- menüm sabah iki dilim kasar ve kahve
- öglen yogurt bir kase
- ikindi aksama yakin iki dilim hindi kizartilmis,dometes salatasi .bir tabak (sari ) karpuz
- bir bucuk litre su
of anam ayaklarimin tabanlari agriyor..allahim ne gündü beeeeee...özet geciyorum:sabah kahvaltidan sonra kizimi aldim essene carsiya gezmeye gittim.nasilsa is yok aksamada firina kanat atarim diye rahat rahat magza magza gezdik..saat 13.30 du eve dönerken esim aradi..gel beni isten al diye...cocugun dogumgünü var diye erken birakmis isi...o andan itibaren bir kosturmacaya girdim sormayin..esin yagmur yokmus diyince mangal yapmaya karar verdim..esimin sülalesinden secmece birdolu millet davet ettim..dedim onu cagirsam oteki küser buna desen o umar..mecbur pespese aradim milleti.gittim kasap bakkal alisverislerini hallettim..kosa kosa eve gel...evi bastanayagi sildim süpürdüm..alt katin camlarini sildim..tam 10 kilo kanat temizleyip sosladim...patlican kebabinin icini patlicanlarini hazirladim..cacikti pilavdi derken kaynamam aradi..gelin bizi alin diye..esimde bu arada atesi yakti ..patlicanlari falan közledi..yapmaz dedim ya sabah adam kendiliginden yapti valla...bosa dememisler kocamla cocugum yapmaz deme diye :)) birden millet dolustu..tam 33 kisi vardi..masa masa yemekler indi kalkti valla...bittim ama cokta güzel gecti...havada acildi...simdi odunlu semaverimde cayim kayniyor..adam yatti.cocuklar yatti..bahcede kafami dinliyorum..vede ayaklarimin tabanini dinlendiriyorum[/QUOT
çok sevindim atlatmıssınız misafirlerle olmak hem güzel hemde yorucu oluyo kesinlikle dinlen bugun sana bizden tatil
yine direkt lafa daldım kusura bakmayın kızlar günaydın mutlu bir gün diliyorum herkese.. bu aralar ben de baya problem yaşıyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen. bi de kamile detoksa başladı yok oldu. inşallah kötü bir şey yokturrr. göremiyorum hiççç.
valla güzel olurdu..laflardik iki lafin belini kirardik..niye böyle derlerse onua anlamam ama adet yerini bulsun iste:))bacaginida kirardik biz:)adaşım kız ben de olsam ya o bahcede sennle birfaceteki fotolara bakıorm hemennn
amin denizcim aminnn..Öznurcummm resimler sahane kizlar cok güzel masallah canim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin canim
allah yardimcin olsun canim proplem herevde var isteevet bence merak icindeyimyine direkt lafa daldım kusura bakmayın kızlar günaydın mutlu bir gün diliyorum herkese.. bu aralar ben de baya problem yaşıyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen. bi de kamile detoksa başladı yok oldu. inşallah kötü bir şey yokturrr. göremiyorum hiççç.
elimize ates alip ormana bakmaya gidelim:))) ya iste teli falan olsa acar bir nerdesin hersey yolundami bacim derdikGünaydın canlar bende kamileyi merak ediyorum yokoldu sonuc bekliyoruz kamileeee nerdesinnnnnnnn
ah ah ne dinlenmesi ögleden sonra tomografi cekilecek..isin yoksa ugras dur...of anam ayaklarimin tabanlari agriyor..allahim ne gündü beeeeee...özet geciyorum:sabah kahvaltidan sonra kizimi aldim essene carsiya gezmeye gittim.nasilsa is yok aksamada firina kanat atarim diye rahat rahat magza magza gezdik..saat 13.30 du eve dönerken esim aradi..gel beni isten al diye...cocugun dogumgünü var diye erken birakmis isi...o andan itibaren bir kosturmacaya girdim sormayin..esin yagmur yokmus diyince mangal yapmaya karar verdim..esimin sülalesinden secmece birdolu millet davet ettim..dedim onu cagirsam oteki küser buna desen o umar..mecbur pespese aradim milleti.gittim kasap bakkal alisverislerini hallettim..kosa kosa eve gel...evi bastanayagi sildim süpürdüm..alt katin camlarini sildim..tam 10 kilo kanat temizleyip sosladim...patlican kebabinin icini patlicanlarini hazirladim..cacikti pilavdi derken kaynamam aradi..gelin bizi alin diye..esimde bu arada atesi yakti ..patlicanlari falan közledi..yapmaz dedim ya sabah adam kendiliginden yapti valla...bosa dememisler kocamla cocugum yapmaz deme diye :)) birden millet dolustu..tam 33 kisi vardi..masa masa yemekler indi kalkti valla...bittim ama cokta güzel gecti...havada acildi...simdi odunlu semaverimde cayim kayniyor..adam yatti.cocuklar yatti..bahcede kafami dinliyorum..vede ayaklarimin tabanini dinlendiriyorum[/QUOT
çok sevindim atlatmıssınız misafirlerle olmak hem güzel hemde yorucu oluyo kesinlikle dinlen bugun sana bizden tatil
hayırdır inşallah ne oldu iyisin demi dualarımızı eksik etmeyız tabiki de arkadaşım
valla güzel olurdu..laflardik iki lafin belini kirardik..niye böyle derlerse onua anlamam ama adet yerini bulsun iste:))bacaginida kirardik biz:)
amin denizcim aminnn..
