nasıl ne geliyo
bende aynen çalışıyorum çıkamadık hala karşımda muhasebecinin masası var adam zayıf öğlenki tüm kekler benim hakkımda dahil masasındaki tabakta bana bakıoyeter artık çıkalım yahu
bnde muhasebecıyımaynen çıkalım artık çok bunaldım ya 7 de bitiyo mesai bizim sakın yeme kekleri
şişemle beraber kayıplara karışıyor.birde konsantre içecek üretiyoruz, heryer portakal ananas binbir çeşit meyve aroması kokuyor dolaba koyduğum su hep bir konsantre içicekle karışıp mideme iniyor :))
ben çıkıyorum güzelim en azından kapının önünde turlayayım gideriz şimdi evden yazarım...
sabah:3 dilim beyaz ekmek
iki dilim tavuk dösünden salam
yarim dilim kasar
2 bicak kadar sürme bayaz peynir
ara:kocaman bir elma
ara:bir dilim karpuz
ara:bir yemek kasigi kadar cekirdek
aksam:bir tabak patates kizartmasi
ara:bir tabak pilav
bir tabak melemen
ara:kocabir servis tabagi kadar karpuz
ben yedim kimse zorlamadi...ölümümden kimse sorumlu degildir...yaydan firlamis ok gibi firladim herseye..daha canim feci sekilde ts menü istiyordu..sicak sicak hamburgerler...nugetslar....allahim aklima mukayyet ol..bu tomografi bana yaramadimi ne...yok yok bahane iste yedim kardesim...kitliktan cikmis gibi yedim pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim utaniyorum yerindibine giriyorum
basa gelen cekiliyor sekerim..elde degil...teşekkür edrim cnm saolasın. ben de seni hep gıpta ederek takip ediyorum. 4 çocukla pişirip taşarıp önlerine koyup diyet yapmayı başarabiliyorsunnn.. tabi bi de koca var. o 4 çocuğuna da bedel. sana helal olsun..
hadi beekızlar benim günlük tükettiğim su inanmayabilirsiniz ama kışın 3 yazın 5 lt
acuka nedirkibu gün ki menümmmmmm
sabah 2 dlm ekmek,acuka,peynir,çay
ara 3 kiraz
öğle çorba,etli patlıcan yemeği,pilav
ara 1 küçük magnum ( dayanamadım yaaa adetim yaklaştıkça cnm tatlı istiyoo)
akşam bol limonlu peynirli salata
ara çay,5 fındık
3 lt su 2 kupa yeşil çay
ben demedim o dedi..öznur yedi benim sucum yoookkkkkkkkkkKīz bu ne bisey yazmadan gecmis yapem dedim menunu gordum dikkat bacim
Nber kizlar kimse beni özlememis ya hic bu kadin öldümü kaldimi diyee merak etmemiş bende küstüm size
basa gelen cekiliyor sekerim..elde degil...
hadi bee
acuka nedirki
:44:
ay caniiim kiyamam..ben yazmistim cikmamismiki....ay denizcim kimse gelmez oldu..arada kaynamissin
hadi gel öpiimde barisalim:)))Küstüm bana ne
akşam işten geç çıktık geç çıkmak önemli deildi, geç geldik. evde yemek yapmaya yetecek sabrım yoktu. bi restorana girdim. yan taraftaki tavuk çevirmeden getirmeleri için ikna ettim. çeyrek alamıyoruz yarım getiriyim bari dedi. ii dedim. ayıkladım tüm yağını butunu kanadını kaldı bana tatsız göğsü, bol salata istedim. birde ayran. garson bu kadar işkence çekicenize kebap vereydim dedi. ama getirilen kebapları peçetenin arasında yağını almaya çalışırkende kötü bir görüntü oluşturuyorum nasılsa bu akşamda bunu denedik. ama but kısmıda hoş görünüyordu zor zaptettim kendimiya ben taşınmalıyım yada evimin etrafına diyet yemek bulabileceğim yerler açılmalı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?