80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eğer azmini ve iradeni canlı tutarsan ve kaçamak yapmazsan kasım gibi 65 olacağını düşünüyorum cnm..
ya hazir cevaplamisken sunuda söylesen: ben mutlu bir yasli olurmuyum...cocuklarim okuyup akilli saglikli büyürde hayatlarini kurtririmi...bu adam adam olurmu..beni sever sayar kollarmi...yada birini bulup ceker gidermi bende oooh be hayat varmis dermiyim..bu 70ler bitermi...cokmu hizli gittim ne :))

valla ermişliğim yok ama kilo konusunda az da olsa tecrübem olduğu için yorumladım tabi kendime göre. senin diğer problemlerinde inşallah gün gelir son bulur bir ohh çekersin.. 70lerde biter bakarsın 60lar bile biter neden olmasın..:)

çok haklısın hep 3 kilo verip aldım tekrar düzenlı hiç yapmadım sımdı çok kararlı yım sadece cumaları tartılacagım yoksa takntı oluyo canım sıkılıyo bakalım nasıl gidecek

bizlerin hepimizin yaptığı hata bu işte cnm. sanıyoruzki her gün 1 kilo verebiliriz. olmayncada pes ediyoruz.. yani önemli olan o 3 kilodan sonra işi sıkı tutabilmekte..

yahu atsaydin birseyler belki tutardi:))) kahvefalimi bakiyoz kiz burda diye cantayi yicem simdi

60 lar bitermi...valla haklisin benim icin 60 lar biteli nerden baksan 15-20 yil oldu...bitirdim birdahada geri dönemedim

herkese iyiakşamlar bugünkü menüm

sabah 1 dilim buğday ekmeği 1 dilim b.peynir 4 zeytin 1 domat.

ara2 kayısı

öğlen bir parça haşlanmış tavuk göğsü salata

ara 1 top dondurma

akşam 1 tabak patlıcan yemeği yoğurt

ara 10 badem (daha yemedim saat 21:00 de)

2,5 lt su 1 fincan y.çay
1saat yürüyüş

mrb kizlr nasilsiniz bakalim bayadr giremyrm cok yogunum detoks ise yaradi 1 gun yaptim 2. gun yapamadm 1 kilo verdim 1 gunde tavsiye ederim herkese sizi sevyrm en kisa zamanda grsrz ins alelacele yazdm kusura bakmayin

aaaa nye olmasın ayol azmin elinden ne kurtulmuş bu güne kadar demi ama :)
valla canim inansam belki cabaliyacam ama kendimi 60 hayal bile edemiyorum...68-69 olsam zil takip oynayacagim o bile uzak ihtimal ama 10 kilodan az oldugu icin gene iknaedici:))

kizlar bu gün hayatimin en büyük korkusunu yasadim...ne esimin pusulara saklanip birden bagirarak böhlemesi ne kizlarimin gecenin bir vakti ciglik cigliga bagirmalari(ki resmen cenem tutulmustu korkudan resmen) yani hicbir korku bu günkü korkum kadar olmadi..o sesler o ugultular...beynimin icindeki tiktaklar...bugün allahtan daha fazla korktum..bugün ilk defa ölümden korktum..bugün ilk defa yüregim koca bir elin icinde iyice SIKILMIS kus gibiydi..ha durdu ha duracak dedim...sadece teknolojiye güvenerek kendimi sakinlestirebildim(ki teknolojide neticede insan icadi yani..heran hersey olabilcek sandim..
nemi oldu dur anlatayim

