kizlar benim oglum da bugün ilkokulu bitirdi mezun olduu. Yemek vardi acik büfe cok kacirdim artik aksam falan yememm .aaa kimsecikler de yok . Herkes nerde acabaaa
kizlar benim oglum da bugün ilkokulu bitirdi mezun olduu. yemek vardi acik büfe cok kacirdim artik aksam falan yememm .aaa kimsecikler de yok . herkes nerde acabaaa
gözün aydın canım,ne güzel bir mutluluk üniversite mezuniyetlerinide görürsünüz inş.
devran dogum günün kutlu olsun .nice yillara sevdiklerin le beraberrrr saglikla kalllher seyin gönlünce olsunn
öyle oldu valla bu hafta..öyle olmasida beni bir gaza getirdiki anlatamam canim.bak bu hafta mucizeler gercek olacak:)))harikasın cnm regl olmana rağmen kilo kaybın var çok güzel bu. ben de sonunda bugün regl oldum. şimdi ağrıdan ölüyorum(( ve ben artıdayımm... gidecek kilolar demekki daha çok kilo kaybın var adetliyken bile 300 gr çıktığına göre tebrik ederimmm..
valla çok şanslı hatun çıktın bu hafta. kızartmalar daha erimeden eksilerdesin. çantayı tek başıma yicem bu hafta:)) şaka bi yana da çok sevindim cnm tebrik ederim. demekki aradaki kaçamkarın olmasa sen şimdiye kadar 50li kilolardaydın yani. hadi bu hafta sık kendini biraz tatile daha ince git.. kesinlikle yapabilirsin. tebrik ederim cnm..
meyve 3 porsiyon güzel olmuş.. diğer öğünlerde kararında olmuş günü güzel atlatmışsın cnm.
demekki sesimi duydun cnm. dün diyordum umut nerdesin gel artık ve bugün geldin. cnm bak korkuyordun 78li kilolara gelmekten ve korktuğun olmuş. bence dur de artık.. sorun dert stres inan hepimizde kat kat var. ama napalım üzerine bi de kilo sorunu eklemeyelim.. bizlern bünyesi malesef kilo almaya hep müsait. o yüzden hayatımızın her aşamsaında dikkat etmeliyiz. ve ne yazık ki hayatta da sorun hiç bitmez. sadece derdin adı değişir o kadar. o yüzden hadi toparlan aramıza bir dön bir de hedef kilonda ayrıl...
düşünsene o 1.1 kg vermek için neler yaptın ne kadar uğraştın??? hepsi boşamı gidecek bence gitmesin. hadi gel kaldığın yerden devam et. sen bunu yapabilecek kadar güçlü bir iradeye sahipsin inanıyorum ben..
tek kelimeyle harikasın. nazar değmesin cnm. acaip mutlu oldum. miladi bir rakama geldin sayılır.. şu saatten sonra eminim motivasyonun tavan yapmıştır.. tebrik ederim cnmmm..
