- dünkü menüm sabah yarim ekmek ,iki dilim kasar kahve
- öflen iki tabak kisir .yanin da ayran
- ikindi crep bir tanecik
- aksam yok hemde hic bir seyyy
- iki litre ye yakin su
- ben kilolar sekerli yiyecekler den aldimmm
- diyet te asil önemli olan devamlilik verene kadar illa gidiyor kilolar ara da sirada kacamak bile yapsak hemen yarin yine devam etmek.diger
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizzzzz...
duyummm ne korkmuşsun kıs sen ööle ... can tatlı işte bende çok korkmuştum geçmiş olsun kuzummmm
elif bugün bende sanki kene gördüm heryerimi kontrol ediyorum bi de insanın kendi değilde canından olan can olunca farklı oluyodur heralde şimdi iyisiniz değil mi ? zaten sen ööle çıkartamazdın bence sıkma canını iiidir bebeğimiz..
kizlar ya az önce kahvalti yaptim..yediklerimin kalorisini hesapladim 580 kalori geliyor.kahvalti icin cokmu ya
3 dilim ekmek :97+97+97=291
1 dl.tav.dösünden salam:27
yarim dilim kasar:69
iki bicak ucu kadar sürme taze peynir:156
toplam:543
günlük 3 ögün aralarida katarsak bu is 200 kaloriyi geciyor valla..yoksa ben bu kahvaltidanmi cok kilo veremiyorum..ama günün en önemli ögünü ve doymazsam tüm gün doymuyorum...
hah su andada bir salam daha yedim.+27=570
ama bu tavuk dösünden yagsiz diet salami...
simdi ne yapabilirdim bakalim:26::26::kasari yemeyebilirdim..salamla güzel oluyor diye fazladan gitti..ekmegi 2 dilimde birakmaliyim ama o 3.dilim illede ye beni diyor kardesim..valla yapabilecegim en fazlasi kasarive ekmegi yememek..fazlai olamaz.olsa dükkan sizin:))97+69=166 eksik olabilirdi..tüh bu demek oluyorki doktora kagidi vermek icin arabayi degil bisikleti kullanacagim
kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalım
bugun neler yedım
sabah;kafles,süt
öğlen;3 kaşık fasulye,cacık
arada da ;elma
merhaba canım çok az yemiyormusun kilon kaçtı senin? akşamda azcık proteinle destekle bence et tavuk vs.
bugünkü menüm
sabah
1.5 dilim denge ekmek
1 yumurta sahanda
az lor, reçel
yarım tabak kadar kavun
ara
yarım elma
2 tane form bisküvi
öğlen
1 tabak makarna lorlu-ketçaplı (yağsız tuzsuz)
ara
1 kase yeşil mercimek yemeği
salata
günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım ay ben sızı çok özledım detoksumun sonucunu yazdım ama pek ılgılenen olmamaış
oznurcum bende girmiştim bundan 4-5 yıl önce gerçekten berbat bişey şimdiden geçmiş olsun
masıvam gerçi netten okumussundur ama onun bazı belirtileri var bişze seminerde anlatmışlardı o belirtileri takip et kendinide çocuklarıda boşyere üzme hastaneye gitsende o belirtileri soracaklar evet eşin biraz umursamaz davravranmış belki ama sen takibinde ol bulantı kusama yüksek ateş falan inş kene değildir sakin ol belirtileri gözlemeye çalış bence
ay kızlar geçen haftadan beri ilçedeydik seminerde hayatımda bu kadar sıkılmadım heralde zaten yarısında kaçtım kaçtım çıktım ama acayip sıkıldım eve geliyroum ev kalabalık eşimin yeğeni benim kıza bakıyor bakıcı gıttı memeleketine diye iş hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bitmiyor pc nın yuzunu göremedim kaç gündür zaten yorgunluk hat safhada benim kız diş çıkartıyor onun mızmızlığı eziyeti ayrı inanaın kaç gündür 2 saat anca uyuyorum toplasdan artık vucüt kaldırmıyor tabı enerji bittikçede yemeye sarıyorum bu detoks baya işe yarayacakta anam benim gibi bi adamın yapması zor daha doğrusu evde eşi ve özellikle çocuğu olanların yapması zor tek çeşit beslenmek zor oluyo onlara yapıp yememek de olmuyo ilk gün yalnızdım kızla yaptım ama ikinci gün yapamöadım o halde 1 kilo gitmişti gitmişti diyorum çünkü hepsi geri geldi tatlılar ghamur işleri gırla gidiyor kaç gündür evde misafir var diye sofrada kamil olunca böle oluyo işte neyse kafanızı ağrıttuım ben buralardayım 1 e kadar yine görüşürüz gelen olursa
teşekkür ederim canım her an gözüm onda bakıcam, en ufak bir sorun olursa götürürüm doktora inş.sen nasılsın nasıl gidiyor bu hafta kilo durumları?
inşalllah bişey olmaz canım .... çok dengesiz canım ya okul tatil oldu herkes okulda kahvaltılıklar filan getiriyo seminer dönmeinde bende eşim için götürmek zorunda kalıyorummm bende yiyorum tabiii
öğlen yemeği içinde genelde masa tenisi oynanıp yemek ısmarlanıyor ee o zmanda yiyorummm ya almasam razıyım bu ara .. Tatilde yüzme filan veririm heralde..
Kızlar kendime öyle çok kızıyorum kı anlatamam ya nasıl bu kadar kilo aldım neden hiç durmadım 2 sene önce 65 geliyordum simdi ise 86 dan dönüyorum giyilmemiş etiketınde 5 bantolonum var acık renk kırem kahve siyah kot eteklerım elbıselerım hıc bırı olmuyo yaz geldi iyicee sinir oluyorum kendıme bıran önce vermek istıyorum mıllet alısverıse gıder bn ise baca altına kaldırdıgım kıyafetlerı çıkartıp gıyecegım ınsallah umarım hedefımıze en kısa sürede saglıkla ulasırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?