ya hazir cevaplamisken sunuda söylesen: ben mutlu bir yasli olurmuyum...cocuklarim okuyup akilli saglikli büyürde hayatlarini kurtririmi...bu adam adam olurmu..beni sever sayar kollarmi...yada birini bulup ceker gidermi bende oooh be hayat varmis dermiyim..bu 70ler bitermi...cokmu hizli gittim ne :))eğer azmini ve iradeni canlı tutarsan ve kaçamak yapmazsan kasım gibi 65 olacağını düşünüyorum cnm..
ya hazir cevaplamisken sunuda söylesen: ben mutlu bir yasli olurmuyum...cocuklarim okuyup akilli saglikli büyürde hayatlarini kurtririmi...bu adam adam olurmu..beni sever sayar kollarmi...yada birini bulup ceker gidermi bende oooh be hayat varmis dermiyim..bu 70ler bitermi...cokmu hizli gittim ne :))
çok haklısın hep 3 kilo verip aldım tekrar düzenlı hiç yapmadım sımdı çok kararlı yım sadece cumaları tartılacagım yoksa takntı oluyo canım sıkılıyo bakalım nasıl gidecek
yahu atsaydin birseyler belki tutardi:))) kahvefalimi bakiyoz kiz burda diye cantayi yicem simdivalla ermişliğim yok ama kilo konusunda az da olsa tecrübem olduğu için yorumladım tabi kendime göre. senin diğer problemlerinde inşallah gün gelir son bulur bir ohh çekersin.. 70lerde biter bakarsın 60lar bile biter neden olmasın..:)
gecen hafta da hic kilo verememistim bu hafta vermek istiyorum ..bu hafta böyle bogazimi tutarsaam.
yahu atsaydin birseyler belki tutardi:))) kahvefalimi bakiyoz kiz burda diye cantayi yicem simdi
60 lar bitermi...valla haklisin benim icin 60 lar biteli nerden baksan 15-20 yil oldu...bitirdim birdahada geri dönemedim
valla canim inansam belki cabaliyacam ama kendimi 60 hayal bile edemiyorum...68-69 olsam zil takip oynayacagim o bile uzak ihtimal ama 10 kilodan az oldugu icin gene iknaedici:))aaaa nye olmasın ayol azmin elinden ne kurtulmuş bu güne kadar demi ama :)
mrb kizlr nasilsiniz bakalim bayadr giremyrm cok yogunum detoks ise yaradi 1 gun yaptim 2. gun yapamadm 1 kilo verdim 1 gunde tavsiye ederim herkese sizi sevyrm en kisa zamanda grsrz ins alelacele yazdm kusura bakmayinoldu ha..[/QUOTE ] hadi ya gercekten faydasi oldu ha:13::13::13: hemen yarin basliyorum o zaman..tam olarak nasil yapiyorduk ayiptir ormasi
neyse hastaneden ciktim..yaklasik yarim saatlik bir bisiklet yolundan sonra evime geldim..gelmez olaydim ya genede geldim iste..adam bahcede salincakta oturuyor iki karis surat...nooldu...isten geldim yemek yoktu...dedim herallahin günü var ne yani bugünde olmamissa..hergün oturup yogurt yiyenler naapsin..karimi bosasin(ki enisem olur kastettigim)onuncani yokmu..neyse baktim mizmizligin bini bin para..cocuklara kizmis kükremis evde..cocuklar moralsiz adam moralsiz...neyse bayagi bir tartistik..sonunda seni cekemeyecegim dedim ve girdim iceri..ama hala laf vuruyor adam resmen gel dögüs diyor yaneyse birseyler hazirladim yedi...ama ben isyanlardayim artik..yemekten sonra o kükreyen aslan birden bire sevimli kedi oldu..amaninda karim üzülmüsmü gel öpeyim seveyim..ya be adam 10 dak.önce yikiyordun ortalgi.. yok acikmista ondanmis...yuh dedim yuh...ama sinirlerimde bosaldi iyice..yüregim zaten kabarmisti..basladim isyan edip aglamaya..allah seni bildigi gibi yapsin ben evimi cocuklarima kocama köle olmusum..birtek dostum yok su koskoca ülkede 24 saat evdeyim daha birde mizmizlaniyorsun..hayat bu iste..bir insan ne kadar iyi olmaya calisirsa karsidakide o kadar simariyor...dedimde dedim ama bir deyisim vardi..bir yandan bagira bagira agliyorum bir yandan yemek yiyorum lokmayi yutmak icin yutkunmam lazim agladigimdan yutkunamiyorum..yani insan ayni anda hem güler hem aglarmi ben su anda bunu yapiyorum iste...
kizlar bu gün hayatimin en büyük korkusunu yasadim...ne esimin pusulara saklanip birden bagirarak böhlemesi ne kizlarimin gecenin bir vakti ciglik cigliga bagirmalari(ki resmen cenem tutulmustu korkudan resmen) yani hicbir korku bu günkü korkum kadar olmadi..o sesler o ugultular...beynimin icindeki tiktaklar...bugün allahtan daha fazla korktum..bugün ilk defa ölümden korktum..bugün ilk defa yüregim koca bir elin icinde iyice SIKILMIS kus gibiydi..ha durdu ha duracak dedim...sadece teknolojiye güvenerek kendimi sakinlestirebildim(ki teknolojide neticede insan icadi yani..heran hersey olabilcek sandim..
nemi oldu dur anlatayim
neyse ben cikiyorum..yorgunluk korku ve gözyasiyla dolu bu günü daha fazla yasamak istemiyorum.uyuyayimda gecsin...büyüyünce gecer diyorlardi ya bize cocuklugumuzda canimiz aciyinca...niye hala gecmiyor bu can acilari..ne yani yalanmiydi sindi hepsi:26::26::26:
iyi geceler herkese
ya öznurcum ikimizden başka kimse yok bak bende sana anlatayım bugünü, şu an çok daralıyorum git çocuğu uyandır hastaneye götür diyor şeytan neden diyeceksin bak dinle;
eşim öğlen geldi eve piknikte piknik diye tutturdu,istediği yere gitmeyincede pek bir alıngan olur hiç niyetim yoktu ama neyse hadi gidelim dedim,neyse gittik yedik içtik oturduk iyide oldu diyordumki benim ikiz kzularımdan biri yanımda oturuyor,bir baktım boynunda bir siyah nokta oğlum benmi çıktı boynunda derken baktımki bir böcek aman elimle ittim gitmedi bu kenemi falan dedim babam bilir diye eşim koştu baktı yok ne kenesi falan filan dediler,ama çok benziyodu kene daha büyük olur dedi babam ve eşim eliyle aldı attı ama gel bunu şu anne kalbine anlat hala kafamda ya keneyse korkusu,saatlerdir keneyle ilgili makale vs.okuyup kafamda kuruyorum,yarın götürürüm hastaneye heralde dayanamam ben eşime dedim yok ya ne alakası var kene değildi diyor ALlahım sen koru yavrumu ya dua edinde olmasın bişey((
kimselerde yok deli gibi konusuyorum iste kendi kendime:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?