kizlar az önce arabayi yükledim.yarim gene pazar acicam..ee izne gidecegiz para lazim:))) gidip bitlerimi saticam bitpazarinda:))
iremcim nasılsın adaşım hareketli günlerin duruldu mu birazzz
herkeze selamlar kızlar bende 80 kilonun üstüne çıkmış bir kadın olarak zayıflamaya karar verdim sizlerin tecrübelerini okuyarak gurup psikolojisiyle motive olurum belki diye düşünüyorum ama umarım bu kez başarırım yıllardır hep düşünüyorum ve istiyorum ama bu konuda hiç bir şey yapmadığımı farkettim herkeze bol şans ve çok azim dilerim
valla canim biz o zamana kadar bekleyemeyecegiz:)) ama iyi fikir herbst feriende uygunda olur oteller degilmi..aslinda hicte fena fikir degil ha:26::26: bunu atlatalimda o zamanada allah kerimdir.. saticlar bir öncekinden kötüydü..hatta öncekinin yarisi bile degildi..ama onda esimin tesisat parcalari vardi..bunda sadece benim bitlerimöznucumm selamlar naptin satislar nasil di .iyi satis yaptinmi .otel bende buldum .izmir kusadasi nda büyük ihtimal orasi olacak . herbst ferien de gidecegiz..siz haftaya galiba
valla canim biz o zamana kadar bekleyemeyecegiz:)) ama iyi fikir herbst feriende uygunda olur oteller degilmi..aslinda hicte fena fikir degil ha:26::26: bunu atlatalimda o zamanada allah kerimdir.. saticlar bir öncekinden kötüydü..hatta öncekinin yarisi bile degildi..ama onda esimin tesisat parcalari vardi..bunda sadece benim bitlerimgenede iyiydi.actigima degdi..hatta haftayada acarsam otel parasini belese getirmis olacagim insallah:))
bu nasil menü kiz...sabahi cik geri kalan karmakarisik gecen gündüzün birbirine karismis.chicken derken???
- menüm sabah bes tane zeytin üc dört dilim peynir.iki dilim ekmek
- öglen dört tane chicken .dometes salatasi. yogurt
- üc dört tane sakiz kurabiyesi .cola ligt
- bir tabak karpuz .peynir.
- türk kahvesi bir litreye yakin su
aa delimisin kiz cöpe atilirmi hic..valla ben bu gün tuhaf bir alisveris yaptim...kimse bakmaz biled ediklerimi kapistilar..cok degerli olur dedigimi sormadilar bile..berayin kiyafetleri vardi..elbise falan degil.onlara kiyamadim götürmedim..atlet pijama..daha dogusu cam silerim diye biriktirdigim bir valiz kiyafeti pazara actim valiz icinde.gelene tanesi 50 cent deim..arabada bos yer vardi atayim valizi para paradir dedim...kadinin biri geldi icindekilerin hepsine toplam bir fiyat ver dedi-..bende 30 dedim o 20 dedi.25 da anlastik .aldi hepsini gitti...cöpe atacaktim yada yer silip atacaktim yani o kadarda eskimisti..aman atma..ac bir stand sat hepsini...ama dikkat et benim gibi cöpcü olmayasin..ben bu pazara alistigimdan beri bir cöp atamiyorumaslinda o kadar fazla oynamiyo .gecen sene de bayagi ödemistik .her neyse .kiz ben demi acsaam böyle bir stand .cocuklarin bir sürü oyuncaklari varr .hep cöpe attim .iyi fikir aslinda.
bu nasil menü kiz...sabahi cik geri kalan karmakarisik gecen gündüzün birbirine karismis.chicken derken???
tahminim yagli fastfood gibi :26:
yok güzelim kucuk tavuk lar var ya onlardan kizartim. gerci iki günden beri diyet miyet biraz gitti .insallah yarin daha da iyi olur
merhaba tuğbacım evet kimseler yok topikte bende menümü yazayım sen yorum yaparsın bir ara:))
sabah:biraz patates kızartması(,1 haşlanmış yumurta,biraz labne ,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:1 kase şehriyeli domates çorbası,4 yk yoğurt,yeşil biber,1 dilim ekmek
ara:salatalık
akşam:yoğurt ,salata
ara:5 badem 5 fındık yemeyi düşünüyorum sabah biraz ağır oldu farkındayım(
menün karışık olmuş cnm ama abartmamışsın. dışarıda olmanın da etkisi vardır muhakkak.sabah.06.30:bir dilim ekmek üzerine beyaz peynir
sabah:08.30:bir dilim ekmek üzerine beyazpeynir
ara:2 ortaboy salatalik
ögle:bir brotchen(yumruk kadar ekmek-arasinda hindi salam izgara..
ara:bir salatalik
aksam:3-4 tane izgarada tavuk dösünden sis
salata
aci ezme yarim avuc kadar lavas,ucundan 3 isirik kiymali pide..
cook ama coook actim midem bulaniyordu acliktan masaya önce kiymali pide geldi...büyük bir sabirla esimin israrina dayanamayim 3 isirik yedim.ama uzun uzun cignedim.üzerine 1 bardak ayran ictim..soonra tabaklar geldi iki ayranda onlarla ictimki pideye vede ekmege dalmayayaim:))
1 lt.su..pazarda oldugum icin aksama kadar hic su icemedim.tuvaler ihtiyacim olmasin diye.arabayi osalttim basladim icmeye:)))
- menüm sabah bes tane zeytin üc dört dilim peynir.iki dilim ekmek
- öglen dört tane chicken .dometes salatasi. yogurt
- üc dört tane sakiz kurabiyesi .cola ligt
- bir tabak karpuz .peynir.
- türk kahvesi bir litreye yakin su
mrb cnm. menün gayet güzel akşam sebze yemeği ya da çorba da tüketebilirmişsin asında. bu kaçamağın sabah olması iyi olmuş. zaten gün içinde hepsini eritmişsindir.
menün karışık olmuş cnm ama abartmamışsın. dışarıda olmanın da etkisi vardır muhakkak.
kurabiye olmasa menün güzel cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?