bu arada günaydın kızlarrr mutlu bir gün olsun hepimiz için ve de tartılarımız yarına kadar eksilsinnnn.. benimkinde öyle eksilme yok bu hafta. bugün yarın regl olcam onadan da olabilir ya da kahvaltılarım duyumun ki gibi sağlam oldu ondan mı bilemedim. haftaya belli olur artık.. artı olmaz inşallah yarına .. sabit kalsam da iyidir yani..
günaydın kızlar nasılsınız ay dün benim için o kadar zor bır gun oldu kı anlatamam dün yemege mısafırlerımız var dı annemler de pide yaptırmıs konya da meşur dur gıdenlerınız varsa ( bn aslen konyalıyım) pide tatlı falan derken iradem baya zorlandı ayıp olmasın dıye 1 dilim en küçüğü onu yedım ayran içtim yemekden sonra kı tatlı dondurma ve çekırdege el uzatmadm zor oldu ama başardım :):):)
daha tartılmadım çok heycanlıyım ya yarın tartılıp yazıyoruz demı
sabah; 1 dılım k.ekmegı ,salatalık.domates, peynır yedım, çayımı içtim güne hazırım artık :)
herkese günaydın ben salı vae çarşamba menümü yazamadım evde değildim gittiğim yerdede net yoktu şimdi yazayım
SALI MENÜM
sabah 2 dlm ekmek ,peynir,2 dlm pastırmalı yumurta çay
ara 4 kiraz
öğle:eşimle kahvaltı türü yedik
akşam:salata ,yoğurt
ÇARŞAMBA MENÜM
sabah 1 dlm ekmek,domat,1 tane yeşil zeytin
öğle: kızkardeşimin oglunun doğum günüydü sadece 1 tane küçük pogaça,1dlm pasta,1 bardak kola
akşam:çay,5 fındık
bol suu..........
ondandır canım zaten zayıfcasın verırsın :) hiç sorun etme ne guzel
anam detoksa halt etmis damara boru taksak full tanzikli su versek gene temizlenmez giden gitti ama telafi edecegim söz...bugün gittim kendime simsiyah ekmeklerden aldim..hemde en sertlerini sectimki cignemem zaman alsin..yarin tarti günü sanirim gene cantaayi yiicem ama olsun zararin neresinden dönersen kardir..kara gececegim bu gün insallahanaaaaammmmmmbu ne kız yedim dediğin kadar varmış hani sen bir günlük değil bir haftalık yemişsin şekerim,bu kanı ancak detoks temizler
kendini ifade edis seklini kendime cok yakin buldum...iki gün görünüp kaybolanlardansan alistirma beni kendine:)))) aslinda haklisin..salataya para veremiyorum pintilik yapiyorum sagllik icin en dogrusu..ama napiim huyum bu..birdefasinda kizimla alisverismerkezindeydik..dedim ne istiyorsan söyle bendensin bugün..cocuk döner tabagi söyledi..hemde patates kizartmali..o siralar bu topikte yeniydim...inat yaptim yemedim.kendimede koca bir tabak salata söyledim..sirf salataya 5 euro para verdim..o gece yatamadim yahu dedim kizin tabagi 7 euro benmki 5 ne var sadece otaynen etsizz yemeği yemez tereyaağsız yemez, salatadan bile yağ damlamalı... o yüzden salataya kadar ayrı ayrı yapıp yiyoruz. en kolayı yemek yapıyorum kendime aayırıp üstüne tereyağı eritip ona servis ediyorum. salatayı ayırıp yağ ekliyorum. yorucu efet ama onla aynı şeyleri yersek ben yarım dünyayken tam dünya olurum. (o neden hala bayrak direği gibi bu haksızlık yaa
ay ne güzel masaallahcanım biz eşimle üniversite 1. sınıfın 1.ayında çıkmaya başladık ben hayata onunla başladım onunla devam ediyorum diyebilirim biz öğrenciyken de hep beraberdik şimdide(Allah ayırmasın aminnn) 12 yıldır sıkılmadık birbirimizden ama büyük konuşmamak lazım ileride ne olur bilinmez çok canım sıklırsa çıkıyorum ben arkdaşlarımla o ev kuşu zaten 1 ay yiyecek su ekmek ver oturur evde yatar kalkar gıkı çıkmaz bende aksine gezmeyi çok seviyorum artık hadi çıkalım demekten yorulduğum için ikna çabalarına girmiyorum çoğu zaman gezme ihtiyacımı öğleden sonra filan gideriyorum akşam arkadaş bulursam dışarda 2 tur atıyorum stresimi de atıyorum özlem olsa nasıl olurdu demişsin ya olmuyo ya bi gün okulda beraber olmasak bi yanım eksik kalıyo benimmm bu kadar bağlı olmaktan da çok korkuyorum aslında durup durup ağladığımı da bilirim bak sulandım geneee neysee ne sordun nelerrrrr anlattımmmmm
ya cnm aynen ben de onu düşüdüm dün. kahvaltıda 500 kaloriy buluyorum. gün içindede 700 falan etti mi 1200. çok abartı değil ama şu kahvaltıyı az yesem 1000 kaloryle bitirebilirim demekki günü. ewt dün böyle düşündüm bugün kahvaltı yapma imkanım olmadı. artık öğlene alırım kaloriciklerimi eksik kalmasınlar:)) sen de ekmeği azal bi dereçeli. onlar en kalorili olanlar cnm.. hatta reçel hiç yeme. yumurtayı da sahanda yapma haşla. baya kalori azalacaktır. ben de bunları yapmayı düşünüyorum ama bakalım yapabilecek miyim:))
cnm menün fena değil ama akşamı düşündüm inşallah bişeyler yemişsindir. bi de sabah normal kahvaltıda yap. çünkü ekmek yemelisin ki enerjini alasın. ekmek için de en güzel öğün sabahtır. öğlende olabilir ek olarak ama..
