- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.331
- 798
bravo valla canim..diet ekmek yok diye acyatiyorsun ya bosuna gelmemissin bu kilolara...kutlrim seni..
ben cikiyorum kizlar..gidip herifi isten alicam.yarin ise gitmiyor.bu yüzden sabah olmayabilirim hadi kalin saglicakla
tuvalette son bulur şişlik
bozagım kuruyo su içince karnım şişiyo anlamadım gıttı:26:
önceden haftada bir tartılıyordum ben. senin gibi su içtikçe şiştiğimi hissediyordum ama içiyordum. sonra dedim bu su şişiriyor beni ya da bezelye:)) o günlerde bezelye yemiştim. meraktan hafta tamamlanmadan tartıldım ona göre suyu azaltacaktım ya da bezelye yemeyecektim. bi baktım ki 2 kilo vermişim.. yani anlayacağın önemli olan yağları eritmen iç gitsin suyu. şişirmez sana öyle gelir cnm. su çok önemli diyette. olmazsa daha az kilo verirsin hatta kilo vermen durabilir bile. bünyene göre yani ama iç bişey kaybetmezsin kilodan başka:))
ciddi misin bn de az içiyim diyodum çok sıkılıyo du canım valla çok şiş
3 litreyi birden icersen midenin sismesi cok normal:)) hos 3 litrede icilemez ya neyse..canim gün icine dagitinda saat basi birbardak su gibi oluyor..yani oda cok degil aslinda ama dedigim gibi benim 3 lt.ictigim cok nadirdir..inat eder icersen günük2 litrede kaliyorum..ama bende blasenenzundung (dogru yazdimmi bilmemde)cok sik oluyor...ne antibiyotikler ictim ama hep yeniledi..yalniz acilarim basladimiydi suya yükleniyorum..sabah yanlamar varsa öglene bitiyor yanmalar..yani bol su aslinda gercekten cok saglikli..gel görki biri bana sat basi su verecekki iceyim:)))
sabah: yarım dilim kepek ekmeği+krem peynir tatlı kaşığını tam doldurmadım bile :)
ara: 2 tane kepekli bisküvi + 5 adet kayısı
öğle: susuz taze fasülye+yoğurt+1 dilim kepek ekmeği yemekten önce bol salata (salatadan kastım marul ve roka yaprakları, işyerinde azımda marulla patrona yakalanmak kötü oluyor ama napalım kilo verdiğimi görüyor takdir eder sanırsam :)
ara: 1 avuç beyaz leblebi + 1 havuç + 1 salatalık + 4 kayısı (havucu yerken denk geldi bu seferde
1.5 lt su bugun az içtim evde tamamlarım inşallah
sırf su gözüme güzel görünsün diye aldığım bardakları görmen lazım öneririm de hakikaten motive ediyor. özellikle cam ve renkli bardaklar
bende düşünüyorum almayı sen alda beğenirsen yaz olur mu? aynen benimde 2 tane 1.5 lt lik şişem duruyor masamda birde kupam içip duruyorum. ama havalar ısındı böyle olmayacak gibi... dolaba da ne zaman koysam başına bişi geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?