ya öznurcum ikimizden başka kimse yok bak bende sana anlatayım bugünü, şu an çok daralıyorum git çocuğu uyandır hastaneye götür diyor şeytan neden diyeceksin bak dinle;
eşim öğlen geldi eve piknikte piknik diye tutturdu,istediği yere gitmeyincede pek bir alıngan olur hiç niyetim yoktu ama neyse hadi gidelim dedim,neyse gittik yedik içtik oturduk iyide oldu diyordumki benim ikiz kzularımdan biri yanımda oturuyor,bir baktım boynunda bir siyah nokta oğlum benmi çıktı boynunda derken baktımki bir böcek aman elimle ittim gitmedi bu kenemi falan dedim babam bilir diye eşim koştu baktı yok ne kenesi falan filan dediler,ama çok benziyodu kene daha büyük olur dedi babam ve eşim eliyle aldı attı ama gel bunu şu anne kalbine anlat hala kafamda ya keneyse korkusu,saatlerdir keneyle ilgili makale vs.okuyup kafamda kuruyorum,yarın götürürüm hastaneye heralde dayanamam ben eşime dedim yok ya ne alakası var kene değildi diyor ALlahım sen koru yavrumu ya dua edinde olmasın bişey((
cnm geçmiş olsun. ben de kış aylarındaydı sanırım şiddetli baş ağrıları çekiyordum. midemem vuruyordu ağrılarım. nörolojiye gittim aynı şeyi bana da yaptılar. bilmediğim bi memleketteyim ve tektim. çok korkarak girdim o makineye. dedimki mezarın içine aldılar resmen beni. çok ürktüm. ama kendimi motive etmeye çalıştım. hatta uyu en iyisi dedim:)) tabi onun içinde nasıl uyunacaksa. neyseki atlattık cnm. bak sana çok güzel duygular hiisettirmiş buna da çok sevindim. Allah ı düşünmek kadar güzel birşey var mı?? bence yok..
valla taş gibi kadınsın derler ya işte sen onlardansın. bu kocaya taş bile belki dayanamazdı ama sana helal olsun cnm. insan dert çeke çeke alışır diyorlar ama bence alışmıyor be... her olayda üzülüyor yıpranıyor. bence siz bu işe bir çözüm getirin. bi dha mı geleceksin dünyaya çek çek nereye kadar cnm. zaten canın burnunda gelmişsin eve sana sarılıp moral vermesi gereken yerde yaptığına bak. kim açlıktan ölmüş azıcık dayansaymı nolcakmış yani anlayamadım. Allah yardımcın olsun cnm ne diyeyim ki..
geçmiş olsun cnm. İnşallah önemli birşey değildir. yalnız eşindeki rahatlığı anlayamadım. aslında erkeklerde genel olarak var bu huy. tabi olmayan küçük bir kesim de var. neyse birgün saat gecenin 3 ü. annem kalkmış baktım, dedim anne noldu. bak göbeğimde bişey var. o günde parka falan gitmiştik. dedim kene olabilir. babam hiçç oralı olmadı uyumaya devam etti. dedim hadi anne hazırlan hastaneye gidiyoruz. o saatte kadın başımızla gittik. keneymiş ama zehirli değilmiş. dr saolsun rahatlatmıştı. bu tarafta hiç rastlanmaz genelde karadenizde oluyor zehirli dedi. neye dayanarak dedi bilmiyorum. içimiz rahat rahat döndük eve. sabaha kadar bekledik orda tahlildi şuydu buydu babam bi defa arayıp sormadı valla. baya rahattı. normalde hepimize canını verecek kadr düşkündür. ama erkekler bazen umursamaz rahat olabiliyorlar. İnşallah kuzunun boynundaki önemli bişey değildir. bizi haberdar et cnm.
