80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyamam ya kım ne derse desın endıselenıyorsun bak degılmıs çoçugun saglıklı üzme kendını

sana da çok gecmiş olsun iyiki gitmişsin hastaaneye bu kadarlık rahatlık fazla bence

günaydin arkadaslar gününüz aydin olsun .bu erkeklerin kimyasin da var .benim babam cok iyi bir insan di bize karsi da her zaman saygili ve sevgi doluydu.gelgelim annem hastalansin yada bir sey olsun .o kadar umursamaz di ugrasmak istemezdiii.esimde ayni .benim esim de ayni .artik onlari öyle kabul edecegiz . bir insan kesinlikle degismiyooo. hep ayniii .hep aynii.artik kimseyi degistirmeye de calismiyorummm.takmiyacaksin tak atacaksin .bos verrr . :

seninde günün aydın olsun :) erkeklerı anlamak çok zor aynısı benım babam da da var

günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım ay ben sızı çok özledım detoksumun sonucunu yazdım ama pek ılgılenen olmamaış

oznurcum bende girmiştim bundan 4-5 yıl önce gerçekten berbat bişey şimdiden geçmiş olsun

masıvam gerçi netten okumussundur ama onun bazı belirtileri var bişze seminerde anlatmışlardı o belirtileri takip et kendinide çocuklarıda boşyere üzme hastaneye gitsende o belirtileri soracaklar evet eşin biraz umursamaz davravranmış belki ama sen takibinde ol bulantı kusama yüksek ateş falan inş kene değildir sakin ol belirtileri gözlemeye çalış bence

ay kızlar geçen haftadan beri ilçedeydik seminerde hayatımda bu kadar sıkılmadım heralde zaten yarısında kaçtım kaçtım çıktım ama acayip sıkıldım eve geliyroum ev kalabalık eşimin yeğeni benim kıza bakıyor bakıcı gıttı memeleketine diye iş hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bitmiyor pc nın yuzunu göremedim kaç gündür zaten yorgunluk hat safhada benim kız diş çıkartıyor onun mızmızlığı eziyeti ayrı inanaın kaç gündür 2 saat anca uyuyorum toplasdan artık vucüt kaldırmıyor tabı enerji bittikçede yemeye sarıyorum bu detoks baya işe yarayacakta anam benim gibi bi adamın yapması zor daha doğrusu evde eşi ve özellikle çocuğu olanların yapması zor tek çeşit beslenmek zor oluyo onlara yapıp yememek de olmuyo ilk gün yalnızdım kızla yaptım ama ikinci gün yapamöadım o halde 1 kilo gitmişti gitmişti diyorum çünkü hepsi geri geldi tatlılar ghamur işleri gırla gidiyor kaç gündür evde misafir var diye sofrada kamil olunca böle oluyo işte neyse kafanızı ağrıttuım ben buralardayım 1 e kadar yine görüşürüz gelen olursa

ahanda oznurumla masıvamda burdaymış meraba kızlaaaaaaaaaaaaaaar
bu arda masıvam senın adın ne ya bana masıvam demek çok garip geliyo

ahh senin bu kocan öznur ya nasıl bir adam bu,Allah yardım etsin sana,içini boşalttınmı bari inşallah iyice rahatlamışsındır bu bahaneyle((
yok kiz ne bosaltmasi..adam bana herzamanki laflar degisik birsey yokki der gibi bakiyordu

ah canim benim ana yüregi iste..annelik gercekten cok özel bir duygu o horul horul yatarken senin kafanda bin türlü senaryolar oluyor..ya böcekse ya birsey olursa..ya geckalinirsa..kendini sakin tut..simdiye kadar ateslenmediyse tehlikeli birsey yok demektir...allah herkesin evladini esirgesin..

bosa dememisler :doktor neylesin...bana essekten düseni getirin diye benim yanimda kimsede yoktu..kendi kendime korktum kendi kendimi duruldum iste
yok ya ne alisacaksin..bilakis daha kirilgan daha sabirsiz oluyorsun..bende bilmiyorum cek cek nereye kadar..karni doydu melek oldu ama naapim hic kiymeti yoktuki melekliginin...üstelik evden gelince dolapta pilav vardi yemis..banyosunu yapmis uyumus kalkmis...seytanlari dürtüyordu iste..birgün benide dürtecek ama allahtan meleklerim daha basarilicok haklisin erkeklerin genlerinde var herhalde rahatlik...

