80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm kızlar;
sabah:2 dilim ekmek,2 yeşil biber,biraz labne,yarım porsiyon kadar menemen(çocuklara yapmıştım kalanı hüplettim:))
ara:1 elma
öğle-akşam bir oldu (akşam üzeri 17 gibi);2 dilim ekmek,epey haşlanmış tavuk,salata,1 büyük bardak ayran
ara:1 avuç leblebi
yazınca saçma bir menü gözüktü gözüme ama bugün böyle oldu((

eşinle aynı okuldamı görev yapıyosunuz irem 7/24 berabersiniz yani,nasıl memnunmusun bu durumdan azcık özlem olsa dahamı iyi olurdu?Benim eşimde öğretmen çay içip vakit geçirme döneminiz yani seminer döneminiz bu sene 3 haftaymış birde öylemi?haftaya ek ders yoksa rapor alıcam diyodu o da çok sıkılmışta:)))

çok kolay gelsın canım çok işin var mısyaw dikkat et çok güneşli hava bol bol su iç
ne günesi kiz..kim kaybetmiski biz bulalim..aksine sabah iyi bir yagmur yedik kizimla:)) ama tüm islerimi halletim...fazladan kivircik kizimin öglen yemegi icin kagit isleri vardi onlari bile hallettim.

canim senin durumunda kilo vermesi zor oluyor etrafimda öyle tanidiklarim var..cok defa ilaclara kizip tedaviyi ayarim biraktilar..sonra daha fazla hormon bozuklugu daha cok kilo ve tüy kil...ama azmetmis olman vede kendine inanmam güzel....malum basari inanmakla basliyor iradeyle devam ediyor bu islerde...bende zamaninda cok kilo aldim..öyle hastaligim falanda yoktu ha..sadece cok yedim..cevremdekiler 100 ve üzeri olunca kendimi hep zayif hissettim....sonra izne gittim.ailem ve eski dostlarim bana uzayddan gelmisim gibi koca koca gözlerle baktilar...sen kendine ne yaptin böyle ne olmussun dediler...o yil hayatimin en berabat tatilini gecirmis oldum..sonra cokta istikrarli olamamakla beraber yavas yavas verdim kilolarimi.gerci daha nerden baksan 10 kilo daha fazlaligim var ama artik yavas yavas

akapunkturla 19 kilomu
gerci bende ikisenede akapunktirsuz 20 kilo verdim ama
aman yemekten sonra sakın uyuma aç pc yi oyun oyna bulduğun en dar kıyafetini ütüle... hattaa olmadı sana olmayan eski bi kıyafeti giy dene istesende uyuyamıyorsun
bak bu fikre bayildim:)) ben eskiden kafam yataga degsin aninda uykuya dalardim..yillar insani degistiriyor iste..simdide bir saat dönerimki yatakta uyuyayim...

korktum valla iremcim...gercektende can tatliymis..o kadar canim yandi yakildi ama hic gözümde degildi..makina iki tik tak etti yüregim agzima geldi..gerci korkum ölmekmiydi yoka ölümden sonra cocuklarimin darmadagin olmasimiydi bilmiyorum ama korktum iste...

çok kolay gelsın canım çok işin var mısyaw dikkat et çok güneşli hava bol bol su iç

aman yemekten sonra sakın uyuma aç pc yi oyun oyna bulduğun en dar kıyafetini ütüle... hattaa olmadı sana olmayan eski bi kıyafeti giy dene istesende uyuyamıyorsun

ben bu hafta hic dengeli beslenemedim ya...sporda yapmadim suda icmedim.. kendimi cok rahatsiz hissediyorum..ruhen yani..icim hic rahat degil....koskoca haftayi bos gecirdim valla.tartida arti olacagi kesin gibi su birtürlü yapamadigim detoksa baslasammi yarin...:44::44::44: hazir artidayken hic degilse cumaya durumu kurtaririrm gibi gibi ne dersiniz:26::26::26::26::26::26::26:

kiz kamile gelde su ayran dedoksunu nasil yaptin bir anlat bacim..internette cok cesit var tecrüübe ettigin daha iyidir:))

menüyü yazayim bari bos bos bakiyorken diicem ama bu aksam menü yazasim yok..cünkü son günlerin en beteri

yaaaaaaaaaa izne 2 hafta kaldi ben daha 3 kilo veririm derken su halime bak...gözüm döndü bugün resmen...pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiim yemeyecektim:18::18::18::18::18:

saat 10 olmus burda disari hala aydinlik..sabah bestede aydinlaniyor...kardesim kurtkus uyuyamiyor aydinliktan:))

akşam yemeği olarak çiğ ayıklanmış enginar yedim sanırsam bir daha azcık limonla pişirmem gerekio kabuğunu kaynattım çay olarak içiyorum. yeşil çay gibi bir tadı var. (sanırım acıktım ben ya :)))

yok yok bırakma sen burayı sakın,ben iki gün gelmesem salıyorum kendimi,burası bir çeşit vicdan muhasebesi oluyo bana...

aynen valla .bugün aksam yemegini kacirdim sabahtan beri kivraniyorum vicdan azabindan...yarin telafi etmem gerek..yoksa ucunu bir kacirirsam varya tutabileme askolsun..

enginar kabuguyla annemde ablamda iyi kilo verdi valla..kaynatip iciyorlardi vakitli vakitsiz..bende cok isteedim ama burada cok pahali..bizimkiler benim icin kurutmuslar..kurusuda ise yararmi acaba...senin aksam yemegi menün de benim bu günkü vicdan azabima tuzbiber oldu haaa

ne yedin kı akşam merak ettirdin söyleye söyleye

sabah:3 dilim beyaz ekmek
iki dilim tavuk dösünden salam
yarim dilim kasar
2 bicak kadar sürme bayaz peynir

ara:kocaman bir elma
ara:bir dilim karpuz
ara:bir yemek kasigi kadar cekirdek
aksam:bir tabak patates kizartmasi
ara:bir tabak pilav
bir tabak melemen
ara:kocabir servis tabagi kadar karpuz

ben yedim kimse zorlamadi...ölümümden kimse sorumlu degildir...yaydan firlamis ok gibi firladim herseye..daha canim feci sekilde ts menü istiyordu..sicak sicak hamburgerler...nugetslar....allahim aklima mukayyet ol..bu tomografi bana yaramadimi ne...yok yok bahane iste yedim kardesim...kitliktan cikmis gibi yedim pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim utaniyorum yerindibine giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…