valla bende böyle durumlarda aksamdan baslarim isi gücü bitirmeye..annen gibi cocuklarada veririm görevi...düsünsene bodrum katta kadar topladim temizledim.dün 6 makine camasir yikadim kuruttum katladim..bahcedeki saksilara kadar sildim pakladim...bugün sadece evi söyle bir süpürür siler alisveris islerini yapar kanatlari soslar salatayi yapar ...yahu pek isim yok diyecektim ne kadar cok isim varmis yazarken hissettim
bacim bunlar sadece esimin bacilari anasi ve aileleri..yani is mangala dökülürse birde esimin dayisi ve evli cocuklari birde onlarin cocuklari teyzesi ve cocuklari kaynanamin görümceleri ve cocuklari...100 kisiyi buluruz vallahi...ben misafiri cok severim aslinda ama hepsi birden olunca sevmiyorum..hem isten gücten ilgi gösteremiyorum hem cok telas ses oluyor herkes birbirinden rahatsiz oluyor yani bana herkes gelsin cok isterim ama parca parca gelsinler...ki bende ilgi gösterebileyin hizmet hürmet yapayim...yemeklerim az az ama cok cesit olsun...kiz sirf esimin ailesi hepberaber dügüne gittigimizde masalarin en azindan üctebirini dolduruyoruz
6-7 araba pespese dügüne gidiyoruz..yani birde havlu baglasalar dügün sahibinin süper komvoyu olur:)))))))
sagol canim..zaten mangal isi biraz uzak duruyor..alerjim var saatlerce basinda duramam.1-2 aile olsa neysede iki karton kanat pisirmem gerekir o durumda günlerce kasinir dururum herhalde..ama duruma bakacagim artik
ay ben tuluma bayiliyorum ama 10 kilo daha vermeden hayyatta giyemem..tipim kurtarmiyor...canim cok güzel ama ben bu rengi sevmiyorum..model cok güzel
kizlar ben kacarim..gidip kizi kaldirayim uyanasi yok bugün...aksama girerim giremesemde yarin sabah bu saatlerde burdayim nasilsa..hepinizi öptüm
kizlar ben kacarim..gidip kizi kaldirayim uyanasi yok bugün...aksama girerim giremesemde yarin sabah bu saatlerde burdayim nasilsa..hepinizi öptüm
kiz sen kocani biraz daha anlatirsan ben bu herifi bosarim haberin olasenin koca aynı babam gibi. annemsiz markete bile gitmez o kadar yani. yapışık ikiz gibiler:)) ama benim eşim bana çok saygı duyuyor saolsun tabi ben de ona. yanımda olmak istediğinde bana uyum sağlıyor. ne yapıyorsam işin ucundan kendide tutuyor. birkaç gündür beraber kalıyoruz. ütü yapmaya kaktım pek beceremem o da biliyor elimden aldı ben yaparım sen hazırlan dedi çok hoşuma gitti:))) umarım hep böyle devam eder..
cnm benim dışarıda spor yapma imkanım sıfır. ev desen emanet gibi yaşıyorum tayinciyim spor malzemesi pek alamıyorum. önce ip atlıyordum plates falan yapıyordum sıkıkldım. baktım kızlar hep leslie yapıyor evde merak ettim baktım netten. çok zevkli görünüyordu ev net yoktu yapamıyordum şimdi net var yapıyorum. evde yürüyüş ve birkaç tane egzersizi bir arada yaptırıyor bir kadın. yaza nete leslie diye çıkar. ben 2 mill yapıyorum ancak daha yeniyim:)
bu gün berayimin dogum günü...bahtin acik sansin bol sagligin aklin yerinde olsun minigim..hayat seni yormasin...allahim verecegi dert keder sikintinin yaninda sabrida gücüde versin..dünyaya gelisin benden sonra ama gidisin benden önce olmasin..alnin ak basin dik vicdanin rahat yasa insallah