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın sıkma canını bak biz uzak da olsak burdayız
sagol canim...buna ne süphe..yatmadan önce kizima anlattim..kizim sordu neoldu anne hastanede diye bende oturdum koca adama anlatir gibi anlattim..ben anlattikca o kahkahayla gülüyordu.benim korkularim onu eglendiriyordu..olsun gülmesi bile hostu

ah birde pratikte yapabilsek takmadan tak atmayi...ayrica bana tak demeyin sesler geliyor aklima

bu günde yogun bir gün olacak...kizin okul kayit isleri var..dün hastaneye doktorun verdigi kagidi götürmeyi unutmusum onu götürecegim.praktiker diye bir insaat magzasindan bisikletler icin demir alacagim..bugün indirim günüymüs kacirma dedi herif evden cikarken..kizimin cenedoktorundan mektup geldi para istiyorlar gidip ona itiraz edecegim:)) amanin..sabah herif saydi bunlari yap diye dedim ben bunlari yapmaya cikarsam sen evde ac kalirsin... yok bugün nasilsa erken gelicem o kadar acikmam diyor..tabi isi düstü ya hic acikmaz

dünkü menüyüde yazmadim ben degilmi...hemen yazayim
sabah:2 ekmekcik
bir minik kutu recel
bir has.yumurta
bir minik kutu peynir

ögle:bir dilim pasta..kremasini siyirdim yemedim..sadece ekmegi
aksam:birkac kasik köfteli pilavli yemekten.
9-10 tane kiraz

pastayida carsidan geldigimde cok acikmistim..kizima birseyler getir yiyeyim dedim oda pastayi bulmus getirmisti:))) ama aksama fazlabirsey yiyemedigim icin telafi olmus oldu yani:))

kizlar ya az önce kahvalti yaptim..yediklerimin kalorisini hesapladim 580 kalori geliyor.kahvalti icin cokmu ya
3 dilim ekmek :97+97+97=291
1 dl.tav.dösünden salam:27
yarim dilim kasar:69
iki bicak ucu kadar sürme taze peynir:156
toplam:543
günlük 3 ögün aralarida katarsak bu is 200 kaloriyi geciyor valla..yoksa ben bu kahvaltidanmi cok kilo veremiyorum..ama günün en önemli ögünü ve doymazsam tüm gün doymuyorum...
hah su andada bir salam daha yedim.+27=570
ama bu tavuk dösünden yagsiz diet salami...
simdi ne yapabilirdim bakalim:26::26::kasari yemeyebilirdim..salamla güzel oluyor diye fazladan gitti..ekmegi 2 dilimde birakmaliyim ama o 3.dilim illede ye beni diyor kardesim..valla yapabilecegim en fazlasi kasarive ekmegi yememek..fazlai olamaz.olsa dükkan sizin:))97+69=166 eksik olabilirdi..tüh bu demek oluyorki doktora kagidi vermek icin arabayi degil bisikleti kullanacagim

