Ei aksamlar kizlarrrrrr Rabbim biran önce su sıkıntılar son bulur insaallah hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun kizlar esim carsamba günü dizinden ameliyat olacak bende basinda tabiiki bu hafta menude paylasamadim zaten haftaya insaallah hersey bi nebze duzelmis sekilde girerim ve birincilik icin öznurla yarisirim
insallah canim insallah..yürekten diliyorum..slm canlarımm naslsnzzz ben iim oburluk dısında valla kızlar saldıkça saldım bi haftadır falan bi de hast.deydik annem agır bronşt oldu ben de yannda refakatçi kaldım e hast.yemeklerini de yiyemedm hep abur cubur babam taşıdı çarşıdan bugun toparladım çok şükür sporu da bıraktım cunku üç ay doldu o yuzden salsam ble cabuk toparlamam şart en azından hamileliğe kadar ... bu aradas son iki hapım sonra adet beklencek bi igneler başlıcak heyecnylm bunn için çok tam da semnerler bitecegi zaman olcak tedavi o da ii olcak ...histeroskopiden sonra on gundur bi pıhtılar gelıodu onu mrk edıodm bugun sordum merkeze çok normal dedi hemşre adete kadar olurmş o ...Allah hepmizin gonlune göre versn butun isteyen akrdaslarım hepmz hamiş kalsak da brlkte büyütsek göbüşlerimizi ne guzel olur ya Allahım duy sesimi ..
slm canlarımm naslsnzzz ben iim oburluk dısında valla kızlar saldıkça saldım bi haftadır falan bi de hast.deydik annem agır bronşt oldu ben de yannda refakatçi kaldım e hast.yemeklerini de yiyemedm hep abur cubur babam taşıdı çarşıdan bugun toparladım çok şükür sporu da bıraktım cunku üç ay doldu o yuzden salsam ble cabuk toparlamam şart en azından hamileliğe kadar ... bu aradas son iki hapım sonra adet beklencek bi igneler başlıcak heyecnylm bunn için çok tam da semnerler bitecegi zaman olcak tedavi o da ii olcak ...histeroskopiden sonra on gundur bi pıhtılar gelıodu onu mrk edıodm bugun sordum merkeze çok normal dedi hemşre adete kadar olurmş o ...Allah hepmizin gonlune göre versn butun isteyen akrdaslarım hepmz hamiş kalsak da brlkte büyütsek göbüşlerimizi ne guzel olur ya Allahım duy sesimi ..
of anam ayaklarimin tabanlari agriyor..allahim ne gündü beeeeee...özet geciyorum:sabah kahvaltidan sonra kizimi aldim essene carsiya gezmeye gittim.nasilsa is yok aksamada firina kanat atarim diye rahat rahat magza magza gezdik..saat 13.30 du eve dönerken esim aradi..gel beni isten al diye...cocugun dogumgünü var diye erken birakmis isi...o andan itibaren bir kosturmacaya girdim sormayin..esin yagmur yokmus diyince mangal yapmaya karar verdim..esimin sülalesinden secmece birdolu millet davet ettim..dedim onu cagirsam oteki küser buna desen o umar..mecbur pespese aradim milleti.gittim kasap bakkal alisverislerini hallettim..kosa kosa eve gel...evi bastanayagi sildim süpürdüm..alt katin camlarini sildim..tam 10 kilo kanat temizleyip sosladim...patlican kebabinin icini patlicanlarini hazirladim..cacikti pilavdi derken kaynamam aradi..gelin bizi alin diye..esimde bu arada atesi yakti ..patlicanlari falan közledi..yapmaz dedim ya sabah adam kendiliginden yapti valla...bosa dememisler kocamla cocugum yapmaz deme diye :)) birden millet dolustu..tam 33 kisi vardi..masa masa yemekler indi kalkti valla...bittim ama cokta güzel gecti...havada acildi...simdi odunlu semaverimde cayim kayniyor..adam yatti.cocuklar yatti..bahcede kafami dinliyorum..vede ayaklarimin tabanini dinlendiriyorum
