hiç azap çekmee çok acıktımeşim evde olmazsa hep çiğ sebze yiyorum. (adama da yazık benim yediklerime bakınca içi kalkıo) çiğ olunca çok fazla yiyemiyorsun haliyle. bende kaynattım içiyorum yıllardırr içtiğim onca bitkiden sonra benim yerime kilolarmı kök saldıda terk etmiyorlar anlamış değilim...
alışveriş merkezlerinde en kolay menü gidip marketinden alacağın közlenmiş patlıcan konservesi ve o hamburgerlerin nuggetlerin arasından sıyrılıp isteyeceğin koca bir tabak yağsız salata ve ayran ne hamburgeri diceksinn ıykkkkkk yağlıııı tuzluuuuuuu (olsada yesek :))))))))
sabah:3 dilim beyaz ekmek
iki dilim tavuk dösünden salam
yarim dilim kasar
2 bicak kadar sürme bayaz peynir
ara:kocaman bir elma
ara:bir dilim karpuz
ara:bir yemek kasigi kadar cekirdek
aksam:bir tabak patates kizartmasi
ara:bir tabak pilav
bir tabak melemen
ara:kocabir servis tabagi kadar karpuz
ben yedim kimse zorlamadi...ölümümden kimse sorumlu degildir...yaydan firlamis ok gibi firladim herseye..daha canim feci sekilde ts menü istiyordu..sicak sicak hamburgerler...nugetslar....allahim aklima mukayyet ol..bu tomografi bana yaramadimi ne...yok yok bahane iste yedim kardesim...kitliktan cikmis gibi yedim pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim utaniyorum yerindibine giriyorum
eşinle aynı okuldamı görev yapıyosunuz irem 7/24 berabersiniz yani,nasıl memnunmusun bu durumdan azcık özlem olsa dahamı iyi olurdu?Benim eşimde öğretmen çay içip vakit geçirme döneminiz yani seminer döneminiz bu sene 3 haftaymış birde öylemi?haftaya ek ders yoksa rapor alıcam diyodu o da çok sıkılmışta:)))
canım biz eşimle üniversite 1. sınıfın 1.ayında çıkmaya başladık ben hayata onunla başladım onunla devam ediyorum diyebilirim biz öğrenciyken de hep beraberdik şimdide(Allah ayırmasın aminnn) 12 yıldır sıkılmadık birbirimizden ama büyük konuşmamak lazım ileride ne olur bilinmez çok canım sıklırsa çıkıyorum ben arkdaşlarımla o ev kuşu zaten 1 ay yiyecek su ekmek ver oturur evde yatar kalkar gıkı çıkmaz bende aksine gezmeyi çok seviyorum artık hadi çıkalım demekten yorulduğum için ikna çabalarına girmiyorum çoğu zaman gezme ihtiyacımı öğleden sonra filan gideriyorum akşam arkadaş bulursam dışarda 2 tur atıyorum stresimi de atıyorum özlem olsa nasıl olurdu demişsin ya olmuyo ya bi gün okulda beraber olmasak bi yanım eksik kalıyo benimmm bu kadar bağlı olmaktan da çok korkuyorum aslında durup durup ağladığımı da bilirim bak sulandım geneee neysee ne sordun nelerrrrr anlattımmmmm
aaa çok güzel yaaa 1.sınıf 1.ay haaa,hep böyle bir beraberlik yaşamak istemişimdir üniversiteye başlamadan önce bile ama olmadı....Allah bozmasın beraberliğinizi mutluluğunuzu canım,hatta birde bebişle taçlandırsın inş.
aminnnn canım inşalllh:)
bu arada seminerde bu 4+4+4 den eğitim çıktı rahat rahat olmayacak ve rapor vermiyolra maleseffff((
öylemi eşim çok üzülecek rapor konusuna sanırsamneyse yinede 2 ay tatiliniz var şanslısınız:)
kizlar ya az önce kahvalti yaptim..yediklerimin kalorisini hesapladim 580 kalori geliyor.kahvalti icin cokmu ya
3 dilim ekmek :97+97+97=291
1 dl.tav.dösünden salam:27
yarim dilim kasar:69
iki bicak ucu kadar sürme taze peynir:156
toplam:543
günlük 3 ögün aralarida katarsak bu is 200 kaloriyi geciyor valla..yoksa ben bu kahvaltidanmi cok kilo veremiyorum..ama günün en önemli ögünü ve doymazsam tüm gün doymuyorum...
