ben zaten demistim benim cözümlerim zana uymaz diye:))canta isine gelince biliyorsun o isi iremcim yapiyor canim ben cok coksüopersin canım benim yaaaaaa.kalbi güzel arkadaşım bana ev alacakmış.dayayıp döşeyecekmiş.valla düşünmen bile yetti bak.sevindirdin beni.
koca boşamaya gelince tüm stresimin kaynağı kendisi olmadığı için günahını alamıcam.zaman zaman bunaltıyor ama bugünlerde ev için çok uğraşıyor ve benim için herşeyi yapmaya almaya çalışıyor o yüzden pek bi hoş gözüküyor gözüme:))taşındıktan sonrasının garantisi yok tabi.
canım seni tebrik ediyorum sen veriyon ben alıyom .ne güzel bak tartıda kıpırdanmalar görüyorun .tatilde fıstık olacaksın fıstık
ha bu arada tartıda aretıdayım ama malum dönemdeyim şiştim biraz:))çantaları ona göre sallayın tamam mııııııııııııııııı:)))))
süpersin süpeeeeeeer ay ay ben heyecanlandim valla sen 70 i görünce bende istiyorum banane bananeeeeee birden gözümün önüne minübüslere yazan yazi geldi:nazar etme ne olur calis seninde olur..degistiriyorum:nazar etme ne olur yeme seninde olur..kutluyorum canim seni aferinkızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiibu ne şimdi sabah sabah diceksiniz ama giriştende anlaşılacağı üzre çok mutluyum çıtır hatunlarr:))hani geçen hafta netim yoktu bildirimi sonradan yapmıştım ve 72,8 di ya kilom onu hiç görmemiş olun regl olduğum için bende pek ciddiye almamıştım o rakamı zaten o yüzden 2 hafta önceki kiloma göre bildirim yapıyorum ve işte karşınızda ta ta taaaaa(yalnız şu yazdıklarımı,coşkumu görende 50 kiloya düştüm sanır ha ammada abarttım galiba daha bu neki siz bide 6 lı rakamlara düşünce görün bütün topiği,pikniğe götürecem masraflar benden )
baslangic:86,4
gecen hafta:72,3
bu hafta:70,8
giden:1500 gr..
toplam giden;15,6
spor:210 dk yürüyüş
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiibu ne şimdi sabah sabah diceksiniz ama giriştende anlaşılacağı üzre çok mutluyum çıtır hatunlarr:))hani geçen hafta netim yoktu bildirimi sonradan yapmıştım ve 72,8 di ya kilom onu hiç görmemiş olun regl olduğum için bende pek ciddiye almamıştım o rakamı zaten o yüzden 2 hafta önceki kiloma göre bildirim yapıyorum ve işte karşınızda ta ta taaaaa(yalnız şu yazdıklarımı,coşkumu görende 50 kiloya düştüm sanır ha ammada abarttım galiba daha bu neki siz bide 6 lı rakamlara düşünce görün bütün topiği,pikniğe götürecem masraflar benden )
toplam giden;15,6
süpersin süpeeeeeeer ay ay ben heyecanlandim valla sen 70 i görünce bende istiyorum banane bananeeeeee birden gözümün önüne minübüslere yazan yazi geldi:nazar etme ne olur calis seninde olur..degistiriyorum:nazar etme ne olur yeme seninde olur..kutluyorum canim seni aferin
yok canim sende o kadarda degil..söyle tavuk dösünden yagsiz mangalin ne zarari olacak..yaninada patlican domates kirmizi top biber oooh yemede yaninda yat derler ama niyedi..yiyecen sonrada yaticantebrik ederim güzelim pikniğe götürüp napcan mangal yapamayız koşu yarışmasımı yapıcazen iyisi herkesi yürüyüşe çıkar...
tebrik ederim güzelim pikniğe götürüp napcan mangal yapamayız koşu yarışmasımı yapıcazen iyisi herkesi yürüyüşe çıkar...