sagol canim öyleyimdir dermisim:)) saka biryanada sadece 10 kilo kanatla kalmadiki yaninda patlican kebaplari köfteler pirzolalar vardi ayiptir söylemeside...amin aminnn
inşallah herkese nasip eder Rabbim bu duyguyu.umarım tedavin hayırlı sonuçlanır
bacımmm sen ne etmişsin böyle vallahi okuyunca gözlerim böyle oldu10 kilo kanat ve 33 kişi
maşallah diyorum sanabecerikli kadının hali başka işte
kizlar sicagi sicagina resimleri yüklüyorum..beni tanirsiniz herhalde:)) is tulumuyla gezen esim:) sari tisörtlü kivircik kizim.cizgili tisörtlü büyük kizim..avi gömler beyaz pantolunlu olan oglum..geriside akrabalarimiz..sisman orta yaslarda olan kadinda kaynanam..manglin basinda resmide var:))
kazan mübarek olsun .büyük kizin ayni sen .orta cok tatli masallah .en kücügüde prenses elbisesi falan ne güzel yakismiss masalllah diyelim nazar degmesin .esin le birbirine benziyorsun .kayinvaliden esin cok cok benziyorlar . ama cok cok kilolu .. pasta lar falan cesit cesit kesin iki dilim yemissindir.bir sürü de hediyesi olmusturr.canim benim ne kadar sevinmistir .. güzel bir gün gecirmissin ...artik bir sene sonraa .
of anam ayaklarimin tabanlari agriyor..allahim ne gündü beeeeee...özet geciyorum:sabah kahvaltidan sonra kizimi aldim essene carsiya gezmeye gittim.nasilsa is yok aksamada firina kanat atarim diye rahat rahat magza magza gezdik..saat 13.30 du eve dönerken esim aradi..gel beni isten al diye...cocugun dogumgünü var diye erken birakmis isi...o andan itibaren bir kosturmacaya girdim sormayin..esin yagmur yokmus diyince mangal yapmaya karar verdim..esimin sülalesinden secmece birdolu millet davet ettim..dedim onu cagirsam oteki küser buna desen o umar..mecbur pespese aradim milleti.gittim kasap bakkal alisverislerini hallettim..kosa kosa eve gel...evi bastanayagi sildim süpürdüm..alt katin camlarini sildim..tam 10 kilo kanat temizleyip sosladim...patlican kebabinin icini patlicanlarini hazirladim..cacikti pilavdi derken kaynamam aradi..gelin bizi alin diye..esimde bu arada atesi yakti ..patlicanlari falan közledi..yapmaz dedim ya sabah adam kendiliginden yapti valla...bosa dememisler kocamla cocugum yapmaz deme diye :)) birden millet dolustu..tam 33 kisi vardi..masa masa yemekler indi kalkti valla...bittim ama cokta güzel gecti...havada acildi...simdi odunlu semaverimde cayim kayniyor..adam yatti.cocuklar yatti..bahcede kafami dinliyorum..vede ayaklarimin tabanini dinlendiriyorum
geçmiş olsun canımmm sizin olaylar noldu??
bugün bunları yedim mesela;
08:00 1 fincan şekersiz çay+1 simit içinde beyaz peynir domates vardı
10:00-3 tane kepekli grissini
10.30-1 fincan papatya çayı
12:40-yarım tabak patates oturtma-1 kase yoğurt-2 dilim kepek ekmek-yarım domates+yarım salatalık söğüş..
15:00-3 tane kepekli grissini
16:00-1 fincan ada çayı
ve şu ana kadar 2400 ml su içtim..
akşam da çorba ve salata yicem annemlerde yemek yiyoruz yemekte ne var bilmiyıorum ama sulu sebze yemeği varsa 3 kaşık da ondan yicem..
akşamlar 18:00-18:45 arası b-fite gidiyorum.
saat 19:00da da akşam yemeği yiyorum akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemiyrum sadece su içiyorum..
ama bundan sonra 1 kase meyve slatası üzerine 2 kaşık yoğurt ve bal gezdircem toksin atıcı özelliği var..onu yicem saat 21:00 gibi..
