80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiibu ne şimdi sabah sabah diceksiniz ama giriştende anlaşılacağı üzre çok mutluyum çıtır hatunlarr:))hani geçen hafta netim yoktu bildirimi sonradan yapmıştım ve 72,8 di ya kilom onu hiç görmemiş olun regl olduğum için bende pek ciddiye almamıştım o rakamı zateno yüzden 2 hafta önceki kiloma göre bildirim yapıyorum ve işte karşınızda ta ta taaaaa(yalnız şu yazdıklarımı,coşkumu görende 50 kiloya düştüm sanır ha ammada abarttım galiba daha bu neki siz bide 6 lı rakamlara düşünce görün bütün topiği,pikniğe götürecem masraflar benden)
baslangic:86,4
gecen hafta:72,3
bu hafta:70,8
giden:1500 gr..
toplam giden;15,6
spor:210 dk yürüyüş

ben zaten demistim benim cözümlerim zana uymaz diye:))canta isine gelince biliyorsun o isi iremcim yapiyor canim ben cok cok bunu yaparim:)))))

süpersin süpeeeeeeer ay ay ben heyecanlandim valla sen 70 i görünce bende istiyorum banane bananeeeeee birden gözümün önüne minübüslere yazan yazi geldi:nazar etme ne olur calis seninde olur..degistiriyorum:nazar etme ne olur yeme seninde olur..kutluyorum canim seni aferin

tebrik ederim güzelim pikniğe götürüp napcan mangal yapamayız koşu yarışmasımı yapıcaz en iyisi herkesi yürüyüşe çıkar...

teşekkür ederim canım

tebrik ederim güzelim pikniğe götürüp napcan mangal yapamayız koşu yarışmasımı yapıcaz en iyisi herkesi yürüyüşe çıkar...
yok canim sende o kadarda degil..söyle tavuk dösünden yagsiz mangalin ne zarari olacak..yaninada patlican domates kirmizi top biber oooh yemede yaninda yat derler ama niyedi..yiyecen sonrada yatican

önce kararınca yer sonrada yürürüz güzelim,üstünede isteyene yeşil çay,isteyene 5 i bir yerde ohhhhh:)))
al iste buda ayyni kafadan cikti..ya amacim ne var tavuk dösünden mangal yapsak patlicanlari közleyip sarmisakli yogurtlu yogurtsuzda olur hadi...biri yürütüyor biri karinca yediriyor..yahu hayalle degilmi onundami kalorisi yüksek yoksa

yok canim sende o kadarda degil..söyle tavuk dösünden yagsiz mangalin ne zarari olacak..yaninada patlican domates kirmizi top biber oooh yemede yaninda yat derler ama niyedi..yiyecen sonrada yatican

ama orasıda çok tatsız ama mangalda sebze fikri güzel

kııızzzzz kararınca dedim karınca değil Allah seni iyi etsin emiiii:)) güldürdün beni:)ay şekerim yeriz tabi ne var kontrollü yedikten sonra bişey olmaz bak onu yiyemem bunu yemememliyim deseydim çoktan bırakmıştım ben diyeti yeni arkadaşlarada tavsiye olsun bu ne kadar çok kasarsan o kadar çok bıkıyosun diyetten,hani ünlü düşünür duyumcum diyorya azıcık şımartmak lazım metabolizmayı diye aynen öyle...hoş benim metabolizmada şımara şımara bir hal oldu ele kola gelmez oldu ama neyse

ay süpeeer ezbere okuyunca böyle oluyor iste:)))
neyse ben kacarim kocisle kahvalti yapicaz bir saate kadar gelirim geri:))

Kilo bildirimim
başlanğıç kilom:86
geçen hafta:82.8
bu hafta:81.7
toplam giden:4.3
spor:3 saat
nasıl kızlar daha çok veririm diye umut etmiştim ama buna da şükür