al iste buda ayyni kafadan cikti..ya amacim ne var tavuk dösünden mangal yapsak patlicanlari közleyip sarmisakli yogurtlu yogurtsuzda olur hadi...biri yürütüyor biri karinca yediriyor..yahu hayalle degilmi onundami kalorisi yüksek yoksaönce kararınca yer sonrada yürürüz güzelim,üstünede isteyene yeşil çay,isteyene 5 i bir yerde ohhhhh:)))
yok canim sende o kadarda degil..söyle tavuk dösünden yagsiz mangalin ne zarari olacak..yaninada patlican domates kirmizi top biber oooh yemede yaninda yat derler ama niyedi..yiyecen sonrada yatican
bende tam orasini seviyorum iste:))ama orasıda çok tatsız ama mangalda sebze fikri güzel
al iste buda ayyni kafadan cikti..ya amacim ne var tavuk dösünden mangal yapsak patlicanlari közleyip sarmisakli yogurtlu yogurtsuzda olur hadi...biri yürütüyor biri karinca yediriyor..yahu hayalle degilmi onundami kalorisi yüksek yoksa
ay süpeeer ezbere okuyunca böyle oluyor iste:)))kııızzzzz kararınca dedim karınca değil Allah seni iyi etsin emiiii:)) güldürdün beni:)ay şekerim yeriz tabi ne var kontrollü yedikten sonra bişey olmaz bak onu yiyemem bunu yemememliyim deseydim çoktan bırakmıştım ben diyeti yeni arkadaşlarada tavsiye olsun bu ne kadar çok kasarsan o kadar çok bıkıyosun diyetten,hani ünlü düşünür duyumcum diyorya azıcık şımartmak lazım metabolizmayı diye aynen öyle...hoş benim metabolizmada şımara şımara bir hal oldu ele kola gelmez oldu ama neyse
ay süpeeer ezbere okuyunca böyle oluyor iste:)))
neyse ben kacarim kocisle kahvalti yapicaz bir saate kadar gelirim geri:))
Kilo bildirimim
başlanğıç kilom:86
geçen hafta:82.8
bu hafta:81.7
toplam giden:4.3
spor:3 saat
nasıl kızlar daha çok veririm diye umut etmiştimama buna da şükür
başlangıç : 83
geçen hafta : 81
bu hafta : 80.700
giden : 300
toplam giden :2.300
genede ii diyorum kendime çünkü bugün yarın adet olucam ondanda kılo kaymetmem zorlaşıyor
45 dk spor
naber fistiklar keyifler nasil artilar eksiler nasil.....bende süpriz oldu..o kadar kizartma pilavlar meylever bani sevmemis olacaklarki terkedip gitmisler bünyeni..grami giramina iki hafta önceki tikerime dönmüs bulunuyorum..iyikide ticker degismemisism..hazira konmak diye buna derler..
bildirim veriyorum:
baslangic:82.6
gecen hafta:75.8
bu hafta:75.3
giden:500 gr..
toplam giden:7300
yahu su rakami 5lilere cikaramadik ha..ne yani 10000 yada 12000 yazabilsem fenami olur..ne fenasi süper olurdu süpeeeeeeeeeeeer
ha buarada bir yerde duymustum..arada kacirmak gerekiyormus metobolizma hizlaniyormus o zaman..gercek olabilirmi acaba...bu hafta aynen öyle olduda
dünkü menüm:
sabah:2 brotchen,sürme beyaz peynir,2 dilim tavuk dösünden salam..
ara:hic hatirlamiyorum ya ne yedimki ben:26:
öglen:1 brotchen beyazsürme peynir+bir tabak kiraz(araögün olsun isterdim ama sabrim anca buna yetti:)
ara:bir dilim karpuz
ara:bir elma
aksam:3-4 catal döner-3-4 kasik pilav
aslinda cok az oldu herzamanki yememe göre ama arada elmayi yiyince sofrada aclik hissetmedim..sonrada yemedim
günaydınlarrrrrrrr
bayadır uğrayamadım özür düliyorum evle uğraşıyorum biliyosunuz.bisürü işle uğraştım hala da çok yoğunum.
biraz zor günler geçirdim.üzüntü ve stres te bütün dengemi bozuyuor.diyeti de bozdum haliyle.biraz artı var.zaten hep vardı da neyse:))
yine de kilomu bildirmek istiyorum ki azıcık çanta yersem kendime gelirim.düzensiz beslenmenin çok kötü etkisi var bunu iyi anladım.mesela suyu çok çok az içiyorum zamansızlıktan.sonra bütün gün aç kalıp akşam yiyorum filan.fena oldum yani.
ne zaman hayatımda stres olsa ben kilo alıyorum.çok üzücü.stresle başedebilmem lazım ama yapamıyorum.
