80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bravo valla canim..diet ekmek yok diye acyatiyorsun ya bosuna gelmemissin bu kilolara...kutlrim seni..

teşekkür edrim cnm saolasın. ben de seni hep gıpta ederek takip ediyorum. 4 çocukla pişirip taşarıp önlerine koyup diyet yapmayı başarabiliyorsunnn.. tabi bi de koca var. o 4 çocuğuna da bedel. sana helal olsun..

ben cikiyorum kizlar..gidip herifi isten alicam.yarin ise gitmiyor.bu yüzden sabah olmayabilirim hadi kalin saglicakla

bozagım kuruyo su içince karnım şişiyo anlamadım gıttı:26:

önceden haftada bir tartılıyordum ben. senin gibi su içtikçe şiştiğimi hissediyordum ama içiyordum. sonra dedim bu su şişiriyor beni ya da bezelye:)) o günlerde bezelye yemiştim. meraktan hafta tamamlanmadan tartıldım ona göre suyu azaltacaktım ya da bezelye yemeyecektim. bi baktım ki 2 kilo vermişim.. yani anlayacağın önemli olan yağları eritmen iç gitsin suyu. şişirmez sana öyle gelir cnm. su çok önemli diyette. olmazsa daha az kilo verirsin hatta kilo vermen durabilir bile. bünyene göre yani ama iç bişey kaybetmezsin kilodan başka:))

ciddi misin bn de az içiyim diyodum çok sıkılıyo du canım valla çok şiş

kızlar benim günlük tükettiğim su inanmayabilirsiniz ama kışın 3 yazın 5 lt

sabah: yarım dilim kepek ekmeği+krem peynir tatlı kaşığını tam doldurmadım bile :)

ara: 2 tane kepekli bisküvi + 5 adet kayısı

öğle: susuz taze fasülye+yoğurt+1 dilim kepek ekmeği yemekten önce bol salata (salatadan kastım marul ve roka yaprakları, işyerinde azımda marulla patrona yakalanmak kötü oluyor ama napalım kilo verdiğimi görüyor takdir eder sanırsam :)

ara: 1 avuç beyaz leblebi + 1 havuç + 1 salatalık + 4 kayısı (havucu yerken denk geldi bu seferde

1.5 lt su bugun az içtim evde tamamlarım inşallah

aynen ama sporsuz olmuyor pes etmek yok ben eve girmeden parktaki aletleri bi ziyaret edeyim ayakkkabıylada zor olacak ama olsun :)

azmin bol olsun canım gayet iyi bir menü su benım de oyle malesef:44:

sırf su gözüme güzel görünsün diye aldığım bardakları görmen lazım öneririm de hakikaten motive ediyor. özellikle cam ve renkli bardaklar

bende düşünüyorum almayı sen alda beğenirsen yaz olur mu? aynen benimde 2 tane 1.5 lt lik şişem duruyor masamda birde kupam içip duruyorum. ama havalar ısındı böyle olmayacak gibi... dolaba da ne zaman koysam başına bişi geliyor :))

bende aynen çalışıyorum çıkamadık hala karşımda muhasebecinin masası var adam zayıf öğlenki tüm kekler benim hakkımda dahil masasındaki tabakta bana bakıo yeter artık çıkalım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…