günaydin arkadaslar gününüz aydin olsun .bu erkeklerin kimyasin da var .benim babam cok iyi bir insan di bize karsi da her zaman saygili ve sevgi doluydu.gelgelim annem hastalansin yada bir sey olsun .o kadar umursamaz di ugrasmak istemezdiii.esimde ayni .benim esim de ayni .artik onlari öyle kabul edecegiz . bir insan kesinlikle degismiyooo. hep ayniii .hep aynii.artik kimseyi degistirmeye de calismiyorummm.takmiyacaksin tak atacaksin .bos verrr . :
yok kiz ne bosaltmasi..adam bana herzamanki laflar degisik birsey yokki der gibi bakiyorduahh senin bu kocan öznur ya nasıl bir adam bu,Allah yardım etsin sana,içini boşalttınmı bari inşallah iyice rahatlamışsındır bu bahaneyle((
ah canim benim ana yüregi iste..annelik gercekten cok özel bir duygu o horul horul yatarken senin kafanda bin türlü senaryolar oluyor..ya böcekse ya birsey olursa..ya geckalinirsa..kendini sakin tut..simdiye kadar ateslenmediyse tehlikeli birsey yok demektir...allah herkesin evladini esirgesin..ya öznurcum ikimizden başka kimse yok bak bende sana anlatayım bugünü, şu an çok daralıyorum git çocuğu uyandır hastaneye götür diyor şeytan neden diyeceksin bak dinle;
eşim öğlen geldi eve piknikte piknik diye tutturdu,istediği yere gitmeyincede pek bir alıngan olur hiç niyetim yoktu ama neyse hadi gidelim dedim,neyse gittik yedik içtik oturduk iyide oldu diyordumki benim ikiz kzularımdan biri yanımda oturuyor,bir baktım boynunda bir siyah nokta oğlum benmi çıktı boynunda derken baktımki bir böcek aman elimle ittim gitmedi bu kenemi falan dedim babam bilir diye eşim koştu baktı yok ne kenesi falan filan dediler,ama çok benziyodu kene daha büyük olur dedi babam ve eşim eliyle aldı attı ama gel bunu şu anne kalbine anlat hala kafamda ya keneyse korkusu,saatlerdir keneyle ilgili makale vs.okuyup kafamda kuruyorum,yarın götürürüm hastaneye heralde dayanamam ben eşime dedim yok ya ne alakası var kene değildi diyor ALlahım sen koru yavrumu ya dua edinde olmasın bişey((
bosa dememisler :doktor neylesin...bana essekten düseni getirin diyeöncelikle gecmis olsunn .dün yazmistin okudum tomografi ye girecegim falan yazmistin. cok zor oldugunu yazip gözünü korkutmayayim dedim.ben bundan iki sene önce girmistim. mezar gibi bir yere sokuyoyrlar .kesinlikle kipirdamak yok .nefesini bile s<akin sakin aliyorsun.ilk bir dakka iyi gecti ikinci dakka aman beni burdan cikarin diye bagirmak geldi hemen aklima dualar geldi aglamak beni burdan cikarin demek kafanin icin de takir takir sesler allahimmm neydi o .nefesimi bile zor aldim boguluyo ölüyom zannettim.cikardiklarin da ablam da vardi yaninm da sagolsun .hastaneden kosa kosa ciktim önde ben arkamda ablam bahcesinde hüngür hüngür aglamistim.sakinlesince eve gitmistik tr tatildeydim ozaman . seni cok iyi anliyorummm .
yok ya ne alisacaksin..bilakis daha kirilgan daha sabirsiz oluyorsun..bende bilmiyorum cek cek nereye kadar..karni doydu melek oldu ama naapim hic kiymeti yoktuki melekliginin...üstelik evden gelince dolapta pilav vardi yemis..banyosunu yapmis uyumus kalkmis...seytanlari dürtüyordu iste..birgün benide dürtecek ama allahtan meleklerim daha basarilicnm geçmiş olsun. ben de kış aylarındaydı sanırım şiddetli baş ağrıları çekiyordum. midemem vuruyordu ağrılarım. nörolojiye gittim aynı şeyi bana da yaptılar. bilmediğim bi memleketteyim ve tektim. çok korkarak girdim o makineye. dedimki mezarın içine aldılar resmen beni. çok ürktüm. ama kendimi motive etmeye çalıştım. hatta uyu en iyisi dedim:)) tabi onun içinde nasıl uyunacaksa. neyseki atlattık cnm. bak sana çok güzel duygular hiisettirmiş buna da çok sevindim. Allah ı düşünmek kadar güzel birşey var mı?? bence yok..
valla taş gibi kadınsın derler ya işte sen onlardansın. bu kocaya taş bile belki dayanamazdı ama sana helal olsun cnm. insan dert çeke çeke alışır diyorlar ama bence alışmıyor be... her olayda üzülüyor yıpranıyor. bence siz bu işe bir çözüm getirin. bi dha mı geleceksin dünyaya çek çek nereye kadar cnm. zaten canın burnunda gelmişsin eve sana sarılıp moral vermesi gereken yerde yaptığına bak. kim açlıktan ölmüş azıcık dayansaymı nolcakmış yani anlayamadım. Allah yardımcın olsun cnm ne diyeyim ki..