başlangıç : 90.5
geçen hafta : 76,9
bu hafta : 78
gelen : 1,1
toplam giden :12,5
hedef:68
spor :yok
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiibu ne şimdi sabah sabah diceksiniz ama giriştende anlaşılacağı üzre çok mutluyum çıtır hatunlarr:))hani geçen hafta netim yoktu bildirimi sonradan yapmıştım ve 72,8 di ya kilom onu hiç görmemiş olun regl olduğum için bende pek ciddiye almamıştım o rakamı zaten o yüzden 2 hafta önceki kiloma göre bildirim yapıyorum ve işte karşınızda ta ta taaaaa(yalnız şu yazdıklarımı,coşkumu görende 50 kiloya düştüm sanır ha ammada abarttım galiba daha bu neki siz bide 6 lı rakamlara düşünce görün bütün topiği,pikniğe götürecem masraflar benden )
toplam giden;15,6
başlangıç : 83
geçen hafta : 81
bu hafta : 80.700
giden : 300
toplam giden :2.300
genede ii diyorum kendime çünkü bugün yarın adet olucam ondanda kılo kaymetmem zorlaşıyor
45 dk spor
naber fistiklar keyifler nasil artilar eksiler nasil.....bende süpriz oldu..o kadar kizartma pilavlar meylever bani sevmemis olacaklarki terkedip gitmisler bünyeni..grami giramina iki hafta önceki tikerime dönmüs bulunuyorum..iyikide ticker degismemisism..hazira konmak diye buna derler..
bildirim veriyorum:
baslangic:82.6
gecen hafta:75.8
bu hafta:75.3
giden:500 gr..
toplam giden:7300
yahu su rakami 5lilere cikaramadik ha..ne yani 10000 yada 12000 yazabilsem fenami olur..ne fenasi süper olurdu süpeeeeeeeeeeeer
ha buarada bir yerde duymustum..arada kacirmak gerekiyormus metobolizma hizlaniyormus o zaman..gercek olabilirmi acaba...bu hafta aynen öyle olduda
dünkü menüm:
sabah:2 brotchen,sürme beyaz peynir,2 dilim tavuk dösünden salam..
ara:hic hatirlamiyorum ya ne yedimki ben:26:
öglen:1 brotchen beyazsürme peynir+bir tabak kiraz(araögün olsun isterdim ama sabrim anca buna yetti:)
ara:bir dilim karpuz
ara:bir elma
aksam:3-4 catal döner-3-4 kasik pilav
aslinda cok az oldu herzamanki yememe göre ama arada elmayi yiyince sofrada aclik hissetmedim..sonrada yemedim
günaydınlarrrrrrrr
bayadır uğrayamadım özür düliyorum evle uğraşıyorum biliyosunuz.bisürü işle uğraştım hala da çok yoğunum.
biraz zor günler geçirdim.üzüntü ve stres te bütün dengemi bozuyuor.diyeti de bozdum haliyle.biraz artı var.zaten hep vardı da neyse:))
yine de kilomu bildirmek istiyorum ki azıcık çanta yersem kendime gelirim.düzensiz beslenmenin çok kötü etkisi var bunu iyi anladım.mesela suyu çok çok az içiyorum zamansızlıktan.sonra bütün gün aç kalıp akşam yiyorum filan.fena oldum yani.
ne zaman hayatımda stres olsa ben kilo alıyorum.çok üzücü.stresle başedebilmem lazım ama yapamıyorum.
başlangıç : 90.5
geçen hafta : 76,9
bu hafta : 78
gelen : 1,1
toplam giden :12,5
hedef:68
spor :yok
toplam giden;15,6
aa cnmmmm buna da şükür dediğin kilo gayet başarılı bir kilo. harika kilo vermişsin. ya zamanla vücudun hafifleyecek daha az kilo vereceksin bazen sabit kalacaksın bazen de artıda olacaksın. o zaman yılacak mısın bence yılmamalısın. sen ocak ayına kadar 65 olmak istiyorsun. yani 16 kg vermek istiyorsun. ocak ayına nerden baksak 26 hafta var. her hafta 1 kg verdiğini düşünebiliyor musun?? 50li kilolara bile gelebilirsin. o yüzden her verdiğin gram için moralin tavan yapsın.. bence harika kilo vermişsin tebrik ederim..
deniz eşin naptı canım hem aile durumlarını hem hastalıkları
sagol canim sendede durumlar hic fena degil hani:)) ay tuhaf bir özgüven geldi kiz bana bu sabah..onca yemeye ben en azindan 500 + beklerken 5oo - cikmasi süper oldu valla..hadi bakalim bu hafta 74 leri görecegim vede tickerimi degisecegim:))) insallah diyorum..bu hafta kim yoldas olacak bana bakem? size aksama kadar zaman veriyorum kim yoldas oluyor bir bakalim..yoldas deyimce gökcencik geldi aklima o da gelmez oldu ha....
eskilerden kimler kaldi bir sen kaldin(irem)bir ben kaldim su kilodan birkac gram bir sen verdin bir ben verdiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?