son birkac aydir siddetli basagrilarim vardi..kriz tuttumuydu saatlerce agladigimi bilirim agidan...doktorlara gittim sonunda norologun biri inceledi vede tomografisini cekelim kafanin bakalim ne var dedi..bugün saat 15.15 dede randevum vardi tomografi icin...neyse 1 saat bekledikten sonra iceri aldilar beni..tipik soyun metalleri at muamelelerinden sonra makimeye yatirdilar..ben o makineyi sadece tv de görmüstüm..birde rahmetli kardesim ölmeden önce o makineye sokmuslardi..bu yüzden zaten cepte hazir bir korkum vardi makineye karsi..neyse kadin bana dedi cok ses olacak bu sesler normal...vede kulaktikaclari verdi.ben bekliyorumki camasir makinasi falan gibi tipik motur sesleri sadece yüksek seste olacak..beni yatirdi saldi makinanin icine..kimildamam tamamen yasak...elime bir alet verdi..acil durum olursa bas ben gelirim..acil olmadikcada basmamaya calis...hic kimildamamalisin diye...neyse saldi beni makineye...gözlerini kapat dedi ve cikti gitti..ben bekliyorum..saniyorumki röntgen gibi birsey olacak..birden beynimin icinde TAK TAK TAK bir sicradim ...odanesiydi allahim..beynimin icinde inanilmaz bir ýüksek ses...resmen kafatasima vuruyor gibi tak tak tak..aradan birkac saniye gecti tir tir tir ...catur cutur...acayip ses dalgalari ama kulaklarimdaki tikaca ragmen kafam titresiyordu resmem sesin titresiminden...allahim dügünde hoporlerin dibine otursam bunun yaninda sinek viziltisi kalir...nefes almak gibi bir ses olurdu ...aranizda bunu yapan oldumu bilmiyorum...ama ne olacagini bilmediginiz bir makinanin icinde garip garip sesler....hemde öyle düzenli degim..ayni seslerde degil..bir bakiyorum beynimin bir tarafinda takurtukur sesler varken bir bakiyorum diger tarafinda teneke kazir gibi sesler...yüregim güm güm atiyor..birde icime vesvese girdi ya makine patlarsa ya kafam parcalanirsa...az korkum var ya birde ruhhastasi gibi hayaller kuruyorum..bir ara ses kesildi..dedim öznur sakin inanma birakma kendini..simdi sakinlesecen birden geri sesler gelecek..dakkalarca öyle oldu..ama yok sadece gökgürültüsü gibi uzaktan uzaga ugultu yaklasik 10 dak.sürdü herhalde bitiyor dedim icimden..tam sakinlesiyordumki birden bire altimda masay koltugu gibi titresim baslamazmi...ben titriyorum ama korkudanmi yoksa yataktanmi bilemiyorum..pesisirada o sesler binkat fazlasiyla birden basladi..allahim dedim sen yarattiginin icadi beni böyle bitirdi gör senin gücün senin ol deyipte olacak seylerin ne büyük ne kudretli..bugün bin kat daha korktum senden bin kat daha minnettarim sagligima aklima mukayyet oldugun icin...ben allahla bu kadar yakinlasmis kütküt atam kalbimde hem allah korkusu hem ölüm korkusu yasarken birden makine durdu.kadin geldi iceri..cok sükür bitti derken kadin igneyi soktu koluma bir ilac verdi.allahim o ne aci kramplar girdi koluma..ben daha düsünüyrum ya bisikletle gelmeseydim yada telefon acarim herif gelir beni alir herhalde bunlar beni uyutacak diye...sonra geri makineye saldi...kolumun acisinami yanayim galipten gelen yükses sesleremi... yaklasik 5 dak.daha sürdü ve nihayetinde hersey gecmiste kaldi...ama o sesler o makinanin etrafindan gelen soguk rüzgarlar o ölüm korkusu... allahim sana binkes sükür olsun...teknolojinin tesini bile algilayamayan su kücücük aci ve sitres dolu yüregim nede dayanikliymis meger

neyse hastaneden ciktim..yaklasik yarim saatlik bir bisiklet yolundan sonra evime geldim..gelmez olaydim ya genede geldim iste..adam bahcede salincakta oturuyor iki karis surat...nooldu...isten geldim yemek yoktu...dedim herallahin günü var ne yani bugünde olmamissa..hergün oturup yogurt yiyenler naapsin..karimi bosasin(ki enisem olur kastettigim)onuncani yokmu..neyse baktim mizmizligin bini bin para..cocuklara kizmis kükremis evde..cocuklar moralsiz adam moralsiz...neyse bayagi bir tartistik..sonunda seni cekemeyecegim dedim ve girdim iceri..ama hala laf vuruyor adam resmen gel dögüs diyor ya neyse birseyler hazirladim yedi...ama ben isyanlardayim artik..yemekten sonra o kükreyen aslan birden bire sevimli kedi oldu..amaninda karim üzülmüsmü gel öpeyim seveyim..ya be adam 10 dak.önce yikiyordun ortalgi..yok acikmista ondanmis...yuh dedim yuh...ama sinirlerimde bosaldi iyice..yüregim zaten kabarmisti..basladim isyan edip aglamaya..allah seni bildigi gibi yapsin ben evimi cocuklarima kocama köle olmusum..birtek dostum yok su koskoca ülkede 24 saat evdeyim daha birde mizmizlaniyorsun..hayat bu iste..bir insan ne kadar iyi olmaya calisirsa karsidakide o kadar simariyor...dedimde dedim ama bir deyisim vardi..bir yandan bagira bagira agliyorum bir yandan yemek yiyorum lokmayi yutmak icin yutkunmam lazim agladigimdan yutkunamiyorum..yani insan ayni anda hem güler hem aglarmi ben su anda bunu yapiyorum iste...

