80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senden bunları duyduguma öyle çok mutluyum kı anlatamam ya karalar bağlıyodum az yiyip spor da yaptım az vermısım gb gelıyor du nasıl rahatladım çok sagol canım

sen de saol cnm. ne karası unut karayı gayet renkli günler geçireceğiz inşallah.. hep olumlu düşün. kilo verme sürecinde çok işine yarayacaktı. düşünsene eğer diyete başlamasaydın belki bu hafta 90 kilo olmuştun. ben 100 ü bulmuş olabilirdin. bizim diyet yaptığımız her 1 gün kazancımız cnm.. sakın motivasyonunu düşürüp kendini hırpalama. gayet başarılı bir hafta geçirmişsin tartı bunu söyledi bize:)
Bende bildirim yapcem banane

Baslangic 87
Gecen hafta 75.7
Bu hafta 74.9
Giden 800
Toplam giden 12.1
2.5 litre su spor hastanede kosusturma

74leri gördüm nihayet ucundanda olsa

cnm eşin için çok geçmiş olsun Allah şifa versin. işlerin düzelmesine de sevindim. sana demiştim boşa üzülme su akar yolunu bulur diye bak bulmuş ne güzel. ayrıca sen de bu hengamende güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni de.. maşallah ben hariç topik bomba gibi harikasınız çok mutlu oldummm sizi böle görünceee. kilolar korksun hepinizdennnnn:))

valla umarım bendeki kilolarda benden korkarlar yaa :18: ben bugun kendme çok kızdım nedn böel yaptım diye ofofofofoof hala azimliyim kaçırdım die diyeti bırakmıcam
kesnlkleee

Bugün cok hüzünlüyüm bugun benim doğumgünüm kızım kursta kızımsız ilk doğumgünüm ağlamamak için çok zor duruyorum sözde bugün gelecekti kızım ama yarın gelecek pazartesi geri gidecek

doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerimiz sağlıklı,mutlu olsunda bir gün gecikmeli kutlasın özel günlerimizi inan üzülmeye değmez,nice yıllara...

bu arada topiğimizin yaş ortalaması ne civarda acaba merak ettim bak şimdi yaşlarınızı yazsanıza kızlar, 32 yaşındayım ben,yoksa ablasımıyım hepinizin(

nice mutlu yıllara cnm. dilerim ailenle birlikte mutluluk yağmurları altında sırılsıklam olursunuzz.. insan böyle özel günlerrde duygusala bağlıyor hep. hiç üzülecek bi durum değil cnm.kendini boşa yıpratma. yavrun sağlıklı ve her daim yüreği seninle. yarında gelecekmiş ne güzelll.. üzülme bakayım gülümse azıcıkkkk... cnm sen çok duygusalsın hemen üzülüp kırılıyorsun. yazık değil mi canına biraz kendini düşün üzülme öyle her şeye bakim..

bu arada topiğimizin yaş ortalaması ne civarda acaba merak ettim bak şimdi yaşlarınızı yazsanıza kızlar, 32 yaşındayım ben,yoksa ablasımıyım hepinizin(

benim ablam sayılır mısın sayılmaz mısın bilemedim:)) yanlış bişi demeyim 23 yaşındayım benn..

Canim iyi dileklerin icin cook sağol ben yengec burcuyum herseye üzülebilir ve ağlarim yolda gördüğüm bi çocuga bile sorma film haber gözyasim düşmek için bekliyo hele mevzu kizim olunca daha aglak olabiliyorum

hep öyle olmaz mı zaten hep düşünen taslanan biz bayanlar oluyoruzz ama halletmelerine ve eşinin iyi olmasına çok sevindimm

doğum günün kutlu olsun cnmmmmmmmmm
rabbim kızına tez zamanda kavuştursunnnnnnnn

Son düzenleme:

yapma böyle canım ya bak yarın geleckmiş kızın Rabbim sevdiklerınle huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah doğum gunun kutlu olsun

sayılırım tabi canım aramızdaki yaş farkı kilo farkımız kadar bariz baksana...ben hasta,yaşlı ve şişko bir kadınım:))

aaa kendine çok haksızlık ediyordun. sen gayet istikrarlı, iradeli ve gencecik güzel bir hatunsun. bi de harika bi annesinnnn.. yavrularına düşkünlüğün net üzerinden bile fazlasıyla belli oluor..

aaa kendine çok haksızlık ediyordun. sen gayet istikrarlı, iradeli ve gencecik güzel bir hatunsun. bi de harika bi annesinnnn.. yavrularına düşkünlüğün net üzerinden bile fazlasıyla belli oluor..

canıııımmm ne güzel iltifatlar bunlar çok teşekkür ederim,evet düşkünüm kuzularıma her anne gibi fakat annelik bir nevi hastalık,tüm enerjini onlara harcadığın halde daha da fazlasını yapamadığın için hep bir yürek sızın oluyor yetmiyormuyum acaba diye,Rabbim sana ve isteyen herkesede tatdırsın inş.o zaman daha iyi anlıcaksınız bu sözlerimi:))

bugünkü menüm
sabah
4 kuru kuyısı
1,5 haşlama yumurta
az reçel-peynir

ara
1 nescafe

öğlen
1 simit
1 ayran
1 elma

ara
1 salatalık

akşam
6 kaşık sebzeli tavuk
3 kaşık bulgur pilav
2 kaşık yoğurt

ara
2 top dondurma

kızlar bir hırs geldi bana varya akşama bezelye pilav yaptım ama yemicem o yüzden benim menüm şöyle;

sabahın köründe:)5 badem (çocuklara kahvaltı karışımı yaparken çok canım çekti)
sabah:2 dilim ekmek,biraz labne,1 haşlanmış yumurta,2 yeşil biber
ara:1 elma
öğle:1 porsiyon kadar haşlanmış tavuk,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
ara:karpuz
akşam:salata,ayran yicem
ara:1 avuç leblebi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…