80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ei aksamlar kizlarrrrrr Rabbim biran önce su sıkıntılar son bulur insaallah hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun kizlar esim carsamba günü dizinden ameliyat olacak bende basinda tabiiki bu hafta menude paylasamadim zaten haftaya insaallah hersey bi nebze duzelmis sekilde girerim ve birincilik icin öznurla yarisirim

Menumu yazayim genede

Sabah 2 dilim ekmek peynir biberle yapilmis tost 1 seftali
Ara 3 kaşik ayran
Ara 2 lokum
Aksam haslanmis 1 tane misir
Ara karpuz yiyebilirim

3 litre su esimle 1 saat tempolu yürüyüş yaptik lokumu sormayin bianda yedim gitti

• menüm sabah iki dilim kasar ve kahve
  • öglen yogurt bir kase
  • ikindi aksama yakin iki dilim hindi kizartilmis,dometes salatasi .bir tabak (sari ) karpuz
  • bir bucuk litre su

geçmiş olsun canımmm sizin olaylar noldu??

slm canlarımm naslsnzzz ben iim oburluk dısında valla kızlar saldıkça saldım bi haftadır falan bi de hast.deydik annem agır bronşt oldu ben de yannda refakatçi kaldım e hast.yemeklerini de yiyemedm hep abur cubur babam taşıdı çarşıdan bugun toparladım çok şükür sporu da bıraktım cunku üç ay doldu o yuzden salsam ble cabuk toparlamam şart en azından hamileliğe kadar ... bu aradas son iki hapım sonra adet beklencek bi igneler başlıcak heyecnylm bunn için çok tam da semnerler bitecegi zaman olcak tedavi o da ii olcak ...histeroskopiden sonra on gundur bi pıhtılar gelıodu onu mrk edıodm bugun sordum merkeze çok normal dedi hemşre adete kadar olurmş o ...Allah hepmizin gonlune göre versn butun isteyen akrdaslarım hepmz hamiş kalsak da brlkte büyütsek göbüşlerimizi ne guzel olur ya Allahım duy sesimi ..

of anam ayaklarimin tabanlari agriyor..allahim ne gündü beeeeee...özet geciyorum:sabah kahvaltidan sonra kizimi aldim essene carsiya gezmeye gittim.nasilsa is yok aksamada firina kanat atarim diye rahat rahat magza magza gezdik..saat 13.30 du eve dönerken esim aradi..gel beni isten al diye...cocugun dogumgünü var diye erken birakmis isi...o andan itibaren bir kosturmacaya girdim sormayin..esin yagmur yokmus diyince mangal yapmaya karar verdim..esimin sülalesinden secmece birdolu millet davet ettim..dedim onu cagirsam oteki küser buna desen o umar..mecbur pespese aradim milleti.gittim kasap bakkal alisverislerini hallettim..kosa kosa eve gel...evi bastanayagi sildim süpürdüm..alt katin camlarini sildim..tam 10 kilo kanat temizleyip sosladim...patlican kebabinin icini patlicanlarini hazirladim..cacikti pilavdi derken kaynamam aradi..gelin bizi alin diye..esimde bu arada atesi yakti ..patlicanlari falan közledi..yapmaz dedim ya sabah adam kendiliginden yapti valla...bosa dememisler kocamla cocugum yapmaz deme diye :)) birden millet dolustu..tam 33 kisi vardi..masa masa yemekler indi kalkti valla...bittim ama cokta güzel gecti...havada acildi...simdi odunlu semaverimde cayim kayniyor..adam yatti.cocuklar yatti..bahcede kafami dinliyorum..vede ayaklarimin tabanini dinlendiriyorum

insallah canim insallah..yürekten diliyorum..

amin aminnn
inşallah herkese nasip eder Rabbim bu duyguyu.umarım tedavin hayırlı sonuçlanır

bacımmm sen ne etmişsin böyle vallahi okuyunca gözlerim böyle oldu 10 kilo kanat ve 33 kişi
maşallah diyorum sana becerikli kadının hali başka işte

kizlar sicagi sicagina resimleri yüklüyorum..beni tanirsiniz herhalde:)) is tulumuyla gezen esim:) sari tisörtlü kivircik kizim.cizgili tisörtlü büyük kizim..avi gömler beyaz pantolunlu olan oglum..geriside akrabalarimiz..sisman orta yaslarda olan kadinda kaynanam..manglin basinda resmide var:))

sagol canim öyleyimdir dermisim:)) saka biryanada sadece 10 kilo kanatla kalmadiki yaninda patlican kebaplari köfteler pirzolalar vardi ayiptir söylemeside...

kizlar bu gün menü yazamayacagim kusura bakmayin...öyle oturupta bu öglen bu aksam diyebilecegim münüm olamadi...agzim hic bos durmadi ama karnimda tok degil..bir tuhaf birsey iste..ama en azindan 5 kanat yemisimdir 4 saat icinde..birde bir dilim pastayi hatirliyorum ama arada cerezler meyveler hak getire yani...hatta bir bardak kola bile ictim...ben masumum..benim sucum yok..kendimde degildim...ne yaptigimi bilmiyorum...dumandan zehirlenmisim kafam hos olmus..baska bahanelerde gerekiyorsa söyleyin yazayim

kazan mübarek olsun .büyük kizin ayni sen .orta cok tatli masallah .en kücügüde prenses elbisesi falan ne güzel yakismiss masalllah diyelim nazar degmesin .esin le birbirine benziyorsun .kayinvaliden esin cok cok benziyorlar . ama cok cok kilolu .. pasta lar falan cesit cesit kesin iki dilim yemissindir.bir sürü de hediyesi olmusturr.canim benim ne kadar sevinmistir .. güzel bir gün gecirmissin ...artik bir sene sonraa .

