cnm ikindi aran iyi olmamış daha hafif yeseydin keşke. bi de akşamda bişeyler atıştırsan iyi olurdu metabolizmayı canlı tutmak için..
kılom 82,8 canım bıran önce vermek ıstıyorum aslında yetıyo yedıklerım ama metobolızmam calışmıyo
inşalllah bişey olmaz canım .... çok dengesiz canım ya okul tatil oldu herkes okulda kahvaltılıklar filan getiriyo seminer dönmeinde bende eşim için götürmek zorunda kalıyorummm bende yiyorum tabiii
öğlen yemeği içinde genelde masa tenisi oynanıp yemek ısmarlanıyor ee o zmanda yiyorummm ya almasam razıyım bu ara .. tatilde yüzme filan veririm heralde..
ne günesi kiz..kim kaybetmiski biz bulalim..aksine sabah iyi bir yagmur yedik kizimla:)) ama tüm islerimi halletim...fazladan kivircik kizimin öglen yemegi icin kagit isleri vardi onlari bile hallettim.çok kolay gelsın canım çok işin var mısyaw dikkat et çok güneşli hava bol bol su iç
canim senin durumunda kilo vermesi zor oluyor etrafimda öyle tanidiklarim var..cok defa ilaclara kizip tedaviyi ayarim biraktilar..sonra daha fazla hormon bozuklugu daha cok kilo ve tüy kil...ama azmetmis olman vede kendine inanmam güzel....malum basari inanmakla basliyor iradeyle devam ediyor bu islerde...bende zamaninda cok kilo aldim..öyle hastaligim falanda yoktu ha..sadece cok yedim..cevremdekiler 100 ve üzeri olunca kendimi hep zayif hissettim....sonra izne gittim.ailem ve eski dostlarim bana uzayddan gelmisim gibi koca koca gözlerle baktilar...sen kendine ne yaptin böyle ne olmussun dediler...o yil hayatimin en berabat tatilini gecirmis oldum..sonra cokta istikrarli olamamakla beraber yavas yavas verdim kilolarimi.gerci daha nerden baksan 10 kilo daha fazlaligim var ama artik yavas yavasben 93 kg ile başladım. aslında 95 teyken tehlike sinyallerini aldım. ilk önce akupunktur denedim. bundan öncede hayatım hep diyet ve sporla geçti. hormon düzensizliği var. regl olmuyorum. ilaç kullanımım ise nerden baksan 10 yıldır (müdavim oldum hormon ilaçlarına) ne yapsam ne kadar kassam maksimum giden 4-5 kg onun içinde aylarca uğraşıyorum. anladım ki bir ömür diyet yapıcam madem yapıyorum ben bu kiloların hepsini vericem. 1 ay her hafta akupunktur yaptırdım. diyet yapmayı tam anlamıyla öğretiyor akupunktur. kan şekerin düşmüyor. baş ağrıların yoğunlaşıp migrene çevirmiyor. 1 ay yaptım noldu 3 kg kadar verdim. günde 6 lt su içip salata ve çiğ veya yarı pişmiş sebze üzerine kurulu diyetimle. yazması kadar kolay değildi emin olun. sonucu ise sadece 3 kg. bu 3 kgıda regl oldum sonrasında verdim. (akupunktur resmen yaramamış diyenleriniz olabilir en azından motive etti ve başta yazdığım gibi diyete alıştırdı. 1 aydır da kendim diyetteyim. diyet esnasında kullanabileceğim. dahili ve harici tüm olanakları seferber ediyorum. bölgesel zayıflama seansları, bilimum bitki çayları, yürüyüş... 3 kg daha verdim ve sonunda 90 altına indim. 86 dayım. inşallah 2 ay sonrada 70 lere geçerim. zor kilo veren biriyseniz ve benim gibi sorunlarınız varsa, etrafınızdakiler psikopata bağladığınızı bırakın düşünsünler, yapacağınız tek şey azmetmek... eğer alkolden de yerleşmiş bir kilonuz mevcutsa kesinlikle bölgesel zayıflamayı ekleyin diyetinize çünkü alkolden depolanan yağlar gerçekten zor çözülüyor.