tamam anlastik o zamanEsim ameliyat oldu canim dizinden simdi evde 2 gun hastanedeydim bittim cok yorucuydu is olayi kardesiyle konustular hatalarini kabul etmis simdilik iyiler canim yani eski tas eski hamam ben dertlendigimle kaldim
Öznurcum ben yoldas olabilerim cunku hastanede dikkat etmeye calistim ama ne bulduysamda yedim bu hafta duzeltmem lazim
seni cok iyi anliyorum canim..2 gün öncede ben yasadim o duygularin tipkisini...dikkat et hepsi geri erir gider merak etmekızlar ben gne tartılamadım bugun erken geldik taksyle büroya o yuızden pazartesi kesin kıloyu bildircem sizek. bkmayın umarım vermşimdir bugun öğlen büyük kaçamak yaptm ama akşama daha az yiyeerek dengelicem gerçkten kendimi nasl kötü hissediyorum anlatamam size gerçekten ama bu son olcak bu yoldan yılmak yok suyumu 3,3,5 ltreden fazlada içiorm genelde ama yılmak yok aradaki kaçamaklarla zayıflamıcam die b,şi yok çok kötü hssettğğim için ters psikloji uyguluorm ::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: gerçekten ya vericem yılmadım yılmıcam kızlar istedğiniz kadr kzıablirsiniz bana :18::18::18::18: nasl kötüyüm şu an terler boşalıor resmen nasl yedim dieee VE KENDİME SÖZ VERDİM BUGUN ŞİMDİ BİRDHAA ASLA KAÇAMAK YOK AĞIR YEMEKLER YOKKKK VERİCEM BU KILOYU YENMICEK ŞEYLERİ ASLA YEMICEMMM
dogum günün kutlu olsun mutlu ol seneelerce sana boncuktan kus yaptim ötecek senelerceeeeeeBugün cok hüzünlüyüm bugun benim doğumgünüm kızım kursta kızımsız ilk doğumgünüm ağlamamak için çok zor duruyorum sözde bugün gelecekti kızım ama yarın gelecek pazartesi geri gidecek
benim degil..keske olsaydin ama ben senden daha kartim malesef..yakinda acimsilasacam..suyum cekilecek burusacam...pazarda belese verilen marollar gibi olucambu arada topiğimizin yaş ortalaması ne civarda acaba merak ettim bak şimdi yaşlarınızı yazsanıza kızlar, 32 yaşındayım ben,yoksa ablasımıyım hepinizin(
ama ben sayilirimBen bugün itibariyle 30 yasindayim benim ablam sayilmazsin
kiz aycaaaaaa otel buldum..bugün satinaldim..oteli degil tabi odayi:))))) odayida degil aslinda odada gecirecegim bir haftayi... cok uygun oldu.7 gece 1258 tl.kizlar benim oglum da bugün ilkokulu bitirdi mezun olduu. yemek vardi acik büfe cok kacirdim artik aksam falan yememm .aaa kimsecikler de yok . herkes nerde acabaaa
öyle oldu valla bu hafta..öyle olmasida beni bir gaza getirdiki anlatamam canim.bak bu hafta mucizeler gercek olacak:)))
tamam anlastik o zamanmenülerin takiimde haberin ola..ani bir minübüs yazisi varya..bugün allah icin naaptin yaziyor..o soruyu sen icinden kendine sor..disindanda bu gün kilo vermek icin naaptin diye bana sor tamammi bende sana soracagim..yalan dolan yok..eglenceli gececek gibi gibi:)
seni cok iyi anliyorum canim..2 gün öncede ben yasadim o duygularin tipkisini...dikkat et hepsi geri erir gider merak etme
dogum günün kutlu olsun mutlu ol seneelerce sana boncuktan kus yaptim ötecek senelerceeeeee
benim degil..keske olsaydin ama ben senden daha kartim malesef..yakinda acimsilasacam..suyum cekilecek burusacam...pazarda belese verilen marollar gibi olucam35 yasindayim..
ama ben sayilirim
kiz aycaaaaaa otel buldum..bugün satinaldim..oteli degil tabi odayi:))))) odayida degil aslinda odada gecirecegim bir haftayi... cok uygun oldu.7 gece 1258 tl.
aa herkalde soguk kola icti sesi kesildi yoksa cok güzel öter yani:)) kiz bu sefer didsmeyecegiz yoldas olucaz birbirimizi destekleyip gazlayacaz:))bu hafta süper olacak süpeeeer bu hafta 75lere son vericem....Öznurcum kusum nerde ben hiç öttüğünü duymadimmenüleri takipteyim gerci gecen hafta didismek bize yaramamisti ya neyse umarim bu hafta güzel kiilolar gidecekkkk
sabah:3 dilim ekmek
bir iki catal sucuklu yumurta
peynir
ara:yok
ögle:bir dilim pizza
ara:yok
aksam:bir iki catal tavuk döner bir tabak salata 2 ayran yarim dilim ekmek
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?