ahh senin bu kocan öznur ya nasıl bir adam bu,Allah yardım etsin sana,içini boşalttınmı bari inşallah iyice rahatlamışsındır bu bahaneyle((

neyse ben cikiyorum..yorgunluk korku ve gözyasiyla dolu bu günü daha fazla yasamak istemiyorum.uyuyayimda gecsin...büyüyünce gecer diyorlardi ya bize cocuklugumuzda canimiz aciyinca...niye hala gecmiyor bu can acilari..ne yani yalanmiydi sindi hepsi:26::26::26:
iyi geceler herkese

ya öznurcum ikimizden başka kimse yok bak bende sana anlatayım bugünü, şu an çok daralıyorum git çocuğu uyandır hastaneye götür diyor şeytan neden diyeceksin bak dinle;
eşim öğlen geldi eve piknikte piknik diye tutturdu,istediği yere gitmeyincede pek bir alıngan olur hiç niyetim yoktu ama neyse hadi gidelim dedim,neyse gittik yedik içtik oturduk iyide oldu diyordumki benim ikiz kzularımdan biri yanımda oturuyor,bir baktım boynunda bir siyah nokta oğlum benmi çıktı boynunda derken baktımki bir böcek aman elimle ittim gitmedi bu kenemi falan dedim babam bilir diye eşim koştu baktı yok ne kenesi falan filan dediler,ama çok benziyodu kene daha büyük olur dedi babam ve eşim eliyle aldı attı ama gel bunu şu anne kalbine anlat hala kafamda ya keneyse korkusu,saatlerdir keneyle ilgili makale vs.okuyup kafamda kuruyorum,yarın götürürüm hastaneye heralde dayanamam ben eşime dedim yok ya ne alakası var kene değildi diyor ALlahım sen koru yavrumu ya dua edinde olmasın bişey((

öncelikle gecmis olsunn .dün yazmistin okudum tomografi ye girecegim falan yazmistin. cok zor oldugunu yazip gözünü korkutmayayim dedim.ben bundan iki sene önce girmistim. mezar gibi bir yere sokuyoyrlar .kesinlikle kipirdamak yok .nefesini bile s<akin sakin aliyorsun.ilk bir dakka iyi gecti ikinci dakka aman beni burdan cikarin diye bagirmak geldi hemen aklima dualar geldi aglamak beni burdan cikarin demek kafanin icin de takir takir sesler allahimmm neydi o .nefesimi bile zor aldim boguluyo ölüyom zannettim.cikardiklarin da ablam da vardi yaninm da sagolsun .hastaneden kosa kosa ciktim önde ben arkamda ablam bahcesinde hüngür hüngür aglamistim.sakinlesince eve gitmistik tr tatildeydim ozaman . seni cok iyi anliyorummm .

cnm geçmiş olsun. ben de kış aylarındaydı sanırım şiddetli baş ağrıları çekiyordum. midemem vuruyordu ağrılarım. nörolojiye gittim aynı şeyi bana da yaptılar. bilmediğim bi memleketteyim ve tektim. çok korkarak girdim o makineye. dedimki mezarın içine aldılar resmen beni. çok ürktüm. ama kendimi motive etmeye çalıştım. hatta uyu en iyisi dedim:)) tabi onun içinde nasıl uyunacaksa. neyseki atlattık cnm. bak sana çok güzel duygular hiisettirmiş buna da çok sevindim. Allah ı düşünmek kadar güzel birşey var mı?? bence yok..
valla taş gibi kadınsın derler ya işte sen onlardansın. bu kocaya taş bile belki dayanamazdı ama sana helal olsun cnm. insan dert çeke çeke alışır diyorlar ama bence alışmıyor be... her olayda üzülüyor yıpranıyor. bence siz bu işe bir çözüm getirin. bi dha mı geleceksin dünyaya çek çek nereye kadar cnm. zaten canın burnunda gelmişsin eve sana sarılıp moral vermesi gereken yerde yaptığına bak. kim açlıktan ölmüş azıcık dayansaymı nolcakmış yani anlayamadım. Allah yardımcın olsun cnm ne diyeyim ki..

geçmiş olsun cnm. İnşallah önemli birşey değildir. yalnız eşindeki rahatlığı anlayamadım. aslında erkeklerde genel olarak var bu huy. tabi olmayan küçük bir kesim de var. neyse birgün saat gecenin 3 ü. annem kalkmış baktım, dedim anne noldu. bak göbeğimde bişey var. o günde parka falan gitmiştik. dedim kene olabilir. babam hiçç oralı olmadı uyumaya devam etti. dedim hadi anne hazırlan hastaneye gidiyoruz. o saatte kadın başımızla gittik. keneymiş ama zehirli değilmiş. dr saolsun rahatlatmıştı. bu tarafta hiç rastlanmaz genelde karadenizde oluyor zehirli dedi. neye dayanarak dedi bilmiyorum. içimiz rahat rahat döndük eve. sabaha kadar bekledik orda tahlildi şuydu buydu babam bi defa arayıp sormadı valla. baya rahattı. normalde hepimize canını verecek kadr düşkündür. ama erkekler bazen umursamaz rahat olabiliyorlar. İnşallah kuzunun boynundaki önemli bişey değildir. bizi haberdar et cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…