diyetimize geçelimmm :) her öğünden önce ara öğünlerde dahil su için soğuk olmasın
sabah: tek çeşit; peynir, zeytin yada yumurta 1 dilim kepek ekmek bunları yemeden karnınızı domates salatalık bol nane ve maydonozla doldurun :)
ara: meyve, ben genelde kuru inciri atıyorum sıcak suya üstünede yeşil çay ohhh
öğle: 1 dilim kepek ekmek, yoğurt, sebze yada ızgara et türü, (çalışıyorsanız her gün evden paket yapın marul, roka, havuç....... bunları öğle yemeğine gitmeden yiyin :)
ara: meyve
akşam: 1 dilim kepek ekmek, bol bol salata çay kaşığı zeytinyağı,tuzsuz :) çorba veya sebze (akşamı 6 da yiyiiinn)
ara: (burda çok acıkıyorum işte) reklama girmesin 55 kalori olan buz dondurmadan :) meyve ve tarçın atılmış çay bardağı süt (eğer yaparım derseniz birde tarifim var çilek veya kavunu püre yapın buzluğa atın :)
eminim diyetimi yapan normal insanlar benden 3-4 kat fazla veririşyerinde masanızda 2 tane 1.5 lt lik su dolu şişe olsun baktıkça gözünüzde büyüsün ama çoğunu içmiş olun
akapunkturla 19 kilomucanım hoşgeldin azmin daim olsun inşallah bak ne güvel vermiş ve ilerliyorsun bn de akapuntura gıttım 2 sene önce cok guzel kılolar verdım 91 den 70 e dusurdu benı sonra sı ise dikkat sizlik vurgun duymazlık ile 86 u gordum malesef sımdı 3 kılosunu verdım azımle devam edıyorum bakalım
bak bu fikre bayildim:)) ben eskiden kafam yataga degsin aninda uykuya dalardim..yillar insani degistiriyor iste..simdide bir saat dönerimki yatakta uyuyayim...aman yemekten sonra sakın uyuma aç pc yi oyun oyna bulduğun en dar kıyafetini ütüle... hattaa olmadı sana olmayan eski bi kıyafeti giy dene istesende uyuyamıyorsun
korktum valla iremcim...gercektende can tatliymis..o kadar canim yandi yakildi ama hic gözümde degildi..makina iki tik tak etti yüregim agzima geldi..gerci korkum ölmekmiydi yoka ölümden sonra cocuklarimin darmadagin olmasimiydi bilmiyorum ama korktum iste...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizzzzz...
duyummm ne korkmuşsun kıs sen ööle ... can tatlı işte bende çok korkmuştum geçmiş olsun kuzummmm
elif bugün bende sanki kene gördüm heryerimi kontrol ediyorum bi de insanın kendi değilde canından olan can olunca farklı oluyodur heralde şimdi iyisiniz değil mi ? zaten sen ööle çıkartamazdın bence sıkma canını iiidir bebeğimiz..
çok kolay gelsın canım çok işin var mısyaw dikkat et çok güneşli hava bol bol su iç
ben 93 kg ile başladım. aslında 95 teyken tehlike sinyallerini aldım. ilk önce akupunktur denedim. bundan öncede hayatım hep diyet ve sporla geçti. hormon düzensizliği var. regl olmuyorum. ilaç kullanımım ise nerden baksan 10 yıldır (müdavim oldum hormon ilaçlarına) ne yapsam ne kadar kassam maksimum giden 4-5 kg onun içinde aylarca uğraşıyorum. anladım ki bir ömür diyet yapıcam madem yapıyorum ben bu kiloların hepsini vericem. 1 ay her hafta akupunktur yaptırdım. diyet yapmayı tam anlamıyla öğretiyor akupunktur. kan şekerin düşmüyor. baş ağrıların yoğunlaşıp migrene çevirmiyor. 1 ay yaptım noldu 3 kg kadar verdim. günde 6 lt su içip salata ve çiğ veya yarı pişmiş sebze üzerine kurulu diyetimle. yazması kadar kolay değildi emin olun. sonucu ise sadece 3 kg. bu 3 kgıda regl oldum sonrasında verdim. (akupunktur resmen yaramamış diyenleriniz olabilir en azından motive etti ve başta yazdığım gibi diyete alıştırdı. 1 aydır da kendim diyetteyim. diyet esnasında kullanabileceğim. dahili ve harici tüm olanakları seferber ediyorum. bölgesel zayıflama seansları, bilimum bitki çayları, yürüyüş... 3 kg daha verdim ve sonunda 90 altına indim. 86 dayım. inşallah 2 ay sonrada 70 lere geçerim. zor kilo veren biriyseniz ve benim gibi sorunlarınız varsa, etrafınızdakiler psikopata bağladığınızı bırakın düşünsünler, yapacağınız tek şey azmetmek... eğer alkolden de yerleşmiş bir kilonuz mevcutsa kesinlikle bölgesel zayıflamayı ekleyin diyetinize çünkü alkolden depolanan yağlar gerçekten zor çözülüyor.