ben 93 kg ile başladım. aslında 95 teyken tehlike sinyallerini aldım. ilk önce akupunktur denedim. bundan öncede hayatım hep diyet ve sporla geçti. hormon düzensizliği var. regl olmuyorum. ilaç kullanımım ise nerden baksan 10 yıldır (müdavim oldum hormon ilaçlarına) ne yapsam ne kadar kassam maksimum giden 4-5 kg onun içinde aylarca uğraşıyorum. anladım ki bir ömür diyet yapıcam madem yapıyorum ben bu kiloların hepsini vericem. 1 ay her hafta akupunktur yaptırdım. diyet yapmayı tam anlamıyla öğretiyor akupunktur. kan şekerin düşmüyor. baş ağrıların yoğunlaşıp migrene çevirmiyor. 1 ay yaptım noldu 3 kg kadar verdim. günde 6 lt su içip salata ve çiğ veya yarı pişmiş sebze üzerine kurulu diyetimle. yazması kadar kolay değildi emin olun. sonucu ise sadece 3 kg. bu 3 kgıda regl oldum sonrasında verdim. (akupunktur resmen yaramamış diyenleriniz olabilir en azından motive etti ve başta yazdığım gibi diyete alıştırdı. 1 aydır da kendim diyetteyim. diyet esnasında kullanabileceğim. dahili ve harici tüm olanakları seferber ediyorum. bölgesel zayıflama seansları, bilimum bitki çayları, yürüyüş... 3 kg daha verdim ve sonunda 90 altına indim. 86 dayım. inşallah 2 ay sonrada 70 lere geçerim. zor kilo veren biriyseniz ve benim gibi sorunlarınız varsa, etrafınızdakiler psikopata bağladığınızı bırakın düşünsünler, yapacağınız tek şey azmetmek... eğer alkolden de yerleşmiş bir kilonuz mevcutsa kesinlikle bölgesel zayıflamayı ekleyin diyetinize çünkü alkolden depolanan yağlar gerçekten zor çözülüyor.

diyetimize geçelimmm :) her öğünden önce ara öğünlerde dahil su için soğuk olmasın

sabah: tek çeşit; peynir, zeytin yada yumurta 1 dilim kepek ekmek bunları yemeden karnınızı domates salatalık bol nane ve maydonozla doldurun :)
ara: meyve, ben genelde kuru inciri atıyorum sıcak suya üstünede yeşil çay ohhh
öğle: 1 dilim kepek ekmek, yoğurt, sebze yada ızgara et türü, (çalışıyorsanız her gün evden paket yapın marul, roka, havuç....... bunları öğle yemeğine gitmeden yiyin :)
ara: meyve
akşam: 1 dilim kepek ekmek, bol bol salata çay kaşığı zeytinyağı,tuzsuz :) çorba veya sebze (akşamı 6 da yiyiiinn)
ara: (burda çok acıkıyorum işte) reklama girmesin 55 kalori olan buz dondurmadan :) meyve ve tarçın atılmış çay bardağı süt (eğer yaparım derseniz birde tarifim var çilek veya kavunu püre yapın buzluğa atın :)

eminim diyetimi yapan normal insanlar benden 3-4 kat fazla verir işyerinde masanızda 2 tane 1.5 lt lik su dolu şişe olsun baktıkça gözünüzde büyüsün ama çoğunu içmiş olun

canım hoşgeldin azmin daim olsun inşallah bak ne güvel vermiş ve ilerliyorsun bn de akapuntura gıttım 2 sene önce cok guzel kılolar verdım 91 den 70 e dusurdu benı sonra sı ise dikkat sizlik vurgun duymazlık ile 86 u gordum malesef sımdı 3 kılosunu verdım azımle devam edıyorum bakalım

22 yaşındayım ve 91 kiloyum. 21 yaşında (hiç alkol almam) karaciğer hastası olduğumu öğrendim. Hiçbir zaman çok zayıf bir kız olmadım ama artık ağır geliyor bana bu durum. Bana güç kuvvet verdiniz çok teşekkür ederim. Güzel haberlerinizi almamız daim olur inşallah :) Bir de bölgesel incelme, kavitasyon vs. (artık her neyse ben pek bilmiyorum ne olduklarını) şehir fırsatı gibi platformlarda çok yaygınca görüyorum. Fakat güvenilir oluyor mu veya da orada insan muamelesi yapıyorlar mı bilemiyorum. Kafam da karıştı; nihayetinde 900 TL verenle 30-40 TL vereni bir tutmazlarmış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…