80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır inşallah ne oldu iyisin demi dualarımızı eksik etmeyız tabiki de arkadaşım

adaşım kız ben de olsam ya o bahcede sennle bir faceteki fotolara bakıorm hemennn
valla güzel olurdu..laflardik iki lafin belini kirardik..niye böyle derlerse onua anlamam ama adet yerini bulsun iste:))bacaginida kirardik biz:)

Öznurcummm resimler sahane kizlar cok güzel masallah canim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin canim
amin denizcim aminnn..

allah yardimcin olsun canim proplem herevde var isteevet bence merak icindeyim

Günaydın canlar bende kamileyi merak ediyorum yokoldu sonuc bekliyoruz kamileeee nerdesinnnnnnnn
elimize ates alip ormana bakmaya gidelim:))) ya iste teli falan olsa acar bir nerdesin hersey yolundami bacim derdik

Hoşgeldin diyen arkadaşlarım hepinize teşekkürler hoşbuldum tekrardan..
Umarım bu azmim geçmez çünkü bu kez çok hırslandım..Kendimi de şöyle motive ediyorum..Şimdiye kadar zayıf olduğum dönem hep kısa sürdü sonra verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım..Hamileliğimden öncede zayıf değildim ama hamilelikten sonra iyice kilo aldım ve artık 80 kiloyu buldum..(85 dim de 5 kgsunu verdim )
Hiç bir zaman istediğim bedende olamadım ve istediğim şeyi giyemedim..Artık mağazaya gittiğimde elime aldığım ve beğendiğim 4-5 kıyafetin hiçbirini alamadan dönmek istemiyorum..Kabine bir sürü kıyafetle girip üzgün ve eli boş çıkmak artık daha fazla dokunmaya başladı.Kendimle barışık bir insan olmama rağmen artık canım çok sıkılıyor.Yaz ayını çok sevmeme rağmen sırf bu kıyafet meselesi yüzünden yaz gelsin istemiyorum..Ben de artık hantal bi insan olmaktan çıkıp zayıf sportif ve enerjik bi insan olmak istiyorum.Bu kilolar ağırlık yapmaya başladı artık kaldıramıyorum.
Daha ne kadar yaşarım bilmiyorum ama önümde genç olarak yaşayabileceğim istediğim şeyleri giyebileceğim bi bu kdr daha zamanım yok o yüzden artık hırslanma zamanı.Ne olursa olsun bırakmamaya kararlıyım bu sefer..Gençliğim gitmeden kilolar gitsinnnn

hayırdır inşallah ne oldu iyisin demi dualarımızı eksik etmeyız tabiki de arkadaşım

annemlerle ilgili bir problem cnm. ben başka ilde görevdeyim onlar memlekette. elim yetmiyor ki destek olayım( burdan sadece üzülüyorum gittim yanlarına birkaç hafta oldu herhalde en azından destek oldum yüzlerini gördüm. burdan hiçbir şey gelmiyor elimden dua etmekten başka. İnşallah dualarımı Rabbim duyar da çabucak atlatırız bu zor günleri.. teşekkürler desteğin için cnm saolasın.

hakkısın canım hepimiz o konudan maduruz begenip alamamak yada dar olması içine girememek kadar kötü birsey yok Allah a şükür azmim yerinde yılbaşına kadar hedefıme ulaşmak gayem bu yolda yanlız degılsın her zaman birbirimize destek olalım ki kıralım şeytanın bacagını

saol berivancım. şimdi de farklı bi konuda iyi haber aldım:)) bu hayat çok değişik ya da hep aynı bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyoruz. ama Rabbim bugünümüzden daha geri koymasın hiçbirimizi. velhasıl bugünkü menümü yazayım.
sabah
1 dilim denge ekmek
az lor
yarım tabak kavun
1 yumurta sahanda
az reçel

öğlen
8 yemek kaşığı kabak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu

ara
1 elma
1 nescafe (2si birarada)

öyle valla rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin senin adına sevindim canım menün gayet güzel olmuş

nasıl istiyorum ya o kilo da girmeyi inşallah başarırım

aaaa neden başaramayasın ki??? çok şükür kilo illet bi hastalık değil biraz iradeli olduktan sonra hepsi gidecek. gün gelecek kilo kilo gidecek gün gelecek gram gram gidecek. bazen tartı yerinde sayacak bazen artı gösterecek ama sakın pes etme. vücuduna yenilme cnm. o zaman hepsi gitmeye mahkum kiloların...

çok haklısın hep 3 kilo verip aldım tekrar düzenlı hiç yapmadım sımdı çok kararlı yım sadece cumaları tartılacagım yoksa takntı oluyo canım sıkılıyo bakalım nasıl gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…