80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolaylık versin canım maşallah bitirmişsin isi söyle bi toplayın al kızını aışverişi halledin gelin 2 elden girin biter canım inşallah tabi misafir ne kadar çok olursa ilgi göstermek o kadar zor oluyo

ay ben tuluma bayiliyorum ama 10 kilo daha vermeden hayyatta giyemem..tipim kurtarmiyor...canim cok güzel ama ben bu rengi sevmiyorum..model cok güzel

ilk defa tulum giyeceğim. bu sıralar sarı renge takmış durumdayım:)) bi de 1 beden büyük bu tulum bana bakalım nasıl olacak. modeli bol diye iyi olur diyorum ama gelince bakarız. canım sue sue senin fotonu paylaşmıştı bence tipin gayet müsait bunu giymeye. sana ne giysen yakışır Maşallahın var senin..

kiz sen kocani biraz daha anlatirsan ben bu herifi bosarim haberin ola bizimki kirk yil gecse yapmaz bunlari..birde sabah ekmek hazirlatiyor iste yemek icin..anam birak bana yemek ütü yapmayi..onun olsun..cenesini tuttsum mizmizlik etmesin gene raziyim o derece yani...

hım anladım şimdi :) bnde diyorum bu ne :)

Günaydin kizlar bereycim dogum günün kutlu olsun hayat sana hep güzellikler getirsin kuzucumm

hım anladım şimdi :) bnde diyorum bu ne :)

Npıyorsunuz kizlar öznurcum kolay gelsin canim baya bi kalabalik olacaksiniz anlasilan kahvalti yapmam gerekli ama hic canim istemiyor ben yanlizim ben yanlizim yanlizim kizim kursta esim izmire gitti dizinden problemi icin muayene olmak icin acimmm

çok geçmiş olsun geç olmadan birseyler ye karamsar olma lütfen

napalım cnm hem iş hem muhabbet zaman geçiriyoruz. aaa diyette öğün atlamak iyi değil biliyorsun cnm. hadi şöyle güzel bir çay demle. hazırla bişeyler afiyetle yene.senin canın sıkkın bu aralar. bu kadar yorma kafanı ne kadar düşünsende ne olacaksa olur. dilerim olan şey en hayırlısı olur cnm hakkınızda. toparlan birazcık yalnız değilsin ailen yanında bizler burdayız. tensel temasımız olmasa da yüreklerimiz her an yanında..

ewt biz burdayız elimizden geldiğince destek oluruz :) sen morelini yüksek tut umarım hersey yoluna en kısa surede gırer

canım sen hedefıne ulasınca yıne gırersın demı hep desteklerıne ihtıyacımız var

Arkadaşlar Merhaba..
Ben de zayıflamak istiyorum 80.5 Kg..1.69 boyum.
26 yaşındayım..Bu yaşıma kadar arada kısa süreli olarak verdiğim kilolarım dışında hep kiloluydum ama doğumdan sonra hayatımda gördüğüm en fazla kiloyu tartıda gördüm..85 kiloya kadar çıktım Artık zayıflamak istiyorum..Ocak ayından beri B-fite gidiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 5 kg verdim ve biraz inceldim.Fakat hedefim 63 kg..Bu hedefe ulaşmak için ben de sizlerle beraber zayıflamak istiyorum..

hosgeldın aramıza gayet iyi bir karar yaptın aramıza katılarak

Hoşbuldum..Çok teşekkür ederim..Umarım zayıflamama yardımcı olur buradan aldığım motivasyon..
Zayıflayanların resimlerine baktım ve çok heveslendim..
Yememe dikkat etmek ve spor yapmak dışında..Kilo vermemi hızlandıracak neler yapabilirim başka?

nazar etmeyim di mi:)) ama gözümü çok korkutmuştu çevremdekiler evlilik öcü gibi geliyordu. meğer insandan insana fark oluyormuş. tabi senelerin önemi de var. zaman geçtikçe insanlar laçkalaşabiliyor. Allah herkesin evine huzur yağdırsın her daim..

canım sen hedefıne ulasınca yıne gırersın demı hep desteklerıne ihtıyacımız var

netim olduğu sürece takip ederim cnm burayı.. kilo almaktan korkuyorum baya.

öğlen ki menüm ;domates çorbası,yoğurt ve karpuz dolma varmış yemeyecegım bu kadarı kafi :)

çok güzel olmuş cnm. dolma pirinçliyse acıktırı zaten. o yüzden yememen isabet olmuş..

ne güzel sen çocuk doğurmuşsun da böle kilo almışsın. ben dikkatsizliğim yüzünden almıştım bütün kiloları( neyseki verdim. sen de bizlerin menülerine bakarak düşük kalorili bir menü oluşturup her gün bizimle paylaşırsan vereceksindir kilolarını. hoş geldin aramıza..

kesinlikle çok iyi motive ediyo sürekli paylaşım yapıp fikir almak diyetine sadık olup düzenli spor yeterli dir aaaa birde su çok önemli yeşil çay da tüketmek de fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…