Kilo bildirimim
başlanğıç kilom:86
geçen hafta:82.8
bu hafta:81.7
toplam giden:4.3
spor:3 saat
nasıl kızlar daha çok veririm diye umut etmiştim ama buna da şükür

aa cnmmmm buna da şükür dediğin kilo gayet başarılı bir kilo. harika kilo vermişsin. ya zamanla vücudun hafifleyecek daha az kilo vereceksin bazen sabit kalacaksın bazen de artıda olacaksın. o zaman yılacak mısın bence yılmamalısın. sen ocak ayına kadar 65 olmak istiyorsun. yani 16 kg vermek istiyorsun. ocak ayına nerden baksak 26 hafta var. her hafta 1 kg verdiğini düşünebiliyor musun?? 50li kilolara bile gelebilirsin. o yüzden her verdiğin gram için moralin tavan yapsın.. bence harika kilo vermişsin tebrik ederim..

başlangıç : 83
geçen hafta : 81
bu hafta : 80.700
giden : 300
toplam giden :2.300
genede ii diyorum kendime çünkü bugün yarın adet olucam ondanda kılo kaymetmem zorlaşıyor
45 dk spor​

harikasın cnm regl olmana rağmen kilo kaybın var çok güzel bu. ben de sonunda bugün regl oldum. şimdi ağrıdan ölüyorum(( ve ben artıdayımm... gidecek kilolar demekki daha çok kilo kaybın var adetliyken bile 300 gr çıktığına göre tebrik ederimmm..

valla çok şanslı hatun çıktın bu hafta. kızartmalar daha erimeden eksilerdesin. çantayı tek başıma yicem bu hafta:)) şaka bi yana da çok sevindim cnm tebrik ederim. demekki aradaki kaçamkarın olmasa sen şimdiye kadar 50li kilolardaydın yani. hadi bu hafta sık kendini biraz tatile daha ince git.. kesinlikle yapabilirsin. tebrik ederim cnm..

meyve 3 porsiyon güzel olmuş.. diğer öğünlerde kararında olmuş günü güzel atlatmışsın cnm.

demekki sesimi duydun cnm. dün diyordum umut nerdesin gel artık ve bugün geldin. cnm bak korkuyordun 78li kilolara gelmekten ve korktuğun olmuş. bence dur de artık.. sorun dert stres inan hepimizde kat kat var. ama napalım üzerine bi de kilo sorunu eklemeyelim.. bizlern bünyesi malesef kilo almaya hep müsait. o yüzden hayatımızın her aşamsaında dikkat etmeliyiz. ve ne yazık ki hayatta da sorun hiç bitmez. sadece derdin adı değişir o kadar. o yüzden hadi toparlan aramıza bir dön bir de hedef kilonda ayrıl...

başlangıç : 90.5
geçen hafta : 76,9
bu hafta : 78
gelen : 1,1
toplam giden :12,5
hedef:68
spor :yok​

düşünsene o 1.1 kg vermek için neler yaptın ne kadar uğraştın??? hepsi boşamı gidecek bence gitmesin. hadi gel kaldığın yerden devam et. sen bunu yapabilecek kadar güçlü bir iradeye sahipsin inanıyorum ben..

tek kelimeyle harikasın. nazar değmesin cnm. acaip mutlu oldum. miladi bir rakama geldin sayılır.. şu saatten sonra eminim motivasyonun tavan yapmıştır.. tebrik ederim cnmmm..

başlangıç : 83
geçen hafta : 81
bu hafta : 80.700
giden : 300
toplam giden :2.300
genede ii diyorum kendime çünkü bugün yarın adet olucam ondanda kılo kaymetmem zorlaşıyor
45 dk spor​

harikasın cnm regl olmana rağmen kilo kaybın var çok güzel bu. ben de sonunda bugün regl oldum. şimdi ağrıdan ölüyorum(( ve ben artıdayımm... gidecek kilolar demekki daha çok kilo kaybın var adetliyken bile 300 gr çıktığına göre tebrik ederimmm..