cnm benim dışarıda spor yapma imkanım sıfır. ev desen emanet gibi yaşıyorum tayinciyim spor malzemesi pek alamıyorum. önce ip atlıyordum plates falan yapıyordum sıkıkldım. baktım kızlar hep leslie yapıyor evde merak ettim baktım netten. çok zevkli görünüyordu ev net yoktu yapamıyordum şimdi net var yapıyorum. evde yürüyüş ve birkaç tane egzersizi bir arada yaptırıyor bir kadın. yaza nete leslie diye çıkar. ben 2 mill yapıyorum ancak daha yeniyim:)
Npıyorsunuz kizlar öznurcum kolay gelsin canim baya bi kalabalik olacaksiniz anlasilan kahvalti yapmam gerekli ama hic canim istemiyor ben yanlizim ben yanlizim yanlizim kizim kursta esim izmire gitti dizinden problemi icin muayene olmak icin acimmm
Npıyorsunuz kizlar öznurcum kolay gelsin canim baya bi kalabalik olacaksiniz anlasilan kahvalti yapmam gerekli ama hic canim istemiyor ben yanlizim ben yanlizim yanlizim kizim kursta esim izmire gitti dizinden problemi icin muayene olmak icin acimmm
napalım cnm hem iş hem muhabbet zaman geçiriyoruz. aaa diyette öğün atlamak iyi değil biliyorsun cnm. hadi şöyle güzel bir çay demle. hazırla bişeyler afiyetle yene.senin canın sıkkın bu aralar. bu kadar yorma kafanı ne kadar düşünsende ne olacaksa olur. dilerim olan şey en hayırlısı olur cnm hakkınızda. toparlan birazcık yalnız değilsin ailen yanında bizler burdayız. tensel temasımız olmasa da yüreklerimiz her an yanında..
napalım cnm hem iş hem muhabbet zaman geçiriyoruz. aaa diyette öğün atlamak iyi değil biliyorsun cnm. hadi şöyle güzel bir çay demle. hazırla bişeyler afiyetle yene.senin canın sıkkın bu aralar. bu kadar yorma kafanı ne kadar düşünsende ne olacaksa olur. dilerim olan şey en hayırlısı olur cnm hakkınızda. toparlan birazcık yalnız değilsin ailen yanında bizler burdayız. tensel temasımız olmasa da yüreklerimiz her an yanında..
Arkadaşlar Merhaba..
Ben de zayıflamak istiyorum 80.5 Kg..1.69 boyum.
26 yaşındayım..Bu yaşıma kadar arada kısa süreli olarak verdiğim kilolarım dışında hep kiloluydum ama doğumdan sonra hayatımda gördüğüm en fazla kiloyu tartıda gördüm..85 kiloya kadar çıktımArtık zayıflamak istiyorum..Ocak ayından beri B-fite gidiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 5 kg verdim ve biraz inceldim.Fakat hedefim 63 kg..Bu hedefe ulaşmak için ben de sizlerle beraber zayıflamak istiyorum..
kiz sen kocani biraz daha anlatirsan ben bu herifi bosarim haberin olabizimki kirk yil gecse yapmaz bunlari..birde sabah ekmek hazirlatiyor iste yemek icin..anam birak bana yemek ütü yapmayi..onun olsun..cenesini tuttsum mizmizlik etmesin gene raziyim o derece yani...
canım sen hedefıne ulasınca yıne gırersın demı hepdesteklerıne ihtıyacımız var
öğlen ki menüm ;domates çorbası,yoğurt ve karpuz dolma varmış yemeyecegım bu kadarı kafi :)
Arkadaşlar Merhaba..
Ben de zayıflamak istiyorum 80.5 Kg..1.69 boyum.
26 yaşındayım..Bu yaşıma kadar arada kısa süreli olarak verdiğim kilolarım dışında hep kiloluydum ama doğumdan sonra hayatımda gördüğüm en fazla kiloyu tartıda gördüm..85 kiloya kadar çıktımArtık zayıflamak istiyorum..Ocak ayından beri B-fite gidiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 5 kg verdim ve biraz inceldim.Fakat hedefim 63 kg..Bu hedefe ulaşmak için ben de sizlerle beraber zayıflamak istiyorum..
Hoşbuldum..Çok teşekkür ederim..Umarım zayıflamama yardımcı olur buradan aldığım motivasyon..
Zayıflayanların resimlerine baktım ve çok heveslendim..
Yememe dikkat etmek ve spor yapmak dışında..Kilo vermemi hızlandıracak neler yapabilirim başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?