80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merak etme bende o yaşlarda yine bu kilolarda geziyordum. 1. si fırsat sitelerinden bende aldım. doktor kontrolündeki ele avuca sığdıramadıkları çok uzman yerlere gittim. sonuç yoktu güzelim. doktor var güvenilir demeyin doktorla biz nadiren karşılaşıyorduk acaip yoğundu (ticarethane gibiydi ben nezih bir ortam göremedim deli gibide para alıyorlardı.) güzel gidiyoruz der selam verir sen bir sorun var dersin ok geliorum der zorla getirirsin 2-3 seans başka uygulamalardan ekler yada seni suçlar sorun böyle çözzülürdü. oralara harcadığın parayla sen 3 kg verirsin ama bir aileyi 1 ay besler tosun gibi yaparsın nasıl bişidir aklım ermiyor :)

neyse fırsat sitelerine geleyim tlf açıyorum. yeri gidip görüyorum. mümkünse siteden ödemek istemiyorum. burda ödeyeyim diyorum. işlemi yaptırdığım gün ödüyorum. en son dün kavitasyon yaptırdım. onun ölçümüne göre 8 cm benim ölçümüme göre 3 cm vermişim neyse önemli olan vermek zaten yazılan 8-12 cm ler biraz abartı...

insan muamelesi yaparlar mı deme 3 fırsat kullandım hepsi bakım üzerine hepside çok iyiydi. hattaa çok terlemem ve saçlarımın kötü yapısı nedeniyle tutmayan brezilya fönü için adam güzel kastı onuda emeklerinden dolayı tebrik ediyorum :))) ayrıca bu yerler en azından benim gittiklerim ya yeni açılmış yada diğer tüm uygulamaları için tanıtım yapıyorlar. fiyat düşük olabilir ama sonuçta bedava değil...

güzellik zayıflama bakım bunların hepsini kendin için yapıyorsun motive et kendini aslada vazgeçme... ben çok kek börek yaptım gelen misafirlerime öylece baktım elimde yeşil çayımla :) her akşam kocama farklı kendime farklı yemek hazırlıyorum. misafir gelirsede yine öyle bir sorun varsa çözülecek sadece odaklan...

aman yemekten sonra sakın uyuma aç pc yi oyun oyna bulduğun en dar kıyafetini ütüle... hattaa olmadı sana olmayan eski bi kıyafeti giy dene istesende uyuyamıyorsun

• dünkü menüm sabah yarim ekmek ,iki dilim kasar kahve
  • öflen iki tabak kisir .yanin da ayran
  • ikindi crep bir tanecik
  • aksam yok hemde hic bir seyyy
  • iki litre ye yakin su
  • ben kilolar sekerli yiyecekler den aldimmm
  • diyet te asil önemli olan devamlilik verene kadar illa gidiyor kilolar ara da sirada kacamak bile yapsak hemen yarin yine devam etmek.diger

cnm ikindi aran iyi olmamış daha hafif yeseydin keşke. bi de akşamda bişeyler atıştırsan iyi olurdu metabolizmayı canlı tutmak için..

bugün kü menüm
sabah:
1,5 dilim denge ekmek
az lor
az reçel
1 yumurta sahanda
yarım tabak kadar kavun

ara:
yarım elma
2 tane form bisküvi

öğlen
1 tabak makarna lorlu az ketçaplı (yağsız tuzsuz)

akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği
salata

bugünkü menüm

sabah
1.5 dilim denge ekmek
1 yumurta sahanda
az lor, reçel
yarım tabak kadar kavun

ara
yarım elma
2 tane form bisküvi

öğlen
1 tabak makarna lorlu-ketçaplı (yağsız tuzsuz)

ara
1 kase yeşil mercimek yemeği
salata

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizzzzz...

duyummm ne korkmuşsun kıs sen ööle ... can tatlı işte bende çok korkmuştum geçmiş olsun kuzummmm

elif bugün bende sanki kene gördüm heryerimi kontrol ediyorum bi de insanın kendi değilde canından olan can olunca farklı oluyodur heralde şimdi iyisiniz değil mi ? zaten sen ööle çıkartamazdın bence sıkma canını iiidir bebeğimiz..

teşekkür ederim canım her an gözüm onda bakıcam, en ufak bir sorun olursa götürürüm doktora inş.sen nasılsın nasıl gidiyor bu hafta kilo durumları?

bende bakıyorum günlük yediklerimin kalorisine yemeden önce değil ama yedikten sonra kaç kalorilik yemişim diyeaz çok kestirebiliyorum artık ne kaç kalori diede o nasıl ekmek kı bir dilimi 97 kalori?tahıllı ekmeklerin bir dilimi 55-60 kalori normalde

bırde canım calışıyorum ewe gıtmem 7,30 buluyo nerdeyse oturup yemek yemek ıstemıyorum salata çorba genelde yıyıp yuruyorum haftanım 3 yada 4 gunu yurumeye cslışıyorum

her zamanki gibi menün çok dengeli canım idolümsün biliyormusun,benim benülerime hep yorum yap olurmusenin görüşlerini çok önemsiyorum bu konuda canım

detoksun işe yaramasına sevindim canım,bendede ilk yapışımda baya etkili olmuştu,bu arada dımı sormuştun bir yerlerde benim gerçek adım elif canım:))

teşekkür ederim canım her an gözüm onda bakıcam, en ufak bir sorun olursa götürürüm doktora inş.sen nasılsın nasıl gidiyor bu hafta kilo durumları?

inşalllah bişey olmaz canım .... çok dengesiz canım ya okul tatil oldu herkes okulda kahvaltılıklar filan getiriyo seminer dönmeinde bende eşim için götürmek zorunda kalıyorummm bende yiyorum tabiii

öğlen yemeği içinde genelde masa tenisi oynanıp yemek ısmarlanıyor ee o zmanda yiyorummm ya almasam razıyım bu ara .. tatilde yüzme filan veririm heralde..

masa tenisini bnde çok seviyorum sık oynayamasam da :)

Kızlar kendime öyle çok kızıyorum kı anlatamam ya nasıl bu kadar kilo aldım neden hiç durmadım 2 sene önce 65 geliyordum simdi ise 86 dan dönüyorum giyilmemiş etiketınde 5 bantolonum var acık renk kırem kahve siyah kot eteklerım elbıselerım hıc bırı olmuyo yaz geldi iyicee sinir oluyorum kendıme bıran önce vermek istıyorum mıllet alısverıse gıder bn ise baca altına kaldırdıgım kıyafetlerı çıkartıp gıyecegım ınsallah umarım hedefımıze en kısa sürede saglıkla ulasırız

ayni beni anlatiyorsun zaman zaman ben de kendi kendime hayiflaniyorum . nasil bu kadar aldim bu kilolari diye.benim de pahali markali pantolanlarim ceketlerim kimseye veremiyorum .bavul duruyorum.giyilecek günü bekliyo ...nasil sinirleniyorum anlatamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…