dogru diyorsun..büyük kizi bana cok benzetirler..esimlede benzesiriz,..nasilsa hala kizi dayiogluyuz:)) elbisesini bu gün aldim..hani rahat rahat gezmistim ya nasilsa dogumgünü yapmiyorum diye..kiz makyaj bile yapamadim telastan..dudagimdaki ucuk resimlerde bile siritiyor.evet ailecek kilolular..gerci bizde ama esimin ailesi siniri gecmis durumda..ne yedigimi vallahi hatirlamiyorum..oturup yemedigim icin gelip gidip catalladigim icin:)) evet hediyeden cok parasi oldu:))) burada adet olmus para veriliyor böyle seylerde...

adaşım kız ben de olsam ya o bahcede sennle bir faceteki fotolara bakıorm hemennn

merhabalarrr
kilo verme konusunda önünde uzun bi yol olanlardanım ,doğum yapalı 5 ay oldu ve 160 boyunda 84 kiloyum (
sütüm yetmesede hala emziriyorum sadece sıvıların süt yaptını kendi bünyemdede gördüğümden artık zayıflamak isiyorum 3 gündür yediklerimi azaltıp öğün sıklaştırmaya çalışsamda yemek yeme olayını hep geçiştiriyorum çünkü genelde evde yalnızım ve yalnızken kendime bişiler hazırlayasım yok,bu dönemde neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
bekarken kk daki arkadaşlarla motive olup epey vermştim ama şimdi evli ve çocukluum ve nedense kendimi boşluyorum (
3 haftada 2 düğün birden olunca ve giyecek bişi bulamayınca moralim iyice bozuldu,umarım eskisi gibi motive olurda kilo verebilirim 60ları görmek ilk hedefim

cnm menün çok fazla karbonhidrat içeriyor. menünü beğenmedim üzgünüm. lütfen kızma bana. öncelikle yolun daha başlarındasın. biraz daha fazla özen göstermelisin. çünkü zamanla sıkılıyor insan zaten. simit yemişsin sabah. bu 4 dilim ekmek demek. ara da meyve, yoğurt, süt, leblebi gibi şeyler tüketmen daha iyi olacaktı. çünkü grissini de karbonhidrat. öğlen sebze yemeği tercih etmen gerekirdi. patates nişasta yani şeker. ikinci arada da karbonhidrat olmuş. en son aranın saati iyi bence. ben 21.30 gibi falan yapıyorum bi zararını da görmedim. hımm meyve yerken çeşitlendirme meyveni. sadece 1 meyve tercih et. onun da fazlası şeker deposu sonra da yağ demek çünkü. biraz eleştirdim ama tamamen yardımcı olmak amaçlı..

teşekkür ederim. ben de şeklini çok beğendim. renk olarak da tek bu renk vardı. bi de sarıya taktım bu sene nedense:))

cnm menün iyi hoş da turşu gibi tuzlu besinler tüketme. bir gün sonra seni artı gösterir. turşuyu diyet sırasında hayatından tamamen çıkar.

menün gayet güzel cnm.

menünü beğendim cnm. ama daha önce de demiştim dolma gibi yemekleri öğlen tüketmen de fayda var. ama insan da akşam ailecek güzel güzel yemek istiyor di mi:)

cnm menün saçma sapan olmuş. sanırım moralin bozuk ondan böyle ara ara atıştırdın. eşin için de geçmiş olsun Allah şifa versin. sen de toparlan hiçbir şey için insanın kendini yıpratmasına değmez.. iyi düşün iyi olsun.

• menüm sabah iki dilim kasar ve kahve
  • öglen yogurt bir kase
  • ikindi aksama yakin iki dilim hindi kizartilmis,dometes salatasi .bir tabak (sari ) karpuz
  • bir bucuk litre su

çok çok az yemişsin cnm. ekmek hiç olmazsa gün içerisin 1 dilim tüket. günün enerjisini ondan alacaksın çünkü.

cnm öncelikle öğün atlama. ve kendini çok kısma bak bebişin var. günde 6 öğün yap muhakkak. sen avantajlısın emziriyorsun. daha çabuk kilo verirsin. şöyle beslenmeye çalış
sabah: 1 dilim ekmekle ya da 2 de olabilir klasik kahvaltı
ara: 1 meyve, süt, yoğurt, leblebi,fındık, badem, grissini (bunlardan bir tanesiyle ara öğün yap)
öğlen: et ya da sebze yemeği 1 porsiyon, 1 dilim ekmek, salata ya da yoğurt
ara: diğer aradakilerden bir tanesi
akşam: öğlen et yediysen sebze sebze yediysen et şeklinde.
pilav olarak pirinci çok tercih etme. çabucak acıktırı. pilav yersin 4 kaşığı geçme ve o öğün ekmek yeme
ara: diğer aralardan bir tanesi
yatarken de kendini aç hissederse süt içebilirsin.
tatlı ihtiyacını kuru meyvelerden gidermeye çalış. ya da sütlü tatlı tercih edebilirsin.
bizler burda diyetisyen değiliz ama biraz tecrübelerimiz var. en güzeli diyetisyene gitmek ama gitme olanağın yoksa bunları deneyebilirsin.. ama dediğim gibi kendini kasma bebeğin çok küçük daha..

yine direkt lafa daldım kusura bakmayın kızlar günaydın mutlu bir gün diliyorum herkese.. bu aralar ben de baya problem yaşıyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen. bi de kamile detoksa başladı yok oldu. inşallah kötü bir şey yokturrr. göremiyorum hiççç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…