80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bn de bn de istiyorum o kadar içmek ya hiç içemiyorum çok kızıyorum kendıme çok
bende unutuyorum ya aklima gelse dikiyorum kafaya gidiyorda

2 litreye yakin su ictigin unmus halinmi benim unutmus halim bir bardakla sinirli:)))) ya yarim brotchenle nasil doydun anam ben ikiden asagi doymuyorum...birak yarimi birtaneyle sofradan kalkabileyim ayakta alkislarim kendimi

üc litre o da neee . ben icsem midem siser dolarr. beni rahatsiz ediyor fazla su arkadaslar niye bilemiceeem
3 litreyi birden icersen midenin sismesi cok normal:)) hos 3 litrede icilemez ya neyse..canim gün icine dagitinda saat basi birbardak su gibi oluyor..yani oda cok degil aslinda ama dedigim gibi benim 3 lt.ictigim cok nadirdir..inat eder icersen günük2 litrede kaliyorum..ama bende blasenenzundung (dogru yazdimmi bilmemde)cok sik oluyor...ne antibiyotikler ictim ama hep yeniledi..yalniz acilarim basladimiydi suya yükleniyorum..sabah yanlamar varsa öglene bitiyor yanmalar..yani bol su aslinda gercekten cok saglikli..gel görki biri bana sat basi su verecekki iceyim:)))

üc litre o da neee . ben icsem midem siser dolarr. beni rahatsiz ediyor fazla su arkadaslar niye bilemiceeem
3 litreyi birden icersen midenin sismesi cok normal:)) hos 3 litrede icilemez ya neyse..canim gün icine dagitinda saat basi birbardak su gibi oluyor..yani oda cok degil aslinda ama dedigim gibi benim 3 lt.ictigim cok nadirdir..inat eder icersen günük2 litrede kaliyorum..ama bende blasenenzundung (dogru yazdimmi bilmemde)cok sik oluyor...ne antibiyotikler ictim ama hep yeniledi..yalniz acilarim basladimiydi suya yükleniyorum..sabah yanlamar varsa öglene bitiyor yanmalar..yani bol su aslinda gercekten cok saglikli..gel görki biri bana sat basi su verecekki iceyim:)))

kizlar sizle cenelesirken bu aradada kizimin odasini topladim..kiyafetlerini falan döktüm katladim düzenledim.yatakodasini temizledim..yemegim hazir sayilir.bir salata kaldi...birde oturmaodasini vede mutfagi topladimmiydi olayy tamamdir...

bak aklima düsürdün sagol ya..hemen gidip yaril litrelik bardagimla su iceyim:))

ay ne güzel bi işe yaradım. eğer burda karşılaşırsak sana hatırlatcam hep suyu. en azından yarım litre faydam olur

ne güzel seni güldürmüşüm sevindim valla. daha pozitif bakıyor hayata insan güldüğü zaman:)) bu ara o suratalar yazı yazarken aşağı doğru in biraz göreceksin. tıkladığın zaman yazının içine atıyor sarı kafaları:))

cnm arada ne yediğini bilmiyorum. yazmışsın ama kara cahil olarak anlayamadım.. onun haricinde çok çok çok beğendim. dedim ki ayça artık düzenli besleniyor. kahvaltı yapmanada çok seviniyorum..

kizlar sizle cenelesirken bu aradada kizimin odasini topladim..kiyafetlerini falan döktüm katladim düzenledim.yatakodasini temizledim..yemegim hazir sayilir.bir salata kaldi...birde oturmaodasini vede mutfagi topladimmiydi olayy tamamdir...

insan hamarat olunca böyle oluyor demekki:)) aynı anda bütün işleri halletmişsin harika. aklıma çok sevdiğim kadim bir dostumu getirdin. arayım onuda en iyisi. hiçbir zaman iki işi aynı anda yapamazdı. tv izlerken yemek bile yiyemezdi düşün:)) hep derdi bana iki iş buyurmayın aynı anda:))

tabi canim fayda faydadir ne demek sayende yarim litre suyumu ictim bak konusurken gene aklima geldi simdi öglen yemegimi yedim miden cok sis ama unutmazsam gene icecegim..öglen yemegi dedigimde bir siyah ekmekcik üzerine beyazpeynir...simdilik süper gidiyor süper
ha bu arada kirazlari gece yiyecektim ya..ay bir baktim ortalik zifiri karanlik..zamanda nasil gecmis haaa gece olmus birden dedim..aklima kirazlarim geldi(ki hic aklimdan cikmamisti:)) bende oturdum yedim..ay bir baktimki meger öglenmis

:)) sanırım bugün ana öğünleri çok kıstın. o zaman meyvene bişey demicem.. ama 3 porsiyonu geçmemeye çalış. yarını atlat haftasonu biraz esnetiriz meyveleri :)

bak o konuda üstüme yok:)) ayni anda cok sey yapabilirim...gercekten hizliyimdir..biraz ukalalik gibi oldu ama...sadece ayni anda bana iki kisi konusuyorsa ikisini birden dinleyemiyorum duymuyorum resmen..beynim otamatik cevap veriyor ama ben farkinda bile olmuyorum..cogu zaman evap verdigim konulari ilk defa duymusum gibi oldugum cok olmustur:))))))))

ben de bu hafta artılardaydım malesef( regl olmam gerek bugün yarın diye diye daha olmadı gitti.. bi de kahvaltıların belini kırıyorum onadan da olabilir artıdaydım. dedim ki bari sabit kalayım cumaya. o yüzden protein ağırlıklı besleneyim dedim bugün. oldu mu olmadı mı bilemicem. bugünkü menüm
sabah: 1 elma (geç kaldım böle oldu)
öğlen: 2 haşlanmış yumurta, az lor
ara: 1 elma
akşam: 6 kaşık sebzeli tavuk, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 nescafe (2si birarada)

:)) sanırım bugün ana öğünleri çok kıstın. o zaman meyvene bişey demicem.. ama 3 porsiyonu geçmemeye çalış. yarını atlat haftasonu biraz esnetiriz meyveleri :)

ohooo kirazlar bitti..dolapta iki dilim karpuz kaldi..onuda aksam yemeginden sonra yerim..zaten meselede aksam yemegi.insallah sabredebilirim....yok yok gecmem 3 porsiyonu merak etme..kirazlar bir tabak kadardi..kac porsiyon ederki:44:

aksm icin erken degilmi ya:26::26::26: hic ekmek yok aksama aclik krizin tutmasin..herkesi kendim gibi saniyorum ya:))

aksm icin erken degilmi ya:26::26::26: hic ekmek yok aksama aclik krizin tutmasin..herkesi kendim gibi saniyorum ya:))

yok kız yemedim akşamı daha ama belli menüm o yüzden yazdım. ewt bugün hem bilerek hem de mecburiyetten ekmek yemedim. şöyle bulunduğum yerde ekmek bile bulunmuyor bazen. yani diyet ekmeği. beyaz ekmek hep. o yüzden yiyemedim cnm. yarına bulmak için çabalıcam ama sanmıyorum bulabileceğimi. acıkabilirim belki ama tutacam kendimi birazcık..

:1: tut sadece sen değil hepimizin tutması lazım bende slata yedim az dı ama o akşama ne yıcem bakalım lsun doydum br de ayran

bravo valla canim..diet ekmek yok diye acyatiyorsun ya bosuna gelmemissin bu kilolara...kutlrim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…