80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende gıda mühendisiyim. hep yemek şirketlerindeydim. durum daha vahimdi bu en azından içecek birde kendime özel tatlandırıcılı renklendiricisiz yapıyorumm ohhhh biraz zahmetli oluo ama

ben çıkıyorum güzelim en azından kapının önünde turlayayım gideriz şimdi evden yazarım...

bu gün ki menümmmmmm
sabah 2 dlm ekmek,acuka,peynir,çay
ara 3 kiraz
öğle çorba,etli patlıcan yemeği,pilav
ara 1 küçük magnum ( dayanamadım yaaa adetim yaklaştıkça cnm tatlı istiyoo)
akşam bol limonlu peynirli salata
ara çay,5 fındık
3 lt su 2 kupa yeşil çay

Kīz bu ne bisey yazmadan gecmis yapem dedim menunu gordum dikkat bacim

basa gelen cekiliyor sekerim..elde degil...
kızlar benim günlük tükettiğim su inanmayabilirsiniz ama kışın 3 yazın 5 lt
hadi bee

acuka nedirki

:44:

• bügünkü menüm sabah iki zeytun .peynir .bir kucuk brotchen
  • öglen iki seftali . bir kac tane köfte .yesillik
  • ara bir avuc badem , elma .
  • iki kucuk kase tavuklu sehriye corbasi ,yarim dilim ekmek , yesillik , .
  • bir de öglen bir kugel dondurma . nescafe .
  • bir bucuk litre suu

akşam işten geç çıktık geç çıkmak önemli deildi, geç geldik. evde yemek yapmaya yetecek sabrım yoktu. bi restorana girdim. yan taraftaki tavuk çevirmeden getirmeleri için ikna ettim. çeyrek alamıyoruz yarım getiriyim bari dedi. ii dedim. ayıkladım tüm yağını butunu kanadını kaldı bana tatsız göğsü, bol salata istedim. birde ayran. garson bu kadar işkence çekicenize kebap vereydim dedi. ama getirilen kebapları peçetenin arasında yağını almaya çalışırkende kötü bir görüntü oluşturuyorum nasılsa bu akşamda bunu denedik. ama but kısmıda hoş görünüyordu zor zaptettim kendimi ya ben taşınmalıyım yada evimin etrafına diyet yemek bulabileceğim yerler açılmalı :S

Küstüm bana ne
hadi gel öpiimde barisalim:)))

tavuk dösü benim en sevdigim yeridir..himm olsada yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…