valla çok şanslı hatun çıktın bu hafta. kızartmalar daha erimeden eksilerdesin. çantayı tek başıma yicem bu hafta:)) şaka bi yana da çok sevindim cnm tebrik ederim. demekki aradaki kaçamkarın olmasa sen şimdiye kadar 50li kilolardaydın yani. hadi bu hafta sık kendini biraz tatile daha ince git.. kesinlikle yapabilirsin. tebrik ederim cnm..

meyve 3 porsiyon güzel olmuş.. diğer öğünlerde kararında olmuş günü güzel atlatmışsın cnm.

demekki sesimi duydun cnm. dün diyordum umut nerdesin gel artık ve bugün geldin. cnm bak korkuyordun 78li kilolara gelmekten ve korktuğun olmuş. bence dur de artık.. sorun dert stres inan hepimizde kat kat var. ama napalım üzerine bi de kilo sorunu eklemeyelim.. bizlern bünyesi malesef kilo almaya hep müsait. o yüzden hayatımızın her aşamsaında dikkat etmeliyiz. ve ne yazık ki hayatta da sorun hiç bitmez. sadece derdin adı değişir o kadar. o yüzden hadi toparlan aramıza bir dön bir de hedef kilonda ayrıl...

başlangıç : 90.5
geçen hafta : 76,9
bu hafta : 78
gelen : 1,1
toplam giden :12,5
hedef:68
spor :yok​

düşünsene o 1.1 kg vermek için neler yaptın ne kadar uğraştın??? hepsi boşamı gidecek bence gitmesin. hadi gel kaldığın yerden devam et. sen bunu yapabilecek kadar güçlü bir iradeye sahipsin inanıyorum ben..

tek kelimeyle harikasın. nazar değmesin cnm. acaip mutlu oldum. miladi bir rakama geldin sayılır.. şu saatten sonra eminim motivasyonun tavan yapmıştır.. tebrik ederim cnmmm..

senden bunları duyduguma öyle çok mutluyum kı anlatamam ya karalar bağlıyodum az yiyip spor da yaptım az vermısım gb gelıyor du nasıl rahatladım çok sagol canım

deniz eşin naptı canım hem aile durumlarını hem hastalıkları

Esim ameliyat oldu canim dizinden simdi evde 2 gun hastanedeydim bittim cok yorucuydu is olayi kardesiyle konustular hatalarini kabul etmis simdilik iyiler canim yani eski tas eski hamam ben dertlendigimle kaldim

Öznurcum ben yoldas olabilerim cunku hastanede dikkat etmeye calistim ama ne bulduysamda yedim bu hafta duzeltmem lazim

Bende bildirim yapcem banane

Baslangic 87
Gecen hafta 75.7
Bu hafta 74.9
Giden 800
Toplam giden 12.1
2.5 litre su spor hastanede kosusturma

74leri gördüm nihayet ucundanda olsa

kızlar ben gne tartılamadım bugun erken geldik taksyle büroya o yuızden pazartesi kesin kıloyu bildircem size k. bkmayın umarım vermşimdir bugun öğlen büyük kaçamak yaptm ama akşama daha az yiyeerek dengelicem gerçkten kendimi nasl kötü hissediyorum anlatamam size gerçekten ama bu son olcak bu yoldan yılmak yok suyumu 3,3,5 ltreden fazlada içiorm genelde ama yılmak yok aradaki kaçamaklarla zayıflamıcam die b,şi yok çok kötü hssettğğim için ters psikloji uyguluorm ::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: gerçekten ya vericem yılmadım yılmıcam kızlar istedğiniz kadr kzıablirsiniz bana :18::18::18::18: nasl kötüyüm şu an terler boşalıor resmen nasl yedim dieee VE KENDİME SÖZ VERDİM BUGUN ŞİMDİ BİRDHAA ASLA KAÇAMAK YOK AĞIR YEMEKLER YOKKKK VERİCEM BU KILOYU YENMICEK ŞEYLERİ ASLA YEMICEMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…