allah yardimcin olsun canim proplem herevde var isteevet bence merak icindeyim
elimize ates alip ormana bakmaya gidelim:))) ya iste teli falan olsa acar bir nerdesin hersey yolundami bacim derdik
ah ah ne dinlenmesi ögleden sonra tomografi cekilecek..isin yoksa ugras dur...
ewt öyle cnm. problemsiz bir gün malesef geçmiyor. dünya sınavı da böyle oluyor herhalde. İnşallah tez zamanda huzura kavuşuruz cümleten..
annemlerle ilgili bir problem cnm. ben başka ilde görevdeyim onlar memlekette. elim yetmiyor ki destek olayım( burdan sadece üzülüyorum gittim yanlarına birkaç hafta oldu herhalde en azından destek oldum yüzlerini gördüm. burdan hiçbir şey gelmiyor elimden dua etmekten başka. İnşallah dualarımı Rabbim duyar da çabucak atlatırız bu zor günleri.. teşekkürler desteğin için cnm saolasın.
öyle canım sen kendini üzme destek ol manevi dualarım seninle inşallah en kısa zaman da hersey yoluna gırer arkadasım sen sıkma canını emivalla güzel olurdu..laflardik iki lafin belini kirardik..niye böyle derlerse onua anlamam ama adet yerini bulsun iste:))bacaginida kirardik biz:)
amin denizcim aminnn..
allah yardimcin olsun canim proplem herevde var isteevet bence merak icindeyim
elimize ates alip ormana bakmaya gidelim:))) ya iste teli falan olsa acar bir nerdesin hersey yolundami bacim derdik
ewt öyle cnm. problemsiz bir gün malesef geçmiyor. dünya sınavı da böyle oluyor herhalde. İnşallah tez zamanda huzura kavuşuruz cümleten..
Hoşgeldin diyen arkadaşlarım hepinize teşekkürler hoşbuldum tekrardan..
Umarım bu azmim geçmez çünkü bu kez çok hırslandım..Kendimi de şöyle motive ediyorum..Şimdiye kadar zayıf olduğum dönem hep kısa sürdü sonra verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım..Hamileliğimden öncede zayıf değildim ama hamilelikten sonra iyice kilo aldım ve artık 80 kiloyu buldum..(85 dim de 5 kgsunu verdim )
Hiç bir zaman istediğim bedende olamadım ve istediğim şeyi giyemedim..Artık mağazaya gittiğimde elime aldığım ve beğendiğim 4-5 kıyafetin hiçbirini alamadan dönmek istemiyorum..Kabine bir sürü kıyafetle girip üzgün ve eli boş çıkmak artık daha fazla dokunmaya başladı.Kendimle barışık bir insan olmama rağmen artık canım çok sıkılıyor.Yaz ayını çok sevmeme rağmen sırf bu kıyafet meselesi yüzünden yaz gelsin istemiyorum..Ben de artık hantal bi insan olmaktan çıkıp zayıf sportif ve enerjik bi insan olmak istiyorum.Bu kilolar ağırlık yapmaya başladı artık kaldıramıyorum.
Daha ne kadar yaşarım bilmiyorum ama önümde genç olarak yaşayabileceğim istediğim şeyleri giyebileceğim bi bu kdr daha zamanım yok o yüzden artık hırslanma zamanı.Ne olursa olsun bırakmamaya kararlıyım bu sefer..Gençliğim gitmeden kilolar gitsinnnn
kızımın yaşını sormuşsunuz kızım 14.5 aylık..
ciddi misin çok az yemişsin sonradan rahatsız olma sakın
saol berivancım. şimdi de farklı bi konuda iyi haber aldım:)) bu hayat çok değişik ya da hep aynı bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyoruz. Ama rabbim bugünümüzden daha geri koymasın hiçbirimizi. Velhasıl bugünkü menümü yazayım.
Sabah
1 dilim denge ekmek
az lor
yarım tabak kavun
1 yumurta sahanda
az reçel
öğlen
8 yemek kaşığı kabak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu
ara
1 elma
1 nescafe (2si birarada)
öyle valla rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin senin adına sevindim canım menün gayet güzel olmuş
amin cnmm.. Artık yemek yapıp yeme şansım var öle saçma sapan yemiyorum cnm:))
canım birşey soracagım sence ben yılmaşına 65 olur muyum çok istıyorum hedefimle girmeyı
eğer azmini ve iradeni canlı tutarsan ve kaçamak yapmazsan kasım gibi 65 olacağını düşünüyorum cnm..
nasıl istiyorum ya o kilo da girmeyi inşallah başarırım
aaaa neden başaramayasın ki??? çok şükür kilo illet bi hastalık değil biraz iradeli olduktan sonra hepsi gidecek. Gün gelecek kilo kilo gidecek gün gelecek gram gram gidecek. Bazen tartı yerinde sayacak bazen artı gösterecek ama sakın pes etme. Vücuduna yenilme cnm. O zaman hepsi gitmeye mahkum kiloların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?