeyim diye...dedim bir haftaya kalmaz cicek falan biter..birde yagmur firtina...dedim hava güzelken ciceklerde mis gibbi kokuyorken toplayayim..10 kere tel acti nerde kaldin diye..bana git gez diyor..evden cikincada adam dakka sayiyor:))) ne yarli ne yarsiz olmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?