- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.331
- 798
senden bunları duyduguma öyle çok mutluyum kı anlatamam yakaralar bağlıyodum az yiyip spor da yaptım az vermısım gb gelıyor du nasıl rahatladım çok sagol canım
Bende bildirim yapcem banane
Baslangic 87
Gecen hafta 75.7
Bu hafta 74.9
Giden 800
Toplam giden 12.1
2.5 litre su spor hastanede kosusturma
74leri gördüm nihayet ucundanda olsa
Bugün cok hüzünlüyüm bugun benim doğumgünüm kızım kursta kızımsız ilk doğumgünüm ağlamamak için çok zor duruyorum sözde bugün gelecekti kızım ama yarın gelecek pazartesi geri gidecek
Bugün cok hüzünlüyüm bugun benim doğumgünüm kızım kursta kızımsız ilk doğumgünüm ağlamamak için çok zor duruyorum sözde bugün gelecekti kızım ama yarın gelecek pazartesi geri gidecek
bu arada topiğimizin yaş ortalaması ne civarda acaba merak ettim bak şimdi yaşlarınızı yazsanıza kızlar, 32 yaşındayım ben,yoksa ablasımıyım hepinizin(
benim ablam sayılır mısın sayılmaz mısın bilemedim:)) yanlış bişi demeyim 23 yaşındayım benn..
nice mutlu yıllara cnm. dilerim ailenle birlikte mutluluk yağmurları altında sırılsıklam olursunuzz.. insan böyle özel günlerrde duygusala bağlıyor hep. hiç üzülecek bi durum değil cnm.kendini boşa yıpratma. yavrun sağlıklı ve her daim yüreği seninle. yarında gelecekmiş ne güzelll.. üzülme bakayım gülümse azıcıkkkk... cnm sen çok duygusalsın hemen üzülüp kırılıyorsun. yazık değil mi canına biraz kendini düşün üzülme öyle her şeye bakim..
benim ablam sayılır mısın sayılmaz mısın bilemedim:)) yanlış bişi demeyim 23 yaşındayım benn..
Esim ameliyat oldu canim dizinden simdi evde 2 gun hastanedeydim bittim cok yorucuydu is olayi kardesiyle konustular hatalarini kabul etmis simdilik iyiler canim yani eski tas eski hamam ben dertlendigimle kaldim
Öznurcum ben yoldas olabilerim cunku hastanede dikkat etmeye calistim ama ne bulduysamda yedim bu hafta duzeltmem lazim
bu arada topiğimizin yaş ortalaması ne civarda acaba merak ettim bak şimdi yaşlarınızı yazsanıza kızlar, 32 yaşındayım ben,yoksa ablasımıyım hepinizin(
doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerimiz sağlıklı,mutlu olsunda bir gün gecikmeli kutlasın özel günlerimizi inan üzülmeye değmez,nice yıllara...
doğum günün kutlu olsun cnmmmmmmmmm
rabbim kızına tez zamanda kavuştursunnnnnnnn
yapma böyle canım ya bak yarın geleckmiş kızın Rabbim sevdiklerınle huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah doğum gunun kutlu olsun
sayılırım tabi canım aramızdaki yaş farkı kilo farkımız kadar bariz baksana...ben hasta,yaşlı ve şişko bir kadınım:))
aaa kendine çok haksızlık ediyordun. sen gayet istikrarlı, iradeli ve gencecik güzel bir hatunsun. bi de harika bi annesinnnn.. yavrularına düşkünlüğün net üzerinden bile fazlasıyla belli oluor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?