teşekkür ederim cnm çok saol. senin menülerinde benim idolüm sanırım daha önce de söylemiştim.. utandım amabak şimdi:)
elimden geldğince yorumlayacağım cnm. tekrar teşekkür ederim.
zararın neresinden dönersek kardır cnm. ne güzel senin zayıf günlerinde olmuş. benim olmadı gibi bir şey. o yüzden memlekete gittiğimde herkes şok oldu resmen. hiç alakasız insanlar bile bana 10 yaş gençleşmişsin dedi ki yaşım 23:)) acaba nasıl görünüyordum önceden. neyse ki kafamıza dankk etti bir şeyler. artık bizde çıtır hatun olacağız dönmek yok bu yoldan:))
yok cnm hiç çok olmamış menün. kahvaltıyı sağlam yapman iyi olmuş öğleni o yüzden yememenin zararı yok. beğendimm cuma tartı gülecek inşallah sana:)
cnm bu kadar meyve yeme ama. hep acıktırı seni sonra da böyle kötü bir beslenme yaparsın. karpuz kilo yaparrrr haftasonu ye cnm ki eritebilesin cumaya kadar. kızartmayı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı hem de bir tabak. kusura bakma büyüğümsün ama saçını çekcemmmmmmbunları yemeseymişsin diğer yediklerin günü kurtarırmış..
yazını okurken acaip mutlu oldum cnm. sanki ben böyle güzel duyguları yaşıyormuşum gibi. insanların böyle güzel ev hayatlarını ilişkilerini okudukça acaip pozitif oluyorum. Rabbim bir ömür ayırmasın sizi gönlünüzdekini hayırlı kılığ yolunuza versin...
ben de dedim adaşlarım nerde acaba yoksa pes mi ettiler ama senden yana yanılmışım ne güzel:)) menünü yorumlayamıyorum ama dışarıda olmana rağmen ipinucunu kaçırmamışsın harikasınnn cnm..
)
mesajini almisim cevabini yazmamisim..
valla cok haklisin sonuna kadar..ama alacagin yokben ekmegi kesebilsem helede yaz mevsimi meyveyi zaten coktaaan incecik olmustum..ama genede deneyecegim..sen baskilarina devam et
şekerim ben özelim sanırım herkese 1 defa bana 3 defa cevap saolasın:)) tabi baskı yapacağım baksana bastıracak hiçbir hatun kalmadı.. herkes boşladı burayı şimdilik ben direniyorum gitmemek için. neyse velhasıl bugün doğru düzgün menüyle gelmezsen gene çekerim o saçlarını hatta yoladabilirim ona göre beni düşün öyle ye:))
ya diyorumki sacimi ellemesen:26::26::26: zaten toplasan 100-150 adet tel var...oda giderse yolunmus tavuk gibi olacagimsen cantayi al gecir suratima..halime bak ya heriften darbe göre göre (ki fiziksel darbeleri unuttuk cok sükür..ruhsal darbelerde yapim calismalari devam ediyor) kafayi yedik:)) tamam sana söz bugün adam gibi bir menüyle cikacagim karsina...ama yalan dolan yok bizde bilirsin...meyve konusunda esneyemiyormuyuz dolapta kiraz karpuz var..haftasonununa kadar bana kalmaz
yokmu bir güzellik yapma imkani
çok hos çok tatlısın yaaaaaa cumayı atlat oyle ye :)
ay tesekkür ederim utandiiimillede yeme meyveyi derseniz gizli gizli yerim haberiniz olsun..gel anlasalim öglenle aksam arasinda 50-60 tane kiraz yiim(50 -60 diyorum ya hani pazarlik payi olsun diye..nasilsa itiraz eceksiniz pazarlikla 15-20 de anlasicaz demi de de
meyveden ne olcak duyumcum yaa meyve ye nedn yemeyesn ki ben yıorum :) yazında gayet iyi oluor :)
aynı annem yaaaaa annemle beraber dukana basladık bılıyorsanız hıc meyve falan yok ılk evresınde ama masallah annem her ögunde yıyordu hemde gızlı gızlı çok hos tu ya annem asla meyvesız yapamaz
aynı annem yaaaaa annemle beraber dukana basladık bılıyorsanız hıc meyve falan yok ılk evresınde ama masallah annem her ögunde yıyordu hemde gızlı gızlı çok hos tu ya annem asla meyvesız yapamaz
benimde annemle meyve cilginligim cok olmustur..birgün aldik arabacidan koca bir karpuz..gectik balkona..sapladik bicagi bogazina...tam yemege basladik istahla annem sapur supur...önce duymamaya calistim ama yok dikkatimi cekti bir kere..sapur supur..agzinda dislerinin arasinda zavalli karpuz bak basima gelene öznür söylede ezmesin bari zaten canim neki sade suyum diyr bagiriyor..ben sabretmeye calistiksa sinirlerim iyice gerildi..karpuz zevkim palan kalmadi..ana annemin hicumurunda degil sapur supur yiyor..sonunda dayanamadim..ya anne cok sapurtadiyorsun..allah askina azicik sessiz ye valla yiyormuyorum diye..annem önce savunmalari oynadi tabi..yok karpuz böyle yenir nappim agzimimi dikim falan..ama sonrasinda sapurdatmamak icin dikkatli yemeye calisti..bir baktim annemin agzinin kenarindan karpuz yasasin özgürlük diyerek disari kaciyor..bastik kahkahayi..dedim anne böyle daha igrenc oluyor sen en iyisi sapurtadarak ye:))))) ama annemde bir karpuz yiyor isirirken suyunu hortumluyor önce:))))))))))) canim annem allah uzun uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?