hah su andada bir salam daha yedim.+27=570
ama bu tavuk dösünden yagsiz diet salami...
simdi ne yapabilirdim bakalim:26::26::kasari yemeyebilirdim..salamla güzel oluyor diye fazladan gitti..ekmegi 2 dilimde birakmaliyim ama o 3.dilim illede ye beni diyor kardesim..valla yapabilecegim en fazlasi kasarive ekmegi yememek..fazlai olamaz.olsa dükkan sizin:))97+69=166 eksik olabilirdi..tüh bu demek oluyorki doktora kagidi vermek icin arabayi degil bisikleti kullanacagim
kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalım
bugun neler yedım
sabah;kafles,süt
öğlen;3 kaşık fasulye,cacık
arada da ;elma
her zamanki gibi menün çok dengeli canım idolümsün biliyormusun,benim benülerime hep yorum yap olurmusenin görüşlerini çok önemsiyorum bu konuda canım
Kızlar kendime öyle çok kızıyorum kı anlatamam ya nasıl bu kadar kilo aldım neden hiç durmadım 2 sene önce 65 geliyordum simdi ise 86 dan dönüyorum giyilmemiş etiketınde 5 bantolonum var acık renk kırem kahve siyah kot eteklerım elbıselerım hıc bırı olmuyo yaz geldi iyicee sinir oluyorum kendıme bıran önce vermek istıyorum mıllet alısverıse gıder bn ise baca altına kaldırdıgım kıyafetlerı çıkartıp gıyecegım ınsallah umarım hedefımıze en kısa sürede saglıkla ulasırız
bugünkü menüm kızlar;
sabah:2 dilim ekmek,2 yeşil biber,biraz labne,yarım porsiyon kadar menemen(çocuklara yapmıştım kalanı hüplettim:))
ara:1 elma
öğle-akşam bir oldu (akşam üzeri 17 gibi);2 dilim ekmek,epey haşlanmış tavuk,salata,1 büyük bardak ayran
ara:1 avuç leblebi
yazınca saçma bir menü gözüktü gözüme ama bugün böyle oldu((
sabah:3 dilim beyaz ekmek
iki dilim tavuk dösünden salam
yarim dilim kasar
2 bicak kadar sürme bayaz peynir
ara:kocaman bir elma
ara:bir dilim karpuz
ara:bir yemek kasigi kadar cekirdek
aksam:bir tabak patates kizartmasi
ara:bir tabak pilav
bir tabak melemen
ara:kocabir servis tabagi kadar karpuz
ben yedim kimse zorlamadi...ölümümden kimse sorumlu degildir...yaydan firlamis ok gibi firladim herseye..daha canim feci sekilde ts menü istiyordu..sicak sicak hamburgerler...nugetslar....allahim aklima mukayyet ol..bu tomografi bana yaramadimi ne...yok yok bahane iste yedim kardesim...kitliktan cikmis gibi yedim pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim utaniyorum yerindibine giriyorum
canım biz eşimle üniversite 1. sınıfın 1.ayında çıkmaya başladık ben hayata onunla başladım onunla devam ediyorum diyebilirim biz öğrenciyken de hep beraberdik şimdide(Allah ayırmasın aminnn) 12 yıldır sıkılmadık birbirimizden ama büyük konuşmamak lazım ileride ne olur bilinmez çok canım sıklırsa çıkıyorum ben arkdaşlarımla o ev kuşu zaten 1 ay yiyecek su ekmek ver oturur evde yatar kalkar gıkı çıkmaz bende aksine gezmeyi çok seviyorum artık hadi çıkalım demekten yorulduğum için ikna çabalarına girmiyorum çoğu zaman gezme ihtiyacımı öğleden sonra filan gideriyorum akşam arkadaş bulursam dışarda 2 tur atıyorum stresimi de atıyorum özlem olsa nasıl olurdu demişsin ya olmuyo ya bi gün okulda beraber olmasak bi yanım eksik kalıyo benimmm bu kadar bağlı olmaktan da çok korkuyorum aslında durup durup ağladığımı da bilirim bak sulandım geneee neysee ne sordun nelerrrrr anlattımmmmm
berivancım sağlık anlamında bir engel varmı metabolizma hızını etkileyen?insülin direnci,haşimato vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?