geçmiş olsun cnm. İnşallah önemli birşey değildir. yalnız eşindeki rahatlığı anlayamadım. aslında erkeklerde genel olarak var bu huy. tabi olmayan küçük bir kesim de var. neyse birgün saat gecenin 3 ü. annem kalkmış baktım, dedim anne noldu. bak göbeğimde bişey var. o günde parka falan gitmiştik. dedim kene olabilir. babam hiçç oralı olmadı uyumaya devam etti. dedim hadi anne hazırlan hastaneye gidiyoruz. o saatte kadın başımızla gittik. keneymiş ama zehirli değilmiş. dr saolsun rahatlatmıştı. bu tarafta hiç rastlanmaz genelde karadenizde oluyor zehirli dedi. neye dayanarak dedi bilmiyorum. içimiz rahat rahat döndük eve. sabaha kadar bekledik orda tahlildi şuydu buydu babam bi defa arayıp sormadı valla. baya rahattı. normalde hepimize canını verecek kadr düşkündür. ama erkekler bazen umursamaz rahat olabiliyorlar. İnşallah kuzunun boynundaki önemli bişey değildir. bizi haberdar et cnm.
sagol canim...buna ne süphe..yatmadan önce kizima anlattim..kizim sordu neoldu anne hastanede diyeçok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın sıkma canını bak biz uzak da olsak burdayız
ah birde pratikte yapabilsek takmadan tak atmayi...ayrica bana tak demeyin sesler geliyor aklimagünaydin arkadaslar gününüz aydin olsun .bu erkeklerin kimyasin da var .benim babam cok iyi bir insan di bize karsi da her zaman saygili ve sevgi doluydu.gelgelim annem hastalansin yada bir sey olsun .o kadar umursamaz di ugrasmak istemezdiii.esimde ayni .benim esim de ayni .artik onlari öyle kabul edecegiz . bir insan kesinlikle degismiyooo. hep ayniii .hep aynii.artik kimseyi degistirmeye de calismiyorummm.takmiyacaksin tak atacaksin .bos verrr . :
günaydin kamilecim.ahanda oznurumla masıvamda burdaymış meraba kızlaaaaaaaaaaaaaaar
bu arda masıvam senın adın ne ya bana masıvam demek çok garip geliyo
kizlar ben kacarim carsipazar isleri beni bekliyor...insallah huzurlu bir gün olur...öpüldünüz
ben 93 kg ile başladım. aslında 95 teyken tehlike sinyallerini aldım. ilk önce akupunktur denedim. bundan öncede hayatım hep diyet ve sporla geçti. hormon düzensizliği var. regl olmuyorum. ilaç kullanımım ise nerden baksan 10 yıldır (müdavim oldum hormon ilaçlarına) ne yapsam ne kadar kassam maksimum giden 4-5 kg onun içinde aylarca uğraşıyorum. anladım ki bir ömür diyet yapıcam madem yapıyorum ben bu kiloların hepsini vericem. 1 ay her hafta akupunktur yaptırdım. diyet yapmayı tam anlamıyla öğretiyor akupunktur. kan şekerin düşmüyor. baş ağrıların yoğunlaşıp migrene çevirmiyor. 1 ay yaptım noldu 3 kg kadar verdim. günde 6 lt su içip salata ve çiğ veya yarı pişmiş sebze üzerine kurulu diyetimle. yazması kadar kolay değildi emin olun. sonucu ise sadece 3 kg. bu 3 kgıda regl oldum sonrasında verdim. (akupunktur resmen yaramamış diyenleriniz olabilir en azından motive etti ve başta yazdığım gibi diyete alıştırdı. 1 aydır da kendim diyetteyim. diyet esnasında kullanabileceğim. dahili ve harici tüm olanakları seferber ediyorum. bölgesel zayıflama seansları, bilimum bitki çayları, yürüyüş... 3 kg daha verdim ve sonunda 90 altına indim. 86 dayım. inşallah 2 ay sonrada 70 lere geçerim. zor kilo veren biriyseniz ve benim gibi sorunlarınız varsa, etrafınızdakiler psikopata bağladığınızı bırakın düşünsünler, yapacağınız tek şey azmetmek... eğer alkolden de yerleşmiş bir kilonuz mevcutsa kesinlikle bölgesel zayıflamayı ekleyin diyetinize çünkü alkolden depolanan yağlar gerçekten zor çözülüyor.