Hata yaptığım yer varsa söyleyin banaa:)
hoşgeldinnnnn
tartılma hepimizde var malesef ama ben tartılınca artıda çıkarsam öbür gün kasıyorum kendimi
yyaaa yan balkonda mangal yapıyolar eve duman doldu sizin oralar geniş tabii amcam var yani eşimin amcası dortmundda netten görüştüğümüzde bahçeleri filan gösteriyo süperrr
tulum çok güzel ben sarının bi ton açığını seviyorumm
hoşgeldinnnn azmin daim olsun
sende hoşgeldin canımmm
menümmmm
sabah yarım dlm ekmek,peynir, 1 tatlı kaş. bal
ara nescafe 1 kurabiye
öğle: etli türlü,corba, 3 kaş. bulgur pilvı
ara : 6 kiraz
akşam: hiç bişey yemek istemedim onun için zorla yogurda salat, 1 kabak,1 kaş. mısır,2 tane salad turşusu
karışştırıp yedim
ara: çay 3 fındık
3 lt su 100 mekik spor yapamıyorum yaaaaa yeşil çay
iyi akşamlar kızlar,nasıl keyifler,ben bugün evdeydim tüm gün kocişte evde olmayınca ohh kafama göre diyetimi yaptım valla,o evde olunca homili gırtlak durumları oluyo bzde nedense:)
duyum minik kuzunun doğum günü kutlu olsun hayatım,güzel günlerini görürn inş.hayırla...
menümüde yazem bir geçmişe bakıcam;
sabah;2 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 yeşil biber,biraz labne
ara:1 avuç leblebi
öğle:yarım et döner dürüm,1 bardak ayran
ara:1 elma
akşam:1 kase yoğurt,domates,salatalık
ara yapmıcam sabaha azcık hafif kalkmak istiyorum ya inşallah bakalım...
herkese iyiakşamlar bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim b.peynir 4 zeytin 1 tatlı k.bal
ara 2 kayısı
öğlen 4 nuget 1 kase semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 şeftali 6 badem
akşam 1 biber dolma 1 kase semizotlu yoğurt
2 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde
Menumu yazayim genede
Sabah 2 dilim ekmek peynir biberle yapilmis tost 1 seftali
Ara 3 kaşik ayran
Ara 2 lokum
Aksam haslanmis 1 tane misir
Ara karpuz yiyebilirim
3 litre su esimle 1 saat tempolu yürüyüş yaptik lokumu sormayin bianda yedim gitti
- menüm sabah iki dilim kasar ve kahve
- öglen yogurt bir kase
- ikindi aksama yakin iki dilim hindi kizartilmis,dometes salatasi .bir tabak (sari ) karpuz
- bir bucuk litre su
merhabalarrr
kilo verme konusunda önünde uzun bi yol olanlardanım ,doğum yapalı 5 ay oldu ve 160 boyunda 84 kiloyum(
sütüm yetmesede hala emziriyorum sadece sıvıların süt yaptını kendi bünyemdede gördüğümden artık zayıflamak isiyorum 3 gündür yediklerimi azaltıp öğün sıklaştırmaya çalışsamda yemek yeme olayını hep geçiştiriyorum çünkü genelde evde yalnızım ve yalnızken kendime bişiler hazırlayasım yok,bu dönemde neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
bekarken kk daki arkadaşlarla motive olup epey vermştim ama şimdi evli ve çocukluum ve nedense kendimi boşluyorum(
3 haftada 2 düğün birden olunca ve giyecek bişi bulamayınca moralim iyice bozuldu,umarım eskisi gibi motive olurda kilo verebilirim 60ları görmek ilk hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?