80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir hırs geldi bana varya akşama bezelye pilav yaptım ama yemicem o yüzden benim menüm şöyle;

sabahın köründe:)5 badem (çocuklara kahvaltı karışımı yaparken çok canım çekti)
sabah:2 dilim ekmek,biraz labne,1 haşlanmış yumurta,2 yeşil biber
ara:1 elma
öğle:1 porsiyon kadar haşlanmış tavuk,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
ara:karpuz
akşam:salata,ayran yicem
ara:1 avuç leblebi

kizlar benim oglum da bugün ilkokulu bitirdi mezun olduu. yemek vardi acik büfe cok kacirdim artik aksam falan yememm .aaa kimsecikler de yok . herkes nerde acabaaa

bugun ki menümm
sabah : 2 dlm ekmek,haşlanmış yumurta,domat,salat,biber,penir,çay
ara : 1 fincan türk kahvesi, 1 tane fındıklı kurabiye
öğle : çok az yglı makarna,ton balığı,1 bardak vişne suyu
akşam : 1 kase k flakes
ara : soda, çay 3 tane çubuk kraker
3 lt su, yeşil çay, 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
gözün aydın canım,ne güzel bir mutluluk üniversite mezuniyetlerinide görürsünüz inş.

insallah canim sende görürsün insallah cocuklarini iyi derecelerle bitirir. ama bügünkü menü cok iyiydi iyi bir karnimin doydugunu hissettimm. üstüme afiyet . yarim kilo verdim iki kilo aldim galiba .her neysee yarina devamm

öyle oldu valla bu hafta..öyle olmasida beni bir gaza getirdiki anlatamam canim.bak bu hafta mucizeler gercek olacak:)))

tamam anlastik o zaman menülerin takiimde haberin ola..ani bir minübüs yazisi varya..bugün allah icin naaptin yaziyor..o soruyu sen icinden kendine sor..disindanda bu gün kilo vermek icin naaptin diye bana sor tamammi bende sana soracagim..yalan dolan yok..eglenceli gececek gibi gibi:)

seni cok iyi anliyorum canim..2 gün öncede ben yasadim o duygularin tipkisini...dikkat et hepsi geri erir gider merak etme

dogum günün kutlu olsun mutlu ol seneelerce sana boncuktan kus yaptim ötecek senelerceeeeee

bu arada topiğimizin yaş ortalaması ne civarda acaba merak ettim bak şimdi yaşlarınızı yazsanıza kızlar, 32 yaşındayım ben,yoksa ablasımıyım hepinizin(
benim degil..keske olsaydin ama ben senden daha kartim malesef..yakinda acimsilasacam..suyum cekilecek burusacam...pazarda belese verilen marollar gibi olucam 35 yasindayim..
Ben bugün itibariyle 30 yasindayim benim ablam sayilmazsin
ama ben sayilirim

kizlar benim oglum da bugün ilkokulu bitirdi mezun olduu. yemek vardi acik büfe cok kacirdim artik aksam falan yememm .aaa kimsecikler de yok . herkes nerde acabaaa
kiz aycaaaaaa otel buldum..bugün satinaldim..oteli degil tabi odayi:))))) odayida degil aslinda odada gecirecegim bir haftayi... cok uygun oldu.7 gece 1258 tl.

Öznurcum kusum nerde ben hiç öttüğünü duymadim menüleri takipteyim gerci gecen hafta didismek bize yaramamisti ya neyse umarim bu hafta güzel kiilolar gidecekkkk

bende 30 yaşındayım...

bugünkü menüm:

sabah: yarım dilim kepek ekmek + yarım yağlı beyaz peynir

ara: 4 kayısı

öğle: biber dolma vardı herkesin çıkardığı kabukları (3 pişmiş biber kısmı) + 1 dilim kepek ekmeği ve yoğurt yedim... yine öncesinde ofiste yerken rezil olduğum marullarım :)

ara: 2 yeşil çay + 5 kayısı + 1 havuç + neskafe + 3 burçak meyveli (sadesi daha güzel)

akşam: zyt. patlıcan + 1 dilim kepek ekmeği... klasik yemek öncesi marull

buraya kadar herşey iyiydi klima takmaya gelenlere kola doldurdum. biri içmedi bende bardak elimde adamı izlerkene baktım yarılamışım sonra yarım bırakmıyım die bitirdim sanırım bana yürüyüş bandının yolu göründü :)))

Bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalik
Ara karpuz kahve
Aksam 2 dilim ekmek patlican yemeği yogurt
Ara 3 kucuk armut 1 seftali

3 litre su spor esimle ugrasiyorum totom yer gormedi

Öznurcum kusum nerde ben hiç öttüğünü duymadim menüleri takipteyim gerci gecen hafta didismek bize yaramamisti ya neyse umarim bu hafta güzel kiilolar gidecekkkk
aa herkalde soguk kola icti sesi kesildi yoksa cok güzel öter yani:)) kiz bu sefer didsmeyecegiz yoldas olucaz birbirimizi destekleyip gazlayacaz:))bu hafta süper olacak süpeeeer bu hafta 75lere son vericem....

sabah:3 dilim ekmek
bir iki catal sucuklu yumurta
peynir
ara:yok
ögle:bir dilim pizza
ara:yok
aksam:bir iki catal tavuk döner bir tabak salata 2 ayran yarim dilim ekmek
2 lt su

kizlar az önce arabayi yükledim.yarim gene pazar acicam..ee izne gidecegiz para lazim:))) gidip bitlerimi saticam bitpazarinda:))

günaydın kızlar öyle yorgunum ve baş ağrım var kı anlatamam dün yoğunluktan yazmayı unutmuşum k.bakmayın arkadaşlar

dünkü menüm:
sabah:1dilim k.ekmeği,peynir,2salatallık,1domates
öğlen:hiç bana göre yemek yok tu (pilav ,et yemeği vardı) yemedim sadece koca bı karpuz yedim
akşam:çorba,5 kayısı,1avuç kiraz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…