diyetimize geçelimmm :) her öğünden önce ara öğünlerde dahil su için soğuk olmasın
sabah: tek çeşit; peynir, zeytin yada yumurta 1 dilim kepek ekmek bunları yemeden karnınızı domates salatalık bol nane ve maydonozla doldurun :)
ara: meyve, ben genelde kuru inciri atıyorum sıcak suya üstünede yeşil çay ohhh
öğle: 1 dilim kepek ekmek, yoğurt, sebze yada ızgara et türü, (çalışıyorsanız her gün evden paket yapın marul, roka, havuç....... bunları öğle yemeğine gitmeden yiyin :)
ara: meyve
akşam: 1 dilim kepek ekmek, bol bol salata çay kaşığı zeytinyağı,tuzsuz :) çorba veya sebze (akşamı 6 da yiyiiinn)
ara: (burda çok acıkıyorum işte) reklama girmesin 55 kalori olan buz dondurmadan :) meyve ve tarçın atılmış çay bardağı süt (eğer yaparım derseniz birde tarifim var çilek veya kavunu püre yapın buzluğa atın :)
eminim diyetimi yapan normal insanlar benden 3-4 kat fazla veririşyerinde masanızda 2 tane 1.5 lt lik su dolu şişe olsun baktıkça gözünüzde büyüsün ama çoğunu içmiş olun
canım hoşgeldin azmin daim olsun inşallah bak ne güvel vermiş ve ilerliyorsun bn de akapuntura gıttım 2 sene önce cok guzel kılolar verdım 91 den 70 e dusurdu benı sonra sı ise dikkat sizlik vurgun duymazlık ile 86 u gordum malesef sımdı 3 kılosunu verdım azımle devam edıyorum bakalım
aman yemekten sonra sakın uyuma aç pc yi oyun oyna bulduğun en dar kıyafetini ütüle... hattaa olmadı sana olmayan eski bi kıyafeti giy dene istesende uyuyamıyorsun
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizzzzz...
duyummm ne korkmuşsun kıs sen ööle ... can tatlı işte bende çok korkmuştum geçmiş olsun kuzummmm
elif bugün bende sanki kene gördüm heryerimi kontrol ediyorum bi de insanın kendi değilde canından olan can olunca farklı oluyodur heralde şimdi iyisiniz değil mi ? zaten sen ööle çıkartamazdın bence sıkma canını iiidir bebeğimiz..
menüyü yazayim bari bos bos bakiyorken diicem ama bu aksam menü yazasim yok..cünkü son günlerin en beteri
sorma canim yaa ben cözdüm durumu ama...dieti birakan yada cok yiyen gelmiyortopige...bence tabi..e bu durumda benimde gelmemem gerekiyordu ama neeysehaydi yaz yazzzz:))) yine demirbaşlar olarak bir sen birde ben varız başka kimse yok öznurrrrr
sorma canim yaa ben cözdüm durumu ama...dieti birakan yada cok yiyen gelmiyortopige...bence tabi..e bu durumda benimde gelmemem gerekiyordu ama neeyse
yok yok bırakma sen burayı sakın,ben iki gün gelmesem salıyorum kendimi,burası bir çeşit vicdan muhasebesi oluyo bana...
enginar kabuguyla annemde ablamda iyi kilo verdi valla..kaynatip iciyorlardi vakitli vakitsiz..bende cok isteedim ama burada cok pahali..bizimkiler benim icin kurutmuslar..kurusuda ise yararmi acaba...senin aksam yemegi menün de benim bu günkü vicdan azabima tuzbiber oldu haaaakşam yemeği olarak çiğ ayıklanmış enginar yedim sanırsam bir daha azcık limonla pişirmem gerekiokabuğunu kaynattım çay olarak içiyorum. yeşil çay gibi bir tadı var. (sanırım acıktım ben ya :)))
enginar kabuguyla annemde ablamda iyi kilo verdi valla..kaynatip iciyorlardi vakitli vakitsiz..bende cok isteedim ama burada cok pahali..bizimkiler benim icin kurutmuslar..kurusuda ise yararmi acaba...senin aksam yemegi menün de benim bu günkü vicdan azabima tuzbiber oldu haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?