80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay buda cok iyiymis:))) ee annen yaptimi bebegi? erkeklere hava hos nasilsa..benim esimde istiyor..sanki bütün sorunlari cözmüsüsde özelliklede cocuk konusunda hic meselemiz kalmamisda adam eve 5.cocugu istiyor..

ay buda cok iyiymis:))) ee annen yaptimi bebegi? erkeklere hava hos nasilsa..benim esimde istiyor..sanki bütün sorunlari cözmüsüsde özelliklede cocuk konusunda hic meselemiz kalmamisda adam eve 5.cocugu istiyor..

ha bu arada canlarim ben masadan kalkiyorum artik..evi toparliyayim biraz..ama leptopu acik birakiyorum arada bakar cevap yazarim...isleride arada halletmis olurum...

öznur bana da yardımaaa gelllll bıktım ben bu diayrbakırın tozundan yaaa...

gece geldim burda elifle konuştuk biraz sonra baktım kimse yok eşim yanımda laptopta bende okey oynuyorum balkon kapısı açık tabi sıcaktan pişiyoruz ama hep bana sölüyo sıcakta olsa kapıyı kapat böcek filan girer diye evimiz dükkan üstü 1. kat ben dayanamıyorum açıyorum gece 2 arkamızda mutfakta 1 çekirgeee eşim hadi bakalım hallet dedi ben astım suratımı ... iğreniyo o tür şeylerden ha bir de bunun altında ben sana kapatalım demişitim muhabbeti de var tabiii... ben kalkarken hayvan kaybolduuu içeri gitmesin diye kapıyı kapattım ama yok talan ettim mutfağı yoruldum oturayım dedim yok benmki pimpiriklendi bi kere.. en son dolap içlerine bakayım dedim bulaşık makinesinin olduğu dolaba girmiş yapışmış ona bana bakıyo usulca kapattım zıplıyo hayvan nasıl tutucam nasıl atıcam ??
aldım lavabo temizleyen fısfısı başladım sıkmaya ama hani ilk silah kullanan gözünü kapatır yandan sıkar ya ben de aynen öyleyim habire sıkıyorum hayvan boğuldu mu yoksa kanatları mı yapıştı bilmiyom kaldı ööle aldım attım dışarı ama bi de bana sorun ilk sıçrayışında çığlık çığlığa kaldım

kıs öznur hürrem taktiklerini kullan karı koca padişahı dize getiriyo sen mi getiremiycen

cok güldüm ya allahta seni güldürsün...kiz sineklikyokmu cek rahat et...burada ne sicak ne toz...ama evimiz bahceli müstakil ev oldugu icin kapi azivcik acik kalsin bötü böcek hepberaber oturdugumuz oluyor aksamlari:)) genelliklede tuhaf bir hayvan var kirkayak gibi ama uzun o giriyor iceri...bizdede kapi kapanmiyorki anacim..4 cocuk bir kapasa digeri aciyor....hürremden eksgim ne anam..adami 4 cocuk sahibi yaptim ya iste oda sülüman gibi arada mücevher altin falan verse dahada gayrete gelicemde bendeki sansa padisah degil matrakci cikti

yok cnm olmaz çanta işi kaptanda. ben saçlara dalıyorum direkt ona göre ye yani. 3 porsiyon meyveyi geçme. kirazı gece arasında ye. karpuzu da öğleden sonraz ye ama az. 3 porsiyondan fazla olmaz esneme yapamam cnm kusura bakma dalarım saçlarına:))

anammmm kandırdılar mı seni padişah verdiler matrakçı çıktı haaa kapa gözlerini padişah hayal et sakın açma gözlerini

anammmm kandırdılar mı seni padişah verdiler matrakçı çıktı haaa kapa gözlerini padişah hayal et sakın açma gözlerini

gözümü kapattim bir bebek daha oldu..korkudan gözümü falan kapatamiyorum anam:))) yok ya keske öyle deselerdi hic degilse hesap soracagim birileri olurdu..adam bana ben matrakcidan fazlasi olamam ben halktan biriyim dedi..bendede herzaman ezilmisten taraf bir yürek oldugu icin gel ben seni padisahim yaparim dedim..ama adam bana havlet gecesi deger verdi sonrasi tanimadi bile diyorumki bunu bosasamda veziremi kacsam oda ezilmisten yana olup cocuk yapiyor biraz bana benziyor:))))))))

anam nooluyor bu gün senle böyle..ya cevaplarim kat kat geliyor yada mesajini alip cevabini yazamiyorum..meyvede sinirlama yaptin ya kesin bu yüzden:)))))))))))
ya haftasonundan kurtardik ya meyveyi gerisi sorun degi.tamam aynen dedigin gibi yapicam.ögleden sonra karpuz gece yarisi kiraz...sabaha karsi noolsun

suuuuuuuuuuuuuuuuuuu olsun cnm:)))

yok yokkk bu işte muhakkak bir karışılık nüfuz etmiş olsa gerekkk yoksa sultanımız böyle bi konu üstünde bilhaassa çok davranır olayların vuku bulmasına engel olurdu sevi(aşk) var huzuru meskende:))

yok yokkk bu işte muhakkak bir karışılık nüfuz etmiş olsa gerekkk yoksa sultanımız böyle bi konu üstünde bilhaassa çok davranır olayların vuku bulmasına engel olurdu sevi(aşk) var huzuru meskende:))
bizim huzuru meskenimizde laf sokusturma surat asma var:))) bizim huzuru meskenimize halk arasinda huzursuzluk meskeni deniyor dur bakalim sunun disilik taktiklerini deneyecez...bakalim ne kadar sülüman olacak:))))))

sonunda bana da kafayı yedirttin öznurum:))

cok pisimdir cooooooooooooooooooook

senin diyet noldu ?? ceee deyip kaçtın. bitki çayları işe yaradı mı??

ya kaç gündüe bu hafta fulll şu sarkı dilimdeydi hiçte sevmem sonunda oldu seni aldattım içim kan ağlayarak sen bunu çok dan beri hakkettin seninde yüreyın yanacak bu şarkı ya dıyorum neyden duydum da kulamdan sılınmedı gıttı dıyordum megersem senın isim çagrısım yapmıs koptummmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kizlar bayagi kaynatmissiniz
  • dünkü menüm yarim brotchen .kasar iki dilim .kahve
  • öglen kabak yemegi .ayran .salata
  • ikindi eiscafe pisman oldum cok kaloriliydi
  • aksam bes elti köfte .salata .diyet kola
  • erik bir kac tane ben dün su icmeyi unuttum ama bir litreye yakinnictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…