hadi gel öpiimde barisalim:)))
tavuk dösü benim en sevdigim yeridir..himm olsada yesek
iyi teyzesi çok şükür bir sorun yok şimdilik olmasında inşallah:))elif oğlusun ii değil mi:)
irem umuts aleyna kamile duygu nerdesiniz kızlar yaaaa
selam kızlar nasılsınız burayı baya boşladım ya bi bakıyım dedim herkes iyidir umarım
sen nasılsın irem
ne saniyordum kaptanim ya..sen bu gece yapiyon ben hergün kendi kendime konusup duruyorum..maksat topik canlansin..yoksa hic sevmem konusmayi haaaöznurrr kendi kendine konuşmak eğlenceli değilmişşşşş
kaptan sen iyice duyumlaşmaya başladın:)))) neyse ben çantamı yiyeyim de susayım
bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 59.3
bu hafta: 59.4
gelen: 100gr
toplam giden: 22.6
hedef: 58
spor: 11 mill leslie
naber fistiklar keyifler nasil artilar eksiler nasil.....bende süpriz oldu..o kadar kizartma pilavlar meylever bani sevmemis olacaklarki terkedip gitmisler bünyeni..grami giramina iki hafta önceki tikerime dönmüs bulunuyorum..iyikide ticker degismemisism..hazira konmak diye buna derler..
bildirim veriyorum:
baslangic:82.6
gecen hafta:75.8
bu hafta:75.3
giden:500 gr..
toplam giden:7300
yahu su rakami 5lilere cikaramadik ha..ne yani 10000 yada 12000 yazabilsem fenami olur..ne fenasi süper olurdu süpeeeeeeeeeeeer
ha buarada bir yerde duymustum..arada kacirmak gerekiyormus metobolizma hizlaniyormus o zaman..gercek olabilirmi acaba...bu hafta aynen öyle olduda
sagol canim sendede durumlar hic fena degil hani:)) ay tuhaf bir özgüven geldi kiz bana bu sabah..onca yemeye ben en azindan 500 + beklerken 5oo - cikmasi süper oldu valla..hadi bakalim bu hafta 74 leri görecegim vede tickerimi degisecegim:))) insallah diyorum..bu hafta kim yoldas olacak bana bakem? size aksama kadar zaman veriyorum kim yoldas oluyor bir bakalim..yoldas deyimce gökcencik geldi aklima o da gelmez oldu ha....
tebrikler cnm bu hafta ii gitmiş
darısı haftayada olsun
günaydınlarrrrrrrr
bayadır uğrayamadım özür düliyorum evle uğraşıyorum biliyosunuz.bisürü işle uğraştım hala da çok yoğunum.
biraz zor günler geçirdim.üzüntü ve stres te bütün dengemi bozuyuor.diyeti de bozdum haliyle.biraz artı var.zaten hep vardı da neyse:))
yine de kilomu bildirmek istiyorum ki azıcık çanta yersem kendime gelirim.düzensiz beslenmenin çok kötü etkisi var bunu iyi anladım.mesela suyu çok çok az içiyorum zamansızlıktan.sonra bütün gün aç kalıp akşam yiyorum filan.fena oldum yani.
ne zaman hayatımda stres olsa ben kilo alıyorum.çok üzücü.stresle başedebilmem lazım ama yapamıyorum.
canim kesinlikle haklisin.sitresin ne gibi faydasi olabilirki zaten...simdi sitresten etkilenmememin yollarini sana anlatirdim ama önce benim ögrenmem gerekiyorkisilikten kisilige degisiyor...bana göre sitresten kurtulmanin en kestirme yolu kocayi bosamak..onada cesaretim yok sana kesinlikle tavsiye edemeyecegim bir yöntem..yada alip basini gideceksin terki diyar..buda bana cok cazip geliyor ama bunuda sana kesinlikle tavsiye edemeyecegim...sen bol bol loto oyna..belki zengin olursun..sonra para seni tüm sitreslerden anlayissiz insanlardan kurtarir ve herseyi tersine cevirir..ama o zamanda gercek dostlarla sahtelerini ayirt edememem seni sitrese sokar..iyisimi basinin caresine bak..benim yöntemler sana göre degil gibi geliyor..buldum buldum ben loto oynayayiim:)) kazanayyim..sonra umuduma söyle güzel bir ev alayim..dayayip döseyeyim..birde kücük dükkan alayim calis ekmegini kazan:))) ikimizde sitresten kurtulalim..nasil fikir?süpeeer demi süpeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?