diyetimize geçelimmm :) her öğünden önce ara öğünlerde dahil su için soğuk olmasın
sabah: tek çeşit; peynir, zeytin yada yumurta 1 dilim kepek ekmek bunları yemeden karnınızı domates salatalık bol nane ve maydonozla doldurun :)
ara: meyve, ben genelde kuru inciri atıyorum sıcak suya üstünede yeşil çay ohhh
öğle: 1 dilim kepek ekmek, yoğurt, sebze yada ızgara et türü, (çalışıyorsanız her gün evden paket yapın marul, roka, havuç....... bunları öğle yemeğine gitmeden yiyin :)
ara: meyve
akşam: 1 dilim kepek ekmek, bol bol salata çay kaşığı zeytinyağı,tuzsuz :) çorba veya sebze (akşamı 6 da yiyiiinn)
ara: (burda çok acıkıyorum işte) reklama girmesin 55 kalori olan buz dondurmadan :) meyve ve tarçın atılmış çay bardağı süt (eğer yaparım derseniz birde tarifim var çilek veya kavunu püre yapın buzluğa atın :)
eminim diyetimi yapan normal insanlar benden 3-4 kat fazla veririşyerinde masanızda 2 tane 1.5 lt lik su dolu şişe olsun baktıkça gözünüzde büyüsün ama çoğunu içmiş olun
ben 93 kg ile başladım. aslında 95 teyken tehlike sinyallerini aldım. ilk önce akupunktur denedim. bundan öncede hayatım hep diyet ve sporla geçti. hormon düzensizliği var. regl olmuyorum. ilaç kullanımım ise nerden baksan 10 yıldır (müdavim oldum hormon ilaçlarına) ne yapsam ne kadar kassam maksimum giden 4-5 kg onun içinde aylarca uğraşıyorum. anladım ki bir ömür diyet yapıcam madem yapıyorum ben bu kiloların hepsini vericem. 1 ay her hafta akupunktur yaptırdım. diyet yapmayı tam anlamıyla öğretiyor akupunktur. kan şekerin düşmüyor. baş ağrıların yoğunlaşıp migrene çevirmiyor. 1 ay yaptım noldu 3 kg kadar verdim. günde 6 lt su içip salata ve çiğ veya yarı pişmiş sebze üzerine kurulu diyetimle. yazması kadar kolay değildi emin olun. sonucu ise sadece 3 kg. bu 3 kgıda regl oldum sonrasında verdim. (akupunktur resmen yaramamış diyenleriniz olabilir en azından motive etti ve başta yazdığım gibi diyete alıştırdı. 1 aydır da kendim diyetteyim. diyet esnasında kullanabileceğim. dahili ve harici tüm olanakları seferber ediyorum. bölgesel zayıflama seansları, bilimum bitki çayları, yürüyüş... 3 kg daha verdim ve sonunda 90 altına indim. 86 dayım. inşallah 2 ay sonrada 70 lere geçerim. zor kilo veren biriyseniz ve benim gibi sorunlarınız varsa, etrafınızdakiler psikopata bağladığınızı bırakın düşünsünler, yapacağınız tek şey azmetmek... eğer alkolden de yerleşmiş bir kilonuz mevcutsa kesinlikle bölgesel zayıflamayı ekleyin diyetinize çünkü alkolden depolanan yağlar gerçekten zor çözülüyor.
diyetimize geçelimmm :) her öğünden önce ara öğünlerde dahil su için soğuk olmasın
sabah: tek çeşit; peynir, zeytin yada yumurta 1 dilim kepek ekmek bunları yemeden karnınızı domates salatalık bol nane ve maydonozla doldurun :)
ara: meyve, ben genelde kuru inciri atıyorum sıcak suya üstünede yeşil çay ohhh
öğle: 1 dilim kepek ekmek, yoğurt, sebze yada ızgara et türü, (çalışıyorsanız her gün evden paket yapın marul, roka, havuç....... bunları öğle yemeğine gitmeden yiyin :)
ara: meyve
akşam: 1 dilim kepek ekmek, bol bol salata çay kaşığı zeytinyağı,tuzsuz :) çorba veya sebze (akşamı 6 da yiyiiinn)
ara: (burda çok acıkıyorum işte) reklama girmesin 55 kalori olan buz dondurmadan :) meyve ve tarçın atılmış çay bardağı süt (eğer yaparım derseniz birde tarifim var çilek veya kavunu püre yapın buzluğa atın :)
eminim diyetimi yapan normal insanlar benden 3-4 kat fazla veririşyerinde masanızda 2 tane 1.5 lt lik su dolu şişe olsun baktıkça gözünüzde büyüsün ama çoğunu içmiş olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?