- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.330
- 798
bugünkü menümü de yzayım
sabah
1 dilim denge ekmek
1 sahanda yumurta
az lor
öğlen
1 simit
1 ayran
ara
form bisküvi 3 tane
akşam
5 yemek kaşığı tavuk sote
1 kase yoğurtlu semizotu
1 dilim denge ekmek
ara
1 nescafe (2si birarada)
bende 83 kiloyum ve kilo vermek istiyorum selamlar
bugün bunları yedim mesela;
08:00 1 fincan şekersiz çay+1 simit içinde beyaz peynir domates vardı
10:00-3 tane kepekli grissini
10.30-1 fincan papatya çayı
12:40-yarım tabak patates oturtma-1 kase yoğurt-2 dilim kepek ekmek-yarım domates+yarım salatalık söğüş..
15:00-3 tane kepekli grissini
16:00-1 fincan ada çayı
ve şu ana kadar 2400 ml su içtim..
akşam da çorba ve salata yicem annemlerde yemek yiyoruz yemekte ne var bilmiyıorum ama sulu sebze yemeği varsa 3 kaşık da ondan yicem..
akşamlar 18:00-18:45 arası b-fite gidiyorum.
saat 19:00da da akşam yemeği yiyorum akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemiyrum sadece su içiyorum..
ama bundan sonra 1 kase meyve slatası üzerine 2 kaşık yoğurt ve bal gezdircem toksin atıcı özelliği var..onu yicem saat 21:00 gibi..
Hata yaptığım yer varsa söyleyin banaa:)
yemeği 7 de yiyorum diye zaman geçsin dedim bir de kızım o saatlerde uyumuş oluyor dan o yüzden rahat rahat yerim yoksa durmuyo hiç :)
olmazsa 20:30 da yerim..
bu gün berayimin dogum günü...bahtin acik sansin bol sagligin aklin yerinde olsun minigim..hayat seni yormasin...allahim verecegi dert keder sikintinin yaninda sabrida gücüde versin..dünyaya gelisin benden sonra ama gidisin benden önce olmasin..alnin ak basin dik vicdanin rahat yasa insallah
hoşgeldinnnnnkızlar bende geldim..boy:165 kilo 87.9 bu gün itibari ile....
midem agrıyo biraz az yedigim için galiba bir de her gun tartılma huyumu bırakmam lazım takıntı yaptım
tartılma hepimizde var malesef ama ben tartılınca artıda çıkarsam öbür gün kasıyorum kendimisorma ya o kötü huy bendede var...gidip tedavimi olsak ne
yyaaa yan balkonda mangal yapıyolar eve duman doldu sizin oralar geniş tabii amcam var yani eşimin amcası dortmundda netten görüştüğümüzde bahçeleri filan gösteriyo süperrrmesajini almisim cevabini yazmamisim.sorma dayanamadim yedim..zatem animda meyvecanavarligida var...haklisin aciktikca yedim yedikcede aciktim...neyse bakalim bu gün nasil olacak..disarda simsek cakiyor sagnak yagmur basladi...buda demek oluyorki mangal isi yatti:))
tulum çok güzel ben sarının bi ton açığını seviyorumm
hoşgeldinnnn azmin daim olsunArkadaşlar Merhaba..
Ben de zayıflamak istiyorum 80.5 Kg..1.69 boyum.
26 yaşındayım..Bu yaşıma kadar arada kısa süreli olarak verdiğim kilolarım dışında hep kiloluydum ama doğumdan sonra hayatımda gördüğüm en fazla kiloyu tartıda gördüm..85 kiloya kadar çıktımArtık zayıflamak istiyorum..Ocak ayından beri B-fite gidiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 5 kg verdim ve biraz inceldim.Fakat hedefim 63 kg..Bu hedefe ulaşmak için ben de sizlerle beraber zayıflamak istiyorum..
sende hoşgeldin canımmmbende 83 kiloyum ve kilo vermek istiyorum selamlar
menümmmm
sabah yarım dlm ekmek,peynir, 1 tatlı kaş. bal
ara nescafe 1 kurabiye
öğle: etli türlü,corba, 3 kaş. bulgur pilvı
ara : 6 kiraz
akşam: hiç bişey yemek istemedim onun için zorla yogurda salat, 1 kabak,1 kaş. mısır,2 tane salad turşusu
karışştırıp yedim
ara: çay 3 fındık
3 lt su 100 mekik spor yapamıyorum yaaaaa yeşil çay
kısaltmalarına bayıldım :) 100 mekik süper ya
mekin faydası var demı karın bolgesi için
oluyo tabii cnm 1 ay oncekı tısort tume gıremezken şimdi bolluk bıle oldu ben cok memnunum mekıkten bıraz zor ama katlanmak gerek
tam mekik